Találatok a következő kifejezésre: Menzi elött egy (24 db)

Rózsaszínes folyás nem várt menzi előtt egy héttel. Mit jelenthet?

Tegnap együttlét után valamilyen rózsaszínes folyásom volt. Eddig sosem volt ilyen. Napközben sokat szurkál a pocim... Lehet babó a dologban? Vagy ez valami mástól lehet?

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt és elõ is fordult egy pár alkalommal, hogy együttlét után egy pici rózsaszínes folyásom volt! Akkor még nem tudtadm, hogy babát várok..Nem tudom, hogy a te esetedben is emiatt van e de elképzelhetõ!Esetleg volt már ilyen együttlét után vagy most tapasztaltad elõször?

Ilyen nekem is volt és elõ is fordult egy pár alkalommal, hogy együttlét után egy pici rózsaszínes folyásom volt! Akkor még nem tudtadm, hogy babát várok..Nem tudom, hogy a te esetedben is emiatt van e de elképzelhetõ!Esetleg volt már ilyen együttlét után vagy most tapasztaltad elõször?
Igen én már valóban egy picit hordok a szivem alatt már a 32. hete..:) Köszönöm és drukkolok, hogy neked is baba legyen!!
Lehet most volt a beágyazódás.Az is járhat pici vérzéssel.
A kérdező hozzászólása: Ilyen még nem volt... és mivel nemrég volt pé-m arra gondoltam, hogy hátha beágyazódás miatt van ez. :-) Ha jól értettem egyes válaszoló, akkor te már bizony egy picit hordasz a szíved alatt, vagy ez régi tapasztalat? Mindenesetre gratulálok!

Ha az utolsó menzim előtt egy nappal barnáztam, aztán kb.4 napig tartott, és most 1 hete késik lehetek terhes?

Ezekhez hozzátenném, hogy nemrég hagytam abba több év után a fogamzásgátló gyógyszert. Enyhe tüneteim vannak.(mellbimbóm körül fehéres dudorok, mellfeszülés, kaja utáni hányinger, nehéz székletelés, picit dudoros hasfal)

Legjobb válasz: Akkor lehet, hogy már a múltkori mensidnél se ártott volna egy teszt :) . TEszteltél már???? Mostmár ,ha baba van akkor ha most megcsinálod a tesztet olyan erõs pozitív lesz, hogy csak na. Ja és ,ha pozitív, akkor irány az orvos uh-ra kiskönyvért meg ilyenek. De tesztelj akár most is!!!!Aztán írj, hogy mi van :) !!!

Akkor lehet, hogy már a múltkori mensidnél se ártott volna egy teszt :) . TEszteltél már???? Mostmár , ha baba van akkor ha most megcsinálod a tesztet olyan erõs pozitív lesz, hogy csak na. Ja és , ha pozitív, akkor irány az orvos uh-ra kiskönyvért meg ilyenek. De tesztelj akár most is!!!!Aztán írj, hogy mi van :) !!!
Ja , és ha baba van , akkor ezek simán a terhesség tünetei, mert ezek kb. a negyedik hétnél kezdõdnek, fõleg a hányinger... 1. válaszoló
Nyomás tesztért!
Húú, nagyon nagy türelemmel rendelkezhetsz... :) Én nem tudnék várni. Biztos, hogy mennék az orvoshoz, jobb mint a bizonytalanság :) ! Ja meg minden nap tsztelnék :) !!! Fõleg azért mennék az orvoshoz, mert lehet, hogy a múlt hónapban is már babaás voltál, majd más fajta tesztet vegyél.
Sajnos nem csak baba miatt lehet az, hogy nem jött meg, elõfordulhat egy fertõzés vagy gyulladás is. Vagy esetleg ciszta, ezek mind kezelhetõek , ezért is lenne jó, ha meglátogatnád az orvost.Illetve õ csak többet tud mondani , mint mi :) . Sok sikert, hogy baba legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi ari vagy, de kedd reggel csináltam egy tesztet és negativ lett. :( Még várok egy hetet és majd ha már belépek a 2.hétbe akkor csinálok még egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Jövõ héten csütörtökön veszek egy tesztet, ha - lesz, akkor pénteken megyek orvoshoz! Majd írok! :)
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, hétfõn megcsináltam, megint - lett ! :( Az orvos semmi okosat nem mondott !

Nem várt menzi elött egy héttel nem lehet érezni semmit?

