Találatok a következő kifejezésre: Menyire igaz hogy (15 db)

Menyire igaz az, hogy egy nem részeg de ittas ember mondja meg az igazat?

Legjobb válasz: így semennyire. az alkohol a gátlásokat oldja. Ha igazat mondana, de valamilyért nem mer, akkor részegen "felbátorodhat", de ez a hazugságra is igaz.

így semennyire. az alkohol a gátlásokat oldja. Ha igazat mondana, de valamilyért nem mer, akkor részegen "felbátorodhat", de ez a hazugságra is igaz.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz hogy hazudjon valaki nem kell inni.Szerintem!
Ez azt jelenti, hogy ha józanul valami miatt (pl. az erkölcsi érzéke) nem mer hazudni, akkor részegen nem lesznek ilyen gátlásai.
A kérdező hozzászólása: Viszont jozanul is ugyan azokat monta az illetö akkor is hazudott?
A kettõ között nagyon nincs összefüggés. Az alkohol oldja a gátlásokat, mint ahogy ezt felettem már megjegyezték, de nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. Az ittas embereknek is van sok fajtájuk: van, aki hirtelen felbátorodik, és azt is elmondja, amit eddig titkolt (a mondás valószínûleg erre a csoportra vonatkozik), egy másik csoport összefüggéstelen baromságokat mond, aminek a fele sem igaz, egy másik csoportnak hirtelen meglódul a fantáziája, és kitalál dolgokat, amit rosszabb esetben bizonygat is. (Az én apám pl. részegen folyamatosan azzal jött, hogy anyám megcsalta õt, és az öcsém nem is az õ gyereke, holott megszólalásig hasonlítanak egymásra. Józan állapotában pedig nagyon büszke volt a kicsi fiára, aki mindenben az apjára ütött...) Tehát az ittas állapot és az igazmondás között csak annyira van párhuzam, mint a józanság és az igazmondás között.
Nos, tapasztalat: Mikor iszom, könnyebben kiszalad a számon olyasmi, amirõl józan fejjel nem beszélnék, de igaz. Emelett sokszor elõfordult, hogy a képzeletem elcsavarta a fejem, és elmeséltem úgy dolgokat, mintha igazak lennének, pedig csak kitaláltam, tehát hazudtam. Józan fejjel nem tudok olyan marhaságokat hazudozni, ittasan ez sajna remekül mûködik. Én nem hiszek feltétlenül egy ittas ember szavaiban magamból kiindulva...
Én pl. ittasan ki szokom használni ezt a "részeg ember mindig igazat mond" mondást és hazudozok össze-vissza õk meg elhiszik..... Sztem az igaz hogy ha valaki részeg akkor az érzelmei felnagyobbodnak, pl a egy szimpla jóbarát bár ellenkezõ nemû társának mondja azt h szerelmes belé, holott csak baráti szeretetet táplál iránta.
*.* szal van hogy a részeg ember igazat is mond *.* ezazzzz!!!!!! Azért örülök ennek ennyire, mert van egy pasi, akivel nem tudom mióta nagyon jóba vagyunk és folyton ölelget meg ott van a közelembe(szoros barátság):P És egyszer felöntött a garatra, de nem volt seggrészeg, szal nem dölöngélt meg nem álltak keresztbe a szemei:D:D és elhivott beszélni...és olyanokat mondott hogy az állam a föld alatt volt már...hogy szerelmes belém és meg is csókolt...nem keritettem nagyot ennek a dolognak, mert hát arra gondoltam, hogy részeg és gátlástalan na meg felhevült érzelmei vannak...de...ez most elgondolkoztatott... *.*.*.*.*

Menyire igaz az hogy egy lanynak a viselkedeserol meg a beszedebol latni lehet a szemelyiseget?

Es azt hogy egy kapcsolatba mien partner lenne?

Legjobb válasz: Nagyon igaz a beszédébõl lejön hogy mien miket szeret stb...

