Találatok a következő kifejezésre: Menzesz alatt nem (36 db)

Igaz, hogy menzesz alatt nem fog úgy a szolárium?

Legjobb válasz: ez hülyeség.

ez hülyeség.
Nem, nem igaz. Semmi de semmi köze hozzá. :)
Honnan hallottad ezt a badarságot?

Teherbe eshettem menzesz alatt ha a barátom alig fél percig volt bennem és nem élvezett belém?

Tényleg alig fél percigvolt bennem és még el?nedv sem volt,ésutána óvszerrel csináltuk tovább. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Azt nem értem, hogy hogyan mondhatod meg bizonyossággal, hogy nem volt elõváladék, hiszen benned volt, Te is nedves voltál, nyilván õ is fel volt izgulva, szerintem majdnem biztos, hogy volt elõváladék, de megállapítani ezt nem lehet... Na ettõl függetlenül nagyon kicsi esélyed azért van. A nõi ciklusokban, még ha nagyon pontosak is, évente 1-2 alkalommal nincs peteérés, és akkor az azt követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a petesejt, ami az elõzõ ciklusban "bent maradt", még a menzesz alatt is. Nyilván Te sem tudod, hogy ezzel hogy állsz éppen, mert nem követed az ovulációidat. De ha feltesszük, hogy éppen "hagyományos" ciklusban vagy, akkor az számít még, hogy a menzeszed hányadik napján történt ez.Minél késõbbi napon, annál esélyesebb egy baba, mert a hímivarsejtek szélsõ esetben 5 napig is eléldegélhetnek, (az nem számít, hogy elõváladékból, vagy más módon kerültek oda), így akár az eset után napokkal is még megfoganhatsz, ha épp akkor bukkan ki. Szokták mondani, hogy orgazmus hatására bármikor megérhet egy pete. Nos ez így nem igaz, viszont az igaz, hogy ha egy petesejt már igen közel van a kilökõdéshez, akkor orgazmus hatására ez néhány nappal elõbbre tolódhat. Nos tegyük fel, hogy beléd került az elõváladék, aztán óvszert húztatok, és közvetlenül utána hatalmas orgazmusod volt. De nem folytatom a gondolatkísérletet... Mindezek mellett egyet értek azzal, hogy nagyon kicsi a valószínûség, de ettõl függetlenül ez óriási felelõtlenség abban az esetben, ha nem akartok babát...

Azt nem értem, hogy hogyan mondhatod meg bizonyossággal, hogy nem volt elõváladék, hiszen benned volt, Te is nedves voltál, nyilván õ is fel volt izgulva, szerintem majdnem biztos, hogy volt elõváladék, de megállapítani ezt nem lehet... Na ettõl függetlenül nagyon kicsi esélyed azért van. A nõi ciklusokban, még ha nagyon pontosak is, évente 1-2 alkalommal nincs peteérés, és akkor az azt követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a petesejt, ami az elõzõ ciklusban "bent maradt", még a menzesz alatt is. Nyilván Te sem tudod, hogy ezzel hogy állsz éppen, mert nem követed az ovulációidat. De ha feltesszük, hogy éppen "hagyományos" ciklusban vagy, akkor az számít még, hogy a menzeszed hányadik napján történt ez.Minél késõbbi napon, annál esélyesebb egy baba, mert a hímivarsejtek szélsõ esetben 5 napig is eléldegélhetnek, (az nem számít, hogy elõváladékból, vagy más módon kerültek oda), így akár az eset után napokkal is még megfoganhatsz, ha épp akkor bukkan ki. Szokták mondani, hogy orgazmus hatására bármikor megérhet egy pete. Nos ez így nem igaz, viszont az igaz, hogy ha egy petesejt már igen közel van a kilökõdéshez, akkor orgazmus hatására ez néhány nappal elõbbre tolódhat. Nos tegyük fel, hogy beléd került az elõváladék, aztán óvszert húztatok, és közvetlenül utána hatalmas orgazmusod volt. De nem folytatom a gondolatkísérletet... Mindezek mellett egyet értek azzal, hogy nagyon kicsi a valószínûség, de ettõl függetlenül ez óriási felelõtlenség abban az esetben, ha nem akartok babát...
nagyon minimális az esélye.
Bármi megeshet de nem valószínû!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat(:
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom köszönöm a választ.Orgazmusom nem voltutána:/
Szia. A teherbeeséshez EGYETLEN életképes spermium is elég. Elõváladékot pedig még a férfi sem érzi, mikor jön, és abból is elég egy fél cseppnyi. Ha a pénisze védekezés nélkül a hüvelyedben volt, a ciklus bármely napján, esélyed van a teherbeesésre. Az esélye ennek változó, és természetesen most kisebb, mintha elment volna, de igen, elõfordulhat.
tuti terhes vagy és ikreid lesznek.:) ))

