Találatok a következő kifejezésre: Menyire igaz hogy egy (3 db)

Menyire igaz az, hogy egy nem részeg de ittas ember mondja meg az igazat?

Legjobb válasz: így semennyire. az alkohol a gátlásokat oldja. Ha igazat mondana, de valamilyért nem mer, akkor részegen "felbátorodhat", de ez a hazugságra is igaz.

így semennyire. az alkohol a gátlásokat oldja. Ha igazat mondana, de valamilyért nem mer, akkor részegen "felbátorodhat", de ez a hazugságra is igaz.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz hogy hazudjon valaki nem kell inni.Szerintem!
Ez azt jelenti, hogy ha józanul valami miatt (pl. az erkölcsi érzéke) nem mer hazudni, akkor részegen nem lesznek ilyen gátlásai.
A kérdező hozzászólása: Viszont jozanul is ugyan azokat monta az illetö akkor is hazudott?
A kettõ között nagyon nincs összefüggés. Az alkohol oldja a gátlásokat, mint ahogy ezt felettem már megjegyezték, de nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. Az ittas embereknek is van sok fajtájuk: van, aki hirtelen felbátorodik, és azt is elmondja, amit eddig titkolt (a mondás valószínûleg erre a csoportra vonatkozik), egy másik csoport összefüggéstelen baromságokat mond, aminek a fele sem igaz, egy másik csoportnak hirtelen meglódul a fantáziája, és kitalál dolgokat, amit rosszabb esetben bizonygat is. (Az én apám pl. részegen folyamatosan azzal jött, hogy anyám megcsalta õt, és az öcsém nem is az õ gyereke, holott megszólalásig hasonlítanak egymásra. Józan állapotában pedig nagyon büszke volt a kicsi fiára, aki mindenben az apjára ütött...) Tehát az ittas állapot és az igazmondás között csak annyira van párhuzam, mint a józanság és az igazmondás között.
Nos, tapasztalat: Mikor iszom, könnyebben kiszalad a számon olyasmi, amirõl józan fejjel nem beszélnék, de igaz. Emelett sokszor elõfordult, hogy a képzeletem elcsavarta a fejem, és elmeséltem úgy dolgokat, mintha igazak lennének, pedig csak kitaláltam, tehát hazudtam. Józan fejjel nem tudok olyan marhaságokat hazudozni, ittasan ez sajna remekül mûködik. Én nem hiszek feltétlenül egy ittas ember szavaiban magamból kiindulva...
Én pl. ittasan ki szokom használni ezt a "részeg ember mindig igazat mond" mondást és hazudozok össze-vissza õk meg elhiszik..... Sztem az igaz hogy ha valaki részeg akkor az érzelmei felnagyobbodnak, pl a egy szimpla jóbarát bár ellenkezõ nemû társának mondja azt h szerelmes belé, holott csak baráti szeretetet táplál iránta.
*.* szal van hogy a részeg ember igazat is mond *.* ezazzzz!!!!!! Azért örülök ennek ennyire, mert van egy pasi, akivel nem tudom mióta nagyon jóba vagyunk és folyton ölelget meg ott van a közelembe(szoros barátság):P És egyszer felöntött a garatra, de nem volt seggrészeg, szal nem dölöngélt meg nem álltak keresztbe a szemei:D:D és elhivott beszélni...és olyanokat mondott hogy az állam a föld alatt volt már...hogy szerelmes belém és meg is csókolt...nem keritettem nagyot ennek a dolognak, mert hát arra gondoltam, hogy részeg és gátlástalan na meg felhevült érzelmei vannak...de...ez most elgondolkoztatott... *.*.*.*.*

Menyire igaz az hogy egy lanynak a viselkedeserol meg a beszedebol latni lehet a szemelyiseget?

Es azt hogy egy kapcsolatba mien partner lenne?

Legjobb válasz: Nagyon igaz a beszédébõl lejön hogy mien miket szeret stb...

Nagyon igaz a beszédébõl lejön hogy mien miket szeret stb...
Ugyan mi másból lehetne látni, mint abból, amit mond (ahogy a világról vélekedik) és abból, amit tesz? Az embert a tettei, meg a viselkedése határozza meg, az életben nem a kiskegyed tesztek alapján derülnek ki ezek a dolgok.
Viselkedés és beszéd... Ha látom a színét, meg a formáját, akkor meg tudom mondani, hogy milyen gyümölcs? Na jó, a szarkazmust félretéve. Hiába tudod, hogy melyik gyümölcs, az ízét csak akkor fogod tudni, ha már ettél belõle.
lány vagyok.. beszédem és viselkedésem azt mutatja, hogy tök kemény vagyok, de a legapróbb dolgon eltudom magam sírni érzékeny vagyok és törhetõ.. :)
Ez nagyon is igaz az elsõ két mondat, de más dolog milyen lenne egy kapcsolatban. Lehet következtetni, de nem feltétlen. Hallottam már a hátam mögött ismeretlenektõl, hogy hányan dughattak már meg, de barátom sem volt még, mert nem alakult ki kölcsönösen a szerelem. Soha nem kavarnék normális érzelmi állapotban idegenekkel. Nem részegeskedem. 21/N
"viselkedésem azt mutatja, hogy tök kemény vagyok, de a legapróbb dolgon eltudom magam sírni " Azért ebben érzed az ellentmondást... Ha a legapróbb dolgokon el tudod magad sírni, akkor a viselkedésed egyáltalán nem azt mutatja, hogy tök kemény lennél!
utolsó.. de mert azt sugárzom hogy kemény vagyok.. igen ellentétes de így van!

Az igaz, hogy ha egy nö régen volt egy pasival akkor már fáj neki a szex? Menyi idö után fáj?

Legjobb válasz: 3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...

3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...
A kérdező hozzászólása: mért a 2-3hét sok?nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de ha nem lenne elöjáték se akor is 2-3hét után már kivánom a barátom elég rendesen.
ezt én is tapasztaltam 2-3 hét után, szerintem ilyenkor türelmesebbnek kell lenni, és több idõt fordítani az elõjátékra
Nem tudni mert a nõk nem igen bírják ki sokáig sex nélkül.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen, elöjáték is volt, 2-3hetente szoktunk szexelni a párommal, de az is egyszer kétszer.igy se lehet?
Ha túl gyors a behatolás, kevés a nedvesedés akkor lehet meg akkor is ha a nõ visszautasító, hiszen akkor inkább összeszorítja.
A kérdező hozzászólása: és az normális, h 3hét után már kicsit éreztem?
nekem fájt kicsit több mint 1év után...
A kérdező hozzászólása: valami normális válasz nem lesz????
micsoda poénok
6 év, 3 nap, de csak ha cigánnyal volt. Amúgy 5 év, 4 hét, 11 nap.
23:23 jót röhögtem :DDDD remélem te monogám pasi vagy !!! :) szerintem ez attól függ, mennyire vagy szûk puncijú :D nekem van, hogy egy hét után is fáj , de nem vészes, elõjáték ide vagy oda, fáj a behatolás ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!