Nagyon igaz a beszédébõl lejön hogy mien miket szeret stb...
Ugyan mi másból lehetne látni, mint abból, amit mond (ahogy a világról vélekedik) és abból, amit tesz? Az embert a tettei, meg a viselkedése határozza meg, az életben nem a kiskegyed tesztek alapján derülnek ki ezek a dolgok.
Viselkedés és beszéd... Ha látom a színét, meg a formáját, akkor meg tudom mondani, hogy milyen gyümölcs? Na jó, a szarkazmust félretéve. Hiába tudod, hogy melyik gyümölcs, az ízét csak akkor fogod tudni, ha már ettél belõle.
lány vagyok.. beszédem és viselkedésem azt mutatja, hogy tök kemény vagyok, de a legapróbb dolgon eltudom magam sírni érzékeny vagyok és törhetõ.. :)
Ez nagyon is igaz az elsõ két mondat, de más dolog milyen lenne egy kapcsolatban. Lehet következtetni, de nem feltétlen. Hallottam már a hátam mögött ismeretlenektõl, hogy hányan dughattak már meg, de barátom sem volt még, mert nem alakult ki kölcsönösen a szerelem. Soha nem kavarnék normális érzelmi állapotban idegenekkel. Nem részegeskedem. 21/N
"viselkedésem azt mutatja, hogy tök kemény vagyok, de a legapróbb dolgon eltudom magam sírni " Azért ebben érzed az ellentmondást... Ha a legapróbb dolgokon el tudod magad sírni, akkor a viselkedésed egyáltalán nem azt mutatja, hogy tök kemény lennél!
utolsó.. de mert azt sugárzom hogy kemény vagyok.. igen ellentétes de így van!

Pasik! Menyi igaz abbol, hogy ti jobban szeretitek az olyan lanyokat aki nem foglakozik veletek, mint az olyanokat akik ugy "szeretgetnek"? 18L

Remelen mindenki megertette a kerdest:D HUJE valaszolok kimeljenek, es legyszi irjatok kort...

Legjobb válasz: Én spec. azokat utálom,akik vetítenek... Amúgy jó,hogy egy csaj figyel a pasira,de ,,ne fojtsa meg" a szeretetével.:)

Én spec. azokat utálom, akik vetítenek... Amúgy jó, hogy egy csaj figyel a pasira, de , , ne fojtsa meg" a szeretetével.:)
elsõ vagyok, a kor lemaradt:F/21
párom szereti ha szeretgetem, sõt, tulzásba is viszi, rögtön huzza a száját, ha nem rögtön bujok hozzá, nem rögtön válaszolok smsm-re, vagy akármi de ki milyen...
jah, 22/L (24/F)
Ez nem igaz!!Én azt szeretem, ha érzem, hogy szeretnek!:D 17/F
nagyon jo erzes az mikor szeretgetnek:) gondolom a lanyok is igy vannak
A kérdező hozzászólása: igen a csjok igy vannak vele....legalabb is en...
1.:a lányok szeretik a nyomulós pasikat.2.Ha könnyüvérü vagy, a fiúk elitélnek.

Menyire igaz az hogy ma nem lehet megbízni senkiben?

Legjobb válasz: Igazából ha nem bízol meg senkiben akkor magadban nem bízol. Meg kell találni az arany közép utat bizalom terén is. Nekem például vannak bizalmi problémáim a saját anyámon kívül senkiben nem sikerült még megbíznom az életben

Igazából ha nem bízol meg senkiben akkor magadban nem bízol. Meg kell találni az arany közép utat bizalom terén is. Nekem például vannak bizalmi problémáim a saját anyámon kívül senkiben nem sikerült még megbíznom az életben
Inkább úgy mondanám meg kell válogatni, kiben bízol meg. Szerintem az, hogy senkiben sem, túlzás. Én sem sok emberben bízom meg, pontosabban csak egyetlen egyben.
Így általánosságban ezt nem lehet mondani. Ismerni kell az embereket, de olyan ember nincs, aki mindenféle szempontból megbízható. Pl. az egyik ember 100%-osan megbízható, ha pénzt adsz neki kölcsön, mindig idõben megadja, de mondjuk ha valahol találkozót beszélsz meg vele, mindig 10 percet késik.
Rosszul választod meg a barátaidat. Én minden közeli barátomban megbízhatok és ezt eddig minden egyes alkalommal igazolták amikor szükség volt rájuk. De ez is úgy van, hogy zsák a foltját megtalálja.
Érdekes kérdés azért a bizalom is. Szerintem azon alapul, mennyire ismersz ki egy-egy embert. Ha ismered, tudni fogod, mit várhatsz, és mit nem várhatsz tõle, így megbízhatsz benne.
Az ember bízzon meg a szüleiben, és a legjobb barátjában, meg a szerelmében. Más emberben miért kéne megbízni? Miféle privát dolgot osztanánk meg másokkal, meg fõleg minek?
nagyon meg kell válogatni a megbízhatónak ítélt emberek körét. nekem ez kb 4 emberbõl áll. édesanyám, párom, öcsikém, és a legjobb barátnõm. de az is tény, h mindenki másban megbízható. bár azt tudom, h pl. pénzt mernék bízni bármelyikükre, nem vágnának át.

