Találatok a következő kifejezésre: Menzim 2 késik, a (15 db)

22. napja késik. Az összes létezõ teszt negatív volt, de egyrészt sosem késik a menzim (a max eddig 2 nap volt) másrészt hányingerem van, fáj a mellem, a derekam, és furán vagyok. Járt már így valaki?

Van esetleg itt olyan, akinek szintén nem mutatta ki a teszt a terhességet? Csütörtökön megyek dokihoz, de már alig bírok magammal... Létezik ilyen? A neten láttam vagy 200 ilyen sztorit, és nem akarom elhinni. Egy ismerõsöm szintén, még 11. héten is negatívat tesztelt. Mi okozhatja ezt? Oké, tudom, alacsony hcg szint. De konkrétabban. Egészséges babát szült, 11. héten negatív teszttel...

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt,elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív,írt fel gyógyszert,hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni,vissza mentem ,hogy hányok a gyógyszertõl,újabb uh 15 hetes terhes voltam.

Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt, elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív, írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni, vissza mentem , hogy hányok a gyógyszertõl, újabb uh 15 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon édesek vagytok :)
Gratulálok, boldog baba várást!
Istenem de jó, nagyon gratulálok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, támogatást :) Voltam tegnap orvosnál, és ultrahangon is. GRAV. S. 7 :D Szóval van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt.... A doki is mondta, hogy egyre gyakoribb. Március 1.-jére írt ki :) Szívhang is van, minden tökély :) Nagyon boldog vagyok, köszönöm a sok drukkot, és privát levelet :)
Miután abbahagytam a fogamzásgátlót, pár hónapra rá, teljesen megbolondult a ciklusom. Átlag két havonta egyszer menstruáltam, és ugyanezeket éreztem amiket te. Még hánytam is több alkalommal. (érdekes, hogy a terhesség alatt meg egyszer sem)Akkoriban reménykedve minden hónapban csináltam tesztet, persze negatív volt mind, de velem nem egyszer fordult elõ hogy késett, hanem rendszeresen. Bár egy kolleganõm szokta mondani, hogy ha van egy negatív teszted még nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Õ elmondása alapján az elsõ két gyerekénél negatívat tesztelt 1 hét késénél, de két hét után azért már pozitív volt. A harmadiknál már megvárta a 2. hetet. Gõze sincs róla se neki, se a dokijának, miért.
Ha valaki terhes, akkor hcg VAN a szervezetben. Anélkül nem maradna meg a baba. akinek nem mutatja ki a teszt, az vagy csak egyszer tesztelt túl korán, vagy rossz volt a teszt, vagy nem jól használta a tesztet, vagy olyan sok folyadékot ivott, hogy nagyon felhígult a vizelet. Biztosabban ki lehet mutatni vérvétellel a hcg-t, ott nem lehet hibázni. :-)
A kérdező hozzászólása: Naná, mindenképpen írok majd :) Csak azt nem tudom, hogy bírom ki csütörtökig :/
Kíváncsi vagyok mi lesz Veled! Írd meg!
En drukkolok! Ilyen iranyu tapasztalatom nincs, nekem most van epp egy olyan rovid ciklusom meg fura tuneteim, hogy azt hittem, baba, de mara megjott. Remelem, nalad az lesz, ami neked a legjobb, es kivancsian varom, hogy mi lett! Megirod majd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mint azt írtam, csütörtökön megyek orvoshoz. És nem azért, mert link vagyok, hanem mert mindenki szabin van, és mostanra kaptam idõpontot. Sajnos a frontokra nem tudom ráfogni a hányingert, mert nem vagyok frontérzékeny. Sosem voltam. Nem túlzottan "reménykednék", ha nem érezném úgy.... Nem vagyok a menzi elõtt tesztelgetõs, kétségbeesõs fajta. És sosem volt cisztám. Nem tudom...
A nagyon-nagyon-nagyon ritka azt jelenti, hogy létezik kivétel. Egy ismerõsöm volt úgy, hogy már jócskán gömbölyödött a hasa, de a tesztek még mindig negatív eredményt mutattak.
:( te is tudod hogy kb 98% esély van rá hogy nincs baba. Ennyi idõsen kb 25000 egységnyi hcgnek kellene lennie a véredben (ez a normál tartomány alsó határa), ezerszer annyinak amennyit a teszt kimutat. Én nem tudom elképzelni hogy valakinek ENNYIRE alacsony lenne. Esetleg valamilyen betegség következtében egyáltalán nem termel hcg-t, mert ugye pontosan nem is tudják a szerepét, szóval talán nem létfontosságú hormon, de hát na. Ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka.
A menj el orvoshoz az miert nem jo..22napja kesik mar reg elkellett volna menned..es amugy meg csak õ tudja megmondani ezt te is tudod..nemtudom volt e mar cisztad baratnõmnek attól maradt ki egy teljes hónap es a masodik hónapban meg kèsett..de õ elment orvoshoz!
az is simán lehet, hogy egyszerûen csak kimarad, az is teljesen természetes dolog egy nõ életében:) hányingered van: mert front van, folyton durvameleg vagy hideg, a vérnyomásod is furán lehet fáj a melled: mert meg fog jönni ugye nemsoká, ha kimaradt egy ciklus, derekad szintén ezért. én nem hinném magamról, hogy terhes vagyok.
Szia! Nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést, csak tudni szeretném hogy vagytok! Nekem most 10. napja késik, tesztek negatívak, illetve volt 1, amin nagyon halványan, alig láthatóan volt még egy csík, de persze mindenki lehurrogott, hogy biztos nincs terhesseg, mert ennyi idõ után erõsebb kellene legyen. Olvasgattam a témában, sok sztorit találtam, ahol mégtöbb nap késés után sem mutatta ki. Neked nem mondták meg, hogy mi lehetett az oka? Minden rendben volt? Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!

