Találatok a következő kifejezésre: Merre keressek idézeteket (1 db)

Merre keressek évfordulós idézeteket?

1 éve vagyunk együtt barátommal és nem találok sehol 1 éves kapcsolatról szóló idézetekt...írnátok ha tudtok...vagy oldal címet vagy valami:) köszi

Legjobb válasz: Ugyanezt szerettem volna én is megkérdezni, de Te gyorsabb voltál.Kíváncsian várom a válaszokat én is:):) Én most találtam egy oldalt, itt fogok nézelõdni, hátha : http://www.citatum.hu/

Ugyanezt szerettem volna én is megkérdezni, de Te gyorsabb voltál.Kíváncsian várom a válaszokat én is:) :) Én most találtam egy oldalt, itt fogok nézelõdni, hátha : http://www.citatum.hu/
talán itt: http://netorian.hu
http://www.google.hu http://www.wikipedia.hu Ha ezt a két címet mindenki ismerné, nem lenne szükség ezekre a fórumokra :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi tévő legyek ha most nem akarom elszúrni?

Sziasztaok, a kérdésem,megismerkedtem egy lánnyal egy társkeresőről... már elhívtam volna, hogy találkozzunk, de most nem ér rá, mert suliban vizsgái vannak. (ami történetesen nem kifogás) , de mondta, hogy utána jöhet a menet. Tetszik nekem, kedves aranyos lány, és még okos is, tovább nem is sorolnám :) Beszéltünk már fészbúkon is nem csak 1-2 üzenet.
Tehát először is szerintetek lehet esélyem ? :) Másodszor nem igazán vagyok gyakorlott ezekben a randikban :( Azazhogy randin nem egyen voltam már éppenséggel, de valahogy az első randik után megfeneklettek a dolgok és sose lett belőle második randi. Viszont szeretném ha most lenne még második randi is ! :) Nem volt még barátnőm ha gáz ha nem gáz.... általában lököm a showdert mindenről, de ha zavarban vagyok kezdetben, akkor még nem megy ennyire. Miről beszéljek vele? Hogy viselkedjek , főleg ha második randit szeretnék? Mennyire bókoljak? A végén mindenképp kérdezzem meg, hogy ő szeretne e második randit, vagy csak később?
A válaszaitokat nagyraértékelem, és előre is köszi
23F

1

Ez most mit jelent?

Van 1 lány ismerösöm akin nem tudok eligazodni.Egyik percben ugy bánik velem mintha gyilkos lennék másik percben pedig normális.Csak velem csinálja eszt és mindig mikor találkozunk.
Annyit még hozzá ,hogy ha kettesben maradunk valahogy akkor ugy csinál mintha járnánk
Lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem értem miért csinálja eszt 17F

3

Fiúk, nektek fontos, hogy a barátnôtök olyan zenéket hallgasson mint ti?

És hogyha van két csaj . Az elsô a rap, hip hop zenéket kedveli. Folyton azt hajtogatja, hogy táncol, meg hogy milyen egyedi, hogy nem 1D-t hallgat. A fiúknak meg folyton libáskodik...A második meg visszahúzódó, punk rockot hallgat. Szeret rajzolni és lovagolni. Melyik lenne szimpatikusabb?

11

Fiuk/ferfiak nalatok ez h van?

Az erzeseiteket elnyomjatok magatokban es nem mutasatik ki h ez menyire fajt ez miert van !? Bocsi az ekezetekert de telorol vok . Elore is koszi a valaszokat :)

7

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

5

Ennyire egyszerű lenne az élet, nem létezik valós szerelem, ami nem a "hiányból" táplálkozik?

Azt vettem észre, ha csak játszadozok a csajokkal, és ezt tudtukra is adom akkor belém vannak zúgva teljesen... de amint én lépek valami érzelmeset irányukba azonnal visszahullok a lúzer kategóriába. Mindig csalódok, hogy ha azt gondolom szerelmes vagyok, utólag mindig rájövök azért van mert nem dugok éppen más nőkkel, vagy ha ez sincs de önértékelési hibáim mindenképp. Szerintem a nőknél sincs ez máshogy. Igaz?

2

Szerintetek is jó csaj Ted Mosby lánya?

4

A mai 16-20 év közötti "normális" lányok életében mindig bekövetkezik valamikor a tombolós időszak?

20 éves vagyok és igazából azt tapasztalom, hogy a gimiben, középiskolában teljesen normális, visszafogott, szerény lányok, akik megvetik a dohányzást/ivást/drogozást/bulizást/alkalmi szexet stb. (ezek kombinációit), azok egyszer kifordulnak magukból és 3-4 évig vedelnek, buliznak, kefélnek mindenkivel. Személyiségük teljesen ellentétet mutat a korábbival. Nem egy olyan lányt ismerek, akik a középiskolai éveim alatt szerények, szinte gátlásosnak látszódtak, és ezekről a lányokról hallom vissza, hogy fűvel-fával lefekszenek és hétvégéken okádásig isszák le magukat. Ez a trend manapság?

(Mielőtt fikázni kezdenétek, leszögezem, ez szubjektív vélemény, azaz senki ne gondoljon általánosításra, személyes tapasztalat beszél belőlem, amit néhány év alatt láttam a környezetemben élő lányokkal kapcsolatban.)

14

Egy fiú elméletileg utál (legalább is mindenkinek ezt mondja) de a barátnőmnél (ő is ott volt) egyfolytában engem nézett! Miért csinálja ezt?

3

Szerintetek mit tegyek akkor, ha egy fiú észre sem vesz?

Hetedikes vagyok, de már gimibe járok (6 évfolyamos) és a fiú az osztálytársam. Néha mellettem ül órákon (direkt, de csak, mert hátul ölök ő meg nem akar a tanár szeme ellőtt lenni), nagyon jó fej,csak sokat bunkózik, de az nálam nem számít. Az a baj, hogy már sok barátnője volt én meg nem az a fajta lány vagyok, aki járna egy fiúval azért, hogy 1-2 hónap múlva dobják. Szerintetek mit kéne tennem ahhoz, hogy legalább észre vegyen?
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszi.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!