Találatok a következő kifejezésre: Mert van h az tol (10 db)

Mert van az h az tol ki velem akiben a legjobban megbiztam es akit a legjobban szeretem?

Legjobb válasz: tanulság ebbõl: nem bízunk meg alaptalanul minden jött-mentben, a naívság baromi veszélyes méreg a mai világban

tanulság ebbõl: nem bízunk meg alaptalanul minden jött-mentben, a naívság baromi veszélyes méreg a mai világban
Mert talán õ nemszeretett téged ugy, mint te õt. vagy számára lehet valami rosszat csináltál.
manapsag nem eleg a bizalom...legalabb is egy kapcsolat elejen plane nem...nagy az Isten alltakertje...s ez igy van!!!!!!

Én egy 15/F vagyok. Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok. (Nálam egy évvel fiatalabb) Eddig ahányszor megkérdeztem tőle (udvariasan) h járna e velem? . Akkor mindig azt írta, h nem tudja:S Mért van ez? :O

De már olyan tanácsokat is kaptam, hogy CSÓKOLJAM meg, ha ö is akarja és akkor minden kiderül. Elvileg semmit nem veszíthetek?

Legjobb válasz: Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!

Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!
Szegény... Megértelek, csak bátran:) Tudod, aki mer az nyer, legyél vele nagyon kedves, lepd meg valamivel, lehet az ajándék, mondjuk a csoki amit szeret, vagy valami kis apró figyelmesség, vagy csak egy meglepõ dolog tõled, amit sosem gondolt volna... És az ilyen dolgokat élõben illik megkérdezni:) nézz a szemébe és mielõtt felteszed a kérdést, már látni fogod a választ a szemében... Az a válaszoló voltam aki megkérdezte mit keresel itt ilyen korán:D
a csajok a humorra , kedvességre, arra hogy nem felejted el amit kb 2napja mondottXD, szal odafigyelésre buknak.volt már barátja?ha nem akkor lehet h fél h milesz..kitudja..nagyon jo haverok vagytok??ha igen akkor meg lehet h fél attól h megfog ez romlani köztetek h ha valami rosszul sül el.vagy meg szimplán nem vagy neki szimpi azért nemtudja és nem akar téged megbántani...de ezt te látod h h viselkedik veled..ez a hirtelen csak úgy smároljuk le dolog...háát..ez nemigazán jo ötlet.nem kell letámadni!ettöl csak rontasz a helyzeten.van msnje??akkor irogass vele sokat olyan témákról ami öt is érdekli...ha nagyon kell neked akkor tegyél meg mindent érte..de ha látod rajta h hidegenhagyja a dolog akkor csak magadat égeted.de esetleg utánakérdezhetsz a barátainál akivel pl te is jóban vagy, h szerinte mit gondol rollad stb h tetszel e neki...(de ne nyomulj annyira):) (15/L)
Örülök annak, amit most írtál :) ) és tényleg sok sikert, remélem összejön minden.
15 évesen reggel 5kor ez a legnagyobb problémád lol:)
Szerintem azért válaszolja azt, h nem tudom mert nem varázsoltad el eléggé. Lehet tetszenél neki, azért nem utasít el egybõl, vagy csak nem mer... Sokszor én is azt érzem, hogy tényleg nem tudom. Csak egy kevés hiányzik az igenhez, de hiába várok nem adja meg a srác. Legyél vele kedves, barátkozz vele, hívd el moziba vagy bármi. Mosolyogj rá sokat, legyél vele nagyon udvarias kedves. Néha dicsérd is meg a haját, a ruháját, a mosolyát, a sminkjét esetleg. Ha csak odavágod neki, hogy "járunk wazze? :DD" az nem túl nyerõ. Szerintem már csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy igent mondjon úgyh törd egy kicsit magad ha akarod õt. Nálunk is sokszor mondták azt, hogy kapd le majd kiderül minden. Nem tudom, de én 100ból 99 pasit úgy vágnék pofán ököllel, hogy eltörne az orra... ha pl mennék a suliban könyvekkel a kezemben a lépcsõn és egyszer csak rám ugrana. Uhh lépcsõn le is lehet lökni... szóval úgy ne próbáld meg :D Sok sikert, és csak kedvesen "cukin" közeledj hozzá egyelõre.
Üdv. A csókot mindenképpen kerüld el... Ha többször elutasított... én nem sok esélyt látok a gyõzelemre... de van még remény! Beszélgess vele sokat... hagyd h megnyíljon elõtted... aztán egyszer, amikor kettesben vagytok ésmár megvan az a kellemes hangulat... akkor újra udvariasan megkérdezed... esetleg utána jöhet egy csók ... de kizárólag ha elpirult ( ezcsak vicc volt ) Sok szerencsét kívánok neked! Aiwa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat.....=)
