Találatok a következő kifejezésre: Menzesz előtt nappal a (85 db)

A menzesz napjatol szamolva a 22-dik napon is meg teherbeeshetek? Ma van az a napom! Es mit jelent az ha sarga folyasom van? Meg menzesz elott vagyok, a 14-dik napom 7-diken volt, mikor csina;hatok tesrhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják

Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják
kicsit zavaros a kérdésed...de próbáljuk meg!teherbe lehet esni bármelyik napon.nem tudhatod, hogy az adott hónapban mikor van peteérésed.bármikor lehet.a sárga folyás lehet felfázástól, vagy valamilyen gombától is.tesztet akkor csinálj mikor már 2-3 napja késik a mensid.azt te tudod mikor kell megjönnie.

Nov.30-án volt az utolsó menzeszem első napja(a hőm 36.7), dec.6-án már akcióztunk a párommal, menzesz előtt és után mindig volt hüvelyváladékom, de dec.6-a óta semmi nincs, egy csepp sem(hőm folyamatosan 35.6 vagy 7). Mi ez?

Ilyen még sosem volt.Vélemény?Ja,babát szeretnénk:) és 28 éve vagyok.

Legjobb válasz: ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt,mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap,tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel,legalábbis én értelmét nem látom.

ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt, mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap, tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel, legalábbis én értelmét nem látom.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, hogy levezetted ezt nekem. Eltudnám viselni, ha újévkor tudnám meg, hogy baba lesz:)
Érdemes lenne venni egy terhességi tesztet. De ne éld bele magad a babavárásba, nem biztos, hogy várandós vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem korai még a teszt?Nem élem bele magam, csak érdekes, mert soha nem volt velem ilyen.Sõt, inkább az zavart mindig, hogy soknak találtam a hüvelyváladékot.De most semmi.
Szerintem nem korai. A teszt három napos terhességet már kimutat. Jobb tudni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Végül is pofon nem vág senki, ha megpróbálom:) Köszönöm a gyors reakciót:) Azért még várok véleményeket! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 27 nap, elvileg 13-án van az ovuláció, de termékeny napok már dec.6-tól voltak(ciklus.hu-n vezetem)
peteéréskor kb. 12-14 nappal a következõ menzesz elõtt vannak a termékeny napok. ekkor megtermékenyül és egybeolvad a kiszabadult petesejt a hímivarsejttel a petevezetõben. innen számítva kb 4-10 nap amire beágyazódik a méhbe. és amikor ez megtörténik akkor kezd a nõi szervezet hct termelni ami a vizeletben is jelen van. ennek a hcg-nek a mennyisége napról napra növekszik terhesség esetén. a terhességi teszt ezt mutatja ki vizeletbõl, kb a nem várt menzesz napján, esetleg pár nappal elõbb vagy késõbb. nagyon korai még tesztleni.
remélem úgy lesz:)

Menzesz előtt elmúlik a folyás vagy még azon a napon is van, amikor megjön?

nem értek ehhez,még nem jött meg

Legjobb válasz: Doki csak akkor kell, ha kellemetlen szaga van a folyásnak, és más tüneted is van, pl. csíp vagy viszket a puncid. Ha ezek nincsenek, akkor nem kell doki, mert semmi gond.

Doki csak akkor kell, ha kellemetlen szaga van a folyásnak, és más tüneted is van, pl. csíp vagy viszket a puncid. Ha ezek nincsenek, akkor nem kell doki, mert semmi gond.
nekem elmúlik, de helyette barna, ebbõl tudom, hogy rá kell készülni szóval nem egyik pillanatról a másikra jön, legalábbis nekem
A kérdező hozzászólása: eddig konkrétan a hét elején is a bugyimat is átáztattam a folyással, volt egy nagy folt, pedig használtam tisztaságit is, csak oldalt kifolyt. csak mert aggódom, mintha azóta egyre kevesebb lenne, miért van ez?
valószínû tényleg meg fog jönni. lehet, hogy ez most a hormonális átalakulás jele tisztaságival járkálj mostanában, nehogy meglepi legyen ha a folyás visszatér, ismétlõdik, azért keress fel egy dokit
A kérdező hozzászólása: köszi!hát remélem meg is jön mert már ideje lenne! :| fájdogál a hasam hébe-hóba, de annyira hogy éppen csak megérzem.de lehet hogy a bélgázoktól érzem úgy..majd kiderül.

