Találatok a következő kifejezésre: Menzim elött héttel (27 db)

Múlt hónapban megjott a menzim, nem rendesen, de megvolt. Voltak tuneteim a menzi elott, teszteltem, neg. Lett. A menzi napján is teszteltem negat lett. Egy hete múlt el a menzim és már napok óta hányingerem van, égetnek, fáradékony vagyok, stb Miez?

Még elfelejtettem írni, nem fáj a mellem, de nagyobb és feszul. A hasam sem fáj, inkább az is néha feszul. A számban nagyobb a nyáltermelodés és olyan mintha vasat szopogatnék. Gyanús, hogy a hasam pedig megvan puffadva.

Legjobb válasz: és miért nem tesztelsz?

és miért nem tesztelsz?
Lehet hogy nõdokihoz kellene menned. Ez sokmindentõl lehet. az is lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem.
tesztelj! Szerintem akár most is, mert már ki kéne mutatnia a tesztnek nem csak reggeli vizeletbõl. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeltol pedig egy helyen a jobb oldalon a koldokom mellett neha beleszurnak. ne ez mi?

Ha valakinek a közép idötöl évekig feszül a melle minden menzi elött, és egy héttel a menzi elött éjjel iszonyu görcsökre ébred amikor ez elmarad lehet terhességre gondolni?

Nálam 15 éve ez történik amióta meg szültem az elsö gyerekemet.Most ez a 6 dik hónap hogy próbálkozunk még öt nap van a menziig .Semmi nem a megszokott a sorrendbe történik a mellem se fáj az a bizonyos görcsölésem se volt pedig tizen öt év nem kevés és nagyon nagyon szokott fájni, olyankor egéssz éjjel ébren szoktam lenni.Nem szeretném el bizni magam de most valamitöl másként viselkedik a szervezetem.Ami viszont furcsa tompa majdnem megjön érzésem van 2-3napja .Köszi hogy meg halgattatok.

Legjobb válasz: hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:)))

hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:) ))
A kérdező hozzászólása: Hónapokon keresztül mértem , de ebbe a hónapba fel adtam minden féle kütyüt mert már ki voltam idegileg.Nem vagyok már fiatal és ugy gondoltam ha nem lessz több gyerek akkor nem lessz és kész.Csak ezeket a dolgokat amiket fent le irtam nem lehet figyelmen kivül hagyni.A görcsöléseim olyanok voltak hogy folyt rólam a viz kinomba , a doki azt mondta hogy semmi gond velem.
figyelj semmi sincsen még kizárva. Ha Te úgy érzed, hogy ez most más, és azt érzed, hogy talán sikerült, akkor csak pozitívan gondolkodj, mert az agy sokmindenre képes. Szorítok neked, és majd írd meg, hogy mi volt. Bár most én is reménykedõ fázisomban vagyok, mert nem jött meg már 3 napja.

Menzi előtt 1 héttel elkezdett fájni a mellbimbóm, ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: szia még túl orai ilyesmit érezni nekem menzi elõtt egy héttel folyton fáj a mellem és érzékeny, dolgoznak a hormonok! de szurkolok hogy baba legyen! :)

szia még túl orai ilyesmit érezni nekem menzi elõtt egy héttel folyton fáj a mellem és érzékeny, dolgoznak a hormonok! de szurkolok hogy baba legyen! :)
NEkem is 1 héttel elõtte a mellbimbóm fájt totálisan...soha nem fájt még..elõtte fájt a mellem egészbe nem a mellbimbóm... És csodák csodájára pozi lett a tesztem pont egy éve lesz 4-én :D Már lassan 5 hós lesz a lányom :)
Te is jól tudod, hogy lehet. De a bimbó nem terhességi teszt:-) fájhat a közelgõ menzesztõl is. Nekem a mindjárt meg jön érzésen kívül semmi nem volt. A fájó bimbók nem garancia a terhesség megállapítására. Amúgy meg, nezen 234.567 oldalon le vannak írva a kora terhes tünetek. 27+1hkm
Nekem ez volt az elsõ tünet, kb a nemvàrt elõtt 5 nappal kezdõdött, majd elkezdett bebarnulni vagy inkàbb vörösödni... Még most is nagyon érzékenyek és kemények. Szerdàn megyek az elsõ uh-ra, remélem minden rendben van :-) 6+3 hkm
ez még nem biztos, hogy terhesség, de nincs kizárva, tesztelj és majd meglátod. Egyébként én 2 hetes terhesen kezdett fájni és érzékeny lenni a melleim is.
na mi lett????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap csináltam du. egy tesztet, negatív lett. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Talán a stressztõl.. A bimbófájdalom tegnapra enyhült, ma már egyáltalán nem fáj.
Tesztelj egyet reggel, nekem is nemvàrt màsnapjàn lett halvàny + Drukkolok, amíg nem jön meg, van remény.

Nyitott méhszáj a menzi előtt 1 héttel - baba, vagy menzi lesz?

Legjobb válasz: Nem tudom te menni idõs vagy,de sztem elõbb menj el egy felvilágosító órára mielõtt hozzá kezdel egy babához is akár,ha meg nem akarsz akkor elõbb húzz a párodra egy gumit,mert ez tényleg nem vicc!!

