Találatok a következő kifejezésre: Menstruacio utan idovel lehet (11 db)

Menstruacio utan mennyi idovel lehet szexelni?

Legjobb válasz: akár menstruáció alatt is lehet, gusztus kérdése mindössze.

akár menstruáció alatt is lehet, gusztus kérdése mindössze.
am elmondanám h nekem fáj menzesz alatt....lentebb van a méhszáj és vérbõ....és ha tövig benyomja, ordítani fogsz..szal csak óvatosan
alatta is lehet. a beafsteak is véresen finom
elsõ két napon nem túl jó, mert akkor elég véres, de utána már nem vészes. Én olyankor élvezem legjobban. :)
bna akkkor én elnodom hogy nem csak gusztus kérdése. hanem teljesen egészségtelen. mert a méhszáj olyankor nyitva van. és bármilyen korokozo bemehet és még elkaphatsz valami vertõzést ami meddõvé is tehet. és nem kitaláltam. nekem a doki mondta ezt. persze sokan azthiszik hogy csak undor kérdése. bár szerintem elég undorito. nemértem a férfiakat ilyaen szinten hogy van kedvük egy véres pinába csucsogtatni. én nõ vagyok
Többen írták már, hogy ez leginkább gusztus kérdése, meg hogy mennyire van kedved véres törölközõket, ágynemûket mosni utána... Régebben én is belementem párszor (az éppen aktuális barátom unszolására), de nekem mindannyiszor borzalmas élmény volt: azt hittem, a fájdalomtól szétszakadok! Ugyanakkor hallottam olyan lányokról is, akik ilyenkor kimondottan jobban élvezték a dolgot, mint máskor. Azonban én azt gondolom, hogy ezek a napok pont hogy arra valók, hogy a nõ ilyenkor magába forduljon, megpihenhessen, békén hagyják, és képes legyen feltöltõdni. Nem véletlenül tilos törvényileg is ilyenkor sok vallásban a nemi élet. A régiek tudtak egyet s mást az emberi szervezet mûködésérõl...
Akár a végén is, vagy utána.. igazából tök mindegy, szerintem is csak gusztus kérdése. Vannak akik ezalatt sokkal jobban élvezik a szexet. Egyszer szerintem érdemes kipróbálni :)
Tényleg lehet menstruáció alatt szexelni, de az elsõt azért ne akkorra tervezd :) Ha konkrét idõpontra vagy kíváncsi, akkor szerintem a menzeszed után 2-3 nappal már lehet nyugodtan, addigra tuti, hogy teljesen "megtisztulsz" :)
A menstruácio alatt nyitva vannak néhány utak amik rendesen nem és ez valamilyen zavart is okozhat.
Miért fájna jobban? egyáltalán nem így van! egyébként vannak olyan nõk, akik mensi alatt jobban kívánják a szexet!
A kérdező hozzászólása: jou de akkor nem faj jobban???? vagy ijesmi....vagy faj egyaltalan???.....most lessz az elso...
Hát, én akkor vesztettem el, mikor megvolt.Talán azért akartam akkor, mert nagyon féltem, hogy terhes leszek.Egyébként én is azt szeretem, ha akkor békén hagynak.

Az első menstruáció után mennyi idővel lehet elkezdeni fogamzásgátlót szedni?

Legjobb válasz: Legalább két év azután, hogy rendesen beállt. De inkább 17-18 felett szabadna, annak ellenére, hogy lassan már 14 éves gyerekeknek is felírják.

Legalább két év azután, hogy rendesen beállt. De inkább 17-18 felett szabadna, annak ellenére, hogy lassan már 14 éves gyerekeknek is felírják.

3 napos menstruációm után közvetlenül erős folyásom van. A ciklusom 28 napos, most is időben jött, de normál esetben mindig 5 napig tart. A 4. napon reggel nyúlós nyákot is tapasztaltam. Mi lehet?

Nem vagyok felfázva és fert?zésem sincs.

Legjobb válasz: Hát az tényleg érdekes hõmérés lenne:) Mivel nem vagyunk egyformák, ezért elõfordulhat. Én ezt egy könyvben olvastam: Zita West: Gyereket szeretnék. Nagyon szuper könyv, minden benne van érthetõen. Akkor most mindent bele:)

Hát az tényleg érdekes hõmérés lenne:) Mivel nem vagyunk egyformák, ezért elõfordulhat. Én ezt egy könyvben olvastam: Zita West: Gyereket szeretnék. Nagyon szuper könyv, minden benne van érthetõen. Akkor most mindent bele:)
Hallottam már olyanról, hogy valakinek a menstruációja után közvetlenül volt peteérése. A hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Éppen most néztem meg az ovu mikroszkópom (a reggel 7kor vett mintát, amit elfelejtettem akkor megnézni) és páfrányos félig. Múlt hónapban is ekkor kezdõdött, de létezik egyáltalán ilyen? HIszen még normál esetben majdnem mensiznem kéne. A 6. napon vagyok. Hõmet nem mérem, a 3 éves fiam kelt minden nap, ágyban maradni, míg hõmérõzök szinte lehetetlen mellette :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, minden esetre érdekes, már az elõzõ hónapban is furcsálltam, hogy miért ilyen korai. Lehet, hogy felkeresem a nõgyógyászom, hogy ez normális-e.

