Találatok a következő kifejezésre: Mesi késés az (2 db)

Mesi késés esetén az első pár napban 37-37, 2 most több mint egy hét után a hőm 37, 4. Összeszedtem valamit vagy esetleg babás vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagy eséllyel babás vagy. Akkor , ha jól értelmezem, már egy hete késik a menszid, és hõemelkedésed van! Akkor valószínûleg már a teszt is kimutatja! Sok sikert!

Szia! Szerintem nagy eséllyel babás vagy. Akkor , ha jól értelmezem, már egy hete késik a menszid, és hõemelkedésed van! Akkor valószínûleg már a teszt is kimutatja! Sok sikert!
Szia! Nagy az esélye hogy kisbabát vársz. A teszt már biztosan kimutatja.

Rendszertelen mesim miatt Norcolutot írt fel az orvos. Ez volt 3 hónapja, rá következő hétre megjött. A múlt hónapban 1 hét késéssel jött meg, de nem természetes utón, megemeltem magam, Ebben a hónapban még semmi? Valakinek volt hasonló problémája?

Legjobb válasz: Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.

Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.
Szia, mi a helyzet a problémáddal? Én ugyanezzel küzdök most. Fáj a méhem, a derekam. 5 napja késik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!