Találatok a következő kifejezésre: Menszi elött ha (33 db)

Menszi előtt ha emelkedik a hő az tuti baba? És ha nem emelkedik és nem csökken?

Mit jelent az egysíkú görbe? Ha egyáltalán nem emelkedik a pé után vagy ha csak keveset (0,2-0,3) akkor is egysíkú? És abból nem is lehet baba?

Legjobb válasz: Nem baj, ha nem emelkedik, csak ne essen le a hõ. Felteszed a görbédet?

Nem baj, ha nem emelkedik, csak ne essen le a hõ. Felteszed a görbédet?
A 16:37-esnek! :-) Felsõ sorban: Chart Gallery, Aztán a linkek között középtájt: Find charts like yours, kiválaszthatod, hogy mi szerint szeretnél keresni: ovulációs nap, cover line, vagy egyszerre többet is bejelölhetsz. Aztán az oldal alján rákattintasz a "search"-re. Ha több mint egy hónapja regisztráltál, akkor már nem tudsz keresni, mert csak egy hónapig vagy VIP felhasználó, utána fizetni kell.
Nem a 11 .nap hanem a 16-17.nap lehetett a pé, ha volt egyáltalán.Mert 30 napos ciklusnál kétes h 11.nap már ovulûlj A 37 fok hõ azt mutatja h volt, de nem rég.Utána fennt kell maradjon.Ha most neked nem esik vissza akkor jó, de ha visszaesik akkor ez a ciklus eddig még terméketlen. Kivétel mindig van.Én is láttam olyan görbéket h Jajj és babás volt végül.De ritka.
Bocsi, hogy kérdezek! A 12.05-tõl szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beállítani, hogy hozza ki a hozzám hasonló görbéket? Az angolom nagyon minimum, nem értem csak az alap dolgokat tudom használni. Köszönöm ha válaszolsz és mégegyszer bocs.
A kérdező hozzászólása: 30 napos általában, de legutóbb 51 napra jött meg, mert egy hormongyógyszert szedtem.
Hány napos a ciklusod?
Bocsánat, akkor csak én nem láttam, mert egy kicsit homályos volt az ábra! Jó böngészést neked!
A kérdező hozzászólása: Behúzta 36.6-ra. megpróbálom akkor amit írtál, köszi
Érdekes, hogy nem húzta be a cover linet. Nekem sem szokott túl sokat emelkedni, és láttunk már több ilyen babát is. Esetleg regisztrálj a fertilityfriend-en, ott be tudod állítani, hogy hozza ki a hozzád hasonló görbéket. Remélem segít! :-))
A kérdező hozzászólása: Persze, szívesen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88.. Sokan mondták, hogy nagyon egysíkú, de a babtervezõkön van olyan, ahol lassan emelkedik és nem sokat és mégis lehet babás. Most már nem tudom, mit gondoljak.
16.37 vagyok, Köszönöm!!!

Milyennek kell lennie a folyásnak menszi elött, ha valaki babát vár? Illetve ha meg fog jönni, akkor milyen az "állaga"?

Legjobb válasz: Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?

