Találatok a következő kifejezésre: Menyi idő a legtöbb nőknek, (1 db)

Menyi idő kell a legtöbb nőknek, hogy eléljék az orgazmust?

Legjobb válasz: Mindenkinek más. Nekem pl. nagyon rövid idõ elég.

Mindenkinek más. Nekem pl. nagyon rövid idõ elég.
erre nincs különösen szabály szerintem. azt mondjuk biztosra veszem, hogy nagy adag érzelmi állapottól függ ez, nem peidg attól, hogy 10 percig kell szeretkezni, vagy pedig 15ig. az elõjáték azonban minden esetben elengedhetetlen:)
Mindenki más... van akinek több idõ kell, van akinek kevesebb. És tényleg függ attól is, hogy a lány mennyira akarja a dolgot, mennyire van felizgatva és mennyi idõ volt az elõjáték.
ha jó hosszú az elõjáték akkor hamar elmennek a csajok:D nem nagy tudás de tapasztalatból osztom, és ha esetleg van egy kis "száj-játék" akkor még gyorsabban
Ez teljesen egyén függõ. Sokmindentõl függ. Pl: milyen az elõjáték, mennyi ideig tart, mennyire intenzív (mert van aki már akkor elmegy) A sextõl, hogy a nõ segít e, intenzitástól, póztól, és alkattól. Nemlehet átlagosíani. Pl, volt nállam amikor elmentem már elöjáték alatt hüvelyivel vagy csiklóval, (vagy mindkettõvel egyszerre, olyan is volt:D:D:D) Vagy ahogy bedugta a micsodáját a párom már élveztem is, vagy volt amikor nemdikerült, vagy sokat dolgoztunk rajta. Sajnos erre tényleg nemlehet választ adni. De szerintem több idõ kell (a szakonyvek szerint is) több idõ kell a nõknek mint a pasiknak.
Embere válogatja. De szerintem minél késõbb, annál jobb. Nem az orgazmus a lényeg, az csak hab a tortán. Az elõjáték, az az igazi. Fõleg, ha olyan férfival vagyunk, akit szeretünk.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szempontok alapján irassak fogamzázgátlot?

10

Egyre többet látni olyan társkeresőket akik a házaséletükbe egy harmadik félt vonnának be. Erkölcstelen, családromboló, vagy izgató ez szerintetek?

A pornófilmek vagy az elszürkült házasság is lehet oka ennek?

7

Lányok, izgató tilosban járni és elcsábítani egy kapcsolatban élő fiút?

16

Fiúk, nektek fel tudna állni olyan lányra, aki nem is tetszik?

14

A lányok többsége 20 éves koráig kipróbálja a 3as szexet?

Mostanában az utolsó 4 lány akivel voltam, mimdegyik volt már két férfival egyszerre, ezért merült fel bennem a kérdés...

15

Hogy érhet el egy olyan nő orgazmust a szexben, akinek csak párnás módszerrel volt eddig orgazmusa?

16

NYELV PIERCINGEK. CSAJOK TI HOGY VAGYTOK EZZEL?

CSAJOK! mi a jó abban ha a nyelvetekben egy ezüst fémgömböcske van,egy piercing??? nekem nagyon tetszik,de feleségem hallani sem akar róla...

7

Lányok! Volt már olyan a gimi alatt, hogy le kellett feküdnötök a tanárral a jobb jegyért?

12

Fiúk! Szeretitek ha a csajotok ágyhozkötöz és úgy élvezkedik rajtatok ahogy akar?

hülye válaszokat nem kérek

12

A pornóoldalakra feltett megerőszakolás témájú filmek igaziak?

Gondoltam felnézek egy nem hagyományos (pl. nem redtube vagy pornhub) oldalra, és az "abuse" címke alatt csomó rejtett kamerás felvétel van, az egyikre kíváncsiságból rámentem és pont egy magyar lány kiabál, és nem megjátszott... és mindegyik rejtett kamerás, homályos, teljesen más mint egy megrendezett film... ez undorító, tényleg igaziak...? Normális válaszokat kérek..

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!