Találatok a következő kifejezésre: Ment a fél (562 db)

A kérdező hozzászólása: Kösziiii!!:DDD És valaki nem tudja azt, hogy mennyi lesz a belépõ??
A 16 éven aluliak jönnek csak.
Mi ment fel a hasadba, és hogyan?
A kérdező hozzászólása: Jahh és még semmmi sincs elõváladék se :////tudom hogy ciki
Ha védekeztetek és még tabit is szedel akkor szerintem nemvagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Ment a hasam, 2 alkalommal volt olyan hogy nevettem a gyógyszert és rá 5-10 perc múlva ment a hasam de nem volt vészes, pár napja.megint ment a hasam de utánna vettem be a gyógyszert.
az hogy a afele mellé ment, nem zárja ki hogy megfoganást.
Így van, az nem zárja ki. Szerintem sikerült, de ezt majd a teszt és az orvos megerõsíti.
Ez a fele mellét nem értem, félidõben kivette és ott tovább:) , vagy mi? Ha arra gondolsz, hogy normálisan megtörtént a dolog, és utána a fele kiürült, akkor szerintem lehetsz, hisz nem marad bent az egész. Én mozdulatlanul feküdtem 20 percig, és most lehet, hogy babás vagyok. De ez majd 8 nap múlva kiderül. No tehát esélyes vagy, az elõtte idõ is számít, lehet , hogy bevárták a PE-det a kis drágák:) .
Elviekben csak egy spermium kell a fogantatáshoz, szóval lehetséges. .)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat
what the fák?
Igen, 2 óra alatt szívódik fel.
Nem kiegészítõ védekezés kell, hanem újabb gyógyszert kell bevenni, ugyanis kb. 4 óra kell a gyógyszer felszívódására. És ha te nem veszel be másik szemet, akkor az olyan, mintha kihagytál volna egyet. És ugye ahhoz, hogy egész hónapban kifejtse a hatását a fog. gátló, ahhoz a levél összes tablettáját be kell szedni. Kiegészítõ védekezés arra vonatkozik, ha valami csökkenti a hatását, vagy 12 órán túl történt a pótlás.
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt csak hig széklemet, igy is kell pótolnom.Tudom, olvassam el a betegtájékoztatót, de az nem tér ki hogy pontosan milyen esetben kell pótolni.

Az osztálytársam tesója csütörtök este hányt, és ment a hasa. Pénteken az osztálytársam után ittam és ma ( kedden) ő is hányt és ment a hasa. Mennyi az esély rá hogy elkaptam a vírust, és ha igen akkor kijött volna e már? Nagyon félek, hogy elkaptam!

Legjobb válasz: Nyugi biztos,hogy nem:) lehetõleg minél többször mosd a kezed és most egy pár napig ne legyél a közelükbe.:) Ezek a vírusok általába este meg éjszaka jönnek ki!! Amúgy én is parázok ezektõl a vírusoktól!!!!:)

Nyugi biztos, hogy nem:) lehetõleg minél többször mosd a kezed és most egy pár napig ne legyél a közelükbe.:) Ezek a vírusok általába este meg éjszaka jönnek ki!! Amúgy én is parázok ezektõl a vírusoktól!!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ! :) nem kaptam el...:) akkor nem vagyok egyedül.:) és vajon meddig tart még ez a járvány ? :/
:) azt sajnos nemtudom, szerintem már nem sokáig , mert itt a nyár:) ))

Ma lefeküdtem a barátnőmmel, és megszakításosan szexeltünk. és mielőtt jött volna, kivettem és a kezembe ment. Viszont félek, hogy netán nem érezhettem h belé is ment. De mondjuk éreztem de kitudja. Szerintetek van esély a terhességre?

Legjobb válasz: A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.

