Találatok a következő kifejezésre: Menszi helyett napja (6 db)

Mi lehet a bajom? A menszim 26 napra jött meg (Éppen csak egy picit) az amugy (27-28nap) helyett, ez vol szerdán tegnap óta meg semmi! Lehet, hogy nem tud beágyazodni rendesen?

Már szeretnénk babát!!De ez nem tudom miért van,aggaszt a dolog,mert együtt is voltonk pé-környékén.Volt már igy valaki??

Legjobb válasz: Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.

Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.
várd ki a28 napot és ha nem lesz rendes vérzés tesztelj!! A beágyazódás ha volt már meg kellett történnie, a teszt pedig válaszolni fog. Ha negatív említsd meg a dokinak ha mész.Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem ez már a 4.napom.Most kicsit lehet, hogy megeröltettem magam, mert hirtelen pici vérzés jelentkezett!Köszi a választ!

Menszi helyett 3 napja enyhén barnázom, görcs nincs, tesztem ma reggel negatív lett, viszont a mellbimbóm nagyon fáj, és a mellem is érzékeny, valamint szédülök, lehet mésis baba?

Köszönöm a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba, de az is lehet, hogy valami hormonzavar! Mikor teszteltél? szerintem 2-3 nap múlva ismét tesztelj! Hátha.... ;-)

Szerintem lehet baba, de az is lehet, hogy valami hormonzavar! Mikor teszteltél? szerintem 2-3 nap múlva ismét tesztelj! Hátha.... ;-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Szombat óta van ez, elég napi egy tisztasági betét, szombatra nem is vártam, ehelyett sötétbarna folyásom van. 4-5 hónapja próbálkozunk a babával, nincs hormonzavarom, és semmi más tünetem, ami "betegségre" utalna. Jan. 3.-4. körül volt peteérésem együtt is voltunk a ciklusaim 28 naposak.

Ha előző terhességemnél maszatolgattam 3 napig a menszi helyett a következőnél is így lesz?

holnap kéne megjönni és maszatolok kicsit. Reménykedhetek? Így volt tavaly is, de Õ nem maradt meg....7 hetesen nem volt életjelenség és megműtöttek, a doki azt javasolta ha megint teherbe esek pihenjek sokat, mennyek szabira egyből

Ha csak barnáztok 3 napig menszi helyett, azt jelölitek a ciklus. Hu-n, mint menszesz, vagy ilyenkor ki kell hagyni és nem rögzíteni menszeszt?

Egyáltalán nem volt piros, csak barna és az is enyhe, tisztaságin b?ven elfért.

Legjobb válasz: Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.

Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.
Nem lehetsz terhes? Talán majd azt kell bejelölnöd.
Ennyire kevés vérzés max akkor lehetne elfogadható, ha fogamzásgátló tablettát szedsz. Egyéb esetben nem igazán természetes és oka lehet terhesség, de más is.
A kérdező hozzászólása: A nemvárt utáni második napi tesztem negatív és a ma reggeli is (7. nap a nemvárt után). CSak duphastont szedtem és azt is csak 20 napig. Akkor ezt ne jelöljem ciklusnak, ugye?
Szerintem az ember nyugalma és egészsége annyit megér, hogy elmész a nõgyógyászodhoz. Az a tuti.

Menszi helyett 3 napja csak barnás folyásom van. A hőm 37. Lehetek babás, vagy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz.Hányás, hányinger volt?Ha elmúlik ez a barnás vmi, feltétlen tesztelj egyet!Drukkolok:)

Szerintem lehetsz.Hányás, hányinger volt?Ha elmúlik ez a barnás vmi, feltétlen tesztelj egyet!Drukkolok:)
Miért kellene megvárnod a barnázás elmaradását? Tesztelj nyugodtan, ha babás vagy, már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem most sikerül.

Hogy értelmezzem azt, hogy ha 4 napig fent marad a hő, akkor megrepedt a tüsző? Az alaphőnél kell magasabban lennie? Azért kérdezem, mert nekem eddig mindig 36, 4-36, 5 volt az alap, de most meg éppen annyi jóval menszi után. (37 feletti hő helyett)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: A hõ fenmaradása azt jelenti, hogy a peteéréshez képest uyebár megemelkedik tüszõrepedéskor. És ezt a megemelkedett hõt kell tartania a gõrbének. Az alaphõ vonalánál amit megrajzolt a ciklus.hu is feljebb megy majd a hõmérséklet ha terhes vagy.

A hõ fenmaradása azt jelenti, hogy a peteéréshez képest uyebár megemelkedik tüszõrepedéskor. És ezt a megemelkedett hõt kell tartania a gõrbének. Az alaphõ vonalánál amit megrajzolt a ciklus.hu is feljebb megy majd a hõmérséklet ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem nem repedt volna meg a tüszõm???
Az alaphõd most alacsonyabb. Minden ciklusban más lehet. Úgy látom volt repedés, csak nem maradt túl magasan, de az alaphõdnél magasabb. Van esély! Együtt is voltatok, jókor. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszi szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!