és neked milyen a folyásod? most valamiért ez a folyás dolog aggaszt:) nektek fehér testépolószerû? amúgy lehet még tényleg korán teszteltünk...
2. válaszoló vagyok. A megjön érzés nekem is megvan, de már kb 4 napja, azon kívül semmi, a mellem sose fájt, már van egy kisfiam, vele se éreztem, viszont ez a megjön érzés fura... De a folyásom nem fehér, hátha az lesz:)
Elsõ válaszoló. Bocsi úgy tûnhet, hogy a kommentre válaszolotam, amit másnak címeztél. De nem . :)
Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát, ma kellet volna megjönnie....még semmi.A cicim még fájdogál, a folyásom pedig átválott tejes-álagra...kevés van, de szerencsére még nem vizesedik....kicsi has-szurkám is van...A párom tegnap azt mondta hogy nagyobb a cicim, és teltebb.Nem tudom...jó lenne ha baba lenne, a fiam kapna egy kistesót:) Kedves vagy hogy érdeklõdsz:) Bármi lesz írok!!!!pusza
A kérdező hozzászólása: Szia Andy:) Valóban fehér, nálam is olyan, csak egy kicsit vizesedett az álaga.....hát nem tudom menyi az esély, mert itt azt olvastam, hogy testápolós marad végig....bár nem vagyunk egyformák...mint ahogyan két egyforma terhesség sincsen....az esély nálad is megvan, nem feladni!!!!Szerdáig még sok van, türelem!
nos bea akkor nincs mit tenni mint hogy várunk....:)
A kérdező hozzászólása: Így van...bér ilyenkor ez a legnehezebb....:( Szerintem én kb.kedd-szerda körül fogo tesztelni, ha nem jön meg....majd megírom mi lett:) Neked nagyon drukkolok, remélem majd te is írsz, hogy babás vagy-e?
kb én is kedd körül tesztelek, vagy már hétfõn:) de mindenképpen megírom mi lett az eredmény. de addig nem stresszelek rajta, lesz aminek lennie kell:)
Sziasztok! Nekem mensi elött semmilyen folyásom nem volt teljesen száraz voltam!! Sok sikert kivánok nektek hogy baba legyen:) )! 8 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia Andy!Hát...ma reggel megjött:(Ez van...majd legközelebb.ami késik nem múlik!!!Aranyos vagy hogy drukkoltál, neked sok sikert a babához!!! Remélem majd még beszélünk.Szia
Szia Bea! Mizujs veled? Nálam hírek vannak, ma reggel megjött, de már éreztem. Nem keseredtem el mert ez volt az elsõ próbálkozás, igaz a fiammal elsõre sikerült, nah de majd jövõ hónapba rástartolunk:) Neked drukkolok, azért majd írj, mi lett az eredmény:)
Ketteske vagyok:( ANDY És a testápolószerû folyás az fehér igaz? Akkor ezek szerint az nem mensi elõtt alakul ki, ha valaki babás, hanem már jóval elõtte. Én is így tudom, akkor viszont nálad nagyobb az esély hogy baba van a dologban. Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok...de Beának hívnak... Nekem eddig testápolós volt, de nagyon kevés, csak 1-2 csepp.Aztán tegnap este felé vizes-testápolósra váltott, de a menyisége változatlan.Pedig ilyenkor azért egy kicsivel több szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Én vasárnapra nem várnám, tegnap este óta vizes-testápolós a folyásom, de alig észrevehetõ a menyiség....Ilyenkor már akkor ne is reménykedjek??
A kérdező hozzászólása: Szia!A kérdezõ vagyok....neked vannak tüneteid?? Nekem már 2 hete fáj a cicim, tegnap pedig olyan erõs megjön-érzésem volt, ami kisugárzott a hüvelybe, ami olyan volt, mintha ki akarna szakadni mindenem... Jó lenne ha baba lenne, õ lenne a második:)
elsõ válaszolo ismét. Hát nem tudom. Én úgy voltam most, hogy nagyon híg, nagyon-nagyon kevés volt a mensi elõtti 1-2 napon. (elõtte sûrûbb és több) És sajna meg is jött. Bár itt olvastam, olyan választ is már, hogy a folyást egyáltalán nem lehet terhességi tünetként értelmezni. Hát nem tudom... Mióta próbálkoztok? Eddig hogy volt nálatok?
Jah és én reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett:( Igaz még van 4 nap a nemvártig, de sztem már ilyenkor kimutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Hát....elõször is....igazából nem próbálkozunk, ez most így alakult, hogy nem védekeztünk, de ha baba lenne belõle, akkor nagyon örülnénk neki. A fiamnál nem éreztem semmit, csak nem jött meg, 4-ik napon már pozitívat teszteltem. gyébként most én is néztem egy tesztet, kedd reggel, de neg.lett sajnos...szerintem korai volt.A kettes válaszolónak is ezt tudnám mondani...szerintem jobb megvárni a menszit, és ha késik akkor utánna 2-3 nappal, már mutat v.mit.... Igazából nekem a2 hete tartó cici fájás a gyanús, mert enyivel elõtte soha nem fájt még....
utolsó válaszolónak mondanám énis csináltam tesztet de még van egy pár napom mensi elött és nekem is negatív lett bár fura érzésem nekem is van mert valami nincs rendben
A kérdező hozzászólása: Remélem mindanyiunknak baba van!!!!!Szorítok mindenkinek!!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha babát vársz, akkor sûrû krémes, ha mensi jön akkor pedig vizes állagú. Sok siker.
Sajnálom, hogy nem sikerült:( Na de semmi elkeseredés, elõttünk az élet:) Majd jövõ hónapban:) Ha nem akkor meg utána:) Amúgy nekem is a 2. lenne, és a 7 éves kisfiam már nagyon várja:)

Jövő hét szombatra nem várom. Voltak furi tüneteim (alhasi és derék fájás), és elmentem ma a dokihoz végül, mert féltem, hogy felfázás. Milyennek kell lennie a méhnyálkahártyának egy héttel a menszi előtt ha nem várom?

