Találatok a következő kifejezésre: Menyi idő a legtöbb (2 db)

miért, ha kétféle állatból azt minek hívjuk? :) )
össze ne öntsd egyszerre:) ) elõször a marhalábszár, annak félideje korában a disznócomb. ha már az sem rúg annyira vissza, akkor az áztatott bab is mehet bele. legvégül a zöldségek, utána krumpli és a legutolsó a csipetke.
ja és erre számolj jó 2, 5-három órát.
én a körömpörköltbe a végén fõzök 5-6 szelet csirkemellet, mert a nõi szakasz nem kultiválja a cupákos körmöt. a szaftját pedig imádják, naná...:) )) erre nincs semmi kõbevésett szabály, hogy mit, mivel lehet. semmi baj ha a marhát összefõzik a disznóval, a fõzési idõket figyelembe véve. a darálthúst is árulják vegyesen.
Értem én, hogy benzin, de mi hajtja? Egyetlen aggályom van a dologgal: hogy fog megpirulni, "pörkölõdni" a félig fõtt, már felöntött marhához adott sertéshús, ami ugye a pörköltfõzés alfája? Ok., hogy megpuhul, de ez csak fõtt hús lesz. Ezenkívül a marhát és a sertést én elég eltérõen fûszerezem. Szóval szerintem nem ad hozzá pluszt a kétféle állat húsa, sõt. De ez csak az én véleményem, emellett összefõzhetõ, nem fog felrobbanni.D)
A kérdező hozzászólása: Fantasztikus lett...:P marhát tettem be az elején utána babot, és a sertést... Minden puha lett és nagyon ízletes:) Köszi mindenkinek:)
Épp a napokban olvastam vegyes tokány receptet, elõször marhahús, párolni, zsírjára pirítani, aztán a sertés, párolni és azt is a zsírjára, majd bele a csirke. Jól hangzott. Remélem Neked is jól sikerült:-))
Többféle állatból, -egyszerre- nem nagyon szoktak fõzni pörköltet! Ha mégis, -mindenki úgy hívja, ahogy akarja.
A "vegyes pörkölt" nem attól vegyes, hogy más-más alkotóelemei vannak! Attól vegyes, hogy egyfajta jószág húsai vannak benne. Pl. sertésbõl köröm, csülök, comb, tarja, belsõség.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:)
mivel a kérdésben bab is szerepelt, feltételezem, hogy babgulyásról van szó. így semmi akadályát nem látom a szakaszos fõzésnek:) )

Menyi idő kell a legtöbb nőknek, hogy eléljék az orgazmust?

Legjobb válasz: Mindenkinek más. Nekem pl. nagyon rövid idõ elég.

Mindenkinek más. Nekem pl. nagyon rövid idõ elég.
erre nincs különösen szabály szerintem. azt mondjuk biztosra veszem, hogy nagy adag érzelmi állapottól függ ez, nem peidg attól, hogy 10 percig kell szeretkezni, vagy pedig 15ig. az elõjáték azonban minden esetben elengedhetetlen:)
Mindenki más... van akinek több idõ kell, van akinek kevesebb. És tényleg függ attól is, hogy a lány mennyira akarja a dolgot, mennyire van felizgatva és mennyi idõ volt az elõjáték.
ha jó hosszú az elõjáték akkor hamar elmennek a csajok:D nem nagy tudás de tapasztalatból osztom, és ha esetleg van egy kis "száj-játék" akkor még gyorsabban
Ez teljesen egyén függõ. Sokmindentõl függ. Pl: milyen az elõjáték, mennyi ideig tart, mennyire intenzív (mert van aki már akkor elmegy) A sextõl, hogy a nõ segít e, intenzitástól, póztól, és alkattól. Nemlehet átlagosíani. Pl, volt nállam amikor elmentem már elöjáték alatt hüvelyivel vagy csiklóval, (vagy mindkettõvel egyszerre, olyan is volt:D:D:D) Vagy ahogy bedugta a micsodáját a párom már élveztem is, vagy volt amikor nemdikerült, vagy sokat dolgoztunk rajta. Sajnos erre tényleg nemlehet választ adni. De szerintem több idõ kell (a szakonyvek szerint is) több idõ kell a nõknek mint a pasiknak.
Embere válogatja. De szerintem minél késõbb, annál jobb. Nem az orgazmus a lényeg, az csak hab a tortán. Az elõjáték, az az igazi. Fõleg, ha olyan férfival vagyunk, akit szeretünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!