Találatok a következő kifejezésre: Merevedés nélkül van (8 db)

inpotencia...
Körülményektöl és egyedi jellemzöktöl függ. Volt olyan btom, akinél elöfordult (ha nagyon tele volt és intenziv inger érte) Akár utána, vagy máskor probléma nélkül volt merevedése és normális szexre volt alkalmas.

4, 5 év szex nélkül. Szeretjük egymást, barátom orvosnál is volt több alkalommal, merevedési zavara van, de már minden próbálkozásunk sírással ér véget. Annak ellenére, hogy szeretem, legszívesebben már kilépnék a kapcsolatunkból. Mi a fenét tegyek?

Teljesen tanácstalan vagyok. Elég nagy közöttünk a korkülönbség (én 23, ő 36), de mindketten elég komolyak vagyunk ahhoz, hogy jó kapcsolatunk legyen. De elegem van a sírásból. Lehet, hogy túl komoly ide ez a téma, de ismerősökkel/barátokkal nem akarok erről beszélni, mert a barátom szégyellné. Nagyon szeretem, de már ha összeveszünk, akkor többször a fejéhez vágtam, hogy ez a legnagyobb baj a kapcsolatunkkal. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel valószinüleg tönkre fogom tenni a dolgokat, de már lehet, hogy nem is érdekel. Együtt élünk, tényleg a lelkemet kiteszem (jól főzök, rend van, ápolt vagyok, kissé kacér is...), de már nincs ötletem, mit tegyek. Volt már korábban komoly kapcsolatom, nem vagyok már szűz, de sokszor már annak érzem magam... Kézzel megy, többnyire minden rendben van, ő is, én is elélvezünk, de ennél többre vágyom. Egyre ritkábban közeledik felém (annak ellenére, hogy néha kiakadok, a kapcsolatunk tényleg jó - szerinte is, nem csak szerintem :) ) valószinüleg már benne is benne van a para, hogy megint nem fog sikerülni, nem tudom. Nem tudom, hogy lehetne ebből kitörni. Az életemet leélném vele, de így nem megy. Ráadásul én nagyon családcentrikus vagyok, és már az is a szemem előtt van, hogy ha vele maradok, sosem lesznek gyerekeim.. Még annyit, hogy 99%-ban akkor sírok, amikor nem lát, hogy ezzel se bántsam, ezzel se érezze magát rosszabbul, de kb fél éve kezdek befásulni, és kezdem úgy érezni, könnyebb lenne, ha a kapcsolatunknak vége lenne. Ha bárki tud valami hasznos tanácsot adni, azért hálás lennék.

Legjobb válasz: Szexuál pszichológus, ha az urológus kizárta a szervi okokat! Ez nagyon komoly orvos szakmai kérdés, a kezelése is az! Szakember!

