Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció utáni egyből (5 db)

Ha a fogamzásgátló hat, utána egyből meg kell jönnie a menstruációnak?

A barátnőmmel nem védekeztünk, ezért vettünk 1 fogamzásgátlót és egyből be is vette. Egy ismerősünk azt mondta, hogy utána egyből meg kell jönnie, de neki még nem jött meg. A válaszokat előre köszönöm!:)

Legjobb válasz: kérjük olvass el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.

kérjük olvass el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.
nem esemény utánira gondolsz? mert a fogamzásgátló az egész más tészta...
Annyira birom, mikor mindenkit lemondanak mert nem védekezik... Mintha még ez nem fordult volna elõ soha senkivel...szánalmas -.- amugy én múltkor 72 órás tabit vettem be, szerintem te is erre gondolsz...ami allitolag minél hamarabb veszeed be annal hatasosabb...nos én 12.5 órára vettem be és mégis teherbe estem, mi védekeztünk, csak kiszakadt a gumi...én ott rontottam el, hogy nem mentem nõgyógyászhz az esemeny tabi bevétele utan 2 hettel...mond meg a b.-nõdnek h mindenképp menjen el mert akkor még lehet segiteni egy artatlan injekcióval, ha terhes lenne...nkm sajnos már nem lehetett... ha bármi kérdésetek lenne, irjatok priviben :)
utolsó: egyébként nem muszaj megjönnie azonnal...de általában igen, a tabi bevétele utan kb 1 hettel meg kéne jönnie...persze csak ha hatott

A menstruációm után 10 nappal együtt voltunk a párommal és az első behatolásnál még nem használt gumit. Utána egyből felvette. Mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!

Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!
Beléd élvezett?
Mindenképp csinálj tesztet, mert valóban a legtermékenyebb idõben voltál! Ha elfogadsz egy tanácsot, az ún. örömkönnyek bizony már az elõjáték során jönnek! Legközelebb légy okosabb!
A kérdező hozzászólása: az elõváladék neki nem szokott az elején jönni, inkább közben jellemzõ. Köszönöm a használható válaszaitokat!
Ezt cáfolom , hogy az elõváladék késõn jön... Nálunk van , ha már feláll jön, és akkor még hozzá sem nyúltam. Szóval kiszámíthatatlan.
basszus... pont ovulációkor? Ha rád néz már terhes lehetsz ilyenkor! (értsd: hipertermékeny vagy)
mennyi az esélye? 79, 845689 %
A legrosszabbkor a legidiótább dolgot tettétek. Lehetsz terhes.
A menstruációd elmúlása után kb. 10 nappal van a peteérésed, tehát belõttétek a legesedékesebb napok egyikét. Most csak reménykedj, hogy a teszt negatív lesz 14 nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: Nem. Azt csak késõbb a gumiba. Ezt az elõváladék miatt kérdezem.
HE-HE-HE. Dugás után egybõl felvette ? !!!!!

Menstruáció utáni napon egyből nő a hőmérséklet? Miért reggel kell mérni? Napközbe nem jó?

Legjobb válasz: Azért kell reggel mérni, mert akkor teljesen nyugalmi állapotban vagy! Akkor nem játszanak közre semmilyen tényezõk! Reggel mérd, még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból. Lehetõleg legyen melletted, úgy hogy aznap este leráztad! Hogy ha valakinek megjön és mégis terhes nem tudom, hogy mennyinek kell lennie a hõnek, mert még nem voltam kismama, sajnos :( ! És mindenképpen azonos idõben és helyen mérd, és lehetõleg ugyanazon a hõmérõvel! Én hüvelyben mérem! Kitartást! Jó méregetést!

Azért kell reggel mérni, mert akkor teljesen nyugalmi állapotban vagy! Akkor nem játszanak közre semmilyen tényezõk! Reggel mérd, még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból. Lehetõleg legyen melletted, úgy hogy aznap este leráztad! Hogy ha valakinek megjön és mégis terhes nem tudom, hogy mennyinek kell lennie a hõnek, mert még nem voltam kismama, sajnos :( ! És mindenképpen azonos idõben és helyen mérd, és lehetõleg ugyanazon a hõmérõvel! Én hüvelyben mérem! Kitartást! Jó méregetést!
A kérdező hozzászólása: És ha valaki terhes és megjön neki mégis annak mennyi a hõje?
Szia! Én is úgy vagyok mint te. Nekem is megjött, de kevés volt, és most négy nappal mensi után 36.9 a hõm. Tudom, hogy ezzel nem segítettem, de együtt érzek a tanácstalanságoddal. Ha megjött, hogy lehet mégis fenn a hõm??! Ezt én sem értem. Hátha ad valaki valami jó választ! :-) Addig is kitartás!
4, 92%
Ahhoz a 4, 92%-hoz - amennyiben valós szám - hozzátenném, hogy ma valaki írt ide hogy terhes lett ... 0, 3%-al!
A kérdező hozzászólása: akk?:( a teszt mennyi idõ utánn mutatja ki?
Hát, mivel jópár napig is elélhetnek bent a kis fickók, ezért ez már akár lehet 10. nap körül is, azmeg lehet közel peteéréshez, necces, én elmennék a helyedben 72 órásért minél elõbb.
Teszt kb 14 nap után ér valamit, a beágyazódás alapból 10 nap körül van, addig csak lébecolnak a kis szakmunkások.
A kérdező hozzászólása: 2.menet esetén is???:O
A kérdező hozzászólása: Koszi :(
Általánosságban nem tudom, de nekem nem volt pe. érésem utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!