A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.
Van esély. Ez a "védekezés" játék a tûzzel, sokáig szerencsétek lehet, de majd egyszer nem lesz....
22 hónapos:) ))de 21 éves voltam
A kérdező hozzászólása: és most mennyi idõs a babád? :)
Én 2 évig játszottam ezt és szerencsére nem lett baba belõle.Aztán mikor befejeztem a sulit és elkezdtem dolgozni akkor terhes lettem az ilyenfajta sextõl:((( Jó nem bántam meg a babát, de mi lett volna ha suli közbe leszek terhes???Szép lett volna. Én nem akartam gyógyszert szedni féltem az elhízástól...stb(ami HÜLYESÉG!!hozzáteszem)páromnak meg nem volt "kényelmes"a gumi.De hidd el egy kis kényelmetlenség jobb mint fiaton apának meg leányanyának lenni.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van .:) köszönöm a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: hát nem is fogjuk többet.. megmondom neki vagy szed gyógyszert vagy próbálgatjuk gumival..
Legyen akkor neked több eszed!!! Ne csináljátok így!
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék óvszer nélkül, de amikor felhúznánk mindig "lankad az érdeklõdés"... meg van amikor lecsúszik meg ilyenek.. (nem azért mert kicsi.. ) és mondta bnõm h akkor csináljuk így..:S
Van esély. Védekezz továbbra is így, hamarosan boldog apuka leszel.
A kérdező hozzászólása: értem.:) utólag is grat.:)

Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?

kíváncsi vagyok a véleményetekre:D

Legjobb válasz: én most szakítottam a barátommal, mert nagyon eröltette a szexet, én pedig még nem akartam elveszteni a szüzességemet, legalább még 1 évig. de már tényleg énis kezdem azt hinni hogy a ribanckodás a menõ... 15/L

