Találatok a következő kifejezésre: Menstruációm előtt van (159 db)

Ha a menstruacio elott van nemi barnazas vagy 4-5 napig az mitol lehet?

Es utana van par nap piros ver...es miert van az, hogy felszedek par kilot menstruacio elott, latvanyosan?

Legjobb válasz: Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.

Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.
az 1. kérdés: nem tudom pontosan megmagyarázni, de normális dolog. 2.: hát nem tudom, nekem a hasam tûnik nagyobbnak (hájasabbnak) de az is természetes, mert olyankor felfúvodik.
az a barnázás a menstruáció közeledésének a jele ami természetes. felszedsz pár kilót* a testünk ijenkor vizesebbé válik úgymond és mindenünk nagyobbnak látszik. :)
a barnzás 4-5 nappal elõtte normális. Nõgyógyász mondta

Menstruáció előtt vannak tüneteid, amiből tudod, hogy nemsoká megjön a havi vérzésed? Ha igen kb hány nappal előtte?

pl. gondolok pattanásokra, hasgörcs, derékfájás stb...

Legjobb válasz: Nálam legalább 3-4 nappal elõtte jelentkezik kis hasfájás, haspuffadás, idegesség stbstb. Szóval az általános jelek. Sajnos elég idegesítõ tud lenni, mert már onnantól kezdve mindig olyan érzésem van, hogy bármelyik percben megjöhet.

Nálam legalább 3-4 nappal elõtte jelentkezik kis hasfájás, haspuffadás, idegesség stbstb. Szóval az általános jelek. Sajnos elég idegesítõ tud lenni, mert már onnantól kezdve mindig olyan érzésem van, hogy bármelyik percben megjöhet.
3-4 nap
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aválaszokat. Akkor szerencsére nekem eléggé "enyhe"tüneteim vannak xD Menzi elõtt pár nappal valamikor pattanások jönnek ki az arcomon, de olyan is elõfordul, hogy nincs patti vagy nagyon kevés, de vérzés elõtt közvetlen 1 nappal nagyon fáj a derekam, ami még 2 napig tart.
Csúnyább leszek. A hajam zsírosabb, az arcom öregebb, pattanásosabb. A hasamban jóslófájások kezdõdnek, van amikor már 10 nappal elõtte. De van olyan is, hogy csak elõzõ nap kezd el fájogatni. Közvetlenül elõtte 1-2 nappal elkezdem nagyon sötéten látni a dolgokat, állandóan szakítani akarok a barátommal, pl. merthogy úgyse fog sikerülni, úgyis megöregszem és elhagy, satöbbi, szegény meg nem érti mi bajom van, mikor nem csinált semmit. Párszor már felajánlottam neki ilyen állapotomban, hogy szakítsunk:) De már én is rájöttem, hogy olyankor annyira sötéten látom a világot, hogy olyankor nem szabad ilyen lényeges kérdésekben döntenem, mint pl. párkapcsolat, mert úgyse tudok olyankor optimista lenni.
1 héttel elõtte kezdõdnek a tünetek kb...elõször csak a mellbimbóm fáj, utána már az egész mellem (+ tele lesz csomókkal). Utána a derekam kezd marhára fájni és kijönnek a pattanásaim..meg hisztis leszek:D
1 héttel elõtte elkezd fájni a mellem
nekem semmi:) csak elõtte pár nappal megérzem h na mostanság fog megjönni:) 16l
pattanások sokasága édesség kívánat (de nagyon durván) hisztérikus vagyok ideges leszek hamarabb
kb 5-6 nappal elõtte mindig elbõgöm valami teljesen jelentéktelen dolgon. Hasgörcs, pattanások nem mindig vannak, de a sírás az eddig sosem maradt ki :) 20/L
Egy héttel elõtte ideges vagyok, bõr alatti pattanások keletkeznek, picit megnõ a mellem, érzékeny és picit fájnak a mellbimbóim.
fáj a hasam úgy 2 nappal elõtte, néha pattanásaim is vannak, meg kb.egy héttel elõtte már ingerült vagyok és érzékeny a szagokra, mint aki terhes
Derekam majd leszakad, ez már 2 nap múlva jelentkezik, aztán egy kis hasfájás.. és utána jönnek a pattik:S
Most jött meg. Nekem 2 napja szörnyû hasfájásom volt, hirtelen pattis lettem:S és ma megjott:D 13/L

Mitől van az, hogy a menstruacióm előtt van egy pici vér, másnap és lehet harmadnap is semmi majd megjőn rendesen?

Legjobb válasz: kérdéses h hany eves vagy? milyenek voltak a korabbi ciklusaid? gyakran az étkezés is rettentoen befolyasolja! szerintem tul nagy baj nem lehet, de ha a kovetkezo mensesnel is hasonlot tapasztalsz, keresd fel a nogyogyaszodat!

kérdéses h hany eves vagy? milyenek voltak a korabbi ciklusaid? gyakran az étkezés is rettentoen befolyasolja! szerintem tul nagy baj nem lehet, de ha a kovetkezo mensesnel is hasonlot tapasztalsz, keresd fel a nogyogyaszodat!
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok es mostanaban csinalja ezt de regebb is kesett sokszor meg 10 napot is

Menstruáció elött van aki kivánatos? Én pl. az ásványvizet vedelem literszám. :D

Legjobb válasz: Én mindig kívánatos vagyok! :p Amirõl te beszélsz az a kívánós. És az vagyok mensi elõtt.

Én mindig kívánatos vagyok! :p Amirõl te beszélsz az a kívánós. És az vagyok mensi elõtt.
Az ásványvízzel mákod van.. Én csokit ennék ilyenkor töménytelen mennyiségben, édességet.. Szerencsére nagy akaraterõvel rendelkezem így ellen tudok állni.. Nah jó.. Ez nem teljesen igaz.. Olyankor megszoktam inni egy nagy tejeskávét édesítõvel és az elnyomja egy darabig.. Jobb, mintha befalnám a hûtõt..

Lanyok. Nektek a folyas (tudjatok) az csak menstruacio elott van vagy a honap minden egyes napjan?

Ugy hallodtam hogy az a feher ize ami folyik az jelzi hogy meg kell jojjon...nekem viszont egesz honapban allandoan folyik :| Nem hiszem h valami betegseg lenne mert minden mas baratnomnek is folyik :) Nektek? 16/L

Legjobb válasz: hüvelyváladéknak hívják édesem:D az természetes

hüvelyváladéknak hívják édesem:D az természetes
az a normális ha végig van fojásod. ez attól függõen kicsit mindig változik hogy hol tartasz a ciklusban.
Nekem honap kozepen (peteereskor) van tobb attetszo szinu folyasom.
16 évesen inkább tanuld meg a helyesírást!!! Fojás-hallodtam... Jesszus, lány létedre írni sem tudsz!
A kérdező hozzászólása: Oh nem helyesirasi versenyen vagyunk...:| szerintem....!?
Nem de alap, hogy ha kiírsz egy kérdést, legalább helyesen tedd. Ráadásul a fogalmazás...

Hüvelyszárazság menstruáció előtt van vagy terhesség esetén?

Legjobb válasz: terhesség esetén,menstruációnál vizes folyás!

terhesség esetén, menstruációnál vizes folyás!
ÉN mensi elõtti nap száraz szoktam lenni, miután terhes lettem pedig krémes folyásom volt mensi elõtt és utána is. De szerintem nem ettõl függ hogy sikerült e.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, szóval még nem szeretnék gyereket egy ideig. azért lenne fontos ezt tudnom, mert lehet, hogy terhes vagyok... 1 napja késik, de még se hasfájás, se mellfeszülés... és nagyon félek :S

Peteérés a menstruáció előtt van kb. egy héttel?

Legjobb válasz: nem. két héttel

nem. két héttel
Általában 14 nappal van a mensi elõtt a peteérés. De lehet ez 10-17 is. Láttam már ilyet is. A peteérés jelei: a hõ hirtelen leesik, vagy utána lévõ napokon hirtelen emelkedni kezd a ciklus elsõ feléhez viszonyítva. A nyálka nagyon krémes, vagy tojásfehérjeszerû. Van aki érez szúrást a petefészek körül. Van aki peteérés után cicifeszülést érez. Van akinek van ovulációs vérzése. A méhszáj nagyon fenn van peteéréskor és nyitott. (ezt ha nem nézed te magad, szexuális aktuskor lehet érezni, hogy jobban fennt van mint szokott). Igaz, nem kérdezted ezeket, de a peteérést csak nagyjából tudod kiszûrni a mensid idõpontja alapján. Az ovulációs teszt is sokat segíthet. Sok szerencsét, bármit is szeretnél!
Nekem akkor volt, és meg is fogant a baba, pedig percre pontos 28 napos ciklusaim voltak...ne azzal törõdj, hogy mindenféle számolások és mikroszkópok mikorra becslik a peteérést.Az orgazmus is válthat ki spontán peteérést.Egyszerûen csak szexelj sokat felszabadultan a kedveseddel, és szeressétek egymást nagyon-nagyon.

Menstruáció előtt pár nappal kevesebb esély van a teherbe esésre?

Legjobb válasz: igazábol menstruáció elött már nem lehetne peteérésed, és ha esetleg van is a másik petefészkedböl, akkor nincs idö bágyazódni, mert a beágyazódás és a megtermékenyülés között van majdnem egy hét. szóval a legideálisabb 2 héttel a mensi elött, kb akkor van peteérésed is, ha késik a peteérés lehet késik a menstruáció is.

igazábol menstruáció elött már nem lehetne peteérésed, és ha esetleg van is a másik petefészkedböl, akkor nincs idö bágyazódni, mert a beágyazódás és a megtermékenyülés között van majdnem egy hét. szóval a legideálisabb 2 héttel a mensi elött, kb akkor van peteérésed is, ha késik a peteérés lehet késik a menstruáció is.
A ciklusom 21. napján volt uh-om, ami jelzett egy 10 mm-es tüszõt. Tudni, hogy 20 körül már lehet tüszõrepedés, ovuláció. 4 napra rá megjött a mens. Kíváncsiságból a mens. 4 napja után ovulációs mikroszkóppal teszteltem, ami pozitív lett. Peteérés bármikor lehet, viszont a körülmények nem igazán adottak a terhesség továbbvitelében, beágyazódás stb.

Menstruáció előtt fent van a hőmérséklet?

Legjobb válasz: Közvetlenül menstruáció elött esik le a hõmérséklet.

Közvetlenül menstruáció elött esik le a hõmérséklet.
Igen fenn van a hõ egész addig, amig meg nem jön.

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kima

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kimaradt egy hónapi menstruációm. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor rendben volt a ciklusom, de 3 éve, mióta abbahagytam össze-vissza van. Hormonvizsgálaton kb 2 éve voltam, akkor alacsony volt a progeszteron szintem. Kb 5 év múlva tervezem a gyermekvállalást. Epekövem miatt fogamzásgátlót nem javasolt a gasztroenterológus. Mit javasolna? Milyen gyógyszert szedjek a hormon/menstruációs zavaraimra? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!