Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után nappal teherbe eshettem (4 db)

Menstruáció után 3 nappal teherbe eshettem?

Volt közöttetek olyan,akinek így is összejött?

Legjobb válasz: elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?

elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?
Kicsi az esélye annak, hogy terhes lettélé, de ki tudja! Ne add fel!
Elvileg minden lehetséges, de pici rá az esély! Ha nem jön most össze, ne aggódj, és ne görcsölj! Attól nem lesz jobb! Új hónap új esély! Ezt már hallottam többször és szerintem is így van!
Én kétszer is a menszi után közvetlenül estem teherbe... Úgyhogy nem lehetetlen...
Jónás naptár szerint nekem menszi után 3 nappal volt elvileg a megfelelõ pillanat. Mi mindent megtettünk. Majd kiderül. Szóval elvileg minden lehetséges.
Szerintem meg minden lehetséges. Csak nagyon optimális eseteben van a peteérés menses elõtt 14. napon, tehát lehet elõbb és késõbb is. Nekem pl menses elõtt 5 nappal van.
A kérdező hozzászólása: Szomorú vagyok!
Lehetséges, bár igen kicsi az esély.
A kérdező hozzászólása: Akkor szeretkeztünk védekezés nélkül.Elvileg még 3 nap volt a "próbálkozási idõ" kezdetéig.Sajnos azóta utazás miatt nem próbálkozhattunk.Sokat fáj a derekam és néha a petefészkem is.
Nekem mindhárom gyerekem menstr. utáni 1-3. napon fogant!Pont azért nem védekeztünk, mert kicsi aze esély , de mindig így jött össze4 Mindhárom lány!
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

Nekem kb. a menstruació után a 15. napon jelentkezett köztes vérzés és 3 napig tartott. Teherbe eshettem?

elöször azt hittem h megjött megint de elmult , dokihoz hétf?n megyek. Még sose tapasztaltam ilyet azért is érdekelne h történt valakivel vmi hasonlo és teherbe esett - e ? ( szeretnénk kisbabát )

Legjobb válasz: az lehetett a pet.éréstõl is elég gyakori sok nõ innen tudja hogy p.érése van.ha együtt voltatok könnyen elõfordulhat a terhesség.

az lehetett a pet.éréstõl is elég gyakori sok nõ innen tudja hogy p.érése van.ha együtt voltatok könnyen elõfordulhat a terhesség.
Peteérés miatt lehetett, és ha együtt voltatok, akkor könnyen lehet belõle baba, azt mondják, a közