Találatok a következő kifejezésre: Merre tovább, lehet a (58 db)

néma mód?
Biztos néma módon hagytad.
A kérdező hozzászólása: Nincs néma üzemmódban. Rendesen csörög és minden ok-n mûködik. Pár napja jelent meg a kis ikon rajta.

Hogyan lehet egy gyomor rákos beteget meggyógyítani úgy hogy ő még nem áttétes de nem akarják kemoterápián kezelni mert ott maradna a műtőasztalon azt mondják. Egyik helyen ezt a másikon azt mondanak. További lehetőségek mik vannak?

Legjobb válasz: Megpróbálom leírni újból a választ, mert az elõbbit nem látom. Szóval szerintem próbáld meg az alternatív gyógymódokat! Le tudnám írni az ötleteimet, de gondolom reklámnak minõsül és ezért nem ment át az elõbb. Ha lehet magán választ írnék, mert van megoldás! Üdv.

Megpróbálom leírni újból a választ, mert az elõbbit nem látom. Szóval szerintem próbáld meg az alternatív gyógymódokat! Le tudnám írni az ötleteimet, de gondolom reklámnak minõsül és ezért nem ment át az elõbb. Ha lehet magán választ írnék, mert van megoldás! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne az a megoldás. [email protected] ra elküldheted. Köszi.

Lehet -e bajom, ha tovább szedem a tabit, mert el szeretném tolni a menzesz idöpntját nyaralás miatt?

Yasminellét szedek fél éve és pont nyaraláskor jönne meg, még soha nem csin-tam ilyet, h eltolom.Nem lesz utána köztes barna folyásom v hormonzavarom?

Legjobb válasz: Mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete. Nem 100%-os, hogy elmarad a vérzés, mert lehet akár pecsételõ vérzés vagy csak késõbb jön meg a megvonásos vérzés. Elvileg problémád nem lesz tõle (egyszer ezt meg lehet játszani), csak már én hallottam ezt is, azt is.

Mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete. Nem 100%-os, hogy elmarad a vérzés, mert lehet akár pecsételõ vérzés vagy csak késõbb jön meg a megvonásos vérzés. Elvileg problémád nem lesz tõle (egyszer ezt meg lehet játszani), csak már én hallottam ezt is, azt is.
Én már többször csináltam ilyet, persze max. 2x egy évben, de nem lett semmi bajom. Nyaraláskor, vizsgakor jobb ha nem kell még a mensi miatt is idegeskedni!
elvileg meg lehet teni, .de én nem merem, jöjjön amikor jnie kell, meg inkáb ahhoz igazodom :S

Mért forr fel a bodza málnám és hogyan lehet meg akadályozni, hogy tovább forrjon?

Tettem el 55 liter bodza málnát dúcos üvegekbe 4 napja és elkezdett forrni hogyan lehet meg akadályozni,hogy tovább forrjon és egyáltalán mért forr fel?

Legjobb válasz: "Tettem el 55 liter bodza málnát dúcos üvegekbe" Magyarra fordítva: Tettem el 55 liter bodza szörpöt dunsztos üvegekbe

"Tettem el 55 liter bodza málnát dúcos üvegekbe" Magyarra fordítva: Tettem el 55 liter bodza szörpöt dunsztos üvegekbe
Mi az a bodza málna?
És mi az a dúcos üveg? Talán dunsztos, nem?
Nem is beszélve az "el kezdett"-rõl és a "mért"-rõl... De amúgy szerintem ne tedd annyira napra.
Dunsztold ki, vagy "befõzõfazikba"(tudod az a hõmérõs aminek az alján olyan "vlozska" van ☺), vagy száraz dunsztba. Attól megáll.
miért utána nem áll fel?
30-40 perc? Az elég. De lehet tanulással nyújtani. Itt vannak ötletek: http://www.hazipatika.com/topics/szexologia/articles/Elnyujt..
Mázlista vagy!Az én páromnak fel se nagyon áll ha meg igen akkor is 1-2 perc azt utána leshetek!!!!

Folytan csöpög a csapból a víz, nem akarom tovább tekerni mert félek h akkor meg elszakad benne valami. Mitől lehet ez, ill. mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Szedd le a tekerõt, akkor látsztani fog, hogy elég e a tekerõt cserélni. Ha az el van törve, akkor az egészet kell cserélni.

Szedd le a tekerõt, akkor látsztani fog, hogy elég e a tekerõt cserélni. Ha az el van törve, akkor az egészet kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: Meg tudnád mondani hogy kell leszedni? Lány vagyok, és nem nagyon értek ehhez..
Egyszerûen lehúzod :D
[link] Ha küldesz róla egy fotót, jobban tudunk segíteni.
Jobb lesz egy hímnemût nekiugrasztani, és tömítést cserélni. Ha jól emlékszem, 19-es villáskulcs kell hozzá. De lehet, hogy 22-es.
Nem lehetsz véletlen terhes?Persze ha lány vagy:)
A kérdező hozzászólása: Nem véletlen írtam a férfiak egészsége témakörbe.
A kérdező hozzászólása: Még hozzatenném, hogy nem minden nap fordul elõ velem, hanem kb hetente egyszer-kétszer.
Akkor is azt javaslom, hogy keress fel egy szakembert, mert lehet bármi, és az embernek az egészsége a legfontosabb.+Nem szoktam nézni, hogy nõikategória v férfi.
A kérdező hozzászólása: Jövõhétre van idõpontom. Én mindig megijedek az ilyen dolgoktól és aztán elkezdek aon görcsölni, hogy "jaj, mi van velem". Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy pszichés, mert van hogy sokáig nem jön elõ, de ha elõjön csak erre tudok gondolni és akkor mindig lassabban múlik el a "baj".
Én sose görcsölök ilyen dolgokon, megtanultam, hogy tök felesleges.Úgy vok vele ha nagy baj van az akkor is megoldódik/nem csak egészséggel kapcsolatos hanem mással is/Megkérdezhetném, hogy hány éves vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!