5 napja késik a menzim, 2-szer teszteltem negatívot, viszont minden jel a terhességre utal, más is érzett már így?

Ma van az 5. napja, hogy késik a menzim, ami mindig pontos, a hasam puffadt és szúrkál, fehér folyásom van és egész nap szédelgek, sokat kell pisilnem, viszont 2-szer teszeteltem negatívot (egyet a nemvárt el?tt és egyet ma reggel). Korai még a tesztelés?

Legjobb válasz: Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)

Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)
Szia!Detto ugyanígy vagyok én is, csak nekem 4 napot késik.Szúr a hasam, sokat pisilek, néha émelygeg, folyásom van.2 negatívat teszteltem, egyiket a nemvárt elõtt, a másikat ma reggel.Viszont nekem 13. napom volt peteérésem, amit már a tesztnek mutatnia kellene, ha baba lenne a dologban.
szia, tudom ez nem nem nyugtat meg de nekem 8 napja késik 4-tesz!!!De nem mindig akkor van pé amikor az a nagykönyvben megvan irva!Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: 1 hét késéssel megjött az amúgy mindig pontos mensim, de másként mint szokott és 7 nap helyett csak 3 napig tartott. Viszont a hasam még mindig puffadt, fõleg evés után, mintha egy dinnyét nyeltem volna le (vékony testalkatom van, ezért ez ami még feltûnõ). Rengeteg vizet iszom napi 4-5 litert, a szédelgés megmaradt, amihez már émelygés is társult. Azóta nem teszteltem, szerintetek ezek terhesség tünetei?

Hihetek a teszt eredményének? 3. hete késik a menzim, a melleim hetek ota érzékenyek, vgyis a mellbimboim, a melleim csak 2-3 napja fájnak.

Folyton éhes vagyok.Ma reggel csináltam egy tesztet-10-es érzékenységut és pozitív lett. A dokim sajna szabin volt és csak kedden tudok hozzá elmennni.De tuti hogy babám lesz? Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Legjobb válasz: Szerintem tuti! Ha késik is, és a teszt is pozitív, és még tüneteid is vannak, akkor babát vársz. Gratulálok.

