Találatok a következő kifejezésre: Met van elmegy (2 db)

Met van hogy elmegy a tej szoptatas kozben vagy hogy mar nem laktat?

Legjobb válasz: Szia!Nem nagyon értem,hogy mit szeretnél tudni?A tejcsinek szoptatás allatt távozni kell,ha nem ürülne ki teljesen akkor gyúllad be a melle a szoptatós anyukának.Az anyatej a babának 6hónapos koráig biztosítja a tápanyagot,4hónapos kora után lehet a hozzátáplálást megkezdeni, és nincs véleményem szerint olyan,hogy nem lektat az anyatej.

Szia!Nem nagyon értem, hogy mit szeretnél tudni?A tejcsinek szoptatás allatt távozni kell, ha nem ürülne ki teljesen akkor gyúllad be a melle a szoptatós anyukának.Az anyatej a babának 6hónapos koráig biztosítja a tápanyagot, 4hónapos kora után lehet a hozzátáplálást megkezdeni, és nincs véleményem szerint olyan, hogy nem lektat az anyatej.
Csökkenhet a tej mennyisége, hogyha ideges vagy, esetleg kevesebbet eszel iszol és még sok mindentõl. Ezek mind befolyásolják azt, hogy kinek mennyi idejig lesz teje. Nekem azt mondták, hogyha csak vizet iszom attól felhígul a tej és nem lesz laktató(kevesebb lesz benne a zsír)én nem tapasztaltam ezt.

Mai nap elmentem a NAV-hoz, hogy fizethessem a tb-met. Csak azt nem értem hogy miért csak 6 csekket kaptam. Meg majd csak január 12. -től kell fizetnem. December 16-ig van tb-m. Hogy lesz tb-m december 16-tól január 12ig, ha elmegyek mondjuk dokihoz?

Legjobb válasz: Szia! Ezen már én is gondolkoztam. Nekem is december 16-ig van biztosítva a tb-m és a maradék két hetet meg januárba kell utólag befizetnem. Szerintem semmi különös nem lesz, ha elmész orvoshoz, úgyis befizeted.

Szia! Ezen már én is gondolkoztam. Nekem is december 16-ig van biztosítva a tb-m és a maradék két hetet meg januárba kell utólag befizetnem. Szerintem semmi különös nem lesz, ha elmész orvoshoz, úgyis befizeted.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. De a gyógyszerekért teljes árat kell fizetni, én úgy tudom, és emiatt gondolkodtam el ezen.
Teljes árat kell fizetni értük? :O Ne már...ugyanúgy befizetjük a tb-t...ez mekkora szemétség már...
A kérdező hozzászólása: Én úgy értem hogy ha nincs a tb-d fizetve, akkor kell csak teljes árat fizetni. Én csak azt nem értem ha visszamennõleg fizeted te is akkor az utána következõ hónapban hogy van az embereknek tb-jük. Meg miért kaptam csak 6csekket?
Jah az úgy más...hát ezt én se értem...én pl egy csekket kaptam (decemberi amit majd januárba kell befizetni) meg 3 tartalék csekket kaptam, de azon összeg sincs.
A kérdező hozzászólása: Itthon vettem észre hogy csak hatot kaptam. Másnap meg nem tudtam elmenni megkérdezni, hogy kipostázzák-e vajon többit. Dolgom is volt meg mire megtaláltam hogy meddig van ügyfélfogadás addigra már késõ volt. :( Annyira imádom hogy a technika világát éljük, és képtelenség megtalálni bármit is, csak hosszas keresgélés után.
Felénk úgy fogják postázni, havonta majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!