hajaj... a lányok nagyon furik.. én már csak tudom, hiszen az avgyok =)) szerintem próbálkozz csak nyugodtan, ha komolyan érdekel a leányzó (de semiképp ne a letámadós csókkal) esetleg hívd el valahova, legyetek együtt, csdak van valami közös kedvtelés, ismerkedjetek, és lehet hogy majd õ is nyitni fog feléd =) Most 25 éves vagyok, de régen, amikor fiatalka voltam én is úgy gondoltam, hogy "akkor most járunk, vagy mi?" de hidd el, hogy ezt nem lehet így elsõre megállapítani, vagy leszögezni, az idõsebbeknél sem így megy. =) üdv, MajomHercegnõ
Figyelj, en mar tapasztalatbol tudom h megkerdezni a legnagyobb hueseg :(.Nekem is sok ilyen elmenyem volt hogy megkerdeztem, nem is azt h jarna-e velem, hanem h ki jonne velem egyet setalni s mar arra se nagyon volt "kedve".A legjobb dolog amit tehetsz az hogy kozeledsz fele, erdeklodsz es jarj olyan helyekre ahova o is szokott.Igy egyre tobbet lesztek egyutt.Lassacskan a beszelgeteseket forditsd kettotokre es erezni fogod mikor megcsokolhatod. Megegyszer ha a lanytol mekerded egybol h akarna-e veled jarni o tenyleg nem tudja.A lanyok szeretik elobb megismrerni az embert.A legjobb az ha nem kerdezel hanem cselekszel. AAA es meg vlmi.En Erdelyben lakom, Sepsiszentgyorgyon.Nemtom nallatok magyarorszagon h megy de nalunk egyenesen ciki megkerdezni h jarna e veled...Ki szoktuk hivni a parkba egy setara(randira) es ha jol csinaljuk haza kiseresnel meg tudjuk maris csokolni...Ha nem akkor a 2. vagy a 3. nal :) Ej ha, jol belejottem az irasba :) )
Ja és még valami eszembe jutott. 15 évesen én valszeg kicsit féltem volna tõle, hogy nyíltan udvaroljak (ááá én csak barátságból hívlak ide-oda... :P). Szal ezen ne izgulj, teljesen átlátszóak lehetnek a szándékaid, az nem baj. Úgyis könnyû Katit táncba vinni, ha õ is akarja (bármilyen átlátszó is a helyzet), de ha nem, akkor úgysem fog menni soha. :P
Jesszusom! :P Figyu, csajozni nem úgy kell, hogy "szevasz, járunk?"... :P Fogadok kb. a suliban odamentem hozzá szintnél tartasz... :) Szóval szaktanács: 1. Szerintem sansztalan vagy. Egyrészt már elcseszted, tudja, hogy bármit megtehet veled, és így általában nem vonzó senki, másrészt nincs elég tapasztalatod, hogy innen fordíts. 2. Próbálkozz, mert nem is lesz tapasztalatod amúgy. Vidd el valahova. Elsõ lépésként csak beszélgetni, valami normális nyilvános helyre. Pl. egy teázó/kávézó. Ha jól elvagytok, mehettek tovább, pl. biliárdozni vagy hasonló laza játék, amin sokat lehet nevetni (a bénázáson). Aztán mozi, ilyenek. Ha nem lenne ilyen baromi hideg mondanám, h hívd sétálni (valami normális helyre, pl. Margit-sziget). Ha pár alkalom után még mindig nem tiltakozik, megy veled szívesen, akkor sínen vagy, mint József Attila! Tessék mellé ülni valahol (NEM A MOZIBAN! :P), átölelni. Ha nincs tiltakozás, akkor meg szépen lassan továbbmenni. Ennyi. Ha pedig úgy érzed a helyzet jól alakul és le akarod fektetni, akkor hívd át videózni... SZIGORÚAN ÁGYBÓL nézve persze. :P 3. Valszeg nem jön össze. Akkor ez a csaj ugrott. Van még elég hal a tengerben, 15 évesen ezen el ne keseredj! Legközelebb rutinosabb leszel és a 3.-4. már bejön. :P
A kérdező hozzászólása: Hátt igen eddig én sem hittem volna h ennyire tudok valakit szeretni....:O =) de ez van ....nagyon sokat gondolok ráá =(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem =)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.....Nagyon hasznos információkat adtál....És meg fogadom...Kedves Leszek Vele !!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat...=)
Nem akarlak elszomorítani, de kb 80% hogy nem akar járni veled, csak nem akar bunkón elutasítani és 20 hogy félénk és tényleg nem tudja.. szerintem próbálkozz másnál:)