Menzesz alatt miért nem végeznek műtétet?

Mármint olyat, ami nem életmentő. Pontosan mi az oka, hogy olyankor inkább elhalasztják? Magát a menzeszt "hogyan számolják"? Gondolok arra, hogy az utolsó két napban nekem pl inkább csak pecsétel, az is ellenjavallat lehet műtétnél?

Legjobb válasz: menzesz alatt vérzékenyebb a szervezet,ezért nem végeznek mûtétet! akkor operálnak ha elmúlt, de szerintem általánosságban az 5. nap után kb!

menzesz alatt vérzékenyebb a szervezet, ezért nem végeznek mûtétet! akkor operálnak ha elmúlt, de szerintem általánosságban az 5. nap után kb!
Így van, ahogy az elsõ mondja, és nemcsak vérzékenyebb, hanem érzékenyebb is a szervezet a menstruáció idején, hajlamosabb az ember lánya megfázni vagy bekapni valami vírust, mint amikor nem menstruál.
Hasmûtétem volt, 2 hónappal elõbb kaptam az idõpontot, és elvileg nem is kellett volna megjönnie, meg is kérdezték, hogy nem-e lesz meg akkor. Pont nem szedtem fogamzásgátlót, és gondolom az idegességtõl, de pont a felvétel napján megjött, és másnap volt a mûtét. Mivel nem akartam, hogy elhalasszák nem szóltam róla, tampont tettem fel. Persze tudtam, hogy meztelen leszek az asztalon, de mivel a lábaimat nem húzzák szét, csak nem derül ki. Ha meg már elaltattak úgyis mindegy. Tudom, lehet hülyeség volt, de nem lett belõle semmi bajom. Mikor már magamhoz tértem ellenõriztem is, hogy minden rendben van-e.

A terhesség tünetei aktus után mennyivel jelentkezhetnek? Menzesz alatt teherbe lehet esni? (félre ne értsetek, nem bajba jutott kamasz vagyok, nincs félelem )

Csak érdekelne, kinek hogy volt. Volt akinek sikerült úgy, hogy menzesz id?ben hozták össze?

Legjobb válasz: Az egyik barátnõm esett mensi alatt teherbe, 14 nap minimum kell, hogy tünetek jelentkezzenek, ha terhes vagy az aktus után.

Az egyik barátnõm esett mensi alatt teherbe, 14 nap minimum kell, hogy tünetek jelentkezzenek, ha terhes vagy az aktus után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Legelsõ tünetek ktus után 7-10. naptól jelentkezhetnek, mert akkor ágyazódik be a megtermékenyített petesejt és kezd el termelõdni a hacg, ami a terhességi tünetekért IS felelõs. Menzesz alatt is teherbe lehet esni, én direkt megkérdeztem egy nõgyógyászt errõl, azt mondta nekem, h a közhiedelem az, h ilyenkor nem. Viszont ahogy elindul a menzesz, a méhnyálkahártya azonnal kezd visszaépülni, tehát ha a pete talál egy megfelelõ területet, ahova be tud ágyazódni, "gyökeret" ver, nem zavarja a mensi :) az is iga, h ennek kevés az esélye, de nem lehetetlen.
Saját tapasztalatból: lehet teherbe esni mensi alatt. Nekem a 4. napján sikerül. Nem sok az esélye, de nekünk így jött össze. 25 hetes kismama

Menzesz alatt tényleg nem szabad festeni? Miért?

Legjobb válasz: Nem ajánlatos mert nem biztos hogy úgy fogja be a hajadat ahogy kéne.

Nem ajánlatos mert nem biztos hogy úgy fogja be a hajadat ahogy kéne.
A kérdező hozzászólása: Na jó, biztos van, akinél úgy van. Örülök, hogy nálam nem. Mondjuk, ha lehet máskor jobban idõzítek, most így esett.
4. vagyok. Még jó hogy a párom fodrász :) ) Õ is tudja, hogy semmi köze nincs a menzesznek a hajfestéshez, ez csak mendemonda.
Hagyjad utolsó.. látod milyen korlátoltak. El sem tudják képzelni hogy az emberek különbözõek. -.-"
Nagyon tévedtek! Én mindig ugyanazzal a termékkel festettem és csak menzesz közben nem fogta be úgy mint elõtte vagy utána. Szerintem egyénenként változó, ezért nem kéne lepontozni a másikat...
A kérdező hozzászólása: jav. ettõl a márkától
A kérdező hozzászólása: Befestettem, tökéletes lett :) Mondjuk kékesfekete, és sima fekete van a dobozra írva, de az festék hibája, nem az enyém ( már a flakonban gyanúsan kékesszürke volt ). Különben is, úgy gondolom máskor is történhetnek bakik, csak valakinek épp akkor van meg, és arra fogja, ha más okot nem talál. Nem hittem soha ilyenben, de azért volt bennem egy kis félelem, hogy mi van, ha mégis... de végül is jól sült el a dolog, gyönyörû a hajam, de ezt az árnyalatot ettõl a festéktõl nem veszem mégegyszer, mert csalóka a doboza és a neve...
Jesszus milyen korlátoltak vagytok! Azért mert rátok nincs hatással, másnak sem lehet? Szerintem egy fodrász több hajat festett mint ti, csak jobban tudja. ;)
Nekem se mindig úgy fogja be menzesz alatt ahogy szeretném.
Ez hülyeség. Nagyon sokszor festettem már a hajam miközben megvolt és mindig szép lett az eredmény.
Szerintem már több kérdéshez többen leírtuk, hogy ez csak urban legend, semmi köze a hajadnak meg a festésnek a menzeszedhez.
Én tegnap festettem, megvolt, és gyönyörûen sikerült.
Már nem azért de a haj élettelen keratinból áll a hormonrendszerhez semmi köze sincsen a hajszínezõ csak a haj külsõ rétegét fogja be.Ehhez még diploma se kell biológia órán úgy látom nem sokan figyeltek oda vagy az érettségit csak úgy osztogatják mindenkinek? Hiába vannak a reklámok életteli haj a hajad halott esetleg a hajhagyma ami él..

Tisztelt Doktor Úr! Erős PMS tüneteim vannak, (mellfeszülés, puffadás, vízvisszatartás, borzongás, fejfájás, néha szapora szívverés), de most már nem múlik el menzesz alatt, vagy után, hanem folyamatosan megvan. Tud ajánlani valamit? 47 éves vagyok. Köszö

Tisztelt Doktor Úr! Erős PMS tüneteim vannak, (mellfeszülés, puffadás, vízvisszatartás, borzongás, fejfájás, néha szapora szívverés), de most már nem múlik el menzesz alatt, vagy után, hanem folyamatosan megvan. Tud ajánlani valamit? 47 éves vagyok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön számára is a PreMens tablettát ajánlom, mert ezzel a készítménnyel kapcsolatban vannak a legkedvezőbb orvosi tapasztalatok és bizonyítékok. A PreMens hatóanyaga a barátcserje kivonata. Már régen bizonyították, hogy a barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit. Az Ön életkora, és az említett mellpanaszok miatt azonban mindenképpen javaslok első lépésben …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön számára is a PreMens tablettát ajánlom, mert ezzel a készítménnyel kapcsolatban vannak a legkedvezőbb orvosi tapasztalatok és bizonyítékok. A PreMens hatóanyaga a barátcserje kivonata. Már régen bizonyították, hogy a barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit. Az Ön életkora, és az említett mellpanaszok miatt azonban mindenképpen javaslok első lépésben … Olvass tovább »

Hogy kell szexelni menzesz alatt? Valaki tényleg bent hagyja akkor a tampont? Bent kell vagy nem?

Legjobb válasz: Jáj. Nem kell a tampont bent hagyni. Kiveszed, megmosod magad, szexelsz, megint megmosod magad. Röviden.