Szexuál pszichológus, ha az urológus kizárta a szervi okokat! Ez nagyon komoly orvos szakmai kérdés, a kezelése is az! Szakember!
A kérdező hozzászólása: Néhányan látom, hogy fennakadtatok a korkülönbségen, de a helyzet az, hogy én a átlag huszonéveseknél komolyabb vagyok, a párom meg kb most kezd megkomolyodni, ráadásul van mögötte vagy 15 év versenysport, vagyis sokkal fiatalabbnak is néz ki a koránál. Én pedig nem vagyok ronda. :D Persze, logikus felvetés, de felkacagtam ezen. Én itt eddig csak olvasgattam, nem tudom, hogy kell külön-külön válaszolgatni, tehát jön ömlesztve. Urológusnál voltunk - volt rendes kivizsgálás (vérvétel stb), minden rendben, talán picitt magasabb a vérnyomása, mint kellene, de az még nem okoz ilyen problémákat. Az meg, hogy elpazarolom az életem, az nekem is eszembe jutott már, de az igazság az, hogy ezen a témán kívül tényleg jó a kapcsolatunk. Mindketten eléggé elismert helyen dolgozunk, kreatív, érdekes munkánk van (no igen, együtt is dolgozunk). Rengeteget nevetünk, mindig van mirõl beszélgetnünk.. S ha a kapcsolatunkról van szó, tényleg csak jót tudok mondani azon kívül, hogy nem szeretném cölibátusban élni az életem.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy elõttem kb. fél évig nem volt barátnõje, korábban viszont nem voltak hasonló gondjai.
Versenysport? titkon steroid-okat nyelt = siker a sport & kudarc az ágyban... ;) Nem elkeserítés céljából, ez csupán szabad asszociáció! :)
Nézd. Akár a szexuális "unalom" (megúnja az azonos partnert egy idõ után), akár más oka van, a szaksegitség a megoldás, feltéve, hogy meg is akarja oldani! Eretnekséget fogok neked mondani (kapni fogom érte a 0 pontokat, mert ezzel nem illik szembesülni), amit informativan érts, nem feltétlen tanácsként, vagy megoldási javaslatként: Nem lepne meg, ha a más nõvel meg simán össze tudna gabalyodni! Nagyon nem akarod hallani: Lehetséges ok, hogy X év rántotthús után jólesne neki egy pizza! A szakember segithet abban, hogy ismét olyan finomnak érezze a rántotthúst, mint a pizzát. Ez csak egy lehetséges ok, (nem tudom biztosan) de ezt egy szaki döntse el, és arra is õ adjon tanácsot, hogyan oldjátok meg!
ez is lehet
A rántott hús-pizzán dologgal van némi kivetnivalóm: Én ~7 éve vagyok a Kedvesemmel csak vele van, volt, sex! És, bár néha megfordulok az utcán 1-1 tini után, bennem van az, hogy nekem van párom, aki ha kell segít a vágyaimon és ez kölcsönös. Hogy miért nézem meg a tiniket? Nem azért, mert hûtlen vagyok, hanem mert a Kedvesem is tini (16) volt amikor megismertem. Ma már egy érett nõ, és nem tudom megunni testileg! (Lelkileg vannak zûrök, de nincs makulátlan kapcsolat, minden hol vannak apróbb hibák, de azt értelmes emberek megbeszélik, és minden happy!) Sajnálom a kérdezõt, hogy ilyen problémájuk van. Próbáljatok szerepjátékolni, vagy nem tudom. Mi mindig keresünk új dolgokat ~ 6 éve szexelünk, de nem hagyjuk kilapulni a dolgot. :) Kitartás!
27-es voltam, az lemaradt, kedves "rántothúsospizza" hogy NE magadból indulj ki, és NE általánosíts!!!
Oda irom rendben? (a linkelt topickba, hogy ne ezt offoljam)
27. én 11 éve vagyok házas, és a lányokat megnézem persze, de nem gondolok a félrelépésre én sem. És rendszeresen gyûrjük a lepedõt. De ez én vagyok, te meg te. A kérdezõ párja nem kötelezõen ilyen. A szexuális unalom rettentõ gyakori egyébként, a párok "vágy hiányának" döntõ többsége ebbõl fakad. Fõleg, ha elkövetik azt a hibát, hogy mindig ugyanúgy, valamihez kötve csinálják, valahogyan rutinszerûvé válik.
