Találatok a következő kifejezésre: Menszi helyett napja csak (3 db)

Mi lehet a bajom? A menszim 26 napra jött meg (Éppen csak egy picit) az amugy (27-28nap) helyett, ez vol szerdán tegnap óta meg semmi! Lehet, hogy nem tud beágyazodni rendesen?

Már szeretnénk babát!!De ez nem tudom miért van,aggaszt a dolog,mert együtt is voltonk pé-környékén.Volt már igy valaki??

Legjobb válasz: Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.

Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.
várd ki a28 napot és ha nem lesz rendes vérzés tesztelj!! A beágyazódás ha volt már meg kellett történnie, a teszt pedig válaszolni fog. Ha negatív említsd meg a dokinak ha mész.Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem ez már a 4.napom.Most kicsit lehet, hogy megeröltettem magam, mert hirtelen pici vérzés jelentkezett!Köszi a választ!

Ha csak barnáztok 3 napig menszi helyett, azt jelölitek a ciklus. Hu-n, mint menszesz, vagy ilyenkor ki kell hagyni és nem rögzíteni menszeszt?

Egyáltalán nem volt piros, csak barna és az is enyhe, tisztaságin b?ven elfért.

Legjobb válasz: Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.

Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.
Nem lehetsz terhes? Talán majd azt kell bejelölnöd.
Ennyire kevés vérzés max akkor lehetne elfogadható, ha fogamzásgátló tablettát szedsz. Egyéb esetben nem igazán természetes és oka lehet terhesség, de más is.
A kérdező hozzászólása: A nemvárt utáni második napi tesztem negatív és a ma reggeli is (7. nap a nemvárt után). CSak duphastont szedtem és azt is csak 20 napig. Akkor ezt ne jelöljem ciklusnak, ugye?
Szerintem az ember nyugalma és egészsége annyit megér, hogy elmész a nõgyógyászodhoz. Az a tuti.

Menszi helyett 3 napja csak barnás folyásom van. A hőm 37. Lehetek babás, vagy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz.Hányás, hányinger volt?Ha elmúlik ez a barnás vmi, feltétlen tesztelj egyet!Drukkolok:)

Szerintem lehetsz.Hányás, hányinger volt?Ha elmúlik ez a barnás vmi, feltétlen tesztelj egyet!Drukkolok:)
Miért kellene megvárnod a barnázás elmaradását? Tesztelj nyugodtan, ha babás vagy, már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem most sikerül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!