Szerintem tuti! Ha késik is, és a teszt is pozitív, és még tüneteid is vannak, akkor babát vársz. Gratulálok.
:) Gratulálok, tuti baba van a dologban.
Biztos a babó ^^ Gratulálok Nektek!!
Remélem tényleg sikerült. Szerintem csak a doki után mond el neki, mondjuk pl. az ultrahang képet mutatva.
gratu! hihetsz am!
Szia! De aranyos vagy! Én is folyton nézegettem, amikor pozitív lett a 3 db teszt - mert hogy én egybõl 3-at vettm, 3 különbözõ típusút. Mindenki jó hülyének is nézett érte... :-) Én azt hittem, meg fog jönni, mert nagyon fájt a hasam, mint mensi elõtt, és a melleim is ugyanúgy meg voltak duzzadva. Én egy héttel a kimaradt mensi után teszteltem. Szóval szerintem is tuti Nálad a baba, 3 héttel akimaradt után + pozitív teszttel. :-))) Sok boldogságot, remélem, már szívmûködés is lesz látható, ha mész UH-ra! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek!!! Rettentöen aranyosak vagytok!! Nagyon szeretem ezt az oldalt, mert itt mindig hasznos tanácsokat kapok. Nagyon boldog vagyok!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁ, BABÁNK LESZ!!!!!! JUHÉÉÉÉÉ
A kérdező hozzászólása: En is erre gondoltam. Februárban azt hittem, hogy baba lesz, vettem is egy kiszoknit, de aztán borzaszto fájásokkal megjott a menzim, pár nap késéssel.Azota is a fiokomban örizgetem a zoknit... Folyton a tesztet nézem, alig birom elhinni, h babánk lesz...
A kérdező hozzászólása: köszi!!!! Alig akarom elhinni. Azon töröm a fejem, hogy hogyan mondjam meg a férjemnek. 2hete volt a házassági évfordulonk, akkor még negatív volt a teszt... Végre!!!!!!
Elõször is gratulálok Nektek!!! Ha már ennyi ideje késik, biztos, hogy a doki is lát valamit! Én is annak idején megigézve néztem a halvány csíkocskákat a teszteken! Mondjuk én rögtön berontottam a szobába, és mutattam páromnak a tesztet!!!Pedig elõtte annyit elképzeltem, hogy majd hogyan mondom el.... Én az elsõ vizsgálatkor sajna nem kaptam még képet, a 6. héten voltam, és a doki még csak a petezsákot látta, azért nem is kértem! de most már látszott a kis Manócska is szépen! Én igazából megvárnám, hogy ilyen kép legyen, ne csak a zsák. Viszont a kiszokni aranyos!!!!:)

A hőm megállt 36, 8 foknál, fáj a hasam, érzékenyek a melleim, hányingerem van, 2 hete késik a menzim. Lehetek babás?

Sziasztok. A h?m megállt 36.8-foknál.Fáj a hasam mintha meg akarna jönni,érzékenyek a melleim,néha fáj a derekam,hányingerem van,2 hete késik a menzim. Csináltam tesztet ami két csíkos volt,de a második elég halvány. Voltam dokinál aki még nem látott semmit. Lehet,hogy nem vagyok terhes. Várom válaszaitokat.

Legjobb válasz: Nekem is elég halvány volt a 2. csíkom de ha ott van akkor az babát jelent. Mástól nem jelenik meg a 2. csík! Meg a tüneteid is erre utalnak! Az én orvosom csak a 3. héten tudta biztosra megmondani,hogy terhes vagyok elõtte nem látott semmit! Üdv. Egy 17 hetes kismama