Köszi :)
Ha a hölgy titokban sír, és megtesz mindet, és ez bántja, ebbõl az aspektusból elmondható, hogy nem Vele van a baj. 30-as ez tény, de itt a kérdezõ akarja, hogy változzon a helyzetük, de a Pasi tojik rá -gyakorlatilag, - hogy változzon ez. Neki ez így Q jó, mert néha kiverik, leszopják van aki kitölti az "ûrt" az életében stb... Nincs motiváció. De ha a kedves kérdezõ, csak felvetné a kedvesének, hogy "bazzeg, elegem van és elhagylak, nekem pasi kell és nem egy ilyen ember" akkor: 1) a pasi szakít; ergo: nem mély az érzelem, vagy igazolja, hogy unja a csajt. (Továbbá sincs motiváció.) 2) kézen fogja a leányzót, elmegy kideríti mi az oka, megoldják, és boldogok maradnak, hamarosan 1-2 gyerekkel gyarapodnak. Úgy gondolom, hogy ez logikus.
32-eshez: ha a "2)" pontot teljesíti a csávó, akkor bizonyítja a hûséget és elkötelezettséget is asszem.
32. igen, egyértelmû. Csak próbáltam okot keresni a kérdezõnek, ami alapján elindulhat.
A kérdező hozzászólása: Bár eléggé konzervatívnak tartom magam, egyszer egy komoly beszélgetés közepette felvetettem, hogy menjen el egy prostihoz. Mondtam, hogy felezzük az árát, és ne számoljon be semmirõl, csak arról, hogy sikerült-e. S bár egyáltalán nem egy nyafka tipus, de itt elsírta magát, hogy nincs igénye senki másra... S hogy megunja a rántotthúst. Az igazság az, hogy igazán még meg sem kóstolta. :( Orvoshoz akkor ment elõször, amikor eltökéltem magam, hogy most már szakítok vele. Négyszer volt, kapott olyan tablettát, ami csak akkor fejti ki hatását, ha izgalomba jön (segít megtartani a merevedést, de nem idõzi elõ). Ebbõl az elsõ fajta mondjuk segített (hozzáteszem nem volt - az a két alkalom - éppen kreatív együttlét, kb. "csak" örültünk egymásnak, de utána lelassított, hogy nehogy korábban elmenjen, mint kellene, és paff, vége is lett a dolognak mindkétszer), utána kapott egy másik fajtát, ami meg nem használ, és megint összeesett. Az elõzõt kivonták a forgalomból.
van pumpálható pénisz implantátum, azt bele lehet a farkába rakni. annyi ideig fog állni ameddig akarjátok, a méret is rajtatok múlik. mennyire örülök, hogy alig vagyok fiatalabb, de az enyém még jól szuperál :) ))
A kérdező hozzászólása: És nem szedett szteroidokat. :)
Kérdezõ: A szexuál pszihológus nem megkerülhetõ! (ha nem szervi ok! Bár a létezõ merevedés ezt ki is zárja) A prosti nem megoldás, mert megalázó neki! Õ "vadászni" akar, saját erejébõl, nem pénzért. És a vadászat nem fog menni, mert érzelmileg feléd elkötelezett. A másik nõ annyiból lehet megoldás még, hogy ha mûködik aminek kell rájöjjön, hogy mûködik ez, és meglegyen az önbizalma, kitörjön az ördögi körbõl. (a feszülstégtõl nem mûködik-> nem mûködik = feszültség) De ez olyan veszélyes út, hogy tanácsként biztosan nem fogalmazom meg. El kell rángatni egy szakemberhez. 4, 5 év hosszú idõ, és ha nem megy, számolhatsz jó sok 4, 5 éveket, ez nem megoldás ez tisztán látszik. Ha hajlandó rá, hosszú kezelésre kell számitani. Ha nem hajlandó akkor pedig sajnos tudod mi vár rátok. Az biztos, hogy te mindent megtettél, ez már régen nem a te sarad!
