Találatok a következő kifejezésre: Menzesz előtti napban a (40 db)

Lehetek terhes ha 2 nappal a menzesz előtti napon voltam együtt a barátommal? Meg kell hogy jöjjön még ez a menzesz? Ha nem jön meg az lehet az együttlét miatt is? Vagy lehet hogy terhes vagyok?

Már 7 napja késik a menzeszem! 9 nappal ezel?tt voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk! Er?s folyásom van és tegnap óta sokat járok wc-re! Mikortól jelentkeznek a terhesség els? jelei???

Legjobb válasz: ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???

ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???
elvileg mensi elött és után nem lehetsz terhes
Elvileg! Csinálj tesztet!

Mekkora a valoszinusege a teherbeesesnek a menzesz elotti napon?

Szedek fogamzasgatlot, csak kivancsi vagyok. Mert azt tudom hogy a 14.nap korul a legvaloszinubb

Legjobb válasz: Semekkora...Fogamzásgátló szedésekor NINCS menzesz.Csak egy mûvi vérzés.Ovuláció sincs,peteérés sincs.Érett petesejtek sincsenek,mert leáll a petefészek mûködése. Ha nem szedsz fogamzásgátlót,akkor ovulációkor van a legnagyobb esélye.Viszont spontán peteérés bármikor lehetséges, vagy a szervezet nem jelzi az ovulációt.Vannak LH tesztek is...

Semekkora...Fogamzásgátló szedésekor NINCS menzesz.Csak egy mûvi vérzés.Ovuláció sincs, peteérés sincs.Érett petesejtek sincsenek, mert leáll a petefészek mûködése. Ha nem szedsz fogamzásgátlót, akkor ovulációkor van a legnagyobb esélye.Viszont spontán peteérés bármikor lehetséges, vagy a szervezet nem jelzi az ovulációt.Vannak LH tesztek is...

Lehet menzesz előtti nap peteérés? PG 53 egyértelműen azt mutatott. (Elvileg a closit hozta meg. )

Legjobb válasz: Teherbe is eshetsz és megjöhet, hiszen rá kb 8-10 napra ágyazódik csak be.

Teherbe is eshetsz és megjöhet, hiszen rá kb 8-10 napra ágyazódik csak be.
Ha tüszõrepedésed van, akkor a visszamaradt tüszõ elkezd progeszteront termelni, ami (elvileg) nem hagyja leválni a méhnyálkahártyádat. De mindenképpen, mire beágyazódna, neked már nem lesz vérzésed akkor se, ha közben megjött. A dolog úgy van, hogy az ovulációig eltelt idõ nagy szórást mutat, lehet nagyon rövid és nagyon hosszú is. Az ovulációtól a vérzésig azonban mindig állandó: 13-16 napig tart ez a szakasz. Simán elõfordulhat, hogy ttõl a késõp tüszõrepedéstõl megnyúlik ez a ciklusod, és még csak most kezdõdik a második, luteális szakaszod.
Bármikor lehet.
A kérdező hozzászólása: Teherbe is lehet esni akkor? Ha igen, akkor is megjön?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, biztos nagyon gyagya vagyok, de nekem nem világos amit írtál. Eshettem teherbe annak ellenére is, hogy most megjött? Köszönöm a választ! :-)
Szerintem kicsi az esélye, de igen. Ha jól értettem, az utánam író pedig nem ezt gondolja.
Azt nem írtad, hogy közben megjött, csak azt, hogy menzesz elõtti nap. Olvasd el ezt: http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml Itt mindent leírnak a szokatlan idõpontban jelentkezõ peteérésrõl.

Lányok, nektek is szokott olyan lenni, hogy a menzesz előtti napokban ilyen falási rohamok jönnek rátok?

Meg úgy általánosságban sokkal többet ennétek?

Legjobb válasz: Nagyon is. Összezabálok mindent, és utána még jól is érzem magam.

Nagyon is. Összezabálok mindent, és utána még jól is érzem magam.
De meg mennyire. :D Amit elötte nagy nehezen sikerül leadni, az abba a par napba visszajön. :D
Igen, barátnõim is hasonló jelenségrõl számoltak be.
Felfázástól is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi volt már ilyen neked?
Igen, azért mertem bátran válaszolni!
Igen nekem mindég volt egész életemben.

Védekezés nélkül szexeltem egy sráccal a menzeszem kezdetétől számítva a 8-9. napon. Nem élvezett belém, kihúzta előtte, de nagyon félek, ma vagy holnap kéne megjönnie. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek? :S

Már tudom hogy baromi nagy hülye voltam, és már nagyon megbántam :( ilyet soha többé nem csinálok, mert szörny? 1 hónapon át azon görcsölni hogy most mi van :S légyszi segítsetek... nagyon félek :(