Van egy lány az osztályunkba es nekem negyon teccik, de nem merem megkerdezni h akarna-e velem jarni. Hogyan kérdezzem meg tőle? (Egy 14 éves srác vok)

Legjobb válasz: Hát semmiképpen se kérdezd meg hogy akar-e veled járni, mert az elég gáz. Inkább hívd el egy kólára vagy moziba vagy kirándulni, buliba. Ha elmegy az már fél siker, beszélgettek, így jobban megismerkedtek, aztán újabb randi és ha mindketten szimpik vagytok egymásnak, akkor jártok, de ezt nem kell kimondani, fõleg megkérdezni nem. Majd jön magától, ha szerettek együtt lenni. Ezt hívják udvarlásnak, amit sajna a mai fiúk elfelejtenek. (ja és nem teccik, hanem tetszik)

Hát semmiképpen se kérdezd meg hogy akar-e veled járni, mert az elég gáz. Inkább hívd el egy kólára vagy moziba vagy kirándulni, buliba. Ha elmegy az már fél siker, beszélgettek, így jobban megismerkedtek, aztán újabb randi és ha mindketten szimpik vagytok egymásnak, akkor jártok, de ezt nem kell kimondani, fõleg megkérdezni nem. Majd jön magától, ha szerettek együtt lenni. Ezt hívják udvarlásnak, amit sajna a mai fiúk elfelejtenek. (ja és nem teccik, hanem tetszik)
Most komolyan, gondolj bele! "szia, járunk?":P ez nagyon béna...nem lehet ezt egy csajtól (egy normális csajtól) megkédezni...mondjuk általánsoban még elmegy, emlékszem régebb nálunk is csináltak ilyen "akarsz járni velem?" dolgokat a srácok...Ha komolyan(komolyabban) gondolod akkor ahogy az elõzõ hozzászóló irta hivd el valahova...ha tettszik egymás társasága még keresni fogjátok egymást...ha minden nap (vagy kétnaponta, vagy amennyit lehetõségetek lesz rá) találkoztok akkor már jártok. de nem kell ezt igy kimondani:)
Ha mindenképpen járni szeretnél vele, akkor csak szépen lassan kerülj hozzá közelebb. Hivd el valamire. vagy ijesmi. De én mint diáklány, elég rossz dolognak gondolom, hogyha osztályon belül kapcsolatok vannak. Nállunk 2 bartátnõm is járt már osztályon belül, azóta gyûlölik a lányok azokat a fiúkat. Kevés az esély, hogy összejön. mert a barártság, hogy annyit együttvagytok nem tesz jót egy kapcsolatnak. és most csak az idei évrõl hoztam példákat. 17 éves vagyok. 10.-es. ugyhogy vpét pár osztályom. Ha mindenképp szeretnéd akkor meg csak óvatosan. de inkább várd, meg, hogy különkerüljetek. vagy most vagy 9.-es, vagy 8. ha jól számoolom. ha 8 akkor ninvs sok hátra, de 9 akkor.... akkor te tudod, hogy megéri e
A kérdező hozzászólása: Igen-igen! De van egy kis probléma..... a szülei nemnagyon engedik ki, de ha ki is engedik akko is csak a baratnojével , de akko is csak korizni. :(
Akkor irány korizni!
A kérdező hozzászólása: Igenám de ha nemtok korizni?????
azzal szerintem ne foglalkozz a lényeg hogy eggyütt legyetek de azért nem baj ha nem esel hasra állandóan am szerintem az elõzõ hozzászóló arra gondolt hogy ha nem engedik ki pl veled, akkor menny oda ahova engedik


Baja közelében vannak olyan meleg srácok akiknek hosszú vasalt hajuk van? Csak mert nekem leginkább azok jönnek be én nem hiszem el h csak tőlem tök messze vannak olyan srácok akik bejönnek nekem :S

Jah am 18 vagyok és szeretnék már megismerkedni egy ilyen sráccal

Legjobb válasz: Hát én konkrétum tudok egyet,de csak látásból,a nevét sajnos nem. :| Nem sokat tudok segíteni csak hogy meglegyen a tudat,1 ilyen meleg srác tutira van Baján(Bajai vagyok,egy suliba jártam vele,asszem tavaly érettségizett). Sötétbarna vasalt hajú,és már a járásából látszik,hogy meleg... Szent László(s volt?!)