#19-tudom melyik válasz volt a tiéd, csak egy 62%-os válasz van az elején, szóval nem nagy titok:P amúgy továbbá is tartom, hogy 5 év sok egy fiatal nõ életében basszus, gondolkozz már csak egy kicsit, ha több nem is megy: 18 évesen ismerkedett meg a csávóval, aki most 36 évesen is nyilván örül annak, hogy van egy 23 éves bigéje, aki kielégíti õt annak ellenére, hogy ez minden nõ számára egy szenvedés volna csak igen, lehet mondani, hogy durva vagyok, de én biztos nem pazarolnám el az életemet, mert az élet nem erre van. fordított esetben megnézném én melyik férfi lenne hajlandó egy életet végigülni egy olyan nõ mellett, aki nem képes szexelni a fogyasztói társadalmas maszlaggal meg kitörölheted a hátsódat, mert ez egyáltalán nem megfelelõ párhuzam erre az adott esetre nézve, meg kellene olajozd az agyad kerekeit egy kicsit
"egy 23 éves nõ szerintem ne pazarolja el az életét arra, hogy egy ilyen problémákkal küszködõ férfi mellett elmenjenek mellette az évek ( már 5 így is elment )." Miért pazarlás? Továbbra is úgy látom, hogy nektek minden eldobható, tipikus iskola példái vagytok a fogyasztói társadalomnak. Mindegy melyik válasz volt az enyém, de megsúgom, hogy a 4. Amúgy a kézzel dolgot szerintem úgy értette, hogy a srác csinálja neki.
23 éves lány 36 éves fószerral? Nem sajnállak. Lehet, hogy nagyon szeretsz a saját drámádban éldegélni, de a tények magukért beszélnek, avagy te csunyán elbaxtad az életedet...ja és ne gyere most azzal, hogy szerelmes vagy meg mittudomén, mert tuti, hogy lenne más pasi is aki alkalmas lenne hogy leéld vele az életed. Csak lehet lusta vagy keresni magadnak mást. És inkább függsz a puhapocs pasidtól.
Az orvos mit mondott? Talalt szervi problemat? Ha nem, akkor valoszinuleg lelki/psziches okok vannak a hatterben es szexologus/pszichologus/pszichiater tud segiteni.
Írtad, hogy voltatok orvosnál, de milyennél? Szexuálpszichológus? Nagyon becsülendõ, amit csinálsz, mármint, hogy vele vagy. Érezni, hogy tényleg szereted. Meg kell találni a probléma okát, hogy honnan jön a zavar.
lehet azért nem áll fel neki, mert ocsmány vagy? Ha poreszra se áll fel neki, akkor bajok vannak tényleg. De ha csak miattad nem áll fel....hát akk nem is tudom mit mondjak.
A döntést te fogod meghozni. Legfeljebb erõt gyûjthetsz itt.Van valami orvosi oka? Vagy lelki eredetû? Ezen kellene elindulni a probléma megoldása felé, együtt, vagy neki magának, ez már rajtatok múlik. Nem akarlak megbántani, de nem hiszek abban, hogy az egy jól mûködõ kapcsolat, ahol a szex nem mûködik (saját tapasztalatból is mondom).
Hát nézd, megértem a helyzetedet abból a szempontból, hogy ez tényleg olyasmi, amely tragikus kimenetelûnek tûnik minden próbálkozás ellenére és sajnos vannak ilyen rendellenességek ( bár ritkák azért ), amelyeket egy életen keresztül nem lehet megoldani. Viszont innen már csak azt tudom mondani, amit mindenki másnak, aki ilyen helyzetben van: te életed, te tudod, hogy mivel akarod elpazarolni. Tudom, hogy a " pazarlás " durva szó a párkapcsolatodra, de nézzünk szembe a tényekkel: ha mindent megtettetek a probléma megoldásának érdekében és ennyi idõ telt már el amióta küszködtök ezzel, akkor nagy a valószínûsége annak, hogy ez már a jövõben sem fog változni. A te helyedben, ha családot szeretnék vagy legalábbis egy kielégítõ életet, akkor véget vetnék ennek a kapcsolatnak, akármennyire is fáj. Senki sem várhatja el tõled azt, hogy feláldozd az életed és a boldogságodat érte.
