Találatok a következő kifejezésre: Menszi után A (77 db)

Ez mi lehet? Meddig normális menszi után a barnázás? Ha sokáig van az mitől lehet?

Megjött a menszim normális időben, de kicsit kevesebb volt, mint szokott, de élénk piros. Nem gondoltam, hogy gond lenne. Majd elmúlt 5 napon belül, ahogy szokott. vagyis 3. napon már alig volt valami, csak valami barnázás van de az még most is a pedig már 9 napon vagyok. Ilyenkor már nem szokott lenni semmi, vagy már a peteérést szoktam érezni. A storyhoz az is hozzátrtozik, hogy császárral szültem és a dokim a varratszedéskor megnézett, és minden oké volt, majd nem mentem vissza a 6 hetes kontrollra, mert nem tudtam... Nem részletezem, de nem mentem. Volt már egy méhen kívüli terhességem az is ilyen volt, hogy megjött aztán csak barnázgattam. Elmennék dokihoz, de ugye most ünnep van. A dokimat nem merem hívni, mert nem váltunk el valami jól. Mitől lehet ez? Terhességi tesztem nincs itthon, de nem hiszem, hogy terhes lennék, mert nem voltunk úgy együtt a párommal. Most kb 2 hete semmi nem volt, mert összevesztünk, meg temetés volt, aztán meg is jött. Peteérés előtt voltunk együtt, de ha abból lett volna valami azon meglepődnék, mert megszakítással védezetünk, már 6 éve, és soha nem volt gond. Most sem hinném, hogy ott volt a gond, vagyis nagyon remélem. A másik, hogy csak egy petevezetékem van meg. Így kb kizártnak tartom, hogy terhesség lenne. De ha mégis akkor megőrülök, mert akkor lehet méhen kívüli megint... Abba belehalok, mert még egy gyereket szeretnénk majd, de nem most, de akkor annak az esélyét is elveszítettem...

Legjobb válasz: Még annyi, hogy ma megmértem a hõmet és 35,5 ahogy szokott lenni. Ezért reménykedem, hogy baba kizárt. Elmegyek majd dokihoz szerdán, ahogy lehet... Most már félek picit, hogy ez mi lehet, mert ilyen nem nagyon volt.

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ma megmértem a hõmet és 35, 5 ahogy szokott lenni. Ezért reménykedem, hogy baba kizárt. Elmegyek majd dokihoz szerdán, ahogy lehet... Most már félek picit, hogy ez mi lehet, mert ilyen nem nagyon volt.
Mi lett veled?

Ha az uloso menszim után a 13. naptol 16. napig 37 mutat a ho, ovulaciom van?

tehàt 4napon keresztul 37hetet mutatott a ho,ès sok volt a fehèr folyàsom is.ez màr ovulacion?

Legjobb válasz: Szia!Elképzelhetõ.De a neten az ovulációs naptárt keresd meg és ott tutira megtudod.Be kell írnod az utolsó mensidet stb..és pontosan kiszámolja neked.Sok sikert!

Szia!Elképzelhetõ.De a neten az ovulációs naptárt keresd meg és ott tutira megtudod.Be kell írnod az utolsó mensidet stb..és pontosan kiszámolja neked.Sok sikert!

Van olyan hogy nem a menszesz után 15 nap mulva van peteérésem hanem egy pár nap mulva a menszi után?

Legjobb válasz: Van. Nekem menszi után 7-8 nappal lehetett. Minden jel arra mutat. Minden egyes mérésnél 1 héttel idõsebbnek mutatkozik a baba. Ez persze még nem teljes bizonyíték, de az már inkább, hogy 21. napon délután már erõs pozitív tesztem volt. Ez azért nem jönne össze másképp.

Van. Nekem menszi után 7-8 nappal lehetett. Minden jel arra mutat. Minden egyes mérésnél 1 héttel idõsebbnek mutatkozik a baba. Ez persze még nem teljes bizonyíték, de az már inkább, hogy 21. napon délután már erõs pozitív tesztem volt. Ez azért nem jönne össze másképp.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ sokat segitetél
Elõfordulhat, de elég ritkán. 21 hetes kismama
Igen elõfordulhat. Valószínûleg nekem is hamarabb volt ennél. Bár nekem az elsõ tesztem 25. napon volt pozitív halványan. Én úgy tudom, hogy 11 napnál hamarabb nem jelez a teszt, de inkább késõbb. Ezért gondolom, hogy nekem is hamarabb volt!
lehet, orgazmus is kiválthat spontán peteérést bármikor, tehát havonta nem csak egyszer lehet peteérés


