Találatok a következő kifejezésre: Menyi ideig a sperma (2 db)

Minden nönél ki folyik a sperma ha nekedis akor menyi idö alat folyik ki neked?

Legjobb válasz: Mindenkibõl kifolyik.Nem fekete lyuk hogy mindent elnyel :P Ha hirtelen felállsz akkor nagy mennyiség távozik,ha nem akkor csak szivárog.Valahol azt olvastam,hogy kb.24 órán át csordogál kifelé.

Ahelyett a probléma helyett, hogy mennyi idõ alatt folyik ki, inkább a nyelvtankönyvet kellene bújni...
Mindenkibõl kifolyik.Nem fekete lyuk hogy mindent elnyel :P Ha hirtelen felállsz akkor nagy mennyiség távozik, ha nem akkor csak szivárog.Valahol azt olvastam, hogy kb.24 órán át csordogál kifelé.
Igen minden nõnek kifolyik egy része. A másik része zselés állapotúvá merevedik, és még 1-2 napig fellelhetõ a hüvelyben, persze fokozatosan ez is kiürül. (Ez a zselévé merevedés a sikeresebb megtermékenyítést szolgálja. Attól függõen, hogy mennyi ondó kerül belém és milyen mélyre változó, van hogy már az 1. pisilésnél távozik a nagyja, de van, hogy még másnap este is jön... Ettõl függetlenül 2-3 napig, vagy akár egy hétig biztos, hogy marad benned ondó, persze ha felnyúlsz és alaposan kimosod, akkor nem. :) Nem tudom milyen szempontból érdekel a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolso
De ne aggódj emiatt, teljesen normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a felvilágositást
Sok mindentõl függ: -sebesség -sûrûség -halmazállapot -adott egység alatt megtett út -hosszúságot az idõvel osztjuk és megtudhatjuk milyen sebességgel áramlik ki az anyag Röviden ennyi :)
A kérdező hozzászólása: mert ha fekszek akor is kifolyik
Attól függ, hogy az aktus után milyen mozgást végzel. Ha állsz, vagy mozogsz, akkor hamarabb kifolyik, ha fekszel akkor nyilván több idõ.
Mi van ???

Menyi ideig tart a sperma vizsgálat?

Legjobb válasz: Ha elmentek a pároddal egy meddõséggel foglalkozó intézménybe, akkor a leadás után kb. fél órával, órával már megvan az eredmény.

Ha elmentek a pároddal egy meddõséggel foglalkozó intézménybe, akkor a leadás után kb. fél órával, órával már megvan az eredmény.
És ha valaki beutalóval megy a kórházba?
Ebben nem vagyok biztos, de akkor azt hiszem pár nap v. kb.egy hét múlva kell visszamenni és akkor mondják meg az eredményt.
Mi a férjemmel otthon végeztük el a "dolgot", mert azt mondta, Õ bent a kórházba nem képes rá. A lényeg annyi volt, hogy be kellett elõtte menni kérni egy steril "anyagtartó" dobozkát, és ha otthon csináljátok, fél óra alatt be kell vele érni mindenképp. Ha erre nincs lehetõség, akkor ott helyben kell megcsinálni. Nekem a nõgyógyász adott beutalót hozzá. Amikor odaadjátok az anyagot, azonnal el kezdik vizsgálni, mivel nem várhatnak vele, mert nem lenne úgy érvényes a vizsgálat, mivel sokan elpusztulnának. Nálunk olyan rendes volt a nõ, aki vizsgálta a kiskatonákat, hogy mi is megnézhettük a mikroszkóp alatt, hogy ficánkolnak a kis arik:) Feledhetetlen élmény volt:) Másnap reggel van már eredmény.
A kérdező hozzászólása: kõszi szépen.és menyi ideig kell várni idõ pontra?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!