Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után van (178 db)

Ha elmaradt menstruáció után van egy kis barnázás az a menstruácit jelenti? VAn még remény a babára?

Legjobb válasz: Nekem barnázás után sajnos mindig megjött pár nap múlva. De ez még szerintem nem garantálja azt, hogy ne lehetne baba. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy végig terhesség alatt menstruált a nõ. Várj még néhány napot. Ha nem jön meg, tesztelj.

Nekem barnázás után sajnos mindig megjött pár nap múlva. De ez még szerintem nem garantálja azt, hogy ne lehetne baba. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy végig terhesség alatt menstruált a nõ. Várj még néhány napot. Ha nem jön meg, tesztelj.
Szia! Ha csak barnázgatnál menzi helyett, akkor még lehet baba. Várj szerintem is pár napot és tesztelj! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat meg a bíztatást! én még reménykedek:)

Szülés után hány rendszeres menstruáció után van esély újra teherbeesni?

Talán naív és buta kérdés.... elnézést. 10hete szültem császárral, de mivel a babánkat elvesztettük, szeretnék mihamarabb új terhességet vállalni. A fél évet- egy évet kivárni mindenképp javasolják amit meg is fogadunk, de már 2.5 hónapja hogy nem menstruálok.... A tejem sajnos még mindig néha csordogál, pedig nincs kit szopiztatnom :(, talán ezért késik? Mennyit várjak, mennyi id? után szóljak a dokinak szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! 2,5 hónap után jött meg elsõre császár után. Azóta 6 hetes terhes vagyok. De nekem hamar elapadt a tejem. Addig nem jött meg. Sok sikert!

Szia! 2, 5 hónap után jött meg elsõre császár után. Azóta 6 hetes terhes vagyok. De nekem hamar elapadt a tejem. Addig nem jött meg. Sok sikert!
Sajnos nem lesz hasznos a válaszom, csak gondoltam leírom hogy õszinte részvétem és szívbõl kívánom hogy mihamarabb tudj újra babát vállalni és hogy minden rendben legyen!
Utolsó vagyok, én is császáros voltam.
Szia! Én 18 hónapig szoptattam a lányom és ezidõ alatt nem jött meg a menzeszem sem. Mikor megjött, 4 hónap múlva sikerült teherbe esnem. Nagyon drukkolok Nektek!
Nagyon-nagyon sajnálom :o(( Megértem, hogy most úgy tudsz észnél maradni, ha már a következõ picire koncentrálsz. A tejed elállítására esetleg próbálj meg apasztó homeos bogyókat (a gyógyszertárban segítenek). Aztán, ha már elapadt, és még mindig nem jön meg a mensid, akkor szólj a dokidnak. Egyébként teherbe eshetsz akár most is, hiszen nem tudhatod, mikor van azelsõ ovulációd. Ne aggódj, van ideje megjönni a ciklusodnak, és drukkolok, hogy kárpótoljon az élet ezután a borzasztó veszteség után.
Mire írtam, nem elõzõ lettem, hanem a 2.! Csak hogy elkerüljük a félreértéseket.
Ja elõzõ vagyok! Van, aki úgy esik teherbe, hogy nincs is még menszije! Szerintem ez nem attól függ hányszor volt meg, hanem attól, hogy van-e Pé vagy csak mensi!
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Még menstruáció elött is teherbe eshetsz, mivel a peteérés a menstruációt megelõzi. Szóval akár már most is teherbe eshetsz, így jó lesz vigyázni. Igen, ajánlatos még várni, hogy regenerálódj, fõleg császár után. Én császárral szültem, és azt mondták, hogy a következõ babáig még várjak minimum 18 hónapot, de jobb, a 2 év. Valószínû még a tejcsi miatt nem indult meg a menstruációd, de az a biztos, ha rákérdezel a dokidnál. Szerintem ezt akár telefonon is megteheted.
Nagyon sajnálom, ami veled, veletek történt!! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni. Nem hívott vissza kontrollra? Ha aggódsz, keresd fel! Hagyj magadnak idõt gyászolni, mielõtt jönne az újabb kis jövevény (de te tudod, ez csak az én tanácsom)!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!

Hogy hívják azt a barna váladékot, ami a menstruáció után van?

Legjobb válasz: nincs speciális neve. szimplán régi vér és nem piros, hanem barna.

nincs speciális neve. szimplán régi vér és nem piros, hanem barna.
Mi csak barnázásként emlegetjük, egyébként azért van mert már nagyon kevés a vérzés és mire a külvilágra jut bomlik, emésztõdik.
Barna folyás.
Hasmenés?
Mikor szokott jelentkezni a barnazas es meddig tart nalatok? Fajdalom is kiseri? Aggodom, mert szerdan volt a menstruaciom utolso napja, es tegnap elkezdtem pecsetelni.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj és max 1 nap

Normális-e, hogy egy ideje minden menstruációm után van barna folyásom 1 vagy maximum 2 napig?

Legjobb válasz: Szerintem igen,ez egyszerûen abból adódik hogy a vérzés mennyisége iylenkor már kevés,és megalvad mire kiér belõled,ezért lesz barna. Nem lehet ugy vége mintha elvágták volna:-)

Szerintem igen, ez egyszerûen abból adódik hogy a vérzés mennyisége iylenkor már kevés, és megalvad mire kiér belõled, ezért lesz barna. Nem lehet ugy vége mintha elvágták volna:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!:) Ebbe az alvadásos dologba még bele se gondoltam, igazad lehet.. Csak már furcsállottam, hogy egy ideje minden menstru után van.. és gondoltam megkérdezem már, hogy nincs e ezzel gond.. Mégegyszer köszi a gyors és hasznos választ!

