Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció vége erős (4 db)

Múlt hónapban a menstruációm végén együtt voltam a párommal védekezés nélkül. A következő menstruációmnak kedd-szerda környékén kell megjönnie, azonban szerintem mára megjött, csak még nem olyan erős. Ezek után szerintetek megnyugodhatok?

Ez nem lehet beágyazódás stb. jele, ugye?

Legjobb válasz: persze, ma megjön a mensesed, nem nagyon van okod aggódni, fõleg, hogy elvileg nem is pé. idõszakban voltatok együtt jó, vannak kivételek, de ha rendesen megjön, ahogy szokott, piros, erõs stb. akkor nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes

persze, ma megjön a mensesed, nem nagyon van okod aggódni, fõleg, hogy elvileg nem is pé. idõszakban voltatok együtt jó, vannak kivételek, de ha rendesen megjön, ahogy szokott, piros, erõs stb. akkor nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Igen, elvileg nem peteérés idõszakában történt a "baleset", de akkor szerinted kizárható, hogy ennyi idõ után beágyazódásos vérzésrõl lenne szó? A peteérésem elvileg a "jó" idõpontban történt, mivel nagyon elkezdett fájni a mellem, ami pont mára csillapodott...
ha olyan, mint lenni szokott, kizártnak tartom, a beágyazódás inkább csak pár maszatfoltocska, és nem vérpiros
A kérdező hozzászólása: Mostanra már szinte nincs semmi :( Viszont múlt héten csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Ezek szerint tényleg nincs ok az aggodalomra és csak túlreagálom a dolgot?
az nyilvánvaló, hogy túlreagálod:D nem látok pontos dátumokat, de a teszt mondjuk korai volt szerintem mindenhez a vérzés nem folyik belõlünk egyáltalán, várd meg a holnapot, mi lesz ha esetleg tényleg beágyazódási vérzés lenne, szerda reggel - ha addig nem jön meg végül is - csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj

Erős barnás folyásom van, menstruáció végén és még mindig úgy görcsölök, mint az első napokban. Valami baj lehet mögötte?

Egy hete jött meg, tegnap délel?tt elmúlt 5 napra mint máskor, aztán délután megint megjött, még tegnap...És elég er?sen. És ma meg átváltott barnás folyásra és emellett a görcseim megmaradtak.

Legjobb válasz: Szerintem minfenféleképpen menj el orvoshoz. Tény hogy a nõk többsége görcsöl menstruáció közben, de az hogy egymás után egy nap elteltével megjött az nem egy hétköznapi dolog.

Szerintem minfenféleképpen menj el orvoshoz. Tény hogy a nõk többsége görcsöl menstruáció közben, de az hogy egymás után egy nap elteltével megjött az nem egy hétköznapi dolog.

Menstruáció vége felé erős mellfájdalmam és ritkán, szúró alhasi fájdalmam van. Természetes ez? Talán előjele valami betegségnek, vagy csupán a hormonok miatt?

Legjobb válasz: ezek premenstruációs tünetek (szerintem), nekem is van, h nagyon nem bírod, írass fel valami fájdalomcsillapítót

ezek premenstruációs tünetek (szerintem), nekem is van, h nagyon nem bírod, írass fel valami fájdalomcsillapítót
A kérdező hozzászólása: A PMS nem a mensi elõtt szokott lenni?
Szerintem ez nem természetes, fõleg ha eddig nem volt ilyen. Nem szokott össze-vissza megjönni vagy több/kevesebb mint máskor? Szerintem menj dokihoz, ha a hormonok csinálják ez akkor se jó, mert lehet cisztád is tõle (mármint ha felborult az egyensúly). Írjál majd, mert kíváncsi vagyok. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Eddig csak mensi elõtt fájt egy picit. Volt egy szülésem tavaly 21-ik héten, beteg volt a kisfiam, meghalt. :( Aztán leállt a petefészkem mûködése (pszichikálisan idéztem elõ a depresszióval) Utána teljesen helyreálltam. Most márciusban meg egy vetélés. :( Lehet hogy tisztulok, mert a vetélés óta az elsõ mensi nem igazán volt brutális (arra számítottam). A mostani volt nagyon durva. Remélem most jövök helyre. Nem múlik el hamarosan, akkor tényleg doktor bácsi lesz a vége.
2. válaszoló vagyok. Így már érthetõ, meg is válaszoltad. Szerintem ne aggódj, úgy lehet ahogy írod. Azért ha nem múlik, menj el tényleg.

Jan.25. -én lett vége a menstruációmnak, és azóta elég erős barna folyásom van, ami elég kellemetlen! Mi ez vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehetne találgatni, hogy hormon probléma vagy gyulladás, vagy bármi más. Igazából nem oldja meg a problémádat, ha itt megpróbáljuk megtippelni az okokat, mert csak orvos tud segíteni.

Lehetne találgatni, hogy hormon probléma vagy gyulladás, vagy bármi más. Igazából nem oldja meg a problémádat, ha itt megpróbáljuk megtippelni az okokat, mert csak orvos tud segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!