Találatok a következő kifejezésre: Menyibe kerül beagle (1 db)

Menyibe kerül egy beagle?

Legjobb válasz: Attól függ honnan veszed... Szaporítótól, már lehet occsón venni, bár mivel divatkutya, náluk is majd' annyi mint ha tisztességes tenyésztõtõl vennéd. A gyanúsan alacsony ár a kutyák esetben se a minõség jele... Ajánlott olvasmány: http://olcsokutya.uw.hu

Attól függ honnan veszed... Szaporítótól, már lehet occsón venni, bár mivel divatkutya, náluk is majd' annyi mint ha tisztességes tenyésztõtõl vennéd. A gyanúsan alacsony ár a kutyák esetben se a minõség jele... Ajánlott olvasmány: http://olcsokutya.uw.hu
Akkor olcsó 1 beagle ha szaporitot vagy keverék.Van 1 kis hibája és eltér vagy fajtamentés és kisérleti beaglekrõl van szó. 15000 forintol-700000 ft ig van
a barátomék tenyésztik. õk 30ért adják.
30.000
Az én Beaglemet 20ezerért vettük, oltás és törzskönyv nélkül.Szerintem igazi Beagle :D
6 évvel ezelõtt nem volt divat kutya, akkor 24-ért vettem.
Mi 100.000ért vettük 4 éve, aranyvérû kiskutya.
35-150
ez nagyban függ attól hogy honnan veszed törszkönyvezett e vagy sem vagy hogy kennelbõl vagy csak egy mezei tartótól :D persze érdemes körbenézni hogy milyenek a körülmények a szülõket mindképp kérdezz rá hogy elõtte nem volt e örökletes betegsége a szülöknek és egyaránt a kicsiknek. A tartási körülmények is fontosak. A lényeg mi 20ért vettük. :D
én speciel ingyen kaptam, csak mert meg akartak már szabadulni tõle (persze jó értelemben, pl: elajándékozni) de amúgy 15 ezerért árulták törzskönyv és oltások nélkül. Én 3 hónaposan kaptam, azóta már 10 ezer ft-ba került az oltás neki, szóval ez attól függ, törzskönyvezett-e, vannak-e oltásai, a szülei milyen vérvonalúak (versenyeztetett, gyõztes szülõk), és persze, hogy milyen idõs a kutya. van ahol 4-5 hónapos, az olcsóbb, a 6-8 hetesek drágák, az ár változó, 15 ezertõl akár 80 ezerig is. Aki csak házi kedvencnek veszi, jó neki a 15 ezer ft-os kutya is.
15ezerFt-tól akár 250ezer Ft-ig.Attól függ hol szeretnéd megvenni.Egy jó tenyésztötöl 50ezerFt körül kapsz egy kölyköt
én tegnap kaptam egy beagle-border collie keverék kiskutyut...kis ugribugri dinka kutya..kicsit hiperaktív..:D
15-30 ezer forintért TENYÉSZTÕTÕL nem kaptok kutyát, csak és kizárólag szaporítótól. Én is ajánlanám az elsõ hozzászóló által ajánlott oldalt, kiemelt figyelemmel Az ár és ami mögötte van menüpontra. http://olcsokutya.uw.hu/
Én is nagyon szeretnék egy Beagle-t és nem tom honann lenne érdemesebb.de az elöttem szólóhoz:sztem is kb. 15-30000-igterjed ki. ez is tenyésztõtöl függ.
Egy beagle kölyök ára 15.000 - 30. 000 - ig terjed, körülbelül. Persze ez a tenyésztõtõl függ.
Miénk 20.000 ezer volt.(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő amíg a törzskönyv megérkezik? Igaz hogy decemberig nem törzskönyveznek?

9

A tacskó kuyáknál álltalába hány kölyök szokott születni? !

mert a kutyám tacskó és vemhes

11

Mit tegyek? Szökős kutyák (többi lent)

Van két kan kutyám: egy foxi és egy labrador keverék. Õk állandóan elszöknek, és nem tudok velük mit csinálni! Ahol kimennek már többször is megcsináltam, és folyton új helyet találnak. Ha szólók nekik akkor meg sem hallják!

9

Az Illatos úti ebtelepen lévő kutyákat elaltathatják?

Ha nem találnak neki gazdit vagy csak akkor altatnak ha, nagyon beteg?

7

Ez inkontinencia?

Van egy 11,5 éves szuka kutyám és egy ideje bepisil,pedig szobatiszta, napi 3x-4x vagyunk lent és van amikor feljövünk sétából és 1 óra múlva egy tócsa van a konyhában.Van amikor kibírja a kövi sétáig.Én úgy gondolom,hogy ez az,persze nem vagyok orvos.
Orvoshoz elviszem mindenképpen,csak érdeklődök hátha vkinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.

8

A kutyámat nem tudom felkelteni!?

Kicsit lusta kutya volt eddig is, de pár napja azt vettem észre, hogyha elalszik és én odaegyek valamiért akkor nem pattan fel azonnal érdeklődve mint eddig, hanem csak fekszik tovább. Ez nap közben van, éjszaka hagyom. Régen a "séta" szóra felpattant, azonnal tudta mi van, most a füle botját se mozdítja. Ha odamegyek és simogatom, dörzsölöm a kis testét akkor sem reagál, tegnap majdnem 2 perc volt mire annyira fel tudtam kelteni (nagyon hangosan hívtam, közben dörzsöltem a lábát/hátát) mire egyáltalán észrevette, hogy ott vagyok. Szerintetek mi lehet? Az állatorvos azt mondta várhat hétfőig a rendelésig, de én aggódom nagyon. Ha rosszabbodik mindenképpen elviszem egy másik orvoshoz még ma, csak nem akarok feleslegesen pánikolni. Étvágya van, ivott is eleget. De reggel már pl. nem jött oda mikor a cipőmet húztam, pedig ilyenkor már mindig mellettem toporog, mert tudja hogy séta lesz. Tegnap este séta után hámmal együtt befeküdt a helyére aludni, pedig az a szabály, hogy meg kell várnia amíg leveszem róla addig nem csinál semmit. (Eddig be is tartotta.) Mi lehet a kutyummal? :( Amúgy fiatal, nagytestű.

4

Szeretnék egy kutyát csak az a baj hogy panelba lakunk és nem vagyunk otthon kb.6 órát és hogy az baj egy kutyának hogy annyi időt otthon van egyedül?

3

Golden retriver vagy Csau csau? Melyik milyen szempontból jó?

9

Milyen fajta kutya Merlyn a Barátok közt ben?

Bocs, ha nem jól írtam a nevét.

14

Adott egy törzskönyves kutya aki az első alomból van tehát A betűs a neve. A kan akivel pároztatnák szintén A-s alomból van. Baj ez?

Lehet egyáltalán két ilyen kutyát pároztatni? Mert láttam egy hirdetést Boxer kennelben külföldön ahol két A-s kutya volt pároztatva.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!