Találatok a következő kifejezésre: Menzesz után folyást mi (5 db)

Ha menzesz után vagyok, és átlátszós-fehéres folyásom van, ami nem sűrű, hanem inkább hig, akkor az lehet a peteérés jele? Vagy nem? Vagy akkor mi ez?

nekem ritkán szokott lenni folyásom, és ezt most nem tudom hogy mi? Meg ha van is akkor soha nem ilyen sok...

Legjobb válasz: Simán lehet, vagy lesz, hajrá, gyakorlatozni, gyakorlatozni! Amúgy is, tizedik naptól mensiig összebújni, drukkolok, hogy essenm majd kússzon fel a hõd, bár én nem hiszek a kömérésben, sokkal megbízhatóbb jelnek tartom a folyásod, ami ahogy olvasom nagyon ovus hüvelyváladéknak tûnik. Remélem ez a Ti hónapotok lesz!

Simán lehet, vagy lesz, hajrá, gyakorlatozni, gyakorlatozni! Amúgy is, tizedik naptól mensiig összebújni, drukkolok, hogy essenm majd kússzon fel a hõd, bár én nem hiszek a kömérésben, sokkal megbízhatóbb jelnek tartom a folyásod, ami ahogy olvasom nagyon ovus hüvelyváladéknak tûnik. Remélem ez a Ti hónapotok lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! olyan jó ilyeneket olvasni! erõt ad, meg biztat hogy nekünk is sikerülhet! Nagyon köszönöm mégegyszer! :)

Menzesz után barnás folyás? ! Mi az oka?

Legjobb válasz: Ha utána csak 1-2 napig tart, akkor semmi gond.

Ha utána csak 1-2 napig tart, akkor semmi gond.
A hüvelyfalon marad alvadt vért mossa ki belõled a fehérfolyás. A színét a vér adja.

Menzesz után sötétbarna folyást mi okozhatja? Most már egy jó ideje van ilyen.

lehet-e kapcsolatban azzal, hogy emésztési problémáim vannak?

Legjobb válasz: Még akár azzal is lehet kapcsolatban, de szerintem eléggé normális. Nekem is van.

Még akár azzal is lehet kapcsolatban, de szerintem eléggé normális. Nekem is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De nekem régebben nem volt..:(
Mióta menstruálsz? Ha nem régóta (pár hónapja) akkor azért nem volt eddig barna folyásod. Minden nõnek van elötte/utána (egyénfüggõ) barna folyása. Ne aggódj. Nincsen semmi bajod. Nekem is szokott lenni pár napig mensi után. Nincs semmilyen betegséget ez csak a menzesszel jár! Ne aggódj :)
Elõzõ válaszoló vagyok. Visszatérve arra a kérdésre, hogy mióta menstruálsz. Ha már felnõtt nõ vagy és jó pár éve már van havid és még csak most jött el akkor sincs semmi baj. (Picit hazudtam amikor minden nõnek van) Ne harizz, tévedtem. Nem minden nõnek van, de a 90%-ának igen. És tényleg nincs miért aggódnod :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most már nyugodtabb vagyok. 21 éves vagyok egyébként és úgy hét éve van menzeszem, és azért agódtam mert korában "szimpla" vérzés volt.

Megjött a menzeszem, de 4 nap után barna folyásom lett. Ez mire utal? Terhesség lehet?

Legjobb válasz: Dehogy terhesség... de ha úgy érzed, hogy van esély rá, végezz el egy tesztet.

Dehogy terhesség... de ha úgy érzed, hogy van esély rá, végezz el egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: semmi más tünetem nincsen, csak ez..volt már barna folyásom akkor is mikor szûz voltam, de most kicsit erõsebb. más terhességre való tünetem nincs. akkor ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: egyszer sem ment el belém a barátom, de olvastam, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
Esetleg fertõzés?!
Fertõzés, hormonzavar, tabletta hatása (ha szedsz), terhesség akár. Elég sok oka lehet. El kéne menned dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Tényleg lehetség h teherbe estem?? pfuuuh:(:S
Azt, hogy teherbe estél e, ahhoz az kell, hogy sperma kerüljön beléd. Ezt neked kell tudnod. Lehet, hogy túl hevesek voltatok! :)
Pár kérdéssel lejjebb, már megválaszóltam ezt a kérdést, de most újra megteszem. Tulajdonképpen több oka is lehet, akár a fogamzásgátló hatása. Fontos orvoshoz menni és a rákszûrést elvégeztetni. Ha nem szed fogamzásgátlót, lehet, hogy a barnás folyás a peteérést kíséri. Néha a méhszáj felületén van kisebb gyulladt terület. Sokszor méhnyálkahártya-gyulladás okozza az enyhe barnás folyást, ilyenkor antibiotikumot szoktunk adni (pl Cifran) De a vizsgálatot nem mulassza el! Dr.Bóday
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Mindenképpen meglátogatom a dokim!
Mint az elõttem szólók is leírták, ez lehet terhgességre utaló jel is és lehet valamilyen fertõzésnek a jele is. A legfontosabb, hogy mindenféleképp menj el orvoshoz. Az pedig hogy terhes vagy-e azt csak te tudhatod..ha védekeztetek rendesen a pároddal akkor nem az a baj, hanem valami más.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem terhességrõl volt szó:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!