Elszúrod az életed. Rajta.
Nem értem miért írjátok, hogy elszúrja az életét. Gondolom mert a tiétekben minden eldobható, majd újat vesztek. Képzeljétek, vannak, akik megoldásokat keresnek az adott problémára. Milyen érdekes...
eleve a tény felvet egy kis aggodalmat, hogy mégis mi ez, hogy 23 éves nõ + 36 éves FÓSZER?! :D :D :D
#9 - Te okoskodó majom, inkább válaszolj a kérdésre, mintsem osszad az észt mások válaszaira nézve.
Kokainszirup, te elmebeteg állat (ha már becézzük egymást), én már válaszoltam.
"Kézzel megy, többnyire minden rendben van, õ is, én is elélvezünk, de ennél többre vágyom." Ezalatt mit értesz? Kivered neki? Ha a kezedre, szádra feláll akkor hajrá, vagy nem? Nem teljesen tiszta a leírásod. Egyébként Viagrával, kaviárral nyomtátok már? Ha így sem, akkor doki(k)
Én sem értem. Tehát feláll neki, de behatolás elõtt lelankad? Akkor lelki eredetû lesz a dolog. Ja, aki szerint a korkülönbség az oka, az remélem mind impotens lesz 32évesen :-D
#12- Ja, ha a százalékok alapján nézzük, akkor valószínûleg te írtad az elõzõ hsz-t is, amelyben nem mások válaszait kritizáltad. Válaszolva az elõbbi válaszodra tehát, nem mondható, hogy ebben az esetben nem volt elég keresés és igyekvés a megoldásra nézve, de egy 23 éves nõ szerintem ne pazarolja el az életét arra, hogy egy ilyen problémákkal küszködõ férfi mellett elmenjenek mellette az évek ( már 5 így is elment ).
Azt nem írtad, hogy mióta vagytok együtt. Mennyire ismered a múltját? Könnyen lehet, hogy komoly párkapcsolati traumák érték õt korábban. Vagy bármilyen más érzelmi traumák. Az sem kizárt, hogy õ eleve olyan alkat, hogy a legkisebb kudarcok is földhöz vágják. Ez erõs lelki és érzelmi instabilitásra utal. És nyilvánvaló, hogy a sorozatos sikertelenség az együttlétetitek során belekergette õt egy olyan ördögi körbe, hogy ha szexre kerül sor, az agyi reflex azonnal az részérõl, hogy megint nem fog sikerülni. Belegörcsöli magát és természetes, hogy nem sikerül. És azt sem zárnám ki, hogy részérõl nincsen meg a kémia Irántad. Tudod, nem passzolhat mindenki mindenkihez. Csak ezt nemhogy Neked, önmagának sem meri beismerni. Szexen kívül minden más mennyei a kapcsolatotokban? Nehezen hinném. 36 évesen ahhoz még nagyon korai, hogy akut merevedési zavarai legyenek. Dowd-dal és azokkal értek egyet, akik pszichológus, illetve terápia segítségét ajánlják. Ez hosszú kitartó munka lesz és a párod teljes odaadása kell majd hozzá. De azért tartsd észben, hogy ha nem megy, és nem tudsz segíteni a párodon, attól a ponttól kezdve Magadat építed le fokról fokra. Gondolj arra is, hogy egyszer majd, ha gyereketek lesz, a párodnak példát kell mutatnia erõben, kitartásban. Õ lesz a gyereke(i)tek leendõ férfi/apa mintaképe.
Az elsõ mondatomat zárójelbe teszem, ha a 4, 5 év szex nélkül egyben a kapcsolatotok teljes idõtartamát jelenti.
ismerõs propléma, mint nálunk. orvoshoz-menetrõl hallani sem akar, de azt elvárja, hogy apáca legyek mellett, mert nem mûködik semmilyen módon kb egy hónapja. elõtte azért 2-3-5 alkalommal összejött a dolog. (15 éve vagyok vele).
A kérdező hozzászólása: Csak jelezném, hogy minden rendbe jött. orvostól kapott párom valami bogyókat (nem viagra-szerût, hanem ami a természetes vágy kialakulásánál segít). Szedte 3-4 hónapig, majd elhagyta, és azóta is minden tökéletes. Örülök, hogy nem adtuk fel.