és hõt mértél mostanában? Vagy nem is szoktál? Miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mértem reggel. 36.7 volt a hõm.
mindenképpen írd meg, nagyon várom a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Köszike! majd holnap megírom a választ.
drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)
ha 37 vagy afelett, akkor jót jelent igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel mérek egy hõt. :) Ha 37 körül van akkor az jót jelent, ugye?
most már viszont mesi után vagy, lehet kellene venned egy tesztet. Vagy mérj egy hõt is, nem tart soká.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem még hõt. Amikor a menszi elõtt hihetetlenül fájta mellem (2 hétig), akkor teszteltem és negatív lett.:(
A kérdező hozzászólása: MA reggel viszont már 37 votl a hõm.
A kérdező hozzászólása: A menszim sem volt normális. :(
Ha nem olyan volt, mint szokott lenni a mensid, és van esély a babára, tesztelj, de ez a kis hõingadozás lehet semmit sem jelent.
mennyivel vagy mensi után? SZERINTEM TESZTELJ!
A kérdező hozzászólása: 3 nap
SZERINTEM TESZTELJ!
A kérdező hozzászólása: Ja és olyan érzésem van, mint akinek meg akar jönni.
Tesztelj bátran, szorítunk.
A kérdező hozzászólása: ma reggel a hõm már 37 volt, de a teszt negatív.:(

Menszi után vagyok. A 36.7-es hő az mit jelent?

Legjobb válasz: Gondolom még nem rég múlt el, a menszi utáni kb.12.napig még 37 alatt lesz valószínûleg, amikor egy kicsit kiugrik az jelzi majd a peteérést, de pár hónapnyi hõmérõzéssel ki fogod tapasztalni hogy neked mi számít kiugrásnak és majd azt figyeld. Remélem érthetõ voltam, sok sikert.

Gondolom még nem rég múlt el, a menszi utáni kb.12.napig még 37 alatt lesz valószínûleg, amikor egy kicsit kiugrik az jelzi majd a peteérést, de pár hónapnyi hõmérõzéssel ki fogod tapasztalni hogy neked mi számít kiugrásnak és majd azt figyeld. Remélem érthetõ voltam, sok sikert.

Voltmár valaki úgy hogy a menszi késése után a pl. negyedik napon negatívat tesztelt, és rá egy pár napra pedig pozitívat?

emélem sokan írtok!jah és a második tesztet mikor csináltátok?vagyis mikor lett pozitív?

Legjobb válasz: nekem késés után pár nappal negatí, s csak két hét késés után teszteltem újra...akkor is nega...utána pár nappal lett poz

nekem késés után pár nappal negatí, s csak két hét késés után teszteltem újra...akkor is nega...utána pár nappal lett poz
A következõ teszteléssel érdemes legalább 3 napot várni. A termelõdõ HCG mennyisége egy-másfél naponta duplázódik.

Szerintetek szépen alakul a hőm? Esetleg menszi után egyből miért ilyen magas?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5bfb3df2a2fc41a6c78aad..

Legjobb válasz: ebbõl még semmit nem lehet megmondani. majd úgy a 25. nap után linkeld be megint, akkor már lehet elemezgetni.

ebbõl még semmit nem lehet megmondani. majd úgy a 25. nap után linkeld be megint, akkor már lehet elemezgetni.
Nagyon szépen! Csak így tovább!
10 nap után miért nem mész el dokihoz?
Az elsõ vagyok.Barátnõm volt így és neki férre nézték.Viszont amikor én teszteltm annak idején nekem is mind halvány volt, de nem nézte a doki ennyre férre.Nézd az én véleményem szerint, ha teszt pozitivat mutat és gondolom nem csak egy tesztrõl van szó, szerintem babás vagy.Vissza rendlet magához a doki?
A barátnõmnek is elnézte a dokija, de neki annyira, hogy el is távolították a cisztát, ami egy 6 hetes baba volt. Nem elrettentésnek írom, szerintem az a doki egy állat volt, hogy adhatnak ilyennek diplomát. Ha cisztád van, attól még nem lenne pozitív teszted, szerintem tuti tévedett, én megnézetném egy másik dokival is, bár a vérvétel, biztosabbat mutat.
A kérdező hozzászólása: Voltam de azt mondta hogy cisztám van (remélem tévedett)Már hallottam ilyet.elküldött vérvételre holnap lessz meg az eredmény.Csak abban reménykedem hogy elnézte a dolgot.Gondoltam hátha írnak 1-2-en akivel hasonló dolog történt és babás volt, már csak ez a reményem maradt hogy elnézte!
A kérdező hozzászólása: holnap délelött megyek a dokihoz vissza egy kicsit félek, hogy csalódni fogok!de hát ez van

Menszi után 7 nappal megfoganhat a baba?

Általában középid? körül van peteérés, bár tudom, hogy az utolsó menszit?l számolják a terhességet, de akkor is általában utána két héttel fogan, vagy rosszul gondolom?

Legjobb válasz: ha a menszesz elsõ napjától számolom és átlag 7 napos egy menszesz akkor ha utána 7 nappal voltatok együtt akkor az pont 7 + 7 =14! és ez eléggé középidõ, nem?.... Nekünk menszesz után 5 nappal fogant a 2. babánk :)

ha a menszesz elsõ napjától számolom és átlag 7 napos egy menszesz akkor ha utána 7 nappal voltatok együtt akkor az pont 7 + 7 =14! és ez eléggé középidõ, nem?.... Nekünk menszesz után 5 nappal fogant a 2. babánk :)
Igen, egyetértek. Nekem van ismerõsöm aki menzesz alatt lett terhes :D
A kérdező hozzászólása: Nem, az elsõ napjától gondoltam, ezt nem írtam bele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!