Találatok a következő kifejezésre: Menzimnek csak hét múlva (3 db)

Lehet koraszülés lesz? Félek! Pár napja hányingerem van éhes is vagyok meg nem is és furcsán fájdogál a pocim, van menzi szerű érzésem is! Csak 2 hét mulva kell mennem orvoshoz! 33h km

Legjobb válasz: Jósló fájásod is lehet. Nincs magándokid, akit fel tudnál hívni? Vagy menj be az sztk-ba. A gyomrod nyomhatja a baba is, azért is lehetnek ilyen panaszaid. Egyébként nekem is ilyen fájdogálásom volt és van néha, engem megvizsgált a doki, hogy a méhszájam zárva van-e. Azután kért nekem idõpontot ctg-re, a héten kell majd mennem. 34+5 hetes

Jósló fájásod is lehet. Nincs magándokid, akit fel tudnál hívni? Vagy menj be az sztk-ba. A gyomrod nyomhatja a baba is, azért is lehetnek ilyen panaszaid. Egyébként nekem is ilyen fájdogálásom volt és van néha, engem megvizsgált a doki, hogy a méhszájam zárva van-e. Azután kért nekem idõpontot ctg-re, a héten kell majd mennem. 34+5 hetes
Ha aggódsz, pihenj többet, feküdj sokat! És ne idegeskedj :)
Valószínû, hogy jóslóid vannak, de az ebben a korban már normális. Én 34+ 4 hetes vagyok, még szedem a magnéziumot, pihenek napközben is 1-1 órát, és nem eröltetem meg magam. Nekem is szokott mensi szerû fájásaim lenni, de csak este jellemzõ, és nagyon enyhék. Én holnap megyek a dokihoz, én is kiváncsi vagyok, hogy zárt-e még a méhszáj. Egyénként a jóslók nem biztos hogy a szülés nagyon közeli eljövetelét jelzik, akár 40. hétig is lehetnek jóslóid. Mindenesetre pihenj többet Te is, és szedd a magnéziumot. Megjegyzem ez a hõmérséklet ingadozás totál kikészít, fõleg a hirtelen melegedés, ilyenkor sokkal több nyûgöm van, mint egyébként. Lehet, hogy rád is ez van ilyen hatással. Minden jót! (34. hetes mami)
Most óriási nagy fronthatások vannak (nálunk szakad a hó:) , ilyenkor többször elõfordulnak jósló fájások is és erõsebbek lehetnek egy kicsit.

Menzimnek csak 2 hét múlva kellene jelentkeznie. Ma picit vérzek. Jelenthet ez beágyazódást? Orvoshoz menjek holnap, vagy nem muszáj?

Legjobb válasz: ez lehet ovulációs vérzés is... Ha szeretnél babát, akkor most érdemes próbálkozni!

ez lehet ovulációs vérzés is... Ha szeretnél babát, akkor most érdemes próbálkozni!
Szia! Olvastam errõl a vérzésrõl, közti vérzésnek hivják és peteéréskor jelentkezik, persze nem mindenkinél. A beágyazodás a peteérés után kb 1 hétre van. Szerintem nem kell vele orvoshoz fordulnod, és szerintem is most kell probálkozni ha babát szeretnétek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!