Nekem is elég halvány volt a 2. csíkom de ha ott van akkor az babát jelent. Mástól nem jelenik meg a 2. csík! Meg a tüneteid is erre utalnak! Az én orvosom csak a 3. héten tudta biztosra megmondani, hogy terhes vagyok elõtte nem látott semmit! Üdv. Egy 17 hetes kismama
ha ket hata kesik az azt jelentene h kb 7 hetes terhes vagy vagy akar 8 is lehet.a magzatot ilyenkor mar latni lehet sot a szivdobogasat is.a teszt amire mindenki eskuszik igenis adhat al pozitiv eredmenyt:vesebetegseg, immunrendszeri korallapot es az agyalapi mirigy altal termelt hcg hormonhoz nagyon hasonlo kemiai szerkezetu lh hormon tultermelodesekor.a teszt pozitivitasa tehat nem jelenti aterhesseg bizonyossagat ez csak valoszinusegi jel, ezert az elvegzett tesztet az orvosnak kell kielemezni es tovabbi vizsgalatokat elinditani.amikor a bolti tesztek erzekenysegi szintjet eleri az embrio lepenyszovete altal termelt hcg hormon szintje az azt jelenti h egy egyszeru uh-val mar lathato az embrio ill a kifejlett petezsak.a tesztcsiknak legalabb olyannak kell lenni mint az ellenorzo csiknak akkor nagyobb a valoszinosege h nem alpozitiv, igy ha sokkal halvanyabb azt par nap mulva meg kell ismetelni.egyebkent a terhesseg 9-11.heteben eriel a csucsat ez a hormon szint.minden valoszinuseg szerint nem vagy terhes ha orvosod semmit sem latott, hiszen egy egyszeru uh es egy nogyogyasztai vizsgalattal megallapithato a meh helyzete es a petezsak meretebol az uh-n meghatarozhato az embrio kora.
Szia! Nekem 7 hetesen még negatív volt a teszt. sõt a hõm is 37 alatt volt. Csak akkor esett le az állam amikor az orvoshoz mentem és közölte hogy babát várok és 7 hetes a bébi. Hcg t csak akkor termel a szervezet ha terhes vagy!!!!!! Semmi mástól nincs, ha csak nem rossz indulatú miomád van. De akkor meg iszonyúan véreznél. Tehát a halvány csík is csík! Lesz az vastagabb is! Attól függ mennyire magas a hcg szinted. Szurkolok. Jó egészséget!

Ciklus.hu szerint ma 7. napja késik a menzim. Csináltam tesztet ( 2. nap és 5. nap ), de negatív lett. Ma vettem Clear Blue tesztet, kimutatja vajon, ha holnap ( 8. nap ) tesztelek?

Legjobb válasz: Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.

Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.
Elsõ vagyok. Nekem is pont ez a rossz, hogy késett és mégsem vagyok terhes. Amikor megjön ponos idõben akkor is szomorú vagyok de nem ennyire mint most. Úgy éreztem megszagad a szivem. Mi már 4 éve várjuk a babát. Azt nem mondom hogy belefáradtam, de azt megfogattam magamnak, hogy soha többet nem fogok ennyire örülni ha nem jön meg, várok 1-2 hetet és csak akkor kezdek reménykedni.Vagy nem tudom, de ez így tényleg nagyon sz.r!
A kérdező hozzászólása: Nekem már pont elegem van a beleélésbõl!!! Inkább jönne már meg vagy nem tudom! Szeretnék babát, de már ez lesz a 4. tesztem szombat óta. Ha nem vagyok terhes akkor meg miért nem jön már meg??? Szeretném akkor már elkezdeni a Closrilbegyt-et. Belefáradtam a babaprojektbe :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Mert ha megjönne, akkor legalább tudnék lépni és elkezdeni szedni a Clostit, de igy??? PCO-m van, de kezelik, azóta pár nap difivel, de megjött. Most nem értem miért nem :( Persze ha babás lettem, akkor érteném. Na de nem hiszem, hogy a mai tesztek egy menzi elmaradásától számított 5. napon lévõ terhességet nem mutat ki. Jó, hallottam már olyaról akinek 10 hetesen nem mutatott még ki semmit, pedig UH-al igazolt ikerterhessége volt. De én már nagyon kezedek ebbe belebolondulni :(
Sziasztok, csatlakozok, ugyanigy vagyok én is , csak nekem 11 napja késik és már nagyon elegem van, én is már azt kívánom jönne meg, mert hiába voltam uh-on és mondták, hogy nem vagyok terhes, meg a tesztjeim is negatívak, amig nem jön meg nem kezdhetek gyógyszert szedni és még reménykedek is , hátha valaki téved és mégis baba. Nekem állítólag st. elégtelenségem van és vérvételek meg gyógyszerek várnak rám. Kitartás nektek is!
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi kérdésem van, hogy szerintetek mikor teszteljek ismét?
Egészen addig van remény, amíg nem jön meg! Reggeli elsõbõl teszteljél, pár nap múlva.

