Találatok a következő kifejezésre: Menzi elött egy héttel szokott már (2 db)

Menzi elött kb. egy héttel szokott már a mellem feszülni ez évek óta igy van. Mitöl más ez a ciklusom?

Holnapra nem várom a mezit, babát szeretnénk. Semmi mell feszülésem nincs csak majdnem megjön érzésem van már egy hete.

Legjobb válasz: ezt nemlehet tudni hogy sikerült-e vagy nem.mióta próbalkoztok?

ezt nemlehet tudni hogy sikerült-e vagy nem.mióta próbalkoztok?
A kérdező hozzászólása: Ez a negyedik hónap.De nagyon furcs , minden hónapba majd le szakadnak a melleim most pedig semmi.A menzim soha nem késik, a majdnem megjön érzésem meg erösebb a megszokottnál és folyamatos.
azt nem lehet állítani, hogy nem sikerült, mivel mindannyian mások vagyunk. Ha holnap sem jön meg, akkor tesztelj rá 5 napra.

27 naposak a ciklusaim most tartok a 20. napon. Tegnap óta nagyon erős sűrű szagtalan fehér folyásom van. A menzi előtt már több mint egy héttel szokott fájni a mellem most semmi. Mitől lehet ez a furcsa folyás?

Minden másnap akcióztunk a párommal azokon a bizonyos napokon.Ez a 3dik honap hogy próbálkozunk de nem görcsölünk rajta mert már ez a második gyerekünk lenne.Ezel a folyással viszont még nem találkoztam.

Legjobb válasz: A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!

A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!
Sokaknál ez a terhesség elõjele:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!