Találatok a következő kifejezésre: Menyibe kerül beagle (1 db)

Menyibe kerül egy beagle?

Legjobb válasz: Attól függ honnan veszed... Szaporítótól, már lehet occsón venni, bár mivel divatkutya, náluk is majd' annyi mint ha tisztességes tenyésztõtõl vennéd. A gyanúsan alacsony ár a kutyák esetben se a minõség jele... Ajánlott olvasmány: http://olcsokutya.uw.hu

Attól függ honnan veszed... Szaporítótól, már lehet occsón venni, bár mivel divatkutya, náluk is majd' annyi mint ha tisztességes tenyésztõtõl vennéd. A gyanúsan alacsony ár a kutyák esetben se a minõség jele... Ajánlott olvasmány: http://olcsokutya.uw.hu
Akkor olcsó 1 beagle ha szaporitot vagy keverék.Van 1 kis hibája és eltér vagy fajtamentés és kisérleti beaglekrõl van szó. 15000 forintol-700000 ft ig van
a barátomék tenyésztik. õk 30ért adják.
30.000
Az én Beaglemet 20ezerért vettük, oltás és törzskönyv nélkül.Szerintem igazi Beagle :D
6 évvel ezelõtt nem volt divat kutya, akkor 24-ért vettem.
Mi 100.000ért vettük 4 éve, aranyvérû kiskutya.
35-150
ez nagyban függ attól hogy honnan veszed törszkönyvezett e vagy sem vagy hogy kennelbõl vagy csak egy mezei tartótól :D persze érdemes körbenézni hogy milyenek a körülmények a szülõket mindképp kérdezz rá hogy elõtte nem volt e örökletes betegsége a szülöknek és egyaránt a kicsiknek. A tartási körülmények is fontosak. A lényeg mi 20ért vettük. :D
én speciel ingyen kaptam, csak mert meg akartak már szabadulni tõle (persze jó értelemben, pl: elajándékozni) de amúgy 15 ezerért árulták törzskönyv és oltások nélkül. Én 3 hónaposan kaptam, azóta már 10 ezer ft-ba került az oltás neki, szóval ez attól függ, törzskönyvezett-e, vannak-e oltásai, a szülei milyen vérvonalúak (versenyeztetett, gyõztes szülõk), és persze, hogy milyen idõs a kutya. van ahol 4-5 hónapos, az olcsóbb, a 6-8 hetesek drágák, az ár változó, 15 ezertõl akár 80 ezerig is. Aki csak házi kedvencnek veszi, jó neki a 15 ezer ft-os kutya is.
15ezerFt-tól akár 250ezer Ft-ig.Attól függ hol szeretnéd megvenni.Egy jó tenyésztötöl 50ezerFt körül kapsz egy kölyköt
én tegnap kaptam egy beagle-border collie keverék kiskutyut...kis ugribugri dinka kutya..kicsit hiperaktív..:D
15-30 ezer forintért TENYÉSZTÕTÕL nem kaptok kutyát, csak és kizárólag szaporítótól. Én is ajánlanám az elsõ hozzászóló által ajánlott oldalt, kiemelt figyelemmel Az ár és ami mögötte van menüpontra. http://olcsokutya.uw.hu/
Én is nagyon szeretnék egy Beagle-t és nem tom honann lenne érdemesebb.de az elöttem szólóhoz:sztem is kb. 15-30000-igterjed ki. ez is tenyésztõtöl függ.
Egy beagle kölyök ára 15.000 - 30. 000 - ig terjed, körülbelül. Persze ez a tenyésztõtõl függ.
Miénk 20.000 ezer volt.(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az hogy mennek egy kutyára a legyek? Mit lehet tenni ellene?

Kanári szigeteki dogoról van szó.

5

Menhelyről kutyát örökbe fogadni biztonságos?

Szeretnék egy kiskutyát, minél fiatalabbat, és lehetőleg fajtatisztát. Menhelyre gondoltam, de nem vagyok benne teljesen biztos. Biztonságos lenne? Biztos hogy fajtatiszta kutyák is vannak ott? Milyen hátulütői lehetnek a dolognak?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

8

Készen állok egy kutya örökbefogadására?

Örökbe szeretnénk fogadni egy kutyát. Panelban lakunk, napi háromszor vinném le sétálni, szinte egész délután vele lenne foglalkozva, de délelőtt egyedül kéne lennie, hét órától fél kettőig. Már egy éve folyamatosan csak a kutyás könyveket olvasom, az interneten nézelődtem sokat, hogy hogyan lehetne minél jobb otthon biztosítani neki. Most jött el az a pillanat, hogy úgy érzem, felkészültem rá. Most lesz először saját kutyám, s nagyon szívesen fogadom a tapasztalaitokat. Szerintetek készen állok rá, hogy örökbe fogadjak egyet?