A menzim 2 napja késik. és semmi hasfájdalmam sincs. A hőm 36.9, és 1 hétmulva lesz átjárhatóságim. Lehet baba?

ha van pém akkor nem szokott késni most volt mert doki nézte meg. és reménykedem hátha nemkéne menni átjárhatóságira. lehet baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba!!! Ha van teszted, a holnap reggeli vizeletbõl már kaphatsz pozitívat, ha van odabent valaki ;-) Drukkolok! A hõd is jó és ha volt pé, akkor nem hiszem, hogy késne ... :)

Szerintem lehet baba!!! Ha van teszted, a holnap reggeli vizeletbõl már kaphatsz pozitívat, ha van odabent valaki ;-) Drukkolok! A hõd is jó és ha volt pé, akkor nem hiszem, hogy késne ... :)
A hõ az nagyon biztató, tesztelj, hátha.Sok sikert.

Megszkítással védekeztünk, majd az aktus után 2-3 percel a párom újra belém helyezte. Van így esély a terhességre? A menzim 3 napot késik, és kétnaponta szeretkeztünk majdnem mindig visszarakta aktus után.

Ne nézzetek hülyének nem is vagyunk tinik már én 33, ? 37, és tudom hogy ez így nem védekezés, de a párom még várni akart a babával .. bár szerintem most már próbálkozik :-)))

Legjobb válasz: Múlt hét szombaton kellett volna megjönni a menzimnek, minden mezi elõtti tünet megvolt, görcsök, derék fájás, falánkság. Ez mára teljesen elmúlt, csak a cicim olyan mintha csikiznék, úgy bizsereg semmi mást nem érzek

A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton kellett volna megjönni a menzimnek, minden mezi elõtti tünet megvolt, görcsök, derék fájás, falánkság. Ez mára teljesen elmúlt, csak a cicim olyan mintha csikiznék, úgy bizsereg semmi mást nem érzek
Lehetsz terhes , mi megszakítással voltunk együtt és én az elõváladéktól lettem terhes.Most vagyok a 7. hétben.
11:58-as vagyok.Holnap írd meg, hogy mit teszteltél.Remélem én is gratulálhatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy válaszoltál. Azért ha holnapig nem jön meg megcsinálom a tesztet.
11-31-es vagyok.Igen 5 éve úgy védekezünk mint ti, és van amikor egy éjszaka bizony kétszer is egymás után...Igen visszateszi, mi ebbõl nem csinálunk gondot.De hozzá kell tennem azt is, hogy mi nem is akarunk gyereket(nekem már van egy nagy fiam), de ha terhes lennék(ami nem valószínû, hisz eddig se lettem az) hát akkor majd gondolkodunk, hogy hogyan tovább...de ha babát akarsz akkor kívánom, hogy sikerüljön...
A kérdező hozzászólása: :-D de jó, gratula neked ... na csajok holnap tesztelek :-)bárcsak babóca lenne
Szia!Így jött a 18 hónapos lányom mellé a kistesó aki most 8 hetes.:-))
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy már nincsenek tüneteim, csak a nemvárt menzi ideje alatt voltak és ma már csak a ciciket érzem egy picit, semmi más tünet nincs.
A spermiumok kiváló úszók. ne aggódj a "lökés" miatt. Attól nem leszel biztosabban terhes, hogy mér vársz a teszteléssel. Késik, tüneteid is vannak, mire vársz még? Én már aznap teszteltem, amikor nem jött meg, pozitív is lett a teszt. 17h
A kérdező hozzászólása: 3. Válaszoló: Megszakíttással védekeztek .. és neked is visszarakja a spermás szerszámát aktus után pár percel és öt éve még nem estél teherbe??
A kérdező hozzászólása: A párom még hezitál baba ügyben de én már nagyon szeretnék. Csak azon agyaltam hogy ha nincs meg a spermiumoknak az a lökés, csak úgy visszahelyezi a spermás szerszámát, akkor még oda jutnak a kis fickók ahova kell nekik??
Én sem vagyok már fiatal(36), és mi is így védekezünk mint ti..Lassan már 5 éve így csináljuk, és soha nem estem teherbe...Mivel én még nem tapasztaltam a terhességet így, nem zárom ki annak a lehetõségét sem, hogy esetleg valaki más evvel a "védekezési módszerrel" teherbe tud esni...
Szerintem is lehetsz terhes, végy egy tesztet, kimutatja már. Szeretnétek a babát?
A kérdező hozzászólása: Már én is alig bírom ki hogy ne teszteljek, de én annyira szeretném a babát, megpróbálok még egy két napot várni :-))) Az nem gond hogy minden tünetem elmúlt???
De még mennyire, hogy lehetsz terhes! Én már el lõnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Lányok!!! Nem teszteltem még mert totál ki vagyok. A páromnak mondtam hogy késik a menzim, azt mondta, menjek el orvoshoz, mert neki már van egy gyereke és nem akar még egyet. A menzim továbbra sem jött meg, most már félek és nem örülök. Mitévõ legyek???