Milyen a normális folyás közvetlenül (egynapos) menstruáció után? És, ha baba van akkor milyen?

Legjobb válasz: Menstruáció után száraz napok jönnek,amikor alig van folyás.De milyen az a "egynapos"menstruáció,amit írsz?

Menstruáció után száraz napok jönnek, amikor alig van folyás.De milyen az a "egynapos"menstruáció, amit írsz?

Menstruáció után mért van barna folyás? És ez általában hány napig tart?

Legjobb válasz: A legjobb tudomásom szerint a barna folyás nem más, mint alvadt vér. A menstruáció "nehezebb" napjain élénkebb színû, mert elég intenzív a vérzés ahhoz, hogy gyorsan távozzon. Ahogy csökken az intenzitása, lassul ez a folyamat és már nem a "friss vér" távozik, hanem a kissé alvadt. Nálam ez úgy szokott mûködni, hogy nagy átlagban 7 napig tart a mensim. 4 napig intenzív, utána 3 napig csak maszatol, barnás folyás van. Van, hogy ez egy-két nappal tovább tart, de az ritka. Mikor utoljára sokáig volt a mensi után barnás folyásom (akkor összesen 11 napig tartott mindennel együtt) akkor gyulladásom volt.

A legjobb tudomásom szerint a barna folyás nem más, mint alvadt vér. A menstruáció "nehezebb" napjain élénkebb színû, mert elég intenzív a vérzés ahhoz, hogy gyorsan távozzon. Ahogy csökken az intenzitása, lassul ez a folyamat és már nem a "friss vér" távozik, hanem a kissé alvadt. Nálam ez úgy szokott mûködni, hogy nagy átlagban 7 napig tart a mensim. 4 napig intenzív, utána 3 napig csak maszatol, barnás folyás van. Van, hogy ez egy-két nappal tovább tart, de az ritka. Mikor utoljára sokáig volt a mensi után barnás folyásom (akkor összesen 11 napig tartott mindennel együtt) akkor gyulladásom volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Nekem menstruáció kimaradásom van? 12 éves korom óta van menzeszem de soha nem volt pontos 16 éves vagyok van egy 7 honapos kisfian négse jelentkezik a menzeszem 1 szer volt szülés után! Az lehet ok hogy fogytam 51kilo vagyok és 56 szoktam lenni?

Legjobb válasz: Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!

Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!
szia. igen lehet ok. hirtelen fogyás, lehet felborult a hormonháztartásod.Elég ok ez is hogy késsen.Gratula a babádhoz:)
jézusom te már akkor 15 évesen keményen vágtad a témát a szex-ben ehhez csak gratulálni tudok én biztos szégyenleném magam hogy ilyen korban szülök:S:S:S gyakorlatilag nem is éltél hogy ugy mondjam, de ezútán már fogsz mert fel van adva a lecke

Hány nap után lehet tesztelni? Normális, ha menstruácio gőrcsőm van, kőzben lehet hogy baba van a dologba?

érdekeen fáj a cicim

Legjobb válasz: En a ,,nem vart,, menstruaciom utan 4 nappal vegeztem el a tesztet es pozitiv lett. Plane ha faj a cicid mindenkeppen vegezd el a terhessegi tesztett. Sok szerencset!

En a , , nem vart, , menstruaciom utan 4 nappal vegeztem el a tesztet es pozitiv lett. Plane ha faj a cicid mindenkeppen vegezd el a terhessegi tesztett. Sok szerencset!
Van akinek mensi elõtt 1-2 nappal is pozitív a tesztje.Én ma vagyok a 28.napon és reménykedem a negatív teszt ellenére is.

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Gombás fertőzésem van/volt és a közeli menstruáció miatt nem kezdtem el a hüvelykúpos kezelést, de menstruáció után nem jelentkeztek a tünetek és lefeküdtem a párommal, lehet, h feljebb kúszott a fertőzés? Azt miből lehet megtudni?

Attól függetlenül végigcsinálom a hüvelykúpos kezelést meg a páromat is kenegetni fogom, csak félek,h ha feljebb is kúszott az kiderül-e orvos meglátogatása nélkül?

Legjobb válasz: azt elfelejtettem írni,h szeretkezés után azonban fájt a hüvelyem,de az égõ,viszketõ érzés elmúlt...

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, h szeretkezés után azonban fájt a hüvelyem, de az égõ, viszketõ érzés elmúlt...
a menzesz alatt nem múlt el szerintem csak a tünetek múltak el menj vissza az orvoshoz
a menzesztõl nem múlt el csak a tünetek menj vissza az orvoshoz és csináld végig a kezelést
Egyet értek az elõttem válaszolóval. A menses vagy felerõsíti, vagy gyengíti a tüneteket, itt nálad ez esetben gyengítette. A szex közbeni fájdalom egyértelmûen arra utal, hogy valami nem okés. Szóval csak a tünet múlt el, de maga a fertõzés nem. A partnert is kezelni kell, de gondolom ez már rég megoldódott ez a kérdés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!