Nem tudom te menni idõs vagy, de sztem elõbb menj el egy felvilágosító órára mielõtt hozzá kezdel egy babához is akár, ha meg nem akarsz akkor elõbb húzz a párodra egy gumit, mert ez tényleg nem vicc!!
Na állj! Errõl a "csak ennyi meg annyi lökés gumi nélkül de nem ment el bennem" felejtsétek már el!!! A retkes p.csába!!! Ott az elõváladék te nagyon hülye, attól is lehetsz terhes!!! idióta... ezeket úgy lelõném
hát ha terhes lennél, akkor sztem a nyitott méhszáj elég gáz lenne
A kérdező hozzászólása: :$ nem sokat tudok errõl a méhszáj dologról, de masztiztam, és most különösen feljebb ment... és olyan nagyon furcsa érzés volt.. gondolom az a méhszájam.. ebbe a hónapba vesztettem el a szüzességem, nem akarom, hogy gond legyen :$ [védekeztünk, bár 3-4 lökésnyit volt bennem gumi nélkül..]
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, fel vagyok világosítva már 6 éve. Nem tudom, szerintem nem alap dolog, hogy tudjam, hogy menzeszkor vagy babánál hogy áll a méhszáj... És igen, védekeztünk, csupán 3 lökésnyit volt bennem gumi nélkül... [kíváncsiság.] Ja, és tudom, hogy az elõváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss...
A kérdező hozzászólása: Idézem magam te nyomorék: "Ja, és tudom, hogy az elõváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss..." Olvasni nem tanítottak meg a falun, paraszt? Hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek?? Vagy menstruálsz kiscsillag, azért vagy idegbeteg? Szegény családod, barátaid! [ha vannak...] Én meg az ilyen elbaszott idegbetegeket záratnám be és sortüzet adnék neki! Normálisan nem lehetett volna válaszolni?? Itt éled ki magad? Irigykedsz, hogy a te túrós pinádhoz senki sem nyúl? Nem tudom kettõnk közül ki a nagyon hülye, meg az idióta - aki nem tud olvasni? Na és az melyikünk? Hát te vagy az drága!
Kérdezõ részérõl jogos, bár túl sok eszed neked se lehet babám, ha gumi nélkül lõcsölsz, aztán meg terhességen aggódsz.

Menzi előtt 1 héttel mennyi az esélye annak, hogy teherbe essek, ha a ciklusaim több, mint 30 naposak?

megszakításos védekezés

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2,5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2, 5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.
elõfordulhat, de kevés az esélye.

Menzim elött 1 héttel járok ma reggel arra keltem fel hogy egy picit szurkál a hasam, és a bugyimon pár csepp "barnaság"Mi lehet ez? Babát szeretnénk 9-10 honapja.

Legjobb válasz: ilyenkor még szinte senki nem tud válaszolni, de még akár a baágyazódás következménye is lehet, legjobb esetben egy hét múlva megtudod egy tesztrõl. A barna pedig nem mindig jót jelent, de ha nem fáj akkor nem lehet baj.

ilyenkor még szinte senki nem tud válaszolni, de még akár a baágyazódás következménye is lehet, legjobb esetben egy hét múlva megtudod egy tesztrõl. A barna pedig nem mindig jót jelent, de ha nem fáj akkor nem lehet baj.
A kérdező hozzászólása: köszi nem fáj csak reggel egy cseppet szurt de csak egy csepp Barnaság volt ám.
Lehet baba is, de az is lehet, hogy meg fog jönni. Maga a beágyazódás, a megtermékenyítés utáni 7. napon van, szóval, ha 29 napos a ciklusod, akkor a 14-15 napon van PÉ-d, a beágyazódés így a 21-22. napra esik. Elviekben, ha nagyon pontos a mensid, ma lehetett beágyazódásod.
A kérdező hozzászólása: hát ami azt illetti a ciklusom nagyon változo van hogy 28-33-35naposak .

Menzi előtt egy héttel fehér folyás, szédülés lehet terhesség jele?

máskor ilyenkor màr feszül a mellem, most nem.

Legjobb válasz: Korai még szerintem!

Korai még szerintem!
én is egy héttel elõtte vagyok és nekem is van krémes fehér folyásom....de az mindig van így normális...szóval ez még nem jelent semmit
7-12 nap a beágyazódás, és tünetek csak utána lehetnek (nekem egyébként semmi nem volt), szóval túl korai.
Nekem sajna mindig menzit jelzett. Ebbõl már tudtam, hogy megint nem sikerült. Egy kivétel volt, akkor késett is, de nem volt pozi tesztem, és utána erõsen görcsöltem, "csak" cisztám volt. De remélem neked jót jelent majd.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok! remélem összejön!
Dehogyis, nem jelent semmit.
12-re en sem varom. Faj a mellem meg egy kicsit gorcsolgetek. Volt egy kis pecsetelesem 28-an utana szombaton sarga folyasom.

1 héttel a nemvárt menzi elött ma páfrányokat láttam a PG 53-as mikroszkópomban, lehetek terhes?

Már volt peteérésem vagy 10 napja, együtt is voltunk. Azóta is nézem és amorf volt a mai napig az eredmény reggeli nyálból. De ma már megint van pár páfrányom. Most akkor mi lehet? Újabb petém érik estleg vagy terhes lettem?

Legjobb válasz: Valakinek volt már hasonló? Köszi!

A kérdező hozzászólása: Valakinek volt már hasonló? Köszi!
Olvastam több helyen hogy volt már valakiknek ilyen, és a cég is azt mondja hogyha páfrányos marad az jelezhet terhességet
Ez hülyeség!Nem jelent semmit, sõt a legtöbb esetben nem is mutat valós eredményt.Próbáld ki egyszer ovu. tesztel együtt és te is rájössz!Bár ne legyen igazam!
Nekem ovunál jó volt, egybevágott az ovuteszttel. De Terhességnél vegyes lett: páfrány és pötty.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem pötty is van, meg páfrány is. Majd elválik egy hét múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!