Hát én konkrétum tudok egyet, de csak látásból, a nevét sajnos nem. :| Nem sokat tudok segíteni csak hogy meglegyen a tudat, 1 ilyen meleg srác tutira van Baján(Bajai vagyok, egy suliba jártam vele, asszem tavaly érettségizett). Sötétbarna vasalt hajú, és már a járásából látszik, hogy meleg... Szent László(s volt?!)
Biztos vannak, de nem könnyû meleg srácokkal ismerkedeni, mert a legtöbben rejtõzködnek. Sajnos én is messze vagyok tõled és a hajam sem hosszú, de a többi az stimmel. :)
baján ? jó vicc kevés épelméjû van ott XD ( bajai voltam XD )

Van 1 2éves yorki szukám és most került hozám 1 2, 5hós westi kan kutyus. Sajnos az a gond, h nem jönnek ki, mert a nőstény kutyusom menekűl tőle és morog rá ha a közelébe megy a kicsi játszana vele szagolná de hiába! Mit tegyünk, h öszeszokjanak?

Legjobb válasz: Hagyjátok õket. Nem tudom mennyire szocializált a kutyád? (Yorkienál már mindenre fel vagyok készülve) Hogyan viselkedik más kutyákkal? Más kölykökkel? Ha jól szocializált és sokat van más kutyákkal, akkor semmi gond nem lesz, csak idõt kell adnotok nekik. Aggódni sem kell, komolyan bántani nem fogja, tehát nyugodtan engedjétek össze õket. Ha nem szocializált a kutyád, akkor egy hosszú folyamat elõtt állsz, ami nem biztos, hogy sikerül (bár a valószínüsége nagy, hiszen a kutya még csak 2 éves) Ebben az esetben viszont mindíg legyenek felügyelet alatt, mert komolyan bánthatja, hiszen nem tud mit kezdeni egy másik kutyával.