Normális, hogy menzesz előtt nem a hasam görcsöl, hanem a petefészkeim fájnak? Nektek hol szokott, és előtte hány nappal kezdődik el?

Legjobb válasz: Szerintem bizonyos mértékig normális.Nekem szoktak fájni a petefészkeim,a mellem ritkábban jelez.

Szerintem bizonyos mértékig normális.Nekem szoktak fájni a petefészkeim, a mellem ritkábban jelez.
nekem aznap, amikor megjön, és borzalmasan fáj :(
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.:) a melleim nekem sem mindig fájdogálnak, feszülnek, de a petefészkeim fájnak. Viszont a hasam nem görcsöl most, pedig van, hogy szokott.
nekem is szokott, de nekem pokolian. a két fájdalomcsillapító a minimum, pedig nem is vagyok olyan nyafkás. normális
Nekem is a petefészkeim fájtak, közvetlen a menzesz elõtti napon. Mióta fog. tablettát szedek, ez teljesen elmúlt.
A kérdező hozzászólása: és hõhullámaim is vannak :S
ne agyald túl, igyál teát, zuhanyozzál le, és ennyi :)
Látatlanban csak találgatni lehet. Lehet hormon zavar, terhesség, gyulladás stb.
A kérdező hozzászólása: Két hete már émelygek, puffadt a hasam, székrekedésem van, negyon szúrt fájt a hasam, babával próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Most sem kicsik a melleim de szeretném ha még nõnének. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Na most teljesen át lett variálva a kérdésem. Az elején volt az a kérdés hogy "Miért fáj mindkét mellem". Evvel kezdtem és csak utána volt a többi.... remélem értitek így is

Létezik olyan, hogy valakinek pár nappal a menzesz elött van ovuja?

Legjobb válasz: hát nem igazán, mert akkor nincs megfelelõ luteális szak. Persze ha meg késõbb van, ami elõfordul, akkor a menzesz is tolódik, és akkor meg azért nem jelenthetjük ki, hogy menzesz elõtt van pár nappal ovu, mert az is késett.

hát nem igazán, mert akkor nincs megfelelõ luteális szak. Persze ha meg késõbb van, ami elõfordul, akkor a menzesz is tolódik, és akkor meg azért nem jelenthetjük ki, hogy menzesz elõtt van pár nappal ovu, mert az is késett.

A párommal a menzeszem elött 4 nappal sexeltünk és elment bennem.! Ennek a menzeszemnek meg kellett még jönnie? Vagy ki kell maradnia? Lehetek már terhes? A beágyazódás 7-10nap. Van még remény?

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos, akkor menzesz után 2 héttel van ovulációd. ELVILEG menzesz elõtt 4 nappal már nincs peteérés, mondom elvileg. Aztán gyakorlatilag bármi lehet. Mindenesetre ne görcsölj a dolgon, mert annál inkább nem fog összejönni.

Ha a ciklusod 28 napos, akkor menzesz után 2 héttel van ovulációd. ELVILEG menzesz elõtt 4 nappal már nincs peteérés, mondom elvileg. Aztán gyakorlatilag bármi lehet. Mindenesetre ne görcsölj a dolgon, mert annál inkább nem fog összejönni.
A kérdező hozzászólása: van amikor 23-25 napos...most viszont 28 napra jött meg!! tehát 2 hét...:)
Ha megjött, akkor valószínûleg nem vagy terhes. Bár így is bármi elõfordulhat. Egy volt osztálytársam szedett fogigátlót, megjött neki mindig rendesen, majd egyszer csak nem. Akkor kiderült, hogy már 4 hónapos terhes. :)
Várj hétföig.Szerintem baba´s lehetsz, csak még nincsen megfelelö hcg szint a szervezetedben.
Várj még vele a 10. napig.
Elõfordulhat, hogy már napokkal elõtte jelzi a szervezeted, kitartás!
Általában fiataloknál fordul elõ ilyen probléma, mert még fejletlen a méh. 2-3 év után elmúlik
Változnak az idõk. :) Nekem is volt, hogy csak elõtte egy nappal, de manapság már több nappal elõre is jelez. Ú, a mellem pedig le akart szakadni, úgy fájt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!