Találatok a következő kifejezésre: Menszi elott utan (13 db)

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.
és hõt mértél mostanában? Vagy nem is szoktál? Miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mértem reggel. 36.7 volt a hõm.
mindenképpen írd meg, nagyon várom a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Köszike! majd holnap megírom a választ.
drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)
ha 37 vagy afelett, akkor jót jelent igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel mérek egy hõt. :) Ha 37 körül van akkor az jót jelent, ugye?
most már viszont mesi után vagy, lehet kellene venned egy tesztet. Vagy mérj egy hõt is, nem tart soká.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem még hõt. Amikor a menszi elõtt hihetetlenül fájta mellem (2 hétig), akkor teszteltem és negatív lett.:(
A kérdező hozzászólása: MA reggel viszont már 37 votl a hõm.

Menszi elott es utan voltam a parommal de nem tortent meg az aktus csak egy kis elojatek. A menszim megjott viszont most utanna vagyok 1.5 hettel. Tudom mostanaban lenne peteeres. De nem ilyen szokott lenni! Mit tegyek?

Hanyingerem van,faradt vagyok,sokat jarok pisilni,faj a fejem,szurkal a hasam alja...Volt egy vetelesem szolval tudom most nagyobb az eselyem a teherbeesesre.Szerintetek?Csinaljak tesztet?Ha az vagyok nem akarok elvesziteni megegy babat!!!!

Legjobb válasz: És ez a mensid rendben volt? Próbálj meg tesztelni, nem tudom, lehet, hogy az elõzõ ciklusba összejött, és ennek ellenére mégis menstruáltál.

És ez a mensid rendben volt? Próbálj meg tesztelni, nem tudom, lehet, hogy az elõzõ ciklusba összejött, és ennek ellenére mégis menstruáltál.
a menszid rendes volt?szerintem a jelei is lehetnek a babának, szerintem tesztelj, de csak reggeli vizeletböl.
A kérdező hozzászólása: Rendesnek tunt de talan nem volt annyi es vagy 3 napig volt meg.Nem igazan figyeltem!!!!

Volt aki missed ab utàn rögtön terhes lett? Még az elsö mensz elött?

Legjobb válasz: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?

A kérdező hozzászólása: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?
A kérdező hozzászólása: én is Sajgo attilànàl vagyok!:) elégedett vagy vele?
Én Kaális vagyok, Sajgó dokinál. Te?
A kérdező hozzászólása: nekem is szeptemberre monda a doki, hogy ujbol probàlkozhatok, de még nem tudom!te melyik klinikàn vagy és melyik dokinàl?
Szia! Igen, még nem tudtam feladni a reményt. Ha minden igaz, szeptemberben nekifutunk a következõ lombiknak. Amit tudok, megnézetek elõtte.
A kérdező hozzászólása: szia manka!veled màr irogattunk az egyik kérdésemnél!szeretnél ujabb babàt?te emlitteted nekem a tsh- magassàgàt, kaptam is rà gyogyszert le is vitték 0, 96-ra aztàn mentem lombikra ami ugyan sikerült is de elhalt a 8.-dik héten!most készülödök kb 2 hét mulva lesz idöpontom az endokrinologushoz megnézetem az IR-t mert azt anno nem csinàltàk meg!
Én is így jártam, ahogy te. :-( És IR-es vagyok. Valószínûleg ez okozta nálam az elhalást is. :-( De a dokim azt mondta, majd a harmadik vetélés után megnézik, mi okozhatja. :-( Most újra megyek terheléses vérvételre magánszorgalomból, hátha változtatni kell a gyógyszeradagomon. Nem akarom megvárni a következõ vetélést...
A kérdező hozzászólása: nekem egyiksem volt tàmogatott, mert külföldön élek!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudjàk az okàt:( és nem is küldenek tovàbbi vizsgàlatra!nem talàljàk szükségesnek!de most akarom az inzulin rezisztenciàmat megnézetni, idöpontra vàrok az endokrinologustol!
és ez már nem is támogatott, igaz?
Le vagyok döbbenve, hogy mennyi rejtélyes meddõség van az ismeretségi körömben és most amit te írsz, hogy már egy gyereked van és a 2. nem akar jönni. Nálatok tudják az okát?
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk màr 4 éve és 3 sikertelen inszemen és 3 sikertelen lombikon vagyok tul a negyedik sikerült de elhalt a 8.héten!
:) Most miért kérded? Sajnálom, gondolom elment a babád és szeretnétek
A kérdező hozzászólása: nekem is volt màr egyébként spontàn vetélésem és a következö ciklusban megis maradt a baba és màr majdnem 6 éves!
ne akarj egybõl terhes lenni, veszélyes a következõ babára nézve. amúgy: leveleztem egy lánnyal, akinek volt egy korai vetélése (kb. 4 hetesen. csak a + tesztbõl tudta, majdnem idõben "jött meg" neki), aztán egybõl terhes lett a következõ ciklusban és az a baba is elment. ilyenkor min. 3 hónapot javasolnak, várjátok ki a baba érdekében
Igen, nagyon profi. :-) Az egyik koleganõm is hozzá járt, neki nemrég sikerült a lombikja. :-) Nekünk még nem, de ez nem a doki hibája. :-) Mi most csúszunk egy kicsit a lombikkal, mert augusztusban szabin lesz, de kivárom! :-)