Az igaz, hogy ha egy nö régen volt egy pasival akkor már fáj neki a szex? Menyi idö után fáj?

Legjobb válasz: 3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...

3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...
A kérdező hozzászólása: mért a 2-3hét sok?nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de ha nem lenne elöjáték se akor is 2-3hét után már kivánom a barátom elég rendesen.
ezt én is tapasztaltam 2-3 hét után, szerintem ilyenkor türelmesebbnek kell lenni, és több idõt fordítani az elõjátékra
Nem tudni mert a nõk nem igen bírják ki sokáig sex nélkül.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen, elöjáték is volt, 2-3hetente szoktunk szexelni a párommal, de az is egyszer kétszer.igy se lehet?
Ha túl gyors a behatolás, kevés a nedvesedés akkor lehet meg akkor is ha a nõ visszautasító, hiszen akkor inkább összeszorítja.
A kérdező hozzászólása: és az normális, h 3hét után már kicsit éreztem?
nekem fájt kicsit több mint 1év után...
A kérdező hozzászólása: valami normális válasz nem lesz????
micsoda poénok
6 év, 3 nap, de csak ha cigánnyal volt. Amúgy 5 év, 4 hét, 11 nap.
23:23 jót röhögtem :DDDD remélem te monogám pasi vagy !!! :) szerintem ez attól függ, mennyire vagy szûk puncijú :D nekem van, hogy egy hét után is fáj , de nem vészes, elõjáték ide vagy oda, fáj a behatolás ...

Lézeres szemműtétet csináltatott-e valaki? Igaz hogy utána nem kell szemüveget hordani? És menyibe kerül és hol csinálnak ilyent? Fájdalmas?

Legjobb válasz: Valóban nem kell utána szemüveg nagyon sokáig, évtizedekig.De ezt sok minden befolyásolja.Az elsõ vizsgálat alkalmával elmondják,mire számíthatsz.Nagyon sokba kerül,de mindenütt más az ár és lehet részletre fizetni. Fájdalom??? Maga a mûtét nem fáj.De az utána következõ hetet kihagytam volna.. És még sokáig érzékeny és bántja az erõs fény.De ott mindent elmondanak.

Valóban nem kell utána szemüveg nagyon sokáig, évtizedekig.De ezt sok minden befolyásolja.Az elsõ vizsgálat alkalmával elmondják, mire számíthatsz.Nagyon sokba kerül, de mindenütt más az ár és lehet részletre fizetni. Fájdalom??? Maga a mûtét nem fáj.De az utána következõ hetet kihagytam volna.. És még sokáig érzékeny és bántja az erõs fény.De ott mindent elmondanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Menyire igaz és ki hogy látja?

Anyosom azt hajtogatja hogy adjak kakaót északára az 1éves fiamnak. Én nem látom értelmét, s?t egy 1 éves gyereknek aki 3napja töltötte be.

Legjobb válasz: Szerintem a szívedre hallgass és ne az anyósodra te tudod miket evett eddig és miket eszik majd ezek után...