én most szakítottam a barátommal, mert nagyon eröltette a szexet, én pedig még nem akartam elveszteni a szüzességemet, legalább még 1 évig. de már tényleg énis kezdem azt hinni hogy a ribanckodás a menõ... 15/L
Szerintem az a menõ, akinek faxa egyénisége van... Eltudja dönteni például, hogy mikor érdemes elveszteni a szüzességét, meg tudja állapítani, hogy milyen csajt érdemes felszedni, alkalmazkodni tud a környezetéhez, ilyesmik és nem úszik az árral. Sõt egy újabb áramlatot indít/akar indítani...
Én most szombaton koptattam le egy igen csinos lányt magamról a szombati buliban; régen láttam vagy 4 éve és vagy négy évvel fiatalabb nálam (23 vok) alapból dörgölödve jött oda hozzám és azt mondta, " veled csókoloztam elõször életemben" erre én; az jó, mert akkor a bödüs életben nem felejtesz el...de azt azért kimondatlanul gondoltam is utána hogy; de azért most nincs kedvem megkefélni tudván rólad hogy a fél város átment azóta rajtad, szóval, nah, nem mind1, amúgy meg tudjátok meg lányok egy férfinak egy nõ szûzességét elvenni a legnagyobb megtiszteltetés!!! olyankor a legkeményebb fickók is azt mormolják magukban, KÖSZÖNÖM ISTENEM! és persze neked szépség, hogy velem hálod el elsõ "bûnös estéd";)
hát, nekem nem elvárás, de nagyon örülnék ha a szerelmemnek én vehetném el a szüzességét:) (volt több bnõm is, elég sokáig tartottak ezek a kapcsolatok (nem volt már egyikük se szûz), és nem jutott eszembe ilyen, mert szerettem.. szval ja) 18f
xD Attól még, hogy menõ, nem biztos, hogy az a tuti... Lehet valaki menõ, de szar az élete, rosszul érzi magát satöbbi...
utolsó, most mit alszenteskedsz?? engem 1 pasi azért hajtott el, mert nem voltam ribi... hat, majd az leszek, ha ez kell nektek.. :S
a pasik ugyis a ribiket szeretik.. szal.. :(
13:45 Miért ne várhatnánk el? Én mondjuk nem követelm, csak örülnék.
A kérdező hozzászólása: Jajj ne vitatkozzunk :) (Egyébként írtam a kérdésedhez..)
igen, de attól még nem kell magam elásni, mert nem vok szûz.. akkor mit mondasz azokra, akik minden hétvégén mással k.rnak? én meg szeretném találni az igazit :)
14:43 Nincs nekem semmi bajom senkivel:D Valamit félreértettél vagy magadra vettél.Csak annyit írtam, arra amikor írtad, hogy már nem az igazi vagy ilyesmit, hogy akkor ez nem is szerelem, mert az igazi szerelem soha nem ér véget két ember között, csak ennyit akartam.
még együtt vagyunk, csak már nem az igazi. és képzeld, nagy szerelem volt. nem is ismersz, nem értem, h mit okoskodsz itt nekem. most az a bajod, h nem vok szûz? most ezért b.szogatsz? most komolyan?? nincs jobb dolgod??
14:41 Nem vagyok tökéletes, én csak fejlesztette magam évekig, hogy jól kiismerjem az embereket, így nem ér csalódás mert tudom, hogy kitõl mit várhatok.
14:39 Tényleg nagy "szerelem" lehetett hogyha már együtt sem vagytok, már bocs:D
jó emberismerõ.. napersze.. akkor Mr. Tökéletes, élj tovább az álomvilágodban, és nézz le csak mindenkit, egészségedre.. mit mondjak. :S
utolsó, már bocsi, de szerelembõl vesztettem el, nem azért, h na, ez is legyen már meg.. és mégis átvertek.. most akasszam fel magam?? szánalom, amiket irsz, már bocs.
14:38 Nem, én pusztán jó emberismerõ vagyok, és nem hiszem el amit más hazudik nekem.
14:34 Én örülök, hogy szûz vagy:) Kevés ilyen lány van sajnos, mindegyik odaadja magát egybõl a hülye gyerekeknek akik menõznek, aztán meg jól kihasználják õket. Annak add majd oda, aki tényleg szeretni fog és nem csak kihasználni akar, akik meg cikiznek azokkal ne törõdj, csak azért cikiznek mert õk csak azért vesztették el mert õket is cikizték, és most õk is ezt teszik másokkal, sok éretlen kis idióta. Én is szûz vagyok, és engem is cikiznek, de én csak mosolygok rajtuk:) 20f
mert már huszonévesen hülyeség ilyesmit elvárni. én se ugy keresek pasit, h na, akkor ha nem szûz, akkor fuj.. ha meg átment rajta a fél város, akkor igy se, ugy se kellene.