Mikor nem lehet teherbe esni menszi elött vagy után?

Legjobb válasz: védekezés nélkül bármikor, csak kisebb-nagyobb eséllyel. középidõben nagyobb az esélye peteérés körül, mensi elõtt és után kisebb az esélye, de azért van! szóval érdemes máshogy védekezni mint naptári módszer, ha nem szeretnél még babát.

védekezés nélkül bármikor, csak kisebb-nagyobb eséllyel. középidõben nagyobb az esélye peteérés körül, mensi elõtt és után kisebb az esélye, de azért van! szóval érdemes máshogy védekezni mint naptári módszer, ha nem szeretnél még babát.
Bármikor teherbe lehet esni, maximum kisebb azesélye. Attól függ mikor van peteérés, ami valakinek pont mensi elõtt van vagy után, hallani ilyet is eleget...persze ideális esetben középidõben van peteérés, azaz közvetlen mensi elõtt és után elviekben kevesebb az esély a teherbeesére, de mi van ha te épp azok közé tartozol akinek nem középidõben van? Ezzel nem jó játszani...(mármint ha esetleg azért szeretnéd tudni hogy mikor csinálhatjátok védekezés nélkül bizonságosan....mert erre a válasz az hogy szinte soha, mert soha nem lehet tudni..)
Elviekben se elõtte, se utána. ELVIEKBEN. teherbe esni a PÉ utáni 2-3 napban tudsz, az pedig kb. 14 nappal a mensi elõtt van.
14:08 helyesbítve PÉ elõtt, meg PÉ napján.
Kollegámék 3.babája a mensi elõtti napon fogant. Szóval kisebb az esély, de nincs kizárva.

Ti mennyit "barnáztok" menszi előtt illetve után?

mennyi a "normális"? a rendes vérzés hány napig tart nálatok. köszi.

Legjobb válasz: Amíg méhszájsebem volt, addig 2 napot barnáztam, 1-2 nap volt vérzés, utána még 3-4 nap barnázás. Mióta megmûtöttek ( rossz rákszûrés miatt), 2 nap normál erõs vérzés, 3. nap nagyon kicsi barnázás és esetleg még a 4. nap van egy kis maszat.

Amíg méhszájsebem volt, addig 2 napot barnáztam, 1-2 nap volt vérzés, utána még 3-4 nap barnázás. Mióta megmûtöttek ( rossz rákszûrés miatt), 2 nap normál erõs vérzés, 3. nap nagyon kicsi barnázás és esetleg még a 4. nap van egy kis maszat.
Nekem például még egyszer sem jött meg rendesen(piros)..csak barna..mar egy fel eve megvan..es semmi piros
Nálam van 2-3 csepp az elején, aztán meg is jön rendesen. Általában 4-5-6 napig tart. De az 5.-6. nap, már alig van, inkább csak pár csepp.
A kérdező hozzászólása: Nekem általában majdnem fél napot barnázok, de van hogy többet, megjön, tart 2 napig max 3 utána meg 3 nap kb barnázás. de nem csak pár csepp, t.betét nélkül elég csúnyán néznék ki :)
A kérdező hozzászólása: huha...Gabii és voltál dokinál? õ mit mond, mi lehet a baj?
Nem voltunk dokinál mert ez normális, annyi hogy kevés a vér és megalvad azért barna de azis vér.Kevesebb ver kevesebb gond ;)
A kérdező hozzászólása: de ez normális? ha nem vérzel rendesen kitisztulsz? leválik a méhnyálkahártya normálisan? mennyi ideig van meg? mennyi idõs vagy? furi.
13 vagyok..teljesen normalis...havonta 2-4 napig, ugyanaz mibtha verzes lenne :) Kiskoromba sok ververtelem volt allergia miatt, ezis lehet elvileg az oka

Beágyazódás után 3 nappal már mutathat pozitívat a teszt? Ez elvileg menszi előtt van még?

Legjobb válasz: A beágyazódás 7-12 nap. Tehát simán beágyazódik a mensi elõtt, ami ugye normál esetben min. 14 napra kell,hogy megjöjjön a pé-tõl! Egyébként ez szervezet függõ! Nekem pl. már a 9 dpo-n pozi lett délutáni pisibõl!

A beágyazódás 7-12 nap. Tehát simán beágyazódik a mensi elõtt, ami ugye normál esetben min. 14 napra kell, hogy megjöjjön a pé-tõl! Egyébként ez szervezet függõ! Nekem pl. már a 9 dpo-n pozi lett délutáni pisibõl!
lehet, hogy a teszt hibás... ismételd majd KÈSÖBB meg... nem kellett volna ilyen hamar teszteljél..tudom nem egyszerü :) de most meg furdal majd a kíváncsiság :D és honnan tudod, hogy beágyazódás után 3 nappal? ezt honnan tudod, hogy mikor volt pontosan...volt beágyazódási vérzésed? Kívánom, hogy igazi pozitív legyen a teszted, és ne csalódj, ha nem így van..mert vannak hamis tesztek...tehát hamisat mutatnak...pontúgy mintahogy valakinek negatívat mutat, és közben terhes... mik vannak :O
Nem elõtte van. kb 14 nap peteéréstõl.
Szia! Menses ovuláció után van 14 nappal. Ha megtermékenyül a petesejt, 8-10 nap kb a beágyazódás + a 3 nap, vagyis kb a következõ menses elsõ napja lenne amikor érdemes tesztelni, ha nem kezdõdik el a vérzés.

Mikor könnyebb teherbe esni? Menszi előtt vagy után?

Menszim elmúlása után szeretkeztem a barátommal és hatvannál kiszállós módszerrel. Már meg kellet volna jönnie. Lehetséges, hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Olvass kicsit utána az eddigi kérdéseknél. A kszállós módzser alig több a semminél, és bármelyik napon lehetsz terhes, még akkor is ha a mensesz ALATT vagytok együtt. Egyébként én közvetlenül a mensesz utáni (azaz az 5.) napon lettem terhes - igaz, hogy nálunk nem volt igazán gond, csak meglepetés. Vegyél egy tesztet, és ha netán negativ, akkor keress valami megbízható módszert ( a megszakítás és a naptármódszer kivételével) a védekezésre.

Olvass kicsit utána az eddigi kérdéseknél. A kszállós módzser alig több a semminél, és bármelyik napon lehetsz terhes, még akkor is ha a mensesz ALATT vagytok együtt. Egyébként én közvetlenül a mensesz utáni (azaz az 5.) napon lettem terhes - igaz, hogy nálunk nem volt igazán gond, csak meglepetés. Vegyél egy tesztet, és ha netán negativ, akkor keress valami megbízható módszert ( a megszakítás és a naptármódszer kivételével) a védekezésre.
Menszi után fõleg mert mire elmúlik már eltelt pár nap, a beléd került sperma meg jó pár napig életképes marad és megvárhatja benned a megérett petesejtet amikor is megtermékenyülhetsz!
Lehetséges hát. Talán nem így kellene védekezni. Vagy ha már így "védekezel" tisztában kellene lenned a saját ciklusoddal. Miért nem szex elõtt néztél utána ezeknek? Õszintén kívánom, hogy ne legyél terhes, mert gondolom elvetetnéd. Vegyél terhességi tesztet.
menszi közt:D két héttel menszi után:D és az pont 2 hét a következõig is:D Kb ilyenkor a legkönnyebb, de nem mindig van így.
A menzesz elsõ napjától két hét, nem a végétõl...de mindegy. Az is csak 28 napos ciklus esetén...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: égene=égne!elírtam, bocsi!
Szerintem elképzelhetõ! :) Drukkolok.

Mit gondoltok? Pé után vagyok 8 nappal. Fáj a mellem bár a menszi előtt is szokott fájdogálni. De esetleg elképzelhető hogy ezt most baba okozza? Lent bővebben.

Pé után 5 nappal barnáztam 2 napig és fájt a hasam mint amikor meg akar jönni. Tegnap pedig fájt a méhemnél.Jelenthet ez babát???Kérlek válaszoljatok.

Legjobb válasz: Szia! Ilyen korán még nem igazán lehet megállapítani, de mindenképpen jelezheti a kisbabát :):) A peteérés utáni barnázás is felfogható jó jelként :):):) Tiszta szívembõl szurkolok neked :)

Szia! Ilyen korán még nem igazán lehet megállapítani, de mindenképpen jelezheti a kisbabát :) :) A peteérés utáni barnázás is felfogható jó jelként :) :) :) Tiszta szívembõl szurkolok neked :)
Hát erre nagyon nehéz válaszolni.Te is tudod hogy ez sok mindentöl lehet.Reménykedj hogy baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!