Jáj. Nem kell a tampont bent hagyni. Kiveszed, megmosod magad, szexelsz, megint megmosod magad. Röviden.
A jó katona vérben is harcol.
??? sehogy. neked semmikor sehogy.
Persze, hagyd bent! Nehogy kivedd, mert akkor mindent osszeverezel. Es fontos, hogy a legerosebb tampon legyen bent.
Én semmiképp sem hagynám bent a tampont, mert mi van ha nagyon felmegy?Nem lenne kedvem rohanni az orvoshoz hogy szedje ki, tök gáz...Meg amúgy sem tudnám elképzelni.Mi eddig mindig simán fürdés után egymásnak estünk, mint mindig.Az meg, hogy véresek lettünk, nem volt vészes, túl lehet élni.Persze csak akkor van ilyen, ha már nagyon nem bírjuk. 18/L
Mi popsiba szoktuk olyankor csinálni. Szerintem nagyon izgi, és a barátnõm is élvezi. Azt mondja, jó érzés, segít neki lenyugodni, meg csökkenti a fájdalmakat. ;)
tampont ki kell venni természetesen...én ilyenkor csak zuhany után és csak úgy, ha terítünk magunk alá valamit...vagy a zuhany alatt, a fürdõben...ilyesmi. És õszintén, kicsit feszélyezõ a helyzet, fõleg nekem (a páromat nem nagyon zavarja), így csak ha nagyon nagyon ránkjön akkor vagyunk így együtt:) és ugyebár ne felejtsük el, hogy terhes így is lehet vki (én is így jöttem össze), a bacik fokozottabb veszélyt jelentenek (nyitott a méhszáj) és nem ajánlatos gyakran csinálni, mert a leváló méhnyálkahártya visszatódul a méhszájon át, és gyulladást okozhat. Gumi ugyanúgy kell! 23L

Menzesz alatt dauer? Nem lesz így szép az eredmény?

Nos nagyon jó fodrászhoz megyek, 1 hónapja adott id?pontot (alig alig van szabad helye). Valamiért kés?bb jött meg az az ma reggel, péntekre van id?pontom. Ha lemondom negint várhatok min 1 hónappot

Legjobb válasz: Hozzáteszem, 4-5 napig szokott tartani a mensim

A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem, 4-5 napig szokott tartani a mensim
Mi köze a kettõnek egymáshoz amúgy?
Kérdezõ, ne higgy az ilyen gyökér városi legendáknak, hogy menzesz alatt nincs hajfestés meg egyebek. Tökéletes lesz a hajad, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak neten olvasgattam, és pár helyen azt irta hogy nem fogja be a dauer
Erre semmi biológiai, kémiai tényezõ nem mutat, hogy ne fogná be. Ha részletesebben is érdekel: a legtöbb ilyen kamuoldalon azt reklámozzák, hogy a hormonváltozások, amik a "vérben vannak jelen", érintik a haj felületét és emiatt nem mûködnek rajta a különbözõ fodrásztechnikák. Na most az igazság az, hogy a hajadnak csak a hajhagyma, a fejbõrben lévõ része élõ, a kinõtt haj egy halott réteg - így semmiféle esetlegesen fennálló dolog nem lehet rá hatással. Kb olyan, mintha azt mondanák, nem tudsz körmöt festeni mensi alatt, vagy szempillát sminkelni... Úgyhogy semmi okod aggodalomra, ez tényleg csak városi legenda, hogy nem megy!
kb 1000 emberbõl 1 az akinek kihatással van az ilyesféle kémiai folyamatokra a 'mesni'-je :) elõfordulhat de minimális az esélye. Lehet szép az eredmény !!! - ez a lényeg !

Menzesz alatt lehet melíroztatni? Csak daueroltatni nem lehet?

Legjobb válasz: azt hallottam,hogy akkor kevésbé fog a festék vagy valami ilyesmi..de még nem tapasztaltam :)

azt hallottam, hogy akkor kevésbé fog a festék vagy valami ilyesmi..de még nem tapasztaltam :)
én akkor különleges vagyok mert nekem pont hogy jobban fogott a festék :D barnából fekete lettem mert jobban befogta :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!