Találatok a következő kifejezésre: Menzesz elott nappal csinalhatok (3 db)

Ha meg van 5-6. napm a menzeszig? Menzesz elott mikor csinalhatok tesztet?

Legjobb válasz: Van,aki csinál mensi elõtt,de szerintem tök hülyeség elõtte csinálni.Sõõt,én akkor csináltam amikor már több mint egy hete késett.

Van, aki csinál mensi elõtt, de szerintem tök hülyeség elõtte csinálni.Sõõt, én akkor csináltam amikor már több mint egy hete késett.
A Clearblue elvileg már a mensi elõtt 4nappal kimutathatja.
Én szintén clearblueval mensi elõtt 2 nappal teszteltem pozitívat:-))
Én a nem várt mensi napján csináltam Gabrielt, és +lett már!!
A lényeg, hogy ne használj Gravi HCG-t, nagy csalódás. Ha csak azt tud adni a gyógyszerész, inkább lépj tovább egy másik gyógyszertárba. Én is a Gabrielben bízom. Drukkolok Neked, hogy pozitív legyen!
csinálhatsz akkor ha már késik 1 naopot akkor kimutassa majdnem mindeggyik.
Szia még nem marad ki a menzeszed addig a teszt nem mutassa ki.Nekem a teszt Menzesz után 7 napjára mutatta ki csak, addig elõtte hiába csináltam.Üdv 33hetes kismama

Menzesz elott hany nappal csinalhatok terhessegi tesztet? Vagy ha mar ket napot kesik akkor mar tuti bisztosat fog mutatni?

Legjobb válasz: Ez e teszt érzékenységétõl függ. Minél érzékenyebb tesztet veszel, annál hamarabb kimutatja a terhességet.

Ez e teszt érzékenységétõl függ. Minél érzékenyebb tesztet veszel, annál hamarabb kimutatja a terhességet.
én is épp a nemvárt mensi elõtt 2 nappal csináltam tesztet és negatív lett. Talán érdemesebb kivárni az mensi kimaradását, mert az egycsíktól csak frusztrálódunk.
Én aznap csináltam, amikor nem kellett volna, hogy megjöjjön, és már 2 csíkos volt, igaz még halványabb a csík, ezért pénteken újra csinálok majd egyet.
de jó Neked 2 csíkos!!:-) gratulálok!!!
Gratulálok a 2 csíkhoz, remélem én is létok hamarosan ilyet!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!