Találatok a következő kifejezésre: Menyit kell egy 5 (2 db)

Menyit kell szopizzon egy 5 hetes kibaba? Hol lehet ennek utánnanézni?

Legjobb válasz: Nekem is 5 hetes a babám, de én nem foglalkozom ezzel. Igény szerint etetem, nem adok neki SEMMI mást! Ez fontos. Még játszó cumit sem! Szépen fejlõdik, boldog, szopizik... Kaki, pisi kielégítõ... Amennyiben Nálatok valamelyik nem ok, tedd minél többet mellre. A mérleggel csak idegbajba kergeted magad.Egyik baba sem eszik mindig ugyanannyit. Sok sikert!

Nekem is 5 hetes a babám, de én nem foglalkozom ezzel. Igény szerint etetem, nem adok neki SEMMI mást! Ez fontos. Még játszó cumit sem! Szépen fejlõdik, boldog, szopizik... Kaki, pisi kielégítõ... Amennyiben Nálatok valamelyik nem ok, tedd minél többet mellre. A mérleggel csak idegbajba kergeted magad.Egyik baba sem eszik mindig ugyanannyit. Sok sikert!
Itt sokmindent olvashatsz: http://szoptatas.lap.hu/
A babák nem olvasnak utána; bármeddig szopizhat, nálunk esténként akár másfél-két órán át is szopizgatott, máskor végzett 10 perc alatt. Bízd rá a babádra ;) Persze ez fárasztó, de ez az idõszak soha nem jön már vissza...
A bank meg fogja megmondani pontosan.
Nézd meg a szerzõdésben, hogy mennyi svájci frankot vettél fel és azt szorozd be a mostani árfolyammal.pl felvettél 30.000 frankot és mondjuk 258 forint egy frank, akkor 30.000x258=7.740.000
Ha CHF alapú, akkor pontosan hogyan értendõ, hogy van rajta 5 millió forint hitel. A jelzálogjog is CHF-ben van bejegyezve, nem? Egyébként pedig a bank tudja megmondani, hogy most pontosan mennyi a fennálló tõketartozás. Azt kell a napi számlakonverziós középárfolyamon forintra számolni. Annyi + a töredékhónap utáni kamat és kezelési költség + az esetleges végtörlesztési jutalék, ami pedig a feltételekben van megszabva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!