Ha valakinek sikerült teherbe esnie akkor kizárt,hogy a nem várt menzi elött érezzen valamit???Pár hetes kismamák mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: szia!!én nekem most kell megjönnie 3 nap mulva és képzeld már kimutatta a teszt a terhességet!éreztem is rendesen!ugyanolyan mintha meg akarna jönni csak valahogy mégis már!furán vagy.nekem hõhullámaim vannak, hasam fáj alul meg a hátam is egy picit!sztem sokmindenkinél igy van!persze van aki semmit nem érez csak elmarad a havid:)sok sikert a picihez!!:) 5 hetes kismami:)

szia!!én nekem most kell megjönnie 3 nap mulva és képzeld már kimutatta a teszt a terhességet!éreztem is rendesen!ugyanolyan mintha meg akarna jönni csak valahogy mégis már!furán vagy.nekem hõhullámaim vannak, hasam fáj alul meg a hátam is egy picit!sztem sokmindenkinél igy van!persze van aki semmit nem érez csak elmarad a havid:) sok sikert a picihez!!:) 5 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, Gratulálok a babádhoz!Remélem hamarosan én is átélhetem ezt a csodát.

Menzi előtt egy héttel fehér folyás, szédülés lehet terhesség jele?

máskor ilyenkor màr feszül a mellem, most nem.

Legjobb válasz: Korai még szerintem!

Korai még szerintem!
én is egy héttel elõtte vagyok és nekem is van krémes fehér folyásom....de az mindig van így normális...szóval ez még nem jelent semmit
7-12 nap a beágyazódás, és tünetek csak utána lehetnek (nekem egyébként semmi nem volt), szóval túl korai.
Nekem sajna mindig menzit jelzett. Ebbõl már tudtam, hogy megint nem sikerült. Egy kivétel volt, akkor késett is, de nem volt pozi tesztem, és utána erõsen görcsöltem, "csak" cisztám volt. De remélem neked jót jelent majd.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok! remélem összejön!
Dehogyis, nem jelent semmit.
12-re en sem varom. Faj a mellem meg egy kicsit gorcsolgetek. Volt egy kis pecsetelesem 28-an utana szombaton sarga folyasom.

Miért görcsöl menzi elött egy héttel a hasam? (baba projekt van)

Legjobb válasz: Fogalmam nincs, de nekem is ugyanez a problémám és már nagyon aggaszt.

Fogalmam nincs, de nekem is ugyanez a problémám és már nagyon aggaszt.
Nekem is ez volt pont egy héttel a menszi elõtt, kicsit véreztem is(pár csepp) aztán nem jött meg. Teszt negatív. Görcsölés lehet a beágyazódás jele is- én így tudom.
A kérdező hozzászólása: Bár ugy lenne! Már a sokadik hónapunk, de nem ringatom magam hiú ábrándokba!! Csak reménykedem halványan!! :)
Három lehetõség van: 1 beágyazódás, és erõsödik-vastagszik a nyálkahártya 2 mensire észülõdik a méhed, vékonyodik a nyálkahártya 3 bármilyen egyéb eredetû fertõzés Mrs House
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Remélem az elsõ lesz az!! :)

Menzi elött egy héttel krémes folyás az jót jelent?

Már 6 hónapja próbálkozunk a babóval, és most elég sok krémes fehér folyásom van. Jövö héten pénteken (nem) kéne megjönnie. Menzi elött vizes szokott lenni a folyásom. Menzi elött hány nappal lesz vizes a folyás? Amikor már tuti hogy megjön?

Legjobb válasz: NEKEM ez volt az elsö jel!!!!!! szurkolok!!!!!!13 hetes kimama

NEKEM ez volt az elsö jel!!!!!! szurkolok!!!!!!13 hetes kimama

Múlt hónapban megjott a menzim, nem rendesen, de megvolt. Voltak tuneteim a menzi elott, teszteltem, neg. Lett. A menzi napján is teszteltem negat lett. Egy hete múlt el a menzim és már napok óta hányingerem van, égetnek, fáradékony vagyok, stb Miez?

Még elfelejtettem írni, nem fáj a mellem, de nagyobb és feszul. A hasam sem fáj, inkább az is néha feszul. A számban nagyobb a nyáltermelodés és olyan mintha vasat szopogatnék. Gyanús, hogy a hasam pedig megvan puffadva.

Legjobb válasz: és miért nem tesztelsz?

