Találatok a következő kifejezésre: Menstruáltam és volt bennem (2 db)

Párommal lassan 4 hónapja voltunk együtt óvszerrel védekeztünk és nem bennem ment el, azóta 4 szer menstruáltam de az utolsó kicsit késett de rendes volt előtte csináltam tesztet negatívra. Lehetséges terhesség így?

A tesztet nem els? vizeletb?l csináltam de az aktus után 3 és fél hónappal volt menzim elött.

Legjobb válasz: Óvszerrel védekeztetek, 4 hónapja megjön mindig rendesen a mensid, a teszt negatív...Mi a gond? Terhesség kialakulásához a feltétel: Aktus gumi nélkül, úgy hogy a hüvelybe jut a sperma. Jele: Vérzéskimaradás, vagy kevesebb vérzés. A mensi elmaradása utáni 3-4. naptól elvégzett teszt pozitív eredménye.

Óvszerrel védekeztetek, 4 hónapja megjön mindig rendesen a mensid, a teszt negatív...Mi a gond? Terhesség kialakulásához a feltétel: Aktus gumi nélkül, úgy hogy a hüvelybe jut a sperma. Jele: Vérzéskimaradás, vagy kevesebb vérzés. A mensi elmaradása utáni 3-4. naptól elvégzett teszt pozitív eredménye.
NEm.
Jaj, ez most komolyan fáj! Nem, ebbõl az aktusból nem lett baba (ha azóta nem voltatok együtt, akkor kizárt!). És a tavaly februáriból sem, tudom, azóta csak 15-ször jött meg, de a 16-dik késett kicsit... ugyanmár! Ezt te sem gondolod komolyan!

Menstruáltam és tampon volt bennem bekereült egy nagyon picit a pénisz vége de nem élvezett belém lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nagyon kevés rá az esély, hogy a menstruáció alatt legy peteérésed, bár ismertem egy ilyen lányt. De õ egy a millióból. De nem csak akkor lehetsz terhes, ha beléd élvez, mert az elõváladék ami akár mikor kicsusszanhat, is tartalmaz annyi spermiumot, hogy elég legyen. Nem hiszem, hogy terhes vagy, de ha enyire aggódsz miért nem szedsz tablettát?

Nagyon kevés rá az esély, hogy a menstruáció alatt legy peteérésed, bár ismertem egy ilyen lányt. De õ egy a millióból. De nem csak akkor lehetsz terhes, ha beléd élvez, mert az elõváladék ami akár mikor kicsusszanhat, is tartalmaz annyi spermiumot, hogy elég legyen. Nem hiszem, hogy terhes vagy, de ha enyire aggódsz miért nem szedsz tablettát?
Nagyon kicsi rá az esély. Mensi idején is teherbe lehet esni, és még ha nem is élvezett beléd. Az elõváladékban is van spermium... viszont ott volt a tampon is, szóval én sem hiszem, hogy teherbe estél.
itt nincs baba!
Szerintem tuti nem vagy terhes! Ahhoz ebben az esetben nagyon nagy csoda kellene! Nyugodj meg!
Ugyanezt csináltuk mi is... a menstruáció 5. napján. Most nagyon félek! ... Neked megjött utána?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!