Találatok a következő kifejezésre: Menyibe kerül póráz és Kaposváron (1 db)

Menyibe kerül egy póráz és Kaposváron hol lehet találni ilyen boltot?

Legjobb válasz: Állatkereskedésbe bemész és ott kell lennie. Vagy Tesco meg hasonló helyeken is. Az ár attól függ milyet akarsz.

Állatkereskedésbe bemész és ott kell lennie. Vagy Tesco meg hasonló helyeken is. Az ár attól függ milyet akarsz.
Ott a Tesco elött ha Kaposfüred felöl jössz akkor lesz egy KutyaABC. A Mc Donalds elõtt lévõ kanyarban kell lemenni jobbra.
Kaposváron van egy Kutya ABC (amint az elõttem levõ hsz. is elmondta) Cím : 7400 Kaposvár Kanizsai u. 2. Telefon : 30/994-7876 Ny: H-P: 9-17 Sz: 9-12
A kérdező hozzászólása: kösz srácok
én 2000ft-ert vettem de , lehet 1000ert is de lehet h az nem olyan jó minösegü!
szia én a damijanicsban vettem 1000ért 1 métereset, nyakörvvel , fekete színû és fehér tappancsok meg csontok vannak rajta


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baj?

Coton de Tulear kutyám fejénél megjelent egy pattanás szerű valami, de nem az. Hétfőn visszük az orvoshoz, mert kicsit levert, de ettől függetlenül ugyanolyan játékos, mint mindig. Mi lehet a baj?
13 éves

5

Csak az én kutyámnak száraz az orra alvás közben?

Amikor ébren van akkor rendesen nedves és hideg, de ha alszik akkor száraz és meleg.1 éves kan kutya és kiskora óta így van, gondolom akkor nem beteg?

3

Szerintetek melyiket válasszam? A francia buldogot vagy a dalmatát? Lakásban szeretném tartani, de van kert is

10

Akiket nem engednek szabadon?

Csak érdekelne a véleményetek, mit gondoltok arról, ha egy kutyát úgy tartanak, hogy soha nem lehet szabadon, nem csatangolhat a parkban, vagy máshol. Nem találkozhat más kutyákkal úgymond "kontroll nélkül". Ezek a kutyák hátrányban vannak, a többiekhez képest? Vagy kevesebbet tanulnak? Bocsi, nem tudom ennél jobban megfogalmazni.
Ha valakinek van konkrét véleménye a dologról, azt szívesen fogadnám, érdekelne.

10

Árész vagy Dante?

Husky vagy német juhász kutyusnak név.

7

Hogyan taníthatnám meg a felnőtt kutyáimat, hogy ne húzzanak sétakor?

Két menhelyről befogadott kutyám van, 1 vizsla és egy tacskó keverék. Mindkettő felnőttként került hozzám, s nem tudnak azóta sem sétálni, nagyon húznak. Hogyan taníthatám meg őket normálisan sétálni?

6

Amstaff Pitbull tartók így szabályosan engedem el a kutyám?

Van egy 1,5 éves amstaffom elég önfejű és nem mindig jön vissza volt,hogy ha rámorogta ő vissza és egymásnak is ugrottak.Ezért mindig pórázon sétáltatom.Olyat lehet,hogy szájkosárral elengedem?Úgy senkit sem tud még véletlenül sem megharapni és nem szólhatnak semmit hisz ott a szájkosár rajta.

11

Szeretnék egy Bichon Bolognese/Frisé kutyus. Akinek van az letudj írni a tapasztalatait illetve melyiket ajánljátok jobban? Nem ez az első kutyusom és tudok rá felügyelni kioktatást nem kérek! Illetve honnan lehet venni, mennyiért tenyésztőtől.

2

Lessz valami baja kis ktyámnak ha 1 alkalommal nem kutyasamponnal fürdetem meg hanem sima emberi tusfürdővel vagy saponnal?

6

Yorki ehet diót?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!