Találatok a következő kifejezésre: Menstruációm mindig 29 napra jön meg, (3 db)

Nov2-án kezdődött a menstruációm 28-29 napra jön meg, kb;mikor lehet peteérésem. A peteérés változhat havonta vagy mindig egy bizonyos időben történik?

Legjobb válasz: igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!

igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!
A 14 nap nem pontos, mert ha 28 napos a ciklusod, akkor tényleg a menstruációd elsõ napjától számított 14. napon van, de ha 29, akkor már a 15. napon, és így tolódik. Egyébként változhat, hogy mikor van, ha nem egyforma hosszúak a ciklusaid.

Menstruációm mindig minimum 29 napra jön meg, most viszont a 24. napon megjött, ami még soha sem fordult elő. Reménykedhetek még, vagy elvetéltem?

Babát szeretnénk, amikor az Lh-teszt pozitív volt, akcióztunk. Menstruációm mindig minimum 29 napra jön meg, most viszont a 24. napon megjött, ami még soha sem fordult el?. 2 napig tartott csak 5-6 nap helyett, viszont elég er?sen véreztem. A terhesség tüneteit produkálom (fáradékonyság, állandó vizelési inger, émelygés... )

Legjobb válasz: Szia!Velem is elõfordult már ez(nem is olyan régen)Biztos hogy nem vetéltél el.NEM SZABAD ENNYIRE RÁKONCENTRÁLNI A TERHESSÉGRE!!A tüneteket a tudatalatid produkálta.Én már csak tudom...Velem ez 1,5 évig volt így (vettem ovu tesztet,kiszámoltam,vitaminokat szedtem,de nem jött össze)aztán annyi minden összejött,hogy nem koncentráltunk a baba kérdésre és én is alig akartam elhinni,de már 9 hetes terhes vagyok!!!Ugyhogy fel a fejjel és NE gondolj mindig rá!!!Ha jönni akar akkor jönni fog!!!ÉN SZORÍTOK NEKTEK!!!!!

Szia!Velem is elõfordult már ez(nem is olyan régen)Biztos hogy nem vetéltél el.NEM SZABAD ENNYIRE RÁKONCENTRÁLNI A TERHESSÉGRE!!A tüneteket a tudatalatid produkálta.Én már csak tudom...Velem ez 1, 5 évig volt így (vettem ovu tesztet, kiszámoltam, vitaminokat szedtem, de nem jött össze)aztán annyi minden összejött, hogy nem koncentráltunk a baba kérdésre és én is alig akartam elhinni, de már 9 hetes terhes vagyok!!!Ugyhogy fel a fejjel és NE gondolj mindig rá!!!Ha jönni akar akkor jönni fog!!!ÉN SZORÍTOK NEKTEK!!!!!
Szia! Nem biztos, hogy elvetéltél, én inkább úgy fogalmaznék, hogy elõfordulhat, hogy a petesejt megtermékenyült, de nem tudott valamiért megtapadni. Az elõzõ ciklusomban hasonló cipõben jártam, 2 egymástól független doki mondta, hogy a hõmérsékleti görbém és a tüneteim errõl árulkodnak. Tehát kitartás, talán majd a következõ menzi nem 5 napot siet, hanem 9 hónapot "késik"!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Most egyenlõre nem tudok nem erre koncentrálni, bár én is tudom, hogy jobb lenne. Nektek viszont gratulálok:) ))
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, mert kb. akkor kellett volna beágyazódnia, amikor elkezdtem vérezni, talán pár nappal késõbb kezdõdött a beágyazódás, és ez lehetett a baj. Olvastam, ha pé. után 10 nappal nem ágyazódik be, akkor valószínû, hogy nem fog sikerülni. Mindenesetre reménykedek a következõ hónap sikerében:) Köszönöm a válaszodat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!