Merevedés nélkül is van előváladékom, ez normális?

a smárolok egy lánnyal meg gyangédebb érzéseket váltunk ki egymásbol és fekszünk az ágyon akkoor hiába nem áll fell az el?váladék megindul. ez normális

Legjobb válasz: Ne aggódj, normális. Csak arra kell vigyázni a szexnél, hogy az elõváladék is tartalmazhat spermát, védekezni kell. Hajrá!

Ne aggódj, normális. Csak arra kell vigyázni a szexnél, hogy az elõváladék is tartalmazhat spermát, védekezni kell. Hajrá!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, velem is sûrûn elõfordul.
Szerintem is teljesen normális, hisz a szervezeted izgalmi állapotban van. És igen, a sperma ott lehet az elõváladékban is, vigyázzatok ne kerüljön a hüvely környékére még a kezetekrõl sem!!
hány éves a kapitány?
Én már nyaltam ki nõt úgy, hogy 4x élvezett el és rajtam maradt a gatyám. Ez most jó válasz akkor?
bármit meg tudok állni, soha nem vesztem el a fejem amíg nincs veszélyben a testi épségem
Hogy a férfi meg tudja-e állni szex nélkül, ha a csaj elkezdi szopni? Meg, de akkor a csaj fejezze be legalább, és élveztessen el a szájával.
xD érdekes én értem mit akart. szerintem legalább is.. úgy érti hogy ha a férfi nyal egy nõt és nagyon beindul, meg tudja állni hogy ne hagyja abba és dugja meg a csajt hanem csinálja tovább. és hogy ez önuralom-e? végül is igen, de semmi extra. amúgy van aki közben kiveri magának pl.
Ebbõl a kérdésbõl nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdezõ.
?
most ezt magyarul írd le
Ha már nyal, az már szex. Megállni szex nélkül a szexet...?
Mi a f. van? Gondolom egyénfüggõ.

Milyen elõnyei és vagy hátrányai lehetnek fityma nélkül és valami lehet ha van mikor napi 4-5-ször kiverem, lehet késõbb merevedési vagy terméketlenségi bajaim?

Legjobb válasz: elõny: könnyebb tisztán tartani hátrány: a többség kevésbé élvezi így a szexet nem, nem

elõny: könnyebb tisztán tartani hátrány: a többség kevésbé élvezi így a szexet nem, nem

Miért van az, hogy a férfiak szinte kivétel nélkül nagy kannak képzelik magukat, de amikor tettekre kerül a sor, akkor általában becsődölnek? Nem csak a merevedési zavarokra gondolok, hanem a szexuális nyitottságra is.

Előadják a macsót, aztán amikor valami újdonságot, izgalmasat akarok a szexben, akkor húzzák a szájukat. Pornón nézik a gang banget, leszbiket, bi csajokat, de élőben már nyuszik az ilyesmihez. Meg ki akarnak sajátítani, még akivel kipróbáltuk a többes szexet, az is elkezdett ellenőrizni, számon kérni, féltékenykedni. 23/N

Legjobb válasz: Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.

Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.
Illetve tegyük még hozzá, hogy a szex nem csak a testiségrõl szól...
1) mert a nõk a magabiztosságot várják el a férfiaktól, ezzel lehet felszedni õket 2) arról senki nem tehet ha nincs elég tapasztalata
Azért mert neked bejön ha többen beverik neked egyszerre, viszont megsértõdsz ha féltékeny lesz az egyik palid a másikra. Gyengeség.
A nõk sem másabbak, csak annyival, hogy õk közvetlenül az "akció" elõtt, vagy az elején hátrálnak meg.
És miért van az hogy egy nõ se tartja magát k.rvának de 2 vodka után már magától ledobja a felsõt?
Más lányok meg azért panaszkodnak, merthogy állítólag minden pasinak a ribancok kellenek. Vedd fel egy ilyennel a kapcsolatot, és kérd meg, h mutasson be 1-2 férfi ismerõsének!
#6 Azért találsz erre nehezen pasit mert egy csomó gátlás van bennünk, mivel ez nem hagyományos 1/1 felállás, hanem sok pasi-1 nõ: - mi van ha nem áll fel, mert néznek? - mi van ha gyorsan (gyorsabban, mint a többi) elmegyek? - mi van ha az elõzek miatt+testalkatom, farkam, kinevetik, kigúnyolják? -mi van, ha nem áll fel újra annyiszor, mint a többinek? stb...
én pl sose akarnám hogy más is dugja a csajom õ csak az enyém én se dugók mást valaki nyitott erre valaki nem
Aki tudja csinálja, aki meg nem az beszél róla, és amelyik kutya ugat, az nem harap.
A kérdező hozzászólása: Nekem bejön, ha többen vagyunk az ágyban kettõnél, de nem is elvárás ez a pasi felé, csak ha elõadja a lazát, felcsillan a szeme, akkor utána miért akar mégis mást? Miért akar kisajátítani? Mert felkeltik a vágyat, meg kialakítanak magukról egy képet, hogy lazák, nyitottak, potensek, közben meg féltékeny, hisztis kisgyerekek.
"általában becsõdölnek" - azért ez erõs túlzás. Mondjuk valamennyi tapasztaltság alatt nyilván meghökkennek dolgoktól, de hát egy idõ után nem kacérkodik az ember olyan ötlettel, amitõl késõbb visszatáncolna. Az nevetséges, kétségtelenül
Te lopod a g.ecit? :-)
ez fake egyébként dugj egy cerkát a farkadba
Ez normális egyáltalán?
ha ennyi cuccod van fess ki otthon vele
Ilyen hülyén fogalmazni egyszerüen nem lehet , szóval ebböl aszempontbol is fake :D:D
A kérdező hozzászólása: van nõm, rendesen élünk szexuális életet, de nem tudom kikerülni hogy órán ne simuljon hozzám csaj, egyre nagyobb mennyiséget élvezek el
Tyû! Hát nem is tudom. Ha ennyi spermám lenne, pénzért árulnám.
Szerezz egy lányt, akivel kontrollált keretek közt teheted meg mindezt. :)
Szerintem ne csinálj semmit. Az a biztos. :D

Mért van az hogy sikosító nélkül a maszturbálás után a következő merevedéskor fáj a péniszem? Sikosítóval is de akkor nem annyira.

Pedig nem vagyok durva. Lassan is csinálom. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Gyakorold. Ha többször csinálod megszokja.

Gyakorold. Ha többször csinálod megszokja.
Szerintem terhes vagy!
Azért mert kiszárad a bõröd! Nekem is ilyen szokott lenni. Néha még a bõr is kireped, és fáj. Krémezd gyakrabban!
kidörzsölõdik a döme, vagy csak simán sokáig csinálod és az oxigénhiány miatt, nekem szex után is szokott picit fájni , de 1-2 óra és elmúlik
Mindenképp fordulj dokihoz!A párom is így volt, csak neki a heréje fájt és lesugárzott a lábába!Kiderült, hogy visszér volt és meg kellett mûteni!Néha azóta is fáj neki!Nem mondom, hogy visszér probléma ha a péniszed fáj, de a doki majd megmondja!
A kérdező hozzászólása: Nem csinálom sokszor. Heti 3-4 kb vagy kevesebb.
nem lehetséges, hogy naponta többször is maszturbálsz? mert ha igen, ez szép és jó, de hosszútávon nem tesz jót a szervezetednek sem, meg a kobrádnak sem, hogy ennyit maszturbálsz. Másfelõl meg az is lehetséges, hogy a technikád olyan, hogy rosszul fogod, stb.
Nézesd meg orvossal. Sehogy se jó ez, fõleg ha régebb óta megy. Én akármikor csinálom, sosem fáj...
A kérdező hozzászólása: Csináltam már elégszer...
Ha maszturbálsz meg fogsz vakulni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!