Hagyjátok õket. Nem tudom mennyire szocializált a kutyád? (Yorkienál már mindenre fel vagyok készülve) Hogyan viselkedik más kutyákkal? Más kölykökkel? Ha jól szocializált és sokat van más kutyákkal, akkor semmi gond nem lesz, csak idõt kell adnotok nekik. Aggódni sem kell, komolyan bántani nem fogja, tehát nyugodtan engedjétek össze õket. Ha nem szocializált a kutyád, akkor egy hosszú folyamat elõtt állsz, ami nem biztos, hogy sikerül (bár a valószínüsége nagy, hiszen a kutya még csak 2 éves) Ebben az esetben viszont mindíg legyenek felügyelet alatt, mert komolyan bánthatja, hiszen nem tud mit kezdeni egy másik kutyával.
A kérdező hozzászólása: az a gond még, h a kicsi harapdossa a yorkit és félek, h még jobban eldúrvúlhat a helyzet!!!!mit csináljak???
ivartalanítás!!
A kérdező hozzászólása: ha úgyanazok a kérdések elénzést a barátom is teszi fel a kérdéseket!
A kérdező hozzászólása: a kislány ha rajtunk is megérzi a a kicsi szagát , tányéron, akármin kerüli nem eszik inkább a tányérjából elfordítja a fejét is a kicsitõl!nem túlzás ez?
Nem elköttetni kell, hanem teljesen kipakoltatni, bár ivartalanítás címszó alatt néha csinál egyik-másik orvos elkötést is, sajnos. Amivel a probléma nincs megoldva, mert a kutya továbbra is tüzel, viszont nem biztonságos az esetleges vemhesség megakadályozása szempontjából, de könnyen ciszta lehet a vége. Mindenképpen érdemes a mûtétet megcsináltatni, mert a kanok elég rendesen meg tudnak a tüzelõ szukától bolondulni. Hidd el, hogy azt az üvöltéses, vinnyogásos, nem evéses õrületet, amit az alatt az idõ alatt tudnak produkálni, nem könnyû elviselni, ráadásul évente kétszer. Mindemellett a szukával is jót teszel, mert nem kell évente 6 hetet bezárva tölteni, tutira nem fog méhgyulladást kapni és sokkal kisebb az emlõdaganat veszélye is. Persze, 1 éves kora körül majd a kant is érdemes kiheréltetni, sokkal könnyebben kezelhetõek leszek és akkor nem fog egy tüzelõ szuka után sem elmenni.
Tudod, ezért fontos a kutyák szocializációja, hogy az alomból kikerülve, ahol tanulták a kutyák egymás közti kommunikációját, ez a folyamat folytatódjon. Hogy ha kutyák egymás között találkoznak, akkor be tudjanak, mutatkozni, besorolják magukat a másik alá vagy fölé, rendre tudják utasítani a másikat, kifejezni játékvágyukat...stb. Ha ezt egy kutya nem tanulja meg, akkor, ha találkozik egy másik kutyával nem tudja mihez viszonyuljon, csak a félelem marad, ami vagy agresszivitásban, vagy elrohanásban, bepisilésben nyilvánul meg. A te kutyád nem tud "kutyául" beszélni. Mert a nevelésénél nem vetted figyelembe, hogy õ kutya és kutyákra van szüksége, hogy ezt megtanulja. Tehát most sok türelem. Én a helyedbe vinném mindkettõt kutyaoviba (az oltások után) ott mindkettõ megtanulhatja, hogy hogyan viselkedjenek egymással és a többi kutyával.
Semmi pánik, ez elég gyakran elõ szokott fordulni. Az én kutyám 4 éves volt, mikor egy másik mellé került. Hát mit mondjak, hetekig nem volt hajlandó vele szóba állni, úgy megsértõdött. Piszok féltékeny volt a kicsire, biztos úgy érezte, hogy akkor õ már nem is elég nekünk. Most nagyon oda kell figyelned a nagyra, fontos, hogy ne szoruljon háttérbe a kicsi mellett. Ugyanúgy foglalkozzatok vele, ha hazaértek elsõnek õt simogassátok meg, este õ kapjon elsõnek vacsorát stb. Tudatosítsátok benne, hogy ettõl õt még nem fogjátok kevésbé szeretni, akkor egy idõ után meg fog enyhülni. És idõben ivartalanítsátok a szukát, mielõtt ivarérett lesz a kan, különben bajok lehetnek.
A kérdező hozzászólása: nagyon muszály elköttetni? ám köszi mindenkinek nagyon rendesek vagytok! amihez a kicsi hozáér nem is megy oda kerül mindent! nemeszik vele egy tányérból... és a kaját nehezen tudjuk megoldani h különlegyen mert, a yorkynak kevesebet kell enie mint teónak... a yorky 1 szer míg a westi 3 szor kap 1 nap.
A kérdező hozzászólása: más kutyákkal is találkozott a reakciója , h félénk és menekûlt!!mellett nem volt még más kutyánk!!!félek, h nem fognak összeszokni!!!
rákiabálás, vagy egy fél literes mûanyga üvegbe tegyél max. 3 db apró kavicsot és dobd a yorki mellé a földre, ha durván harapja a picit és kiabálj rá, hogy nem szabad, nem lesz semmi baja, csak megijed a hangjától és rájön, hogy ezt nem kéne..

Miért van az h bekapcsolom a gépet, vinnyog egyet és akkor kezd tölteni és kiírja h hardver error, ? Mert nem mindig tölt be? Nem mai darab.

Nekem intel processzorom van akkor nem vehetek amd procit? mert nem támogatná az alaplapom ?

Legjobb válasz: valószínûbb, hogy merevlemez járja a végét. és nem tehetsz bele AMD -t, sõt más foglalatú intelt sem.

valószínûbb, hogy merevlemez járja a végét. és nem tehetsz bele AMD -t, sõt más foglalatú intelt sem.