Lehet egy kis hugyuti gyulladásom, hétf?n mennem kell laborba. Továbbá a bal petefészkemben van 2 db cysta. Az egyik 2.5 cm, a másik 1,5 cm. Rákérdeztem, hogy milyen a méhnyálkahártyám, és azt válaszolta rá, hogy: "Vastag, vastag, mint amilyennek lennie kell menszesz el?tt". Akkor ezek szerint nem vagyok babás :(

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2,5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem

azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2, 5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem
Mensi elõtt is vastag, hiszen azért vastag, hogy biztosítsa a beágyazódást, ha nem történik meg akkor elvékonyodik és levállik. De kívánom neked hogy maradjon jó vastag, és furakodjon oda be a babókád! :)

Ha a melleim nottek es erzekeny a mellbimbom, viszont meg a nemvart elott vagyok, akkor mar kimutatja a teszt? ( menszi elott sosem "bajlodok" a melleimmel) 4 napom van meg a nemvartig.

Legjobb válasz: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom,hogy mi lett az eredmeny..

A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom, hogy mi lett az eredmeny..
a gabriell kimutatja korábban mint a többi?
A teszt még nem hiszem hogy kimutatná. Légy türelmes. Nemvárt napján tesztelj. Remélem babás vagy!
Van teszt, ami a beágyazódás után 3 nappal mutat, tehát a nemvárt elõtt 6-7 nappal. Ezt a dobozon fel is tüntetik.
sajnos az, hogy eddig nem volt ilyen nem biztos, hogy azt jelenti, hogy most baba van... sajnos nincs két egyforma ciklus, legalábbis én így vagyok vele. ettõl függetlenül szerintem nyugodtan tesztelj, van, akinek korán kimutatja.
A Gábriel nevû teszre rá van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja, esetleg próbáld meg holnap. Remélem, olyan eredményt hoz, amilyet szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egy digitalis clearblue van itthon, az nem olyan megbizhato?

Menszi elött 1nappal ha fehér krémes folyásom van lehetek babás? A höm napok óta 37, 2-37, 4 hüvelyben! Milyennek kell lenni a folyásnak ilyenkor?

Legjobb válasz: állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.

állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!Neked van már babád?Remélem nem jön meg, de most terhes leszek!Mert a multkor nem látott semmit a doki Uh-n.

Aki barnázik menszi előtt annak már akkor leesik a hője, vagy csak akkor ha már rendesen vérzik?

Legjobb válasz: ezt csak azért kérdem, mert én épp barnázgattam ma, fájdalom mentesen, de a hõm még mindig 37 felett van! ez lehet beágyazódás vagy esetleg már terhesség, vagy inkább menszi?

A kérdező hozzászólása: ezt csak azért kérdem, mert én épp barnázgattam ma, fájdalom mentesen, de a hõm még mindig 37 felett van! ez lehet beágyazódás vagy esetleg már terhesség, vagy inkább menszi?
A kérdező hozzászólása: Erre soha nem fogok választ kapni:(
Nálam a kezdeti barnázáskor elsõ nap fennt marad a hõm, de a rákövetkezõ 2.-3. napon leesik.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen végreee egy válasz érkezett:D örülök:D

Ez már tuti menszi lesz? Nagyon fájnak a melleim, pont úgy mint menszi előtt! úgy tudom h ha babás vki akkor máshogy kell h fájjon a mell!

11.-ére nem várom!

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is lesz picink, és nekem egyáltalán nincsenek tüneteim. Nincs hányingerem, nem fáj a mellem, talán egy nagyon picit érzékenyebb a mellbimbóm, és tegnap este elõször 1 óra hosszára fájt a derekam, de ennyi. EZek a tünetek teljesen változóak... van aki az elsõ idõszakban végig úgy érzi, hogy most azonnal meg fog jönni, annyira hasonló tünetei vannak. Nem kell elkeseredned, csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kívánok!

Szia! Nekünk is lesz picink, és nekem egyáltalán nincsenek tüneteim. Nincs hányingerem, nem fáj a mellem, talán egy nagyon picit érzékenyebb a mellbimbóm, és tegnap este elõször 1 óra hosszára fájt a derekam, de ennyi. EZek a tünetek teljesen változóak... van aki az elsõ idõszakban végig úgy érzi, hogy most azonnal meg fog jönni, annyira hasonló tünetei vannak. Nem kell elkeseredned, csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!próbálok optimistán állni a dolgokhoz, de 16 hónap sikertelen próbálkozás után ez már nem annyira megy!és látod neked is a mellbimbód fáj!ezért írtam h ha babás vki akkor máshogy fáj a cici!nekem nem a mellbimbóm fáj hanem az egáész mellem kivéve a mellbimbómat, mert az nem fáj és ha babás lennék szerintem nekem is a mellbimbóm fájna!de hát majd elválik...!gratulálok a babóhoz!
Szia. 7 hetes kismama vagyok. Kb 4 hete derült ki , hogy babát várok. Nekem nem fáj másképpen a mellem csak tartósabb tehát nem múlik el. Nagyon érzékenyek.A derekam és a hasam fájt de akkor még csak sejtettük hogy baba miatt van. De ez mindenkinél más. Azóta társult a mell fájáshoz a hányinger is.
Szia! Nem hiszem, hogy emiatt el kellene keseredned! Tudom, hogy kevés esélyt látsz, de van akinek egyáltalán nem mások a tünetei, mint mensi elõtt, ezért is hiszik, hogy azonnal megjön és futnak wc-re minden percben... én is ilyen voltam. Hidd el, a remény hal meg utoljára! Nagyon szoritok neked!!! Majd írj!!!
A szárazság inkább babajel lehet, mint mensi!Szorítok!
Szia! Nekem sajnos mensi lett belõle, pedig PÉ után folyamatosan fájt a hasam, a derekam, a mellem, ja és száraz voltam, de nagyon... De kívánom, hogy neked baba legyen. :-)
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, én is bízom benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Az en tortenetem. Lehet erezni a menszi elott valamit? Ha terhes vagy. Es ha mar egy valakinek sikerul segitenem mar megerte. Sok kerdesre valaszt adok azt hiszem?

