Találatok a következő kifejezésre: Menyibe kerül helyi (5 db)

Milyen árban cserélik ki a 2 hátsó javító ívet Daewoo matiz nál úgy hogy ne legyen feltűnő hogy piszkálva volt értem ezalatt festés stb és körübelül menyibe kerül egy komplett alváz+ üregvédelem az autó 11 éves és pár helyen elkezdett rozsdásodni?

Hogyan tudnám megóvni a kasztnit hogy "szép" maradjon még vagy 5 évig?

Legjobb válasz: jajjaj. Ez késõ bánat,korábban kellett volna lekezelned. Annyit tudok mondani,két elem fújása 2 x 30ezer. Hegesztesd át, az nem olyan drága, aztán kend vagy fújd le te magad kevertetett festékkel,ha érdekel elmondom hogy. Nem lesz szép, közelrõl látszani fog, de cserébe nem kerül sokba és mégis elfogadható

jajjaj. Ez késõ bánat, korábban kellett volna lekezelned. Annyit tudok mondani, két elem fújása 2 x 30ezer. Hegesztesd át, az nem olyan drága, aztán kend vagy fújd le te magad kevertetett festékkel, ha érdekel elmondom hogy. Nem lesz szép, közelrõl látszani fog, de cserébe nem kerül sokba és mégis elfogadható

Menyibe kerül havonta a bölcsöde (nem magán), mit kell vinni a gyereknek és hogy müködik ott a pelenkázás, etetés? Mik a tapasztalataitok, ezekről a dolgokról? Pécsen hol van esetleg még szabad bölcsödei hely?

Legjobb válasz: Szia! Napi 350-400 ft körül van az ellátás. Vinni kell pelust,popsitörlõt(amíg pelenkás,utána wc papírt),zsebkendõt,szalvétát,kukazsákot,valahol fertõtlenítõ dolgokat is kérnek(domestos). Ha érzik,hogy bekakilt vagy sok a pisi,pelenkázó szekrényen cserélik ki a pelust. Az etetés,ha nagyobb a baba asztalnál történik,az elején még etetik õket,ha nem tudnak még egyedül enni. 1-2 hét alatt megtanulnak egyedül enni,ha nem is szépen,mert többféle korú gyerkõc van egy csoportban,ellesik egymástól.

Szia! Napi 350-400 ft körül van az ellátás. Vinni kell pelust, popsitörlõt(amíg pelenkás, utána wc papírt), zsebkendõt, szalvétát, kukazsákot, valahol fertõtlenítõ dolgokat is kérnek(domestos). Ha érzik, hogy bekakilt vagy sok a pisi, pelenkázó szekrényen cserélik ki a pelust. Az etetés, ha nagyobb a baba asztalnál történik, az elején még etetik õket, ha nem tudnak még egyedül enni. 1-2 hét alatt megtanulnak egyedül enni, ha nem is szépen, mert többféle korú gyerkõc van egy csoportban, ellesik egymástól.
Pécsett nem tudom, de sima önkorbényzatiba jár a gyerekem Pesten. 394 ft/nap az ára. Ez lefedi az étkezést. Vinni a szekrényébe váltó ruhákat kell, pelenkát és havonta tisztasági csomagot (popsitörlõ, papírzsepi, szappan, szalvéta). Van két hét beszoktatás, amikor együtt jársz a gyerekkel bölcsibe és pontosan látod, hogy mit hogyan csinálnak a gondozónénik. Az etetés: aki még nem tud egyedül enni, azoknak a gondozók segítenek, a többiek kis asztalnál egyedül. Az egész piciknek (ebbe a bölcsibe 6 hónapos kortól lehet menni) turmixolják az ételt.
Nekünk a bölcsi teljesen ingyen volt. (bp. XIII.k) Pelenkát, popsitörlõt, szalvétát, papírzsepit kellett vinni nagyjából havonta. A gondozónõk pelenkázzák a gyerekeket, vagy elviszik õket wc-re. Nekem nagyon jó tapasztalatom van a bölcsirõl, ahova a kisfiam járt.

A ryanairnél menyibe kerül ha én fix helyre akarok ülni?