Nem tudom mi van velem de egy csomó ideje beszélgetek egy sráccal msn-en és nem merek vele találkozni, mert úgy érzem h egyből megcsókolna és nekem ez lenne az elő és félek tőle? 15/L

Legjobb válasz: Ne aggódj. Képet már biztosan látott rólad, nem gyakran van olyan, hogy netes ismerkedés után nem szimpi az egyiknek a másik. És azt sem hiszem hogy egybõl lerohanna a csókkal. Meg hát figyeli majd a te reakcióidat is, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Udvariasságból? Hát tegyük fel még ha nem is jönnél be neki...biztos nem keresne utána. De ha a randi után is hív meg minden ugyanúgy lesz, mint elõtte, akkor bejössz neki.:) Nem csak azt kell nézni hogy mit mond, inkább a jeleket kell figyelni és a viselkedését. Nem lesz ott semmi gond, ne félj tõle, nem a vesztõhelyre mész, hanem találkozol egy kedves fiúval, akivel már sokszor jól elbeszélgettél. És biztosan õ is fél egy kicsit. Csak bátran! :) 19/l

A csóktól nem kell tartanod, mindig mindenben lesz egy elsõ alkalom, és egyáltalán nem gáz, hogy eddig nem csináltad. "Egybõl" amúgy sem fog megcsókolni. A másik félelmedre van egy nagyon egyszerû megoldás: lazíts, engedd el magad, TE érezd jól magad. Hogy õ jól érzi-e magát és hogy reagálja ezt le, az az õ dolga, neked nem feladatod ezzel foglalkozni. Akár el is mondhatod neki a félelmeid, ha neked az úgy kényelmesebb. Ha nem tetszel neki, akkor nem fog keresni, mert nem hülye. Ez akkor is egy jó tapasztalat lesz neked legközelebbre, a következõ pasival. Csak akkor veszíthetsz, ha nem találkozol vele. 19/F
Ne aggódj. Képet már biztosan látott rólad, nem gyakran van olyan, hogy netes ismerkedés után nem szimpi az egyiknek a másik. És azt sem hiszem hogy egybõl lerohanna a csókkal. Meg hát figyeli majd a te reakcióidat is, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Udvariasságból? Hát tegyük fel még ha nem is jönnél be neki...biztos nem keresne utána. De ha a randi után is hív meg minden ugyanúgy lesz, mint elõtte, akkor bejössz neki.:) Nem csak azt kell nézni hogy mit mond, inkább a jeleket kell figyelni és a viselkedését. Nem lesz ott semmi gond, ne félj tõle, nem a vesztõhelyre mész, hanem találkozol egy kedves fiúval, akivel már sokszor jól elbeszélgettél. És biztosan õ is fél egy kicsit. Csak bátran! :) 19/l
Ez nem is kérdés O_O
A kérdező hozzászólása: az is baj még hogy a srác 19 éves (amúgy Dani) és félek h nem fogok tetszeni neki élõbe és akkor majd csak udvariasságból nem fogja elmondani
A kérdező hozzászólása: bocsi nem írtam oda h szerintetek mit csináljak?
Amúgy tök mind1 hogy neked az elsõ nem kell félned majd õ fog vezetni:D nyugodtan találkozhatsz vele :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen amúgy már nem félek attól hogy nem fogok bejönni neki mer megnyugtatott:D de a csóktól parázok mert nem tudom hogy õ mit fog csinálni meg abban se vagyok biztos hogy nekem ösztönösen fog jönni ez az egész mer eléggé görcsölök:S
a végén addig húzod míg lemondd rólad. hülyeség ettõl félni (elég sokan félnek tõle, feleslegesen), úgyis a srác vezet. ha szereted a srácot, akkor tökéletes lesz úgyis. nem kell ráparázni ennyire és csak ezért nem találkozni vele.
Nem Kittinek hívnak véletlenül?
Vagy Adri?
A kérdező hozzászólása: nem tudtommal nem :D

Megismerkedtem egy sráccal edzőteremben, elmondta az ideálját rám illet. Tőle én: van e olyan lány aki bejön a teremben mondta h nem engem meg nem mond mert velem beszél. Azóta 3 szor futottunk össze egyszer beszéltünk. Félreértettem?

Legjobb válasz: Vagy csak gyáva és nem mer lépni, vagy tényleg félreértetted. De elég könnyen el lehet dönteni: legközelebb köszönj neki, és kérdezd meg, hogy van, stb. . Ezzel lehetõséget adsz neki, amivel aztán vagy él, vagy nem.

