Találatok a következő kifejezésre: Menszi előtt nappal teszteltem, (3 db)

Penteken voltam a varhato menszi elött egy nappal, teszteltem Clearblueval, es hatarozottan negativ lett, de a tüneteim megvannak, söt erösödtek. Mikor merjek ujra tesztelni?

hasszurka, feher folyas, mellfeszüles, feher a mellbimbom közepe, faj a fejem, es etvagytalan vagyok, megmegszedülök neha, es hanyingerem is van, a höm 37-36,8 közt mozog.Tisztara kivagyok ha a tesztelesre gondolok, amugy nem görcsölök, de ha az eszembe jut, keszen vagyok, ugy felek a negativ teszttöl.Mikor merjek tesztelni?

Legjobb válasz: Ja, es penteken nem reggeli elsö vizeletböl teszteltem, hanem delutan, es ugy hogy az elözö pisilestöl csak harom ora telt el.

A kérdező hozzászólása: Ja, es penteken nem reggeli elsö vizeletböl teszteltem, hanem delutan, es ugy hogy az elözö pisilestöl csak harom ora telt el.
szerintem holnap reggel már tesztelhetsz nyugodtan!kissé korai volt.nem mindenkinek termelõdik egyformán a hcg.remélem végre pozitív lesz az a fránya teszted!sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A Clearblue dobozara az van irva, hogy ha csütörtökön tesztelek, akkor tudja 99% biztosra kimutatni, szerintem ki is varom, met nagyon felek a negativ teszttöl.Köszi a biztatast.
Na, megvolt a tesztelés?

Menszi előtt két nappal teszteltem, napközben, és pozitív lett. Nagyon boldog vagyok! Már ennyi hcg van a szervezetben?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy,aki babás,annak a mensi elõtt 3 nappal,már ki mutatja.:) Gratulálok,sok boldogságot a babádhoz! 22 hetes kismami

Én úgy tudom, hogy, aki babás, annak a mensi elõtt 3 nappal, már ki mutatja.:) Gratulálok, sok boldogságot a babádhoz! 22 hetes kismami
Gratulálok! Boldog babavárást.
Szia! Gratuálok!! :) ) Nekem csak a mensi kimaradása utánni 5-dik nap mutatott a teszt pozítivat!!
szia, nekem az adott napon amikor meg kellett volna jönnie kimutatta a teszt:) Persze utána még teszteltem egy párat:)
Gratula neked! Bár már csak én is tartanék.
A kérdező hozzászólása: Csináltam azóta vagy 5-öt, Lilyt, Gabriellt, Medi lab-ot, Clearblut-t, és mindegyik pozitív lett.Akkor van esély, ugye?
5 pozitív terhességi tesztnél, nem kérdés, hogy terhes vagy-e. Gratulálok, boldog babavárást!
Nagyon gratulálok ! Amikor én babás lettem én is csináltam vagy 5 tesztet! Jó egészséget nektek és kellemes babavárást. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!

Menszi előtt vagyok 3 nappal ma reggel nagyon. Nagyon halvány pozitivat teszteltem. Hihetek a tesztnek?

A höm még mindig fent van tünet csak annyi hogy a melleim látványosan megn?ttek és nagyon fájnak.Mikor tesztelhetek legközelebb?

Legjobb válasz: Várd meg a nemvárt napját!

Várd meg a nemvárt napját!
Mivel én türelmetlen típus vagyok, ezért vennék egy másik típusú tesztet, és azt is kipróbálnám. :) Nekem is kimutatta 3 különbözõ márkájú teszt a nemvárt elõtt 2 nappal.Sok sikert kívánok neked, és írd meg mindenképp az eredményed! :) )) Egy 3 hónapos kislány anyukája
Szia Nekem is így volt....GRATULÁLOK! De azért még ne nagyon híreszteld....tudod bármi lehet.
Vérzés elõtt 2 nappal szellemcsíkosat teszteltem, nemvár vérzés napján alig láthatót, egy nappal kéásõbb halvány pozitívat. Igaza van elõttem szólónak, ne telefonáld körbe a hírrel a rokonságot, most még ne.
Nekem is a nemvárt elõtt 3 nappal lett pozitív. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat az eredményt mindeképpen megírom.2 nap múlva megprobálhatom megint akkor már erõsebb lesz a csík?
Második válaszoló vagyok!Ha ott van a kis pocilakó a hasadban, akkor bizony 1-2 nap múlva erõsebb csíkot fogsz látni a teszten. :) Írd majd meg az eredményt! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!