az emberi szervezet menyire megcafolja onmagat.sajat petdam: negy honapig allandoan probalkoztunk majdnem minden nap menszi kivetelevel. nem szamoltam nem homeroztem csak nagyon akartam. semmijen de tenyleg semmijen tunetem nem volt csak azt vettem eszre hogy nem jott meg harminc napra ra teszteltem pozitivat majd ujabb egy het es ultrahangon is latta a doki.majd kb.harom honap allando hanyiger es a fojtatasa is.....

Legjobb válasz: szeretnem megosztani veletek a tapasztalataimat hatha valaki kedesere talal valaszt. lehet e erezni barmit is a nem vart elott? igen lehet! letrejohet e a terhesseg ha a peteeres napjan este vagyunk egyutt? igen letre stb...

A kérdező hozzászólása: szeretnem megosztani veletek a tapasztalataimat hatha valaki kedesere talal valaszt. lehet e erezni barmit is a nem vart elott? igen lehet! letrejohet e a terhesseg ha a peteeres napjan este vagyunk egyutt? igen letre stb...
Gratulálok! Akkor te szerencsés vagy! Szerintem többen is vagyunk így mint ahogyan te teherbe estél, csak nekünk még nem sikerült. Semmivel nem indultunk roszabb esélyel mert velünk is minden rendben van a baba mégis várat magára. Ezzel nem megsérteni akarlak, félre ne értsd, de ez így van szerintem. Mi csak reménykedünk hátha természetes uton mégis jön. (a sorstársaim nevében is.)
A kérdező hozzászólása: es ezt is csak a mult honapban probalgattam. 25 napos a ciklusom es nekem a 13. dik napra esett a peteeresem.mivel az reggel kezdodik eszre is vettem hogy olyan tompan faj a mehem es kitapinthatoan puha, nyitott volt a mehszajam.akkor este es elotte par nappal voltunk egyutt mert maskor nem birtunk egesz honapban. a peteeresem utan kb masfel hetig allandoan tompan fajt a mehem .megjegyzem hogy azota amiota a lanyom megszulettet eszre sem vettem ha megkaptam csak a fehernemun lattam. majd mikor eljott a menszi napja es utana meg negy napig nagy fajdalmaim voltam mint amikor nagyon nagyon meg akar jonni de semmi nem jott.tegnap teszteltem pozitivat tehat egy honapban figyletem arra mikor legyunk egyutt es sikerult . TERHES VAGYOK ! ES NAGYON BOLDOG!
kszönjük, hogy segíteni akartál!Nem megbántani akarlak, de ezzel igazán nem segítettél, mert szerintem mindenki ugyanezeket teszi, mint Te, csak valami okból nem sikerül. Valami probléma miatt. Sokan vannak rajtad kivül is, akiknek rögtön elsõ probálkozásra összejön. Nekem sajnos nem volt peteérésem, így hiába írod, hogy mit és hogyan kell tenni, nem jönne össze a baba. :(
Hát, gratulálok nektek, örülj a babáidnak, és hogy szerencsés vagy. Nem akarlak megbántani, de nem bírom, amikor valaki, akinek szerencséje volt, megakarja magyarázni másoknak, hogy hogyan kell babát csinálni. Az elmélettel tisztában vagyunk mi is, az hogy nem mindenkinek jön elsõre, az a természeten múlik, nem rajtunk...
A kérdező hozzászólása: hogy az irigyseg mit ki nem hoz az emberekbol......
Szerintem itt nincs szó irigységrõl! Olvasd már el , hogy miket írtál! Akkor Te pedig dicsekszel, hogy neked sikerült elsõre. Azokkal amiket leírtál nem segítettél senkinek, mert ezeket mindenki tudja. Kioktatóan írtál, mintha Te lennél a prof. Ezen az oldalon nem irigyek a leendõ anyukák, inkább drukkolnak egymásnak és örülnek, ha valakinek sikerül.

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!