Vagy csak gyáva és nem mer lépni, vagy tényleg félreértetted. De elég könnyen el lehet dönteni: legközelebb köszönj neki, és kérdezd meg, hogy van, stb. . Ezzel lehetõséget adsz neki, amivel aztán vagy él, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: én kerülöm a tekintetét és zenét hallagatok úgy edzek, de ha rá nézek mosoly van a szemében, de ma hazament anélkül h beszéltünk volna. még be se mutatkoztunk egymásnak
Bocs, de kifejtenéd egy kicsit bõvebben, mert ez így nekem nagyon zavaros.
ja, te tudod akarod-e vagy nem ilyen egyszerû, neked kell megadni a jelet
A kérdező hozzászólása: Na szóval edzõteremben megismerkedtem egy sráccal a beszélgetés akkor kezdõdõtt amikor megkérdeztem h az adott gépen meddig lesz még.. Erre õ: mostt kezdtem.. Felajánlotta h csináljuk felváltva. Közben elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte tõlem h megszoktam e náézni a pasikat. Mondtam h nem azlért járok ide, meg h nem j9önnek be... Erre õ mondta h neki defektes az ízlése. Kérdeztem mérta kövérek, vékonyak , szõke szilikonosak? Erre õ nem hanem a különleges aki nem jön szembe az utcán tucatjával... kb 50 valahány kilos lehet szemüveges barna , vörös, fekete, nõies, az otrra ne pisze orrú legyen... Kérdeztem van e ilyen lány a teremben, mondta nincs, engem meg nem mond mert velem beszél.. és azt hinném rányomulok mint az öreg(elmeséltem neki h egy idõs elakart hívni randizni a teremben). Na szóval tottál rám illett és célzott is vagyis mondta h nem hétköznepi vagyok pont mint az ideálja. Amikor elmentem a géptõlezt mondta, , feltartottál most meg itt hagysz és nevetett. Na második akalommal elcsesztem mert csak köszöntünk és ültem súlyzokkal akezemben az egyik gépen és mondtam neki viccesen edzek erre õ nem is zavarok... aztán mondtam mosolyogva csak pihenek. Aztán bedugtam a fülem, és sietve edzettem. a harmadik alkalommal beszélgettünk én ott edzettem mellette aztán mondtam h mennem kell. õ beszélgetés közbe edzett én meg csak álldogáltam.. Na a mostani alkalommal. már az edzés végén járt köszönt nekem nagyon mosolygótt, aztán én elmentem a közelébõl mert fájt a térdem és nem bírtam az adott gyakorlatot. na elmentem az edzõterem másik felébe afülem bedugva... õ meg ki ment a kinti terembe és hazamnet. félreértettem, v jelzés kellee?
A kérdező hozzászólása: kellene, bocs hibákért, de feszült vagyok, mert nagyon bejön a srác
Szerintem te is neki, csak ezek után nem tudta, hogy most akkor mi is van veled. :) Legközelebb tényleg nyugodtan beszélj vele hosszabban, adj rá alkalmat. Akár edzés után menjetek együtt ameddig tudtok (vagy el valahova), vagy beszéljetek meg egy idõpontot és találkozzatok külön, bármi... De a kulcs: beszélj vele, adj neki alkalmat. Így ha igazam van, és tényleg bejössz neki, akkor összejöhettek, ha meg nincs igazam és nem, akkor ez is kiderülhet, és mindketten tudhatjátok, mi az ábra. Hajrá! :)
Így már sokkal de sokkal tisztább. Köszike. Hajts rá...bejössz neki totál. Menj a közelébe és beszélgessetek.
Hogy miért? Mert elérhetetlen...
Az érzelmek nem gombnyomásra mûködnek.
Mert elérhetetlen és ha tehetné beléd is taposna.
Mert buta vagy. Erre nem tudok mit mondani :) Csak megalázod magad hogy hívosgatod, de ha neked ez kell...
A kérdező hozzászólása: tudom h ezzel megalázkodom elõtte, de akkor is hallanom kell a hangját naponta, azért hívom..:(
Persze.Nagyon szeretik.
persze, hogy adhatsz, de ha nincs hozzászokva még a zöldséghez, akkor fokozatosan szoktasd hozzá, és elõször csak keveset adj. Ha még pici, akkor ne, mert 3 hónapos korától kaphat zöldséget. És lehetõleg piacit, ne ilyen teszkóban meg hasonló szupermarketen vásárolt nagyobb eséllyel agyonvegyszerezett vackot, mert arra érzékeny lehet a pocija!
A kérdező hozzászólása: Több, mint 4 hónapos. otthon a kertben termet, ugyh nincs vegyszerrel kezelve. Oké, akko majd fokozatosan adagolom neki! KÖSZI!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!