Legjobb válasz: szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*

szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*
Akarom mondani a harmadik hozzászólóhoz csatlakozom, az elõttem szóló leányzó ostoba. Az elõváladék semmi eltakarítására nem szolgál te agyonmûvelt szuka. Attól is teherbe lehet esni, ahogy egy ismerõsöm is megjárta. Gumi a tuti, de az elmondásod alapján nem kell paráznod.
Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását. Nézz utána okostojás -.-"
Elõttem szólóhoz csatlakozom. NE aggódj, de azért inkább gumi!
Ajj istenem-.- mindnekicsak ijesztget:D sztem kb 2% az esély h az legyél, mert az elõváladékban is kis mennyiségû ondó van:D Dehát am is az elõváladék csak arravaló h "kitakarítsa" a sperma útját, mivel a pisi megölné azt^^ :D Szóval, sztm ne parázz, mert akk még késni is fog a menzid a stressz miatt. És ha nem jönne meg, tesztet csak kb 1 vagy másfél hét táján csinálj.(: (16/L)
Régebben volt egy olyan módszer, hogy a 10. naptól a 17.-ig nem éltek szexuális életet és így védekeztek, tehát ha még az elõváladékkal jutott is beléd annyi ondó, hogy a nyálkahártyád nem tudta mindet kiirtani még akkor sincs sok esély rá, hogy terhes legyél. Ettõl függetlenül ezzel nem igazán érdemes játszani.
Vegyél egy terhességi tesztet a gyógyszertárban! (nem drága) Megcsinálod, és nem fogsz aggódni. De ha nem élvezett beléd, nem lehetsz terhes, csak ha volt elõváladéka. De azt éreznie kellett.
1:160
Sok boldogságot a babához!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aki rendes választ adott.. tudom hogy felelõtlen és gyerekes voltam :( de akkor holnap veszek egy tesztet.. csak azért aggódom mert ma nem jött meg, és ma van a 28. nap... :((
01:14 Aki leírta a fogalmát, és aki azt írta h megöli a "pisi". Az mind a kettõ Én voltam. És nem a hüvelyben van, hanem a férfi húgycsövében fentmaradt savas szart takarítja ki, ami a vizelet után marad... -.-" Csak értelmezni kéne a szöveget:D ennyii. XD
ne nem tok írni... végsõnyílás... L(o_O)L
te szerencsétlen 01:14... a pasinak honnan jön ki? a húgycsõõ végs nyásából. a prosztata környékéén csatlakozik bele.... úgyhogy a lexikocsajszinak tökéletesen igaza van, de az tény, h nem minden esetben jön be, néha megeshet. a teszttel pedig várj, mert valszeg az esemény utánibó is kicsúsztál, tehát mostmég ne parázz ezen... \(O_o) /
Az elõváladék kitisztítja a sperma útját, mert a pisi megöli? 2.: Az elõváladék fogalmát gyönyörûen leírta az egyik hozzászóló? 1.:Hogy kerül szerinted a hüvelyedbe annyi pisi???
Megnyugodtál? Az jó. Már csak az AIDS, HPV, herpesz és társai maradtak.
1 szó : MEGÉRDEMLED!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egy picit megnyugodtam :) soha többé nem csinálok ilyet az biztos!! nem éri meg.
Azt írod: légyszi segítsetek. Mit tudunk mi neked interneten keresztül segíteni? Küldjünk egy e-mait, ami kiöli belõled a spermákat? Egyébként kicsi az esélye hogy terhes vagy, de ha mégis, akkor így jártál. Várd meg a mensesed, ha nem jön, akkor vegyél tesztet, és tényleg ne csinálj ilyet többet.
A kérdező hozzászólása: tegnap megjött!! :) ennyire még sose örültem.. :)

Barnáztam 2-3 napig, aztán megjött a menzeszem, elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és a 3. nap már nem volt menzeszem. Ez normális? Előtte augusztusban vettem be egy esemény utánit. Nagyon bezavarhatott?

most kezdtem el szedni legel?ször a fogamzásgátlót és tanácstalan vagyok . Valaki volt már így?

Legjobb válasz: normális Az elsõ hónap ilyen lesz. Utána majd beáll...ha mégse, irány vissza a doki.

normális Az elsõ hónap ilyen lesz. Utána majd beáll...ha mégse, irány vissza a doki.
A kérdező hozzászólása: koszonom valaszod!:) )

Rendszeres 28 napos ciklusnál, ha 14. napon van peteérésem, hogy lehetséges, hogy mégis menzesz előtti együttlétből lettem terhes? Sajnos nem maradt meg a baba.

Létezik ilyen? Biztos, hogy volt peteérésem középidőben!

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?

Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?
erre én is kíváncsi lennék, de szerintem erre nincs rendes magyarázat
A kérdező hozzászólása: azért gondolom, mert rendes menzeszem volt, a terhességi tünetek meg a következõ ciklus közepén kezdtek jelentkezni. Menzesz utáni fogantatásból meg kétlem, hogy ilyen hamar tüneteim lettek volna.
Pedig szerintem ilyen nem nagyon létezik. De ezt így utólag már úgy sem tudod meg biztosra.
Szia! Tünetekre nem lehet alapozni. Két héttel a fogantatás után okozhat egy terhesség tünetet, de nem kötelezõ, lehet hogy késõbb jönnek, lehet hogy egyáltalán nem is lesznek. A leggyakoribb egyébként, hogy a 6-ik hét környékén vannak elõször tünetek. Sokkal pontosabb infó lenne, hogy a teszted mikor lett pozitív.

28-án jött meg a menzeszem, pár nappal előtte voltunk együtt a párommal ha teherbe estem volna, akkor már nem jött volna meg, vagy menzesz előtt nincs is esélye, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Elvileg teherbe lehet esni, csak nagyon ritka. Viszont ha volt peteérésed a menszez után, akkor elvileg lehet.

Elvileg teherbe lehet esni, csak nagyon ritka. Viszont ha volt peteérésed a menszez után, akkor elvileg lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!