Találatok a következő kifejezésre: Menstruálhatok a időszak alatt (1 db)

Menstruálhatok a szoptatási időszak alatt?

6 hete szültem császárral, a vérzésem a 4. hét végére elmúlt, de most ismét vérzek.(nem er?s vérzés) Ez már a menzesz vagy még a szülés utáni vérzés? A tejem ett?l még megmarad? Tudok majd szoptatni?

Legjobb válasz: LEhet, hogy ez még a szülés utáni. Azért beszélj a dokiddal. Van akinek eláll 1-2 hét után, és aztán újrakezdõdik Van akinek 4. hónap után megjön a mensije. Én 11 hónapja szültem, még mindig szoptatok és mensi szerencsére sehol sincs..:P A tejed persze, hogy megmarad, nyugodtan szoptass továbbra is, remélem sokáig lesz tejcsid! Sok boldogságot kívánok a babához!

LEhet, hogy ez még a szülés utáni. Azért beszélj a dokiddal. Van akinek eláll 1-2 hét után, és aztán újrakezdõdik Van akinek 4. hónap után megjön a mensije. Én 11 hónapja szültem, még mindig szoptatok és mensi szerencsére sehol sincs..:P A tejed persze, hogy megmarad, nyugodtan szoptass továbbra is, remélem sokáig lesz tejcsid! Sok boldogságot kívánok a babához!
A menstruáció nem befolyásolja a szoptatást.Maximum a gyermeked egy kicsit nyugtalanabb lesz.Valószínûleg mensirõl van szó és nem a gyermekágyi vérzés tért vissza.Igen mensizhetsz.
Szia! Én szülés után kb.4 hétig véreztem aztán a 7.héten megjött a mensim. Még várhatott volna néhány hónapot. Én is szoptatok de nem változott a tej mennyisége.
6.hétig bármikor vérezhetsz ez még nem mensi.nekem is ez volt rohantam a dokihoz de õ megnyugtatott a 6 hétbe ez belefér.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatok (5 hos a babám) de néha olyan éhségroham jön rám hogy feltudnék falni egy fél kg kenyeret is. Másnak is vannak ilyen rohamai?

2

Megharapta a mellbimbóm?

Kislányom nagyon megharapta a mellbimbóm, többször is. Félek a szájába adni. Mit tegyek??? Ilyen még nem volt... pedig sír, hogy éhes ...

6

Hány darab szoptatós melltartód van? Mennyire használod ki? Van közte csinosabb is?

Elsősorban nagyobb mellű anyukák válaszaira vagyok kíváncsi, akiknél fontos, hogy jól alá legyen támasztva.

7

Ti felébresztitek a babátokat 3óránként etetni vagy megvárjátok még felébred, ha éhes?

7

Ajánlanátok szép, kényelmes szoptatós melltartót nekem? Nektek van kedvenc darabototok?

Milyen összegben vettétek ?

Csak kínai van, de valahogy nem mutat szépen felsők alatt :S látszódik ahogy a betét benne van, szóval nem az igazi...
szeretnék valami olyat ami pólók, vékony kis felsők alatt is szépen mutat....

Nektek melyik jött be a legjobban ?

5

Szerintetek idővel változik a szoptatáshoz való viszonyom? Többi lent

Szóval elég gázul fog hangzani, amit most leírok... Még nincs gyermekem, tervben van, szeretnénk pár éven belül. Tudom, hogy a szoptatás mennyire kell majd a babának, mind kötődés mind egészséges táplálkozás szempontjából, de sajna nem nagyon "visszataszító". Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy én hogy fogok majd szoptatni. Kedvenc erogén zónám, és nem tudom, hogy a kettőt hogyan lehet majd összeegyeztetni. Volt valaki így? Vagy majd ha megszületik a kisbabánk, akkor változni fog a hozzáállásom?
Bölcsis néni leszek, úgyhogy mostanában napi téma a kisgyermek, csecsemő, újszülött és nekem mindig ez jut eszembe, hogy mi lesz majd ha arra kerül a sor.

22/l

9

Mennyi idő alatt fog elapadni a tejem?

3éves lesz a kislányom. Szeptemberben kezdi az óvodát. Muszáj leválasztanom. Ítéljetek el érte!!! Tegnap óta csak annyit fejek,hogy ne durranjon szét a cicim. Mikorra fog elapadni? Nem fog begyulladni?

4

A csokinak van tejszaporító hatása?

5

Mivel kezdjem a hozzátáplálást?

Inkább kóstoltatás, 2hét múlva lesz 4hónapos és elkezdeném ismertetni az ízekkel. Majd csak 2 hét múlva. Alma, barack, tejpép?

3

Töltött szelet van ebédre amiben van pár db gomba. Nem lesz baja tőle a babámnak ha szoptatom?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!