nem, ez nem vitatkozás.. csak kicsit rosszulesik. :S nem tudok már mit hinni. volt 1 pasi, aki azért hajtott el, mert nem voltam elég ribi, aztán meg itt másoknak azért nem kellenék, mert már nem vagyok szûz.. hát tudhattam elõre, hogy igy lesz? én is örökre terveztem, de nem ugy alakult.. :S
hát nekem nem tetszene ha a lány már nem lenne szûz, az már úgy nem az igazi 16/F
12:23-as 15/F vagyok. Én pedig azt sajnálom, hogy kevés lány van, aki ezt értékeli....:S
Hát én fiu vagyok és elég rendesen körül szoktam nézni, hogy kinek udvarlok vagy ilyesmi.
utolsó, nanananana.. nem én általánositottam, vagyis nem én kötöttem bele vki másba.. hanem vmelyik elõttem szóló. :S
KEdves :A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:46 na akkor had szóljak hozzá a dolgokhoz... bnõm nem volt szûz, de igy is 2 hónapig vártam rá.. és õ kezdeményezett.. nem erõltettem semmit, még csak szóba se hoztam.. nem kell általánosítani.. a 18f . .
A legtöbb igénytelen férfi vágyik csak ribancokra. Ma már nem sok esélye van egy fiúnak, hogy 15 felett találjon egy ilyen DE vonzó lányt. Nem mindegy hogy azért szûz mert óvatos, vagy inkább csak csúnya ésvagy unalmas. Ha 1 férfi tiszteli, szereti a nõt, megtiszteltetés neki hoyg õ adhatja az elsõ élményt. Ha csak gyors numera kell, akkor nem a tapasztalatlant akarja.
sztem nekünk nem is lehetne ilyen lányunk, mert szépen nevelnénk, és figyelnénk rá :)
A kérdező hozzászólása: Jah és még annyi, ha egy fiúval összejössz, aki szeret téged nem hiszem, hogy érdekelni fogja, hogy már nem vagy szûz :) Vannak ilyen fiúk is, van aki követeli, hogy szûz legyen.Senki se egyforma épp az a jó:) :D
A kérdező hozzászólása: Nekem most nincs barátom. Amúgy elképesztõ az a 15 ''éveske''...Ha nekem ilyen lányom lenne...:S
köszi :) olvastam amúgy.. hát, ezt a kapcs. ot meg sajnálom, nem igy akartam, terveztem én se.. :S akkor neked nincs barátod? sztem nem ez számit a pasiknak.
A kérdező hozzászólása: 14.56 szerintem azzal nincs baj, ha 18! évesen vesztetted el 3 év ismerettség után. Legalább te komolyan gondoltad!És ha utána nem is tartott sokáig a kapcsolatotok, akkor biztos, hogy nem benned volt a hiba. Írtam ehhez a kérdéshez is...
na, akkor ébredj fel.. mindig ott van a szakitás lehetõsége. nem ismertem eléggé?? akkor már 3 éve volt, hogy ismertük egymást. vagy te 5-6 évig jársz valakivel, szex nélkül, hogy megismerd? kérdezõ, én nem tartom soknak azt az 1 pasit, akivel voltam.. mondjuk, 20 éves koromra ez nem gáz. a tiniket meg én se értem.. most tettem fel 1 kérdést, h tudja-e vki még rajtam kivül, h a megszakitás nem védekezés, erre 1 15 éves azt irja, h õ tudja, de ha terhes lesz, majd elveteti, tudja, h lehetne gumival, de az mindig " elfelejtõdik ".. ezen behaltam, h lehet ennyire buta valaki? vélaszoljatok rá, ha akartok.. sõt, válaszoljatok, ne legyek egyedul a " vitaban "..
14:31 Mert nem ismerted meg eléggé, ha én valakit teljesen ismerek és úgy vagyunk együtt soha nem szakítunk.
A kérdező hozzászólása: 12.23-jól látod a helyzeted.az ilyen fiúkból kevés van:S:/ én nem azt mondtam, hogy kötelezõ legyen minden lánynak szüznek lennie még akár 20 éves korában is... csak ahogy elnézem manapság a tiniket majdnem mind olyan 13-15-16 évesen veszti el a szüzességét. kíváncsi voltam , hogy a fiúk mit gondolnak errõl. a szüzességrõl. én 18 vagyok és még szûz, de volt hogy cikiztek emiatt.ha nem is mondták ki, de tudtam, hogy lenéznek emiatt.
Figyu, ez csak egy mondás, jópofa mondás:) de igazán csak középkorban jön rá az ember. A kérdésedre válszolva; Te is elfogod veszíteni a szûzességed mint minden ember, ez a lét elemünk (a 2dik legerõteljesebb ösztönt tekintve), ezért a tevékenységért minden sejtünk képes egyszerre "megrezdülni".Azt hogy hol, mikor, kivel csak te döntöd el, mert emberek vagyunk és nekünk az érzelmek is fontosak...A legszebb szerelemben aminél ritkább csak a napfogyatkozás lehet, és épp ezért mondom várat vele a fene, szóval a legjobb ösztönbõl.
