Találatok a következő kifejezésre: Mesi előtt nappal a (7 db)

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Érdemes-e a várt mesi előtt pár nappal tesztet csinálni?

Terhességi jelem igazán nincs, csak kicsit szurkál a mellem és néha viszket. A hasam néha görcsölget mintha meg akarna jönni. Ez elmúlt hónapokban sokkal er?sebbek voltak ezek a jelek, de sajna eddig mindig megjött:-((( Most az a furcsa, hogy iagzából semmit nem érzek.

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de a teszt megbízhatóbban használható pár nap késés után. Ha van rá fölösleges pénzed, tesztelj (végülis nem drága), de szerintem akkor sem nyugodhatsz meg ha negatív, mert mi van, ha késéssel pozitív lenne... Várd csak ki szerintem, hátha tüneteid is jelentkeznek. Drukkolok!

Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de a teszt megbízhatóbban használható pár nap késés után. Ha van rá fölösleges pénzed, tesztelj (végülis nem drága), de szerintem akkor sem nyugodhatsz meg ha negatív, mert mi van, ha késéssel pozitív lenne... Várd csak ki szerintem, hátha tüneteid is jelentkeznek. Drukkolok!
Úgy hallottam van olyan teszt amelyik kimutatja (10-es érzékenységû). A többire (általában a 20-asokra) is az van írva hogy elviekben beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a terhességet. Hogy érdemes-e? Ha csinálsz és pozitív örülhetsz. Ha negatív egy kicsit elkeseredsz, de lehet késõbb pozitív lesz és örülhetsz. Talán a várakozást csökkentheted. Szerintem jobb hinni azt, ha mensi elõtt 1-2 nappal csinál tesztet az ember és negatív, hogy nincs baba, mint egyfolytában bizakodni feleslegesen. Szóval nem tudom hogy érdemes-e. Én pl. nem tudom hogy kibírom-e várni. 8 napom van hátra a mensiig. Már így is hosszú.

Mesi előtt 3 nappal a magas hő normális? Hogy van ez? Ha nem megy leljebb lehetek terhes?

Legjobb válasz: Inkább valami vírus bújkálhat benned. A hõemelkedés csak a ciklus közepén a 14-15. napon utal peteérésre. A terhességnek nincs ilyen jele.

Inkább valami vírus bújkálhat benned. A hõemelkedés csak a ciklus közepén a 14-15. napon utal peteérésre. A terhességnek nincs ilyen jele.
A kérdező hozzászólása: 36.5 és 37 között van!Fáj a derekam, a cicim, mindig fáradt vagyok!A melleim megvannak duzzadva.Volt pecsételõ vérzésem!Nem jelent semmit?
Szia! Én is itt tartok mint Te. Nekem is magas ahhoz képest amennyi ezen a napon szokott lenni. Szóval ha nem kezd esni akkor siker. Én már félek minden reggel a méréstõl.. nagyon szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!remélem sikerül!Ha nem megy leljebb egyszersem akkor siker?Szoritok nektek!
Igen. Mensi elõtt 1-2 nappal elkezd leesni a hõ. Ezt észre fogod venni(bár remélem nem lesz rá lehetõséged). És akkor meg is jön. A nagyon pici ingadozás még nem számít. Nekem pl. ilyenkor. 36, 8-9-rõl hirtelen leesik 36, 6-7 aztán a kontroll csíkom alá. Akkor már tudom hogy megint nem ment. szorítok
Elso valaszolonak: a peteereskor megemelkedik a ho, ami magas marad, majd a mensi elott kb. egy nappal hirtelen leesik, ha meg fog jonni. Terhesseg eseten a ho magasan marad es nem jon meg a menses!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Késik 2. napja és azon kivül, hogy szúrkál a hasam alja semmi bajom. Pedig már mesi előtt 1 héttel fáj a mellem és a derekam! Most pedig semmi jele. Lehet most sikerült?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj! De ha terhes lettél,szerintem nagyon érzékennyé válna a melled! De végülis van aki nem érez semmit! A hasszurka leher terhesség jele.

Szerintem tesztelj! De ha terhes lettél, szerintem nagyon érzékennyé válna a melled! De végülis van aki nem érez semmit! A hasszurka leher terhesség jele.

Menses elött 3 nappal eshetek teherbe, ugy hogy már érzem a mesi jeleit (hasfájás, melldegedás)? Mekkora az esély rá?

Legjobb válasz: Igen, nem lehetetlen! de az esély nem túl nagy rá, nekem van ismerõsöm, aki így lett babás, és ha nálam az uh-s kor a pontos, akkor én is valahogy az utolsó menses elõtt lettem babás! Amúgy meg közben! Semmiképp nem középidõben valószínûleg..

Igen, nem lehetetlen! de az esély nem túl nagy rá, nekem van ismerõsöm, aki így lett babás, és ha nálam az uh-s kor a pontos, akkor én is valahogy az utolsó menses elõtt lettem babás! Amúgy meg közben! Semmiképp nem középidõben valószínûleg..

3-4 napja Késik a nem várt mesim. Folyásom nincs, inkább száraz vagyok oda lent. Mensi előtt mindig volt folyásom. Egyéb tünet csak enyhe mell fájdalom, szédülés. Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)

Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)
En is 3nap keses utan teszteltem es halvanyan, de pozitiv lett.
nem hiszem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!