Találatok a következő kifejezésre: Mert mint nem tudott (3 db)

Mert mint Mikola nem tudott orvos létére különbséget tenni a homoszexuálisok és a szinglik között, a pápa sem tudta, hogy az óvszer az védőszköz. Abban a hiszemben élt, hogy csúzlit csinálnak belőle?

Legjobb válasz: Tetelezzuk fel a legjobbat a papa valoszinu azert nem tudta mire valo az ovszer, mert sem pedofil, sem homoszexualis nem volt....

Tetelezzuk fel a legjobbat a papa valoszinu azert nem tudta mire valo az ovszer, mert sem pedofil, sem homoszexualis nem volt....
Mert óvszert, csak a pedofilok, meg a homokosok használnak mi?
Miért, azt hitte, hogy hálózsák egerek számára...?
Mikola mint a népesedést károsan befolyásoló tényezõket vette egy kalap alá a homoszexualitást és a szingli életmódot. A pápáról feltételezem, hogy tudja, hogy az óvszer a védekezésre is nagyon jó, azonban a keresztény dogma szigorúan tiltja a születésszabályozást, és a pápának tartania kell magát ehhez. Még akkor is, ha a túlnépesedés miatt végül úgyis kiirtják egymást az emberek, vagy éhen halnak.
A varázslatos iskolabusz
A csodálatos iskolabusz. Ha rosszul emlékszem bocsi:)
tényleg, varázslatos, nem csodálatos:)
http://www.youtube.com/watch?v=F9BPMKoHtso Egyik régi kedvencem! :D
A kérdező hozzászólása: köszii:) )

Ha valaki "bedőlt" (amit a bank az előző tulajtól visszavett, mert nem tudott fizetni) lakást szeretne vásárolni, annak mi a menete? Hogy kell elindulni? Miket kell beszerezni? És minden infót szívesen vennék.

Legjobb válasz: Vannak a NAV árverési oldalán is lakások, érdemes a bírósági végrehajtói kamara oldalát is megnézni, vagy a faktoring cégeket megkérdezni.

Vannak a NAV árverési oldalán is lakások, érdemes a bírósági végrehajtói kamara oldalát is megnézni, vagy a faktoring cégeket megkérdezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!