A kérdező hozzászólása: mert úgy érzi, hogy nem élte ki magát teljesen és valami hiányzik az életébõl?akkor jobb ha nem qrvulunk el, vagy inkább ki kéne élni magunkat azaz akkor elkéne kurvulnunk:D, van értelme megtartani a szüzességünket vagy mi?:)
1.06 õszintén a mondást értelmezve a qrva... nekem ebbõl az esik le hogy a qrvás fiatalon kiéli magát, a tartózkodó feleség típus meg 10 év házzasság után megindul felfedezni, qrválkodni...
A lényeg az, a férfiak azt a nõt szedik fel amelyik dörgölödik is, ezután levonva a tanulságot a dörgölödösökbõl szeretnek bele vmelyikbe, majd azt veszik el...fordítva is igaz, ha a férfi nem nyomul, nem szerez magának nõt
A kérdező hozzászólása: 01.06-éés melyik a jobb??:D:D
whow, szép magyar mondás xd
Van egy mondás; az elején qrvából lesz a legjobb feleség, a végén feleségbõl lesz a legjobb qrva
Ahham
A kérdező hozzászólása: 00.52 szóval egy fiúnak igazán nagy megtiszteltetés , hogy elveheti a szüzességét egy lánynak :) ) szerintem még egy fiú sem szereti a ribanc lányokat, nekik csak azért kellenek általában az olyan mindenre kapható lányok, hogy kielégülhessenek.szóval azilyeneknek csak a szex a lényeg.
A kérdező hozzászólása: azért mondhatta azt, mert egy szûz lánnyal gondolom sokat kell törõdni mint az aki már nem szûz.-mert az tágabb azért... de emiatt nem kéne neked is ribinek lenned, tudod nem minden pasi ilyen, aki meg csak a ribikre hajt azt meg le kell [email protected] :)
Gondolj bele:Ha lenne 2 italos dobozod, de az egyikbe már vagy 7 faszt lógattak volna, a másik pedig még bontatlan, meik a valószínûbb, hogy elveszed, és iszol belõle?
hát jó azt eltudom még fogadni hogy kb 5x lefeküdt már és legalább egy másfél-két hete. De azt hogy másnap megdugjak egy olyan csajt akiben tegnap egy másik ember farka volt de olyannal se feküdnék le akit már megdugott a félváros/falu vagy mivan arra lehet akármilyen sunája azmár ribanc ...fúj nekem errõl ez a véleményem ÜDV! 18/F
Nálam kizáró ok, ha nem szûz, mert én még az vagyok, és olyan lánnyal szeretném elveszteni aki szintén szûz.
nem, nekem csak õ volt. és nem adtam magam egybõl. szerelmesek voltunk. aztán elkezdte a kis hülyeségeit, ezt mégis honnan tudhattam volna elõre, meséld már el? és ne mondd nekem, h a 18 év az nem " kivárás ".
14:26 Az a hátrány, hogy egybõl elvesztetted vele, látod nem õ volt az igazi mert már nem vagytok együtt, tehát egy olyannak adtad a szüzességed aki meg sem érdemelte, én nem akarom elkövetni ezt a hibát.Nem kell azt hazudnod, hogy szûz vagy, ha én szeretem a lányt nem zavarna hogy nem velem vesztette el, de egy 20év körüli lánynál zavar ha 2-3 pasinál többel bújt ágyba.
13:45 Én úgy gondolom, hogy ha én megtisztelem a lányt azzal, hogy nekem õ az elsõ, akkor ezt viszonozza is.Ha én ki tudtam várni akkor tõle is elvárom ezt.
én 18 évesen vesztettem el, csak 1 vkivel voltam, ez akkora hátrány lenne? most komolyan az elkövetkezendõ partnereimnek azt kell hazudnom, h szûz vok, különben bottal se piszkalnának meg?? :((
21f vagyok a legnagyobb vagyam , hogy sikeruljon egy szuzlany kihlaszni a tengerbol :P ... de sajnos 18 ev felettirol eleg ritkan hallani :-<
de a huszonéves pasik h várhatják el ezt 1 szintén huszonéves csajtól?? én 20 vok, már nem szûz.. most nehogy már ez legyen a kizáró ok.. :S
nekem eddig csak 1 barátom volt, de azis csak 2 hétig asszem. még énsem tudom milyen érzés igazából ez.:( de a fiúknak biztos nagyon jó lehet hogy egy lány annyira szereti õket és megbízik bennük hogy nekikadja a szüzességét. 15/L