11

Az ilyen jó képességű gazdikhoz mit szóltok?

http://www.gazdiklub.hu/page/1114/userid/1783/BlogID/140/akt..

7

Szerintetek benne milyen kutyák vannak?

http://www.misina.hu/kepek/kutyak/2013.10.22_17:19:42.jpg

én valami pincsit és skót juhászt látok benne. ti?

4

Írnátok olyan fajtát ami meg van kennelbe télen itt Magyarországon?

11

Helyesen tanítom a kutyámat?

Menhelyről fogadtam be egy kutyát, október 19-én. Nem kölyök, 3 éves körüli, ránézésre golden-kuvasz keverék. Amióta itt van, folyamatosan oktatjuk (én és a családom). A "nem"-et már érti, az "ül"-re is megtanítottuk jutalomfalattal. Kapja a vacsorát, már magától leül. Szívesen tanul, nagyon okos. Szobatiszta teljesen, mert bent van a lelkem. Szocializációval nincs gond, minden embert-idegen kutyát nagyon szeret. Pórázt nem rángatja.

Amivel kapcsolatban elbizonytalanodtam, az hogy nem igazán megy ki magától. Csak ha kimegyek dolgozni a kertbe (ekkor is csalogatnom kell és becsukni mögötte az ajtót hogy kint is maradjon), vagy ha sétálni megyünk, illetve ha már nagyon kell neki pisilni. Amikor viszont én szeretném, hogy kimenjen pl. lefekvés előtt egy utolsó körre, vagy ha elmegyek itthonról, akkor csóválja a farkát, és csak néz, mintha nem tudná mit várok tőle. Jól csinálom, hogy jutalomfalattal veszem rá, hogy kimenjen, miközben határozottan mondom neki, hogy "kifelé"? Meg fogja így érteni-tanulni? Egyáltalán, miért nem szeret kint lenni? Túl tágas neki a kert a kennel után, vagy nem vagyok ott vele? Létezhet, hogy fél? Tudom, hogy időre van szüksége, még nem régóta van velem. Testileg fenyíteni semmiképp sem szeretném, érte már szerintem elég rossz dolog, inkább jutalmazom, ha jól csinál valamit. Persze a rosszért leszidom, hogy ismerje a korlátait.

Menhelyi kutya beilleszkedésével, engedelmességével kapcsolatban bármi tapasztalatot örömmel olvasok! Volt már kutyám, utcán találtam pici korában, 14 évig volt velem.

6

A rendőrkutyákat ki képzi ki? Lehet valaki külön ilyen oktató? Hogyan lehet az ember kutyás rendőr? Lehet egyből ilyen képzésre menni?

3

Miért néz az emberek 90%-a hülyének amiért BARF szerint etetek? Ennyire nem elfogadott még itthon?

Gyenge gyomrú shar pei minden tápot kipróbáltunk, de nem váltak be csak ideig-óráig. A nyers hús a mindene, kap szépen csirkenyakat, farhátat, melle húsát, combot (utóbbi kettő kicsontozva), nyulat, marhát, sorolhatnám... Ezek mellé zöldség+gyümölcs és kiegészítő vitamin. Úgy vettem észre, hogy nem is a hússal hanem a nyers részével vannak problémáik, ilyeneket mondanak hogy "Jézusom..." hüledeznek meg az a tipikus "Hát te tudod, de én biztos nem adnám nyersen a kutyámnak!"... Anyukám is csak hümmög mindig, és időnként megjegyzi, hogy a nem tudom ki azért megfőzte a vizslájának a húst... Most ezekre mit mondjak? Egészséges, fényes a szőre, jó súlyban van, ennél többet nem igen tudok mondani, meg persze árban is jobban kijövök. Ennek ellenére mintha az emberek nem értenék, vagy tartanának tőle, esetleg amerikai hülyeségnek gondolják, ennyire nem elterjedt itthon? Ti mit mondotok az idióta kérdésekre?

21

Az mi, hogy egy rendőrkutya egy másik rendőrt fog meg?

Nem találom a videót, ha valakinek megvan linkelje be, de sírok ezen: Van egy kis részlet, hogy van valami tömegoszlatás, vagy ilyesmi, és rendőrkutya egy másik rendőrnek a karját cibálja! xD
Az mitől van?
Rossz emberre fogott rá? :D

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!