Találatok a következő kifejezésre: Ment a fél orával a tabletta (2 db)

Miután bevettem egy yasminelle tablettát, 2 és fél óra múlva hánytam és ment a hasam, baj lehet?

Elakptam egy hányós-hasmen?s vírust,de amikor úgy éreztem hogy nagyjából jól vagyok,bevettem egy tablettát.2 és fél óra alatt nem volt semmi gond,de aztán megint hánytam és ment a hasam.Üres volt a gyomrom,amikor bevettem,mégis el?fordulhat,hogy nem szívódott fel rendesen?Ez a tabletta szedés 1. hetében volt,és a barátommal az el?tte való nap szeretkeztünk.A betegtáj. szerint ha 3-4 órán belül hányás vagy hasmenés van mégegyet be kell venni,de én ne vettem be.Aggódjak,vagy az üres gyomrom miatt hamarabb felszívódhatott?

Legjobb válasz: Aggódj. A 2,5 óra az kevés... Bár azért az ilyenekre óvatosságból mindig többet mondanak a betegtájékoztatókban. Igazából (egy nõgyógyász barátom szerint) az se olyan nagy gáz ha a rendszeres szedés mellett kimarad véletlenül 1-2 nap... 29/F Zs.

Aggódj. A 2, 5 óra az kevés... Bár azért az ilyenekre óvatosságból mindig többet mondanak a betegtájékoztatókban. Igazából (egy nõgyógyász barátom szerint) az se olyan nagy gáz ha a rendszeres szedés mellett kimarad véletlenül 1-2 nap... 29/F Zs.
semmiképp se vegyél be egyet, ezt nem nagyon szokták ajánlani mert nem lehet tudni pontosan h most mivan...Az biztos h gumival csináljátok egy hétig, ez a biztos, mivel ha vírusban vagy úgyis lehet nem csak 1 napos lesz..
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szedem, szóval remélem igaza van az elsõ válaszolónak:S
hát elég rossz ha neki hiszel, mivel nem véletlenül paráznak az emberek azért, ha kihagytak egy szemet, és igenis abból szokott baba lenni.A kérdésedre meg még mindig ugyanaz a válaszom, h gumival csinálni 1 hétig, kibírható...fõleg h hánytál meg hasmenés is, nem csak az egyik, én 3 éve szedek, és azért alap h ilyeneknél elõvigyázatos az ember, fõleg h 2 és fél órát írtál, menj biztosra.
A kérdező hozzászólása: jó, persze, hogy 1 hétig gumival, ez egyértelmû, de nem ez volt a fõ kérdésem, hogy terhes leszek-e, ha ezután gumi nélkül csináljuk, hanem az, hogy most ezután vajon teherbe eshettem-e
ha elõtte szeretkeztetek nem hinném h terhes vagy, ez miatt nem kell aggódnod
A kérdező hozzászólása: na majd vasárnap kidrül, hogy minden oké-e

Ment a hasam fél orával a tabletta bevétele után. Vegyek be újat? Vagy egy hétig gumival is védekezzek?

Legjobb válasz: Attol fugg, mit szedsz, nekem Belaranal azt mondta a doki, vegyek be ujat, de ez rajta van a tajekoztaton.

Attol fugg, mit szedsz, nekem Belaranal azt mondta a doki, vegyek be ujat, de ez rajta van a tajekoztaton.
Olvasd el a betegtájékoztatót, hogy mit ír! De hasmenésed volt, vagy csak hígabb székleted? Nem mindegy!
Szerintem hasznalj gumit...ami biztos az biztos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!