A palástfű tea befolyásolhatja a menzit? Pont akkor voltam orvosnál mikor peteérésem volt és mondta hogy tökéletes minden, de késik 2 napja akkor bízhatok benne hogy nem a tea miatt késik?

Legjobb válasz: Nekem nem befolyásolta, rendesen a szokott idõben jött meg, a palástfû tea a sárgatesthormont segíti. Ha nem jelentkezik a szokott idõbe a vérzés akkor reménykedhetsz!

Nekem nem befolyásolta, rendesen a szokott idõben jött meg, a palástfû tea a sárgatesthormont segíti. Ha nem jelentkezik a szokott idõbe a vérzés akkor reménykedhetsz!

A menzim nem pontos 36-40 nap között jön meg, de most valamiért késik már 2 honapja nincs. Ennyit még soha nem késett! Dokihoz fogok menni ezen a héten. Mit fog mondani?

na nagyon azeretnénk már babát. De a menzim nem pontos 36-40nap között jön meg.

Legjobb válasz: Lehet hogy nincs peteérésed, vagy a hormonokkal van baj, de lehet ciszta is.Nekem sem rendszeres, van hogy kimarad 2 hónapot.Tudom hogy nincs peteérésem:orvos bizonyította.Ilyenkor felírja a norcolutot amitõl megjön, és kezdem a clostilbegytet.De mi csak tavaly augusztustól próbálkozunk, de azóta rendszeresen járok orvoshoz.Ne aggódj veled sem lesz semmi baj.

Lehet hogy nincs peteérésed, vagy a hormonokkal van baj, de lehet ciszta is.Nekem sem rendszeres, van hogy kimarad 2 hónapot.Tudom hogy nincs peteérésem:orvos bizonyította.Ilyenkor felírja a norcolutot amitõl megjön, és kezdem a clostilbegytet.De mi csak tavaly augusztustól próbálkozunk, de azóta rendszeresen járok orvoshoz.Ne aggódj veled sem lesz semmi baj.
Szia!Én is ugyanígy jártam múltkor.2 hónapig nem jött meg, azt hittem, h babás vok, elmentem dokihoz, de sajna nem voltam az.Adott Duphastont, ami meghozta a mensim és amikor meg megjött Clostyt kellett szednem.De sajnos nekem nem jött össze a Clostyval, igaz ez még csak az elsõ Clostis hónapom volt.
Nekem is volt regebb amikor tobb evig nem jott ossze a baba, kesett tobb mint egy honapot, majdnem kettot, teszt negativ volt, a doki meg e vitamint ajanlott amitol masodik napra ra meg is jott a mensim..nem mondta mi lehetett a baj, miert kesett...es most az uj parommal a masodik honapban sikerult..10 hetesek vagyunk!sok sikert neked is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!