Találatok a következő kifejezésre: Menstruációs görcsök is lehetnek, (3 db)

1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

Magnéziumhiány miatt lehetnek erősebbek a menstruációs görcseim, vagy emiatt is kialakulhat a magnéziumhiány?

Általában vashiány szokott lenni, de eddig semmi gond nem volt pár hónapja viszont magnéziumhiányom van, ebbe belejátszhat a menzesz? Lehet kicsit hülye a kérdés, de na...

Legjobb válasz: Nem hülye kérdés,nekem ugyanez a problémám. Én magne B6-ot szedek, egy kúra azt hiszem 50 szem. Most pont beleesett a menzeszem a kúra idejébe,sokkal elviselhetõbbek voltak a görcseim,mint egyébként,mert én is nagyon szoktam görcsölni,ha megvan. Próbáld ki,érdemes!

Nem hülye kérdés, nekem ugyanez a problémám. Én magne B6-ot szedek, egy kúra azt hiszem 50 szem. Most pont beleesett a menzeszem a kúra idejébe, sokkal elviselhetõbbek voltak a görcseim, mint egyébként, mert én is nagyon szoktam görcsölni, ha megvan. Próbáld ki, érdemes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Amíg nem használtam Nuvaringet, nagyon görcsöltem én is. Nem volt magnéziumhiányom. Mégis sokkal elviselhetõbb volt, ha menzesz elõtt pár nappal már elkezdtem szedni 500 mg-ot. Amikor fájt kicsit jobban, bevettem pluszba még 1-et.

Menstruációs görcsök akkor is lehetnek, ha mondjuk a 14-19. nap között vagyok?

Ezek a görcsök utalhatnak terhességre is?

Legjobb válasz: Az inkább a peteérésre utal. Van, aki megérzi, hogy mikor van pé-e.

Az inkább a peteérésre utal. Van, aki megérzi, hogy mikor van pé-e.
A kérdező hozzászólása: Értem. Szal inkább peteérés? De hallottam olyat, hogy terhesség alatt is lehetnek ilyen görcsök, azért mert nõ a méh stb.. Igaz ez?
Szerintem tuti peteérés, általában ekkor van a két ciklus közötti napon, ha 28 nap akkor 14. nap körül van, így szerintem csak peteérésed van
A kérdező hozzászólása: Értem. Most vagyok a 19. napomon és ma este kicsit elkezdett görcsölni a hasam. lehet attól?
A kérdező hozzászólása: vagy ez a 19. nap már késõ a peteéréshez?
Nézzd meg a hüvelyed hõmérsékletét..ha több az átlagosnál , akkor peteérésed van.egyébként nem halottam még h valaki ilyen korán görcsölne terhesség alatt, ugyhogy sztem megnyugodhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!