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

A fehérfolyásra lehet betétet használni? Vagy arra nem kell semmi? A fehérfolyás után körülbelül mennyi időre jön meg a menstruáció?

Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: tisztasági betétet szoktak hozzá használni, akiket zavar. fehérfolyás után kb 1-2 év múlva jön meg a menzesz

tisztasági betétet szoktak hozzá használni, akiket zavar. fehérfolyás után kb 1-2 év múlva jön meg a menzesz
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
Valakinek akár egy életen át tart, gyógyszerrel lehet megszüntetni, ha zavar, szinte mindenkinek van, ha változik az álaga, színe, akkor orvoshoz kell fordulni
A kérdező hozzászólása: Köcce!!!

Ha menstruáció alatt szeretkeztünk és lehet hogy terhes vagyok akkor mennyi idő után lehet tesztet csinálni úgy hogy ki is mutassa ha az vagyok?

Legjobb válasz: 1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek,akkor szinte 100%,hogy lettél terhes 27 hetes kismami

1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek, akkor szinte 100%, hogy lettél terhes 27 hetes kismami
Az elmarad mens. 1. napján legkorábban, és reggeli elsõ vizeletbõl !
Ja, és mikor volt az utolsó mens. 1. napja?
nem tudom, ez mire vonatkozik?!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt jelentkezik ez, de szeretnék én is többet tudni róla mert most hallom elõször.
hát kedvesem, és állapotos vagyok, de nem volt ilyenem, ez nem természetes dolog, azonnali orvost igényel.
A pecsételõ vérzés az, mikor inkább csak folt van a bugyin, betéten, általában rózsaszínes, barnás, nem élénkpiros, szemben a mensihez. Mikor már betétet vagy tampont kell használni, az már nem pecsételõ.
na várj, a beágyazódási vérzés más, mint ami terhesség alatt jelentkezhet, ezt jó lenne pontosítanod, mert az elõbbi normális, az utóbbi meg nem
pecsételõ vérzéssel is max annyit mond a doki, hogy pihenés, meg magnézium, és amíg nem élénkpiros, meg nincsenek görcsök, addig nem kell aggódni. A kismamák elég nagy hányadának van a terhesség alatt. Viszont ha valaki nem terhes, és mensi elõtt, után és ciklus közben is gyakori a pecsételés, az hormonproblémákra utalhat.
Igen.
A tabletta felborítja a menstruációdat és a hormonháztartásodat. Ilyen esetben a késés teljesen normális.
Igen.Ha FÉLSZ, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !
Nekem a tabletta annyira bezavart, hogy több mint 2 hetet késett. Annyira féltem, hogy 3 naponta teszteltem. Szerintem ne aggódj, akár ki is maradhat. :) Ne félj, nyugodj meg, szeretkezz, legyen orgazmusod, vegyél meleg fürdôket, akkor hamarabb megjön. ( Legalábbis nekem ... )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is csináltam már tesztet, negatív lett, de már 8 napja késik.. próbálok nem stresszelni ! :)

Szeretném, hogy egy nappal később jönne meg a menstruációm, lehet úgy, hogy egyszer 21 helyett 22 tabit veszek be, aztán szünet után 20 szemet, hogy a szokott időben jöjjön meg utána?

Legjobb válasz: Ehhez nem tudok hozzaszólni, de ha segít, állítólag a citrom fogyasztása késlelteti. Ezt sem merem garantálni, csak úgy olvastam (tán itt az oldalon is említve van)

Ehhez nem tudok hozzaszólni, de ha segít, állítólag a citrom fogyasztása késlelteti. Ezt sem merem garantálni, csak úgy olvastam (tán itt az oldalon is említve van)
Így nem tanácsos, ilyenkor jobb ha nem hagysz szünetet ebben a hónapban egyáltalán.
Inkább 1 hónapot csúsztass (azaz ne tarts szünetet). De mi az az oltári fontos dolog, ami miatt be kell keverni a hormonháztartásodba? Tényleg megéri? Nem tanácsos ezzel játszani...
nekem a nõgyógyászom azt mondta hogy lehet így játszani, de én még nem mertem.Mert akkor ugyebár a következõ levélben csak 20 szem marad, és azt nem tudom hogy egy nappal késõbb kell-e elkezdeni, hogy újra ugyanazon a napon jöjjön meg, vagy onnantól csúszik az egész 1 napot.
A tabletták számát ne változtasd, csak a tablettamentes idõt rövidítheted. Pl. ha azt szeretnéd hogy ne péneteken, hanem mondjuk szerdán jöjjön meg, 2 nappal rövidebb szünetet tarts.

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!