Hát... Szerintem az tényleg isteni dolog, ha egy másik fiú még nem volt olyan értelemben a lánnyal elõtted. Tudod, hogy olyat mutatsz neki, ami "új" és meghitt pillanatokat él át veled. Ez persze akkor a legjobb, ha szereted a lányt és képes vagy rá várni, (még akkor is, ha szétdurransz, annyira kívánod) Azt a pillanatot, amikor azt mondja "édesem, szeretném neked adni a szüzességemet" Ha ezt egy szûz férfinak mondják, akkor az lesz az a mondat, amire életében emlékezni fog. Ez egy olyan dolog, ami az emberrel egyszer történhet meg életében. Vannak olyan fiúk, akik rögtön a szexet akarják, de általában azoknak nem jut csaj a legvégére. Egy ideig megkapnak sok csajt, mert a fiatal csajoknak (14-15 évesek fele) bejön, ha egy fiú érett 18-20 éves. Ezek a srácok is hülyék, hogy az ilyenekkel fiatal lányokkal leállnak/lefeküdnek. Szerintem ez a nagy "SZÉGYEN". Nem EGO, de én normális pasinak tartom magam, aki tud szeretni, törõdni a barátnõjéve, odafigyelni rá, és ami szerintem a legfontosabb... Megbecsülni... Köszönöm, hogy leírhattam, amit gondoltam, okos ötlet volt a kérdezõtõl. Most mondjátok.... "Ugyan már, csak 15 éves vagy, mit tudsz te sok mindenrõl" Eleget.... Sok rosszat tapasztaltam már és még 15 évesen sem volt egy barátnõm sem. Azt sem tudom, milyen érzés, ha egy lány azt mondja nekem, hogy "szeretlek" A hülye kanos srácok miatt. 15/F
Én örülnék ha szûz barátnõvel hozna össze a sors. Legfõképp mert én is az vagyok. De az sem baj ha nem az és az nem zavarja, hogy én az vagyok. Abból viszont nem kérek akin végigment mindenki. 21F
hát sztem a qrvák nem kellenek egy fiunak se..tapasztalatból mondom...elég sok sráccal lefeküdtem már és esélyem sincs egy normális kapcsolatra mer mindenki tud rólam mindent:( és épp ezér mindenkinek cs a szex miatt kellenék és hiába próbálom bebizonyitani h már megváltoztam, senki se hisz nekem...akk meg fölösleges erõlködnöm uh maradok az eddigi életvitelemnél... de azér higgyétek el h nem vmi jó igy élni:'(
A kérdező hozzászólása: hát azért biztos van olyan, aki nem szereti a ribiket...
A kérdező hozzászólása: nem ment és pellussal ki is itattam a fülkagylóban állt csak mag!Köszi a választ megnyugodtam!
Nekünk folyton megáll a fülkagylóban a víz. Eleinte izgatott, most már nem, mert semmi baja. A gyerek észre sem veszik, fürcsi után meg jól kitörlöm. Gondolom bentebb nem ment a víz. 3 hónapos a kislányom
Én nem értem, hogy miért paráznak ennyien ettõl! A baba 9 hónapig vízben volt, és senki nem tartotta kint a fülét! Babaúszáson sem tartja kint neki senki! Pelussal ki kell törölni neki és kész! De szigorúan csak a külsõ részt! Tisztítani pálcikával is csak a külsõt lehet, belülre 1 csepp olajat kell cseppenteni heti egyszer, az kihozza a zsírt. Fülgyulladás (fürdõvíztõl) csak arra érzékeny gyerekeknél fordul elõ. Az én lányom lassan 11 hónapos, és még egyszer sem gyulladt be a füle, pedig minden nap vizes lesz. Még soha nem fosztottam meg a pancsolás élményétõl a füle miatt (nem tartom a fejét, hagyom lubickolni). Sõt! Nyáron a kinti medencénkben is vígan fürödtünk, víz alá is került, semmi baja! Olvass utána és ne aggódd túl! :) Ha szabadon pancsolhat, õ is jobban élvezi majd a fürdést!
Hú, szegény pasi mit kaphatott ezért... Ne parázd ennyire túl a dolgot, nem lesz semmi baja, de ha most csecsemõkorában a széltõl is óvod, az elsõ szellõtõl ágynak esik majd.
Hacsak a szülõ nem tiltaj, a gyerekek lételeme a víz. Másfél évesen a fiam a kerti locsoló alatt szaladgált, ami persze csapvíz hõmérsékletû. Nem lett semmi baja, vízimádõ, sõt szinte hideg vízben szeret fürödni. Õvele is jártam babaúszásra, meg most a kicsiivel is járok. Gyrekkorunkban májusban simán fürödtünk a 16-18 fokos Kis Dunában.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!!A fiam 14 éves nála a gyerekorvos még azt mondta csak a fülét ne érje viz!!Innen maradt meg a para:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!