Találatok a következő kifejezésre: Menzi allat van (5 db)

Menzi allat miert van az, hogy valaki megis teherbe eshet?

Legjobb válasz: Mert elõfordul néha extra peteérés a "normális" idõn kívül.

Mert elõfordul néha extra peteérés a "normális" idõn kívül.
Van rá esély, de nagyon kevés!
Mégis mi más oka lehetne? A szervezetednek meg kell szoknia a gyógyszert.
Természetesen a hormonok miatt van a görcseid.Egy idõ után megszokod.

Mitől van, hogy a pé-és és a menzi"elött állok 4 nappal", végig megjön érzésem van, és a melleim fájnak?

4 nap mulva nem várom,és a pé-emt?l a mai napig minden nap érzem a mejön érzést a hasamba.Néha szurkált,de mostmár inkább a megjön érzést érzem.

Legjobb válasz: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz,csakhát talán kimutatja,azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))

A kérdező hozzászólása: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz, csakhát talán kimutatja, azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))
én is 4 nap múlva nem várom. második babánk lenne, ha lenne :) nekem is van néha menszesz szerû érzésem, néha szúrkál a mellem és folyamatosan fáj a fejem, és ez volt az 1. terhességemnél is. mérem a hõmet, ma 36.9. hááátha. tegnap nekem is negatív volt a tesztem, de szerintem korai volt még. én mostmár csak várok és nem idegeskedek. az elõzõ terhességem 2 hónap alatt sikerült, nem idegeskedtem én semmin. megfogadtam most sem fogok.... neked van folyásod? milyen állagú? nekem sûrû, nyúlõs. na ez vajon mit jelent? minden jót.
az én görbémet láthatod a kérdésemnél "ez a görbe jól alakul?" neked is megy a drukk és majd te is írj mi lett veled. én lehet mégis tesztelni fogok 30.án. Sok sikert és várom a végeredményt. Reméljük POZITÍVAT tesztelünk mind a ketten. (1. válaszoló voltam :) )
A kérdező hozzászólása: Szia a görbédet nem látom. De megnéztem a tesztemet. Azt mondja meg valaki az hohy van, hohy vettem ONE STEP tesztet, ugye ha viszintesen tartjuk a tesztet akkot mind a 2 ablakba függõlegesen kell a csiknak megjelennie. Nekem a teszablakba függõleges, és a terhességet mutatónál pedig látok nagyon nagyon halvány vékony csikot, de visszintesen:-)) :-((( Akkor ilyenkor mi is van??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem ilyen, vizsugaras, rózsaszin kupakkal.
A kérdező hozzászólása: és 2 kis ablakos

Ha még nem állt be a menzi, és 23-án jött meg utoljára, akkor lehet, hogy terhes vagyok? A barátom csak ujjazott, de lehet hogy hozzáért a nemi szervéhez, és most nemtudom, hogy mi van :S 15/L

Legjobb válasz: nem valószínû,hogy terhes vagy,de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet

nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet
Szerintem nem lehetsz terhes. De erre figyeljetek oda. Mensi utáni napokban nem valószínû, hogy volt Pé-d!
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, hogy múlt hónapban jött meg 23-án és azóta semmi :\

Dec 29-én volt meg utoljára. Péntek estétől elkezdtek fájni a melleim, szombaton már nagyon fájt. Eddig sosem tapasztaltam ezt. Lehetek terhes? Terhességi tüneteim vannak, v menzi előtt állok?

Vasárnap délután hirtelen elmúlt a fájdalom, ma meg kicsit érzékenyek, amikor odanyúlok. A pg53 mikroszkóp gyönyör? páfrányokat mutat. Tegnap óta néha hányingerem van, és tegnap 7végén állandóan pisilni jártam. De az aggaszt, h elmúlt a mellfájás, a gyakori pisilés (a hányinger maradt) és amikor ma reggel pisiltem, volt 1 nagyon pici vér, és szeretkezés után véres volt a nyákom. Azóta semmi vért nem láttam. 3 teszt lett negatív (reggeli). A ciklus.hu szerint tegnap kellett volna megjönnie, de nem mindig akkor szokott, amikor az oldal írja, én erre a hétre (nem) várom. Szerintetek terhes vagyok? Vagy nem? De akkor mit?l mutat páfrányokat a mikroszkóp?

Legjobb válasz: Mostanában volt ez a pici vér? Mert lehet, hogy sajnos a menszid elõjele. A mikroszkópot nem használom, de biztos ír majd vki, aki ért hozzá!

Mostanában volt ez a pici vér? Mert lehet, hogy sajnos a menszid elõjele. A mikroszkópot nem használom, de biztos ír majd vki, aki ért hozzá!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel volt ez a vér. De azóta semmi.
nekem tegnap elött kellett volna megjönni.nekem is volt a nyákomban kicsi vér meg megjön érzés, de mára semmi.eddig átlátszós volt a folyásom, most meg testápoló szerû.néha este hányinger, gyakori fáradság.ma du csináltam egy tesztet, de szerintem nem volt oké, mert kb 2 óra múlva jelent meg a kontroll csík és a teszt csík is.tehát ha ezt nézem pozitív, de mivel 5 perc után kell leolvasni, nem veszem valósnak.holnap reggel csinálok másikat. szorítok neked, már holnap te is tesztelhetsz!!!majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem sikerült, most már megjelent délutánra pár csepp vér. Innen már egyenes út vezet a menzeszig! De neked szorítok, hogy sikerüljön!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!