Találatok a következő kifejezésre: Menszi elött nappal a 37.3 (2 db)

Menszi elött 3 nappal a 37.3 reggeli hő bíztató? + mellfeszülés, hőhullám...

Legjobb válasz: mindenkinek aki ezt kérdezi aztválaszoljuk nagyjából, hogy lehetséges, de akkkor derül ki, ha van otthon teszt legalább kettõ és ha nem jön meg másnap lehet tesztelni. Ha negatív és nem jön akkor kell a másik teszt, mert pár nap múlva meg kell ismételni..

mindenkinek aki ezt kérdezi aztválaszoljuk nagyjából, hogy lehetséges, de akkkor derül ki, ha van otthon teszt legalább kettõ és ha nem jön meg másnap lehet tesztelni. Ha negatív és nem jön akkor kell a másik teszt, mert pár nap múlva meg kell ismételni..
nekem is hasonló dolgaim vannak, 4 nappal a nem várt elõtt. A beágyazódás után már lehet érezni tüneteket, ha jól tudom, bár sokan meg azt írják hogy nem lehet. Majd kiderül. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: 3+ tesztem lett!!!! :) )))) HURRRÁÁÁÁÁ
igen akkor simán lehet baba. tesztelj
napközben is hõmérõzöl vagy csak reggel felkelés elõtt?
A kérdező hozzászólása: Szia!Napközben is mértem tegnap elött nyugalmi állapotban, és akkor 37, 4 volt!Remélem nem jön meg!!A melleim fájnak és viszketnek.Olyasmi a nyálkám mint pé-kor.Volt már így valaki???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!