és miért nem tesztelsz?
Lehet hogy nõdokihoz kellene menned. Ez sokmindentõl lehet. az is lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem.
tesztelj! Szerintem akár most is, mert már ki kéne mutatnia a tesztnek nem csak reggeli vizeletbõl. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeltol pedig egy helyen a jobb oldalon a koldokom mellett neha beleszurnak. ne ez mi?

Ha valakinek a közép idötöl évekig feszül a melle minden menzi elött, és egy héttel a menzi elött éjjel iszonyu görcsökre ébred amikor ez elmarad lehet terhességre gondolni?

Nálam 15 éve ez történik amióta meg szültem az elsö gyerekemet.Most ez a 6 dik hónap hogy próbálkozunk még öt nap van a menziig .Semmi nem a megszokott a sorrendbe történik a mellem se fáj az a bizonyos görcsölésem se volt pedig tizen öt év nem kevés és nagyon nagyon szokott fájni, olyankor egéssz éjjel ébren szoktam lenni.Nem szeretném el bizni magam de most valamitöl másként viselkedik a szervezetem.Ami viszont furcsa tompa majdnem megjön érzésem van 2-3napja .Köszi hogy meg halgattatok.

Legjobb válasz: hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:)))

hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:) ))
A kérdező hozzászólása: Hónapokon keresztül mértem , de ebbe a hónapba fel adtam minden féle kütyüt mert már ki voltam idegileg.Nem vagyok már fiatal és ugy gondoltam ha nem lessz több gyerek akkor nem lessz és kész.Csak ezeket a dolgokat amiket fent le irtam nem lehet figyelmen kivül hagyni.A görcsöléseim olyanok voltak hogy folyt rólam a viz kinomba , a doki azt mondta hogy semmi gond velem.
figyelj semmi sincsen még kizárva. Ha Te úgy érzed, hogy ez most más, és azt érzed, hogy talán sikerült, akkor csak pozitívan gondolkodj, mert az agy sokmindenre képes. Szorítok neked, és majd írd meg, hogy mi volt. Bár most én is reménykedõ fázisomban vagyok, mert nem jött meg már 3 napja.

Egy éve nem jön a baba. Összefügghet ez azzal, hogy mióta próbálkozunk menzi előtt néhány napig barnázok?

Kb fél éve elkezdtem menzi el?tt barnázni, el?tte sose volt ilyen. Úgyhogy mostanában már a nemvárt el?tt közel egy héttel elveszítem a reményt...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ez kissebb hormonzavar, amit egy kis gyógyszeres támogatással nagyon jól helyre lehet hozni. Amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál, az sajna a hormonokra nem vonatkozik, hiszen azt nem láthatja, az csak vérvételbõl derûl ki. De az is lehet, hogy nagyon ideges vagy és ezért egy kicsit felborult a hormonháztartásod.Nekem ez volt pár hónapig tavaly télen, de aztán elmúlt. Ha pedig már 1 éve nem jön a baba, mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod! Lehet, hogy hamar kiderûl, mi a gond és akkor jön majd a baba. Irány a dokihoz, ha kell, válts orvost!

Én úgy tudom, hogy ez kissebb hormonzavar, amit egy kis gyógyszeres támogatással nagyon jól helyre lehet hozni. Amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál, az sajna a hormonokra nem vonatkozik, hiszen azt nem láthatja, az csak vérvételbõl derûl ki. De az is lehet, hogy nagyon ideges vagy és ezért egy kicsit felborult a hormonháztartásod.Nekem ez volt pár hónapig tavaly télen, de aztán elmúlt. Ha pedig már 1 éve nem jön a baba, mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod! Lehet, hogy hamar kiderûl, mi a gond és akkor jön majd a baba. Irány a dokihoz, ha kell, válts orvost!
Szia! Nekem egész életemben így kezdõdött minden mensi, hogy elõtte egy-két napig barna volt a váladék, aztán jött a vér. Második hónapban terhes lettem, ahogy abbahagytuk a védekezést (nem fog. gátló tablettával védekeztem).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenképpen visszamegyek a dokihoz, de megvártam az évet, mert melyik nõnek nem az a vágya, hogy "csak úgy" jöjjön a gyerekáldás, minden beavatkozás nélkük??? Még fiatal vagyok, 26 éves, és sokat idegeskedtem az utóbbi idõben, elképzelhetõ, hogy ezzel felborítottam a hormonháztartásomat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!