Találatok a következő kifejezésre: Menstruációm előtt héttel a hőm (2 db)

Menstruációm előtt egy héttel a hőm 37, 2 fok, alapból 36, 8 szokott lenni. Utalhat ez terhességre?

Ja és este is 37 fok körül marad.

Legjobb válasz: A hõ megemelkedése általában a peteérésre utal. Ha babát akartok, akkor ilyenkor kell szeretkezni. Persze mindig a reggeli ébredési hõt kell mérni.

A hõ megemelkedése általában a peteérésre utal. Ha babát akartok, akkor ilyenkor kell szeretkezni. Persze mindig a reggeli ébredési hõt kell mérni.
A nõi ciklus trifázisos, azaz a mensi elsõ napjától a tüszõrepedés elõtti 2-3 napig marad kb 36, 6 körül. A tüszõrepi elõtt kicsit leesik, majd a tüszõrepi után megemelkedik 2-3 tizedet, úgy 37 köré. És így marad a következõ mensiig. Ha idõközben megtörtént a beágyazódás, és ez "stabil", akkor a hõd nem megy le, mert a szervezet továbbra is termeli a progeszteront, amelynek a szintje a tüszõrepedéssel együtt növekszik meg. Ha nincs baba, a progeszteronszint leesik, vele a hõ is.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/index.php?p=6
Nem jó a linked! A magas hõ az jót jelent, de viszont a fejfájás mensi közeledést jelent, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6af24341292a864412e50c.. bocsi, az elõbb rosszul linkeltem :$
Bocs de ez a görbe nem görbe. Ha tényleg késik egy hete miért nem csinálsz tesztet? Már kimutatja ha baba van. Mi innen csak tippelni tudunk, lehet hogy baba van, ha a reggeli hõd ilyen magas, ez utalhat rá! A tünetek mindenkinek másak, van akinek egyáltalán nincs. Jövöhéten mehetsz dokihoz is! Õ tutira megmondja. Holnap meg vegyél egy tesztet és csináld meg, már nem kell reggel tesztelni. Nekem 1 hét késéssel délutániból is erõs + lett. Minden jót kívánok!
Hát ez igen csak babás tünet! :) Az egyik ismerõsömnek is nagy fejgörcsei voltak a második terhessége elején.
Lehet találgatni, de a teszt többet segít mint mi tudunk! Sok sikert a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!