Legjobb válasz: A ryanair fapados járat. Ezért nincs fix helyfoglalás. Ha VIP jegyet veszel akkor az elsõk között leszel aki a gépbe beszáll,és oda ülhetsz ahová akarsz. Minél késõbb veszed meg a jegyet annál késõbb kerülsz fel a gépre..

A ryanair fapados járat. Ezért nincs fix helyfoglalás. Ha VIP jegyet veszel akkor az elsõk között leszel aki a gépbe beszáll, és oda ülhetsz ahová akarsz. Minél késõbb veszed meg a jegyet annál késõbb kerülsz fel a gépre..
De van pár ülés, amire le lehet foglalni a helyet, 3.400, - Ft-ba kerül.
Tök mindegy mikor veszed meg a jegyedet....az a lényeg, hogy a beszállásnál hamar ott legyél a kapunál. Ha elsõbbségi beszállást veszel, akkor elõbb jutsz a gépre és oda ülsz, ahová szeretnél(szerintem felesleges)


Menyibe kerül egy helyi mozi létesítése?

Magas felbontású vetít?, magas min?ség? hangrendszer, engedély,székek, szoval komplett mozi, menyibe van ez? Az épület saját lenne.

Legjobb válasz: vetítõ:ha nagyon jó akkor 2-5 százezer körül de lehet sokkal több is(projektorba értettem,nem IMAX mozigépre mert az megfizethetetlen). hangrendszer:ha nagyon durvát akarsz milliókba fog kerülni.(döntsd el te hogy milyet akarsz ,egy disco -ban a hangcucc ára 5 millió,onnét tudom hogy meg kérdeztem egy discos embert.) engedély: pár tíz ezer talán. székek :attól függ milyen és hány ,ha sok és jó minõség fél milliótól talán több millóig. A hangszigetelés is jól jön.De erre még jön sok apróság is. Hát szerintem nem olcsó mulatság,ez van.

vetítõ:ha nagyon jó akkor 2-5 százezer körül de lehet sokkal több is(projektorba értettem, nem IMAX mozigépre mert az megfizethetetlen). hangrendszer:ha nagyon durvát akarsz milliókba fog kerülni.(döntsd el te hogy milyet akarsz , egy disco -ban a hangcucc ára 5 millió, onnét tudom hogy meg kérdeztem egy discos embert.) engedély: pár tíz ezer talán. székek :attól függ milyen és hány , ha sok és jó minõség fél milliótól talán több millóig. A hangszigetelés is jól jön.De erre még jön sok apróság is. Hát szerintem nem olcsó mulatság, ez van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, sokat segítettél.
hol akarod csinálni? lehet törzsvendég leszek:)
A kérdező hozzászólása: Még VIP tagságot is kapsz :) Kerekegyházára, ez egy nagy falu, hát 2004 óta városnak számít, de igencsak mozi hiányos.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek megérné?
Szerintem várj vele addig amíg vége ennek a válságnak. Lehet sok idõ lesz. Én elõször megkérdeznék jó pár (30vagy több) embert örülnének-e és el is mennének-e a moziba, ha igen akkor belekezdenék de elõtte átgondolnám az egészet vagy százszor. Gondolom a nyereség se utolsó szempont .Nem rossz ötlet csak nagyon meggondolandó hogy fent lehetne-e tartani.
a "haszonból" vond le a jogdijjat is amit a film után kell fizetni nem tudom mennyi de biztos nem 20000ft/film

Menyibe kerül 1 helyi diákbérlet egy hónapra?

Legjobb válasz: Na, és mire gondoltál? Busz, villamos, troli, uszoda, mozi, uszoda, stb.

Na, és mire gondoltál? Busz, villamos, troli, uszoda, mozi, uszoda, stb.
csillagvirág, melyik városban? :D
Gyõrben, a havi diák 1.805 Ft :) én ennyit tudok.
Háát, ez jármû és km kérdése! :)
Baján 1500:)
Gyöngyösön 1100ft
Csodálatos dolog az internet...menj fel az adott vállalat honlapjára és nézd meg.
Vonaton kb 30km 1000valamennyi. BKV- 3850. De most tényleg? :D Hol? xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!