Szerintem a szívedre hallgass és ne az anyósodra te tudod miket evett eddig és miket eszik majd ezek után...
Mi a baj?Kakaót hat hónapos kortól ehet, tejet egy éves kortól ihat...
ha szerti a baba miért ne? igaz nem éjszakára, már nincs rá szüksége hogy éjjel is egyen, de elalvás elõtt nyugodtan ihat. az enyém még mindig kakaózik a vacsi után, pedig mindjárt 3éves. Fogmosás után viszont már nem kap csak vizet, ezt jó ha te is megtanítod a picinek, így nem kell aggódni a fogai miatt
Nem tartalmaz koffeint.Teobromint tartalmaz.
A kakaó maga serkentö hatású, és pl a túlzott csokievés felpörgeti a gyereket, söt függöséget okoz a csokoládé. Esti kakaózás csak addig jó, míg az híg és utánna fogmosás következik. Pl sok anyuka azzal altatja a gyereket hogy meleg kakaót nyom a szájába fogmosás után. Maga a cumi rész plussz a cukor szó szerint rohasztja a fogakat. De azért egy kis kakaóba senki nem halt bele, nyugodtan adjál neki csak ne vidd ulzásba és elalvás elött fogmosás.
én úgy tudom a kakaó koffeines vagy legalábbis olyasmi(lehet nem)de elõfordulhat hogy a kisfiad nem fog vagy nyugtalanul fog aludni éjszaka.ha adsz is neki szerintem vannak kifejezetten gyerek kakaók abban elvileg nincsenek ilyenek.
Na ezért nem hagyom magára a lányom egy percre sem az anyósommal. Tuti, hogy még véletlenül sem azt csinálná Vele, vagy adna Neki enni/inni, amit Én mondok. Szerintem is hallgass az ösztöneidre, azt csináld, ami szerinted jó. Ha Te úgy gondolod, hogy ez hülyeség, akkor ne csináld, ha meg akarod próbálni, és beválik esetleg, akkor meg csináld. De ne azért, mert valaki, aki marha okosnak hiszi magát, erõlteti....

1. Az helyes, hogy a férjem gyakran ad az édesanyjának igazat még akkor is, ha nincs igaza? 2. Miért viselkednek úgy az anyósok, hogy a menyüket nehezen fogadják el?

Legjobb válasz: Miért nem fogadják el a menyek az anyósukat? Miért hiszik, ha bármit mond, akkor az rosszindulat? Legalább annyi rossz meny van, mint anyós.

Miért nem fogadják el a menyek az anyósukat? Miért hiszik, ha bármit mond, akkor az rosszindulat? Legalább annyi rossz meny van, mint anyós.
Ezek jó kérdések, valószínûleg mindig is anyuci pici fia marad. 2, az én párom anyja ugy kezdte hogy az ex jobb volt ( 3x csalta meg fél év alatt). Én 3 éve vagyok vele és egyszer sem léptem félre. Sajnos ez jutott, amig nem kell az anyjával laknom addig nincs baj!
1. Nem helyes, de azt mutatja, hogy tiszteli az anyjat (de akkor nem tisztel teged vagy azt akinek eppen igaza van?) es nem akarja megbantani meg akkor sem ha epp nincs igaza. 2. Azert, mert eddig o volt az egyetlen no a fia eleteben es eleg nehez ezt feladni es azt elfogadni, hogy a pici fia mas not engedett be az eletebe. Talan ugy erzi, hogy a menye ki akarja turni ot vagy el akarja sajatitani a fiat aki eddig mindig mellette volt es mostantol csak nagyon ritkan fogja latni. Alltalaban ezek a leggyakoribb indokok, de sok mas is lehet (pl. anyos vagy meny egy harpia) (Nem vagyok anyos)
07:42: Azért te vagy a gonosz meny, mert elszakiod a pici fiától az anyucikáját.Inkább mentél volna egyedül külföldre, párod hazaköltözik anyucihoz, te meg csak küldd a pénzt.Karácsonykor meglátogathatod, illetve nyáron párod anyucival karöltve kimegy nyaralni hozzád. Na ekkor lennél jó meny. Viccet félretéve, iszonyat amire egy egy fiús anya képes, nekem is kijutott, de legjobb megoldás, ha átnézel felette, had mondja, nekem kb 1 év alatt megunta hogy ténylegesen semmit nem reagáltunk rá.
Az én férjem is ilyen volt, néha még most is ilyen, de már szerencsére kezd leszokni róla. Egyszerû hét év és két gyerek után ráuntam hogy anyucinak mindig igaza van. Közöltem vele vagy meghúzza a határt és felnõtt családos emberként nem pedig anyuka pici fiaként viselkedik, vagy össze csomagol és haza költözik anyu szoknyája mellé, és csak láthatáskor lehet a gyerekeivel, meg fizetheti a gyerek tartást. Lehet hogy az anyja de te meg a felesége vagy vannak jogaid, ne hagyd magad. Elég az anyósok elnyomásából, elég a gyáva férfiakból.

2.3 android menyire támogatja a 2 magot. Azt halottam hogy támogatja de nem tökéletesen igaz vagy nem igaz?

Legjobb válasz: Igaz. S2 is 2 magos és 2.3al jött ki,de azóta már 4.1nél tart.

Igaz. S2 is 2 magos és 2.3al jött ki, de azóta már 4.1nél tart.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!