Találatok a következő kifejezésre: Menszi előtt nappal (71 db)

és hõt mértél mostanában? Vagy nem is szoktál? Miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mértem reggel. 36.7 volt a hõm.
mindenképpen írd meg, nagyon várom a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Köszike! majd holnap megírom a választ.
drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)
ha 37 vagy afelett, akkor jót jelent igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel mérek egy hõt. :) Ha 37 körül van akkor az jót jelent, ugye?
most már viszont mesi után vagy, lehet kellene venned egy tesztet. Vagy mérj egy hõt is, nem tart soká.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem még hõt. Amikor a menszi elõtt hihetetlenül fájta mellem (2 hétig), akkor teszteltem és negatív lett.:(
A kérdező hozzászólása: MA reggel viszont már 37 votl a hõm.

Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy menszi előtt pár nappal miért érzem időnként erősen a hasfájást és derékfájást?

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne!pár napja fáj a derekam pedig csak menszi elõt egy-két nappal szokott!és 2 napja szúr a méhem!10 dpo-n vok!

ez engem is érdekelne!pár napja fáj a derekam pedig csak menszi elõt egy-két nappal szokott!és 2 napja szúr a méhem!10 dpo-n vok!
Nekem is uezek voltak a tünetek! Tegnapra nem vártam, és még mindig semmi. Azóta is fáj néha a hasamalja...
Nekem is szokott ez lenni. :S Van úgy hogy nem menstruálok és úgy is olyan érzésem van, mintha meglenne - görcsölök, de csak enyhén - amúgy is enyhén szoktam. De mielõtt megjön, fáj a derekam, meg nekem is szokott mensi nélkül is belenyilallni a fajdalom a méhembe. ÚGY RÉMLIK viszont, hogy egy orvosi könyvben azt olvastam, hogy petefészekcisztánál szokott a derekad mensi alatt fájni - de lehet, hülyeség :$ hm?

Ha a melleim nottek es erzekeny a mellbimbom, viszont meg a nemvart elott vagyok, akkor mar kimutatja a teszt? ( menszi elott sosem "bajlodok" a melleimmel) 4 napom van meg a nemvartig.

Legjobb válasz: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom,hogy mi lett az eredmeny..

A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom, hogy mi lett az eredmeny..
a gabriell kimutatja korábban mint a többi?
A teszt még nem hiszem hogy kimutatná. Légy türelmes. Nemvárt napján tesztelj. Remélem babás vagy!
Van teszt, ami a beágyazódás után 3 nappal mutat, tehát a nemvárt elõtt 6-7 nappal. Ezt a dobozon fel is tüntetik.
sajnos az, hogy eddig nem volt ilyen nem biztos, hogy azt jelenti, hogy most baba van... sajnos nincs két egyforma ciklus, legalábbis én így vagyok vele. ettõl függetlenül szerintem nyugodtan tesztelj, van, akinek korán kimutatja.
A Gábriel nevû teszre rá van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja, esetleg próbáld meg holnap. Remélem, olyan eredményt hoz, amilyet szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egy digitalis clearblue van itthon, az nem olyan megbizhato?

Menszi előtt vagyok 1 nappal a reggeli hőm 36, 5, lehetek még babás? A meleim feszülnek és kicsit görcsölök, de ez menszi jel is lehet.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Nekem mensi elõtt 3 nappal erõs +, napközben :) Írj majd!!!! :)

Elsõ vagyok. Nekem mensi elõtt 3 nappal erõs +, napközben :) Írj majd!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna már megint megjött, pedig most még ittam a teákat is, ha van valami jó ötletetek még mi segítene kérlek írjatok mindent megfogadok.Köszönöm a válaszokat.
tesztelj! Én hõt soha nem mértem, úgyhogy azt nem tudom. nekem csak jelei voltak, és tényleg baba van :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen hamar kimutatja a teszt?Nagyon félek tesztelni mert már sok negativ tesztben volt részem.De most ebben a hónapban ittam a cickafark és a palástfü teákat, remélem baba lesz.
A kérdező hozzászólása: Írjatok már tapasztalatokat, ti hogy voltatok ebben a helyzetben.Nagyon tanácstalan vagyok.
Nekem már a menstruáció elõtt pozitív volt, és csak mellfeszülést éreztem. Szerintem holnap tesztelj! Egy tesztet megér, hogy megtudd mi van! Szerintem már fogja mutatni, ha van baba!!
Sajnálom :(( Én nem tudok praktikákat, nekem a teherbeesés könnyen megy, nekem 2 missed ab-om volt a 3. terhességembõl van a kisfiam, és most várjuk a tesót. Aggódom is végig az egészet. Drukkolok, hogy minél hamarabb 2 csíkos legyen a teszted!!! 7 hetes km-elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is drukk hogy minden rendben legyen.

Eddig mindig erős folyásom volt /fehér, szagtalan/minden egyes nap és a menszesz előtt 1-2nappal még több lett, most menszi előtt vagyok 1 nappal és elég kevés a folyásom, szinte alig van /szintelen/. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem,hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul,kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)

Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem, hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul, kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)
nekem minden mezi elõtt van fehér folyásom, és aztán mikor kezd csökkeni a folyás, megjön :( De ez változó :) Ez csak az én ciklusom szerint van így. Sok nõnél nincs ilyen. Ha szeretnél babát, drukkolok! :)

Volt olyan aki menszi elött 4-5 nappal pozitívat tesztelt? Milyen tesztel? Tünetek voltak?

Legjobb válasz: 10-es érzékenységû teszttel a mensi elött 3 nappal kimutatta halványan.

10-es érzékenységû teszttel a mensi elött 3 nappal kimutatta halványan.
Melyik a 10es érzékenységû teszt?
Walentin is 10-es 600 Ft körül van, gyógyszertárban lehet kapni
nálam semmi tünet. cicfájás, hasfájás, de arra azt gondoltam, hogy a közelgõ mensi miatt. szerdán teszteltem pozitívat :)
mellfeszülsé alhasi enyhe görcsök a tünetek
nem szabad ennyire rágörcsölni. én a múlt hónapban ugyanígy jártam, volt mindenféle tünetem. aztán semmi. akkor megfogadtam, hogy nincs görcsölés, nincs ide feljárkálás, nem olvasgatok itt kérdéseket (feltenni ritkán szoktam), nem ezen járattam az eszem. itt sokan iszonyatosan rágörcsölnek a témára, nem egy ismerõsöm mondta, hogy amíg görcsölt rajta, addig semmi nem jött össze, amikor pedig beletörödtek, rögtön a köv hónapban összejött. én ráadásul elmúltam 30
A kérdező hozzászólása: Könnyû mondani tiszta ide vagyok!Habár tudom hogy nega lessz de ugyse bírom ki!
uccsó vagyok. én akkor teszteltem, amikor már 3. napja nem jött meg. ne legyél türelmetlen.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg van duzzadva a mellem, mindjárt megjön érzésem van.De persze ezek lehetnek a menszi jelei is.Gondoltam ellövök egy tesztet hátha!
Szia! Én ma teszteltem egy halvány pozitívat, vagyis kettõt, de ugyanolyan teszttel.. 4-5 nap múlvára nem várom a mensit. Tegnap nagyon fájtak a melleim, és amikor fázom, megnagyobbodnak a mellbimbóim, és szinte égnek, ilyenkor 1 percig fogom õket, míg el nem múlik. Leginkább éjszaka van ilyen. Volt már egy terhességem, nála ez a cicifázás 3 hétig is eltartott. Õt sajnos elveszítettük. :( 1 napja van mensis érzésem, de nem egyfolytában. Más nincs. Neked?? Mi újság veled?
A kérdező hozzászólása: tünetek???
szia mind a 6 babánál már elõtte 4 nappal pozítivat teszteltem pedig a ciklusaim 34 naposak voltak
A kérdező hozzászólása: Volt valami tünetetek?Vagy csak teszteltetek?
Qupido
Kifelejtettem a tüneteimet:égõ érzés a mellbimbómban, könnyen megkeményedik, hidegrázás.Egyéb hasi görcsök stb a menszi elött is elõfordulnak.

Elso tesztem halvany pozi menszi elott 2 nappal, ma kene megjonnie es nem erosodott a csik? Szamitsak a menszire? Nem marad meg a baba?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.

A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.
ne aggódj, még bõven van idõ az erõsödésre, lehet, hogy holnap már erõsebb, vagy holnapután!Drukkolok!!!!
Szia erõsõdõtt a csikod?
A kérdező hozzászólása: igen, koszi az erdeklodest. :) )) joval erosebb lett.
Akkor gartulálok! Kellemes baba várást és vigyázz magatokra
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! :) szioka
A szárazság inkább babajel lehet, mint mensi!Szorítok!
Szia! Nekem sajnos mensi lett belõle, pedig PÉ után folyamatosan fájt a hasam, a derekam, a mellem, ja és száraz voltam, de nagyon... De kívánom, hogy neked baba legyen. :-)
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, én is bízom benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Menszi elött 1nappal ha fehér krémes folyásom van lehetek babás? A höm napok óta 37, 2-37, 4 hüvelyben! Milyennek kell lenni a folyásnak ilyenkor?

Legjobb válasz: állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.

állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!Neked van már babád?Remélem nem jön meg, de most terhes leszek!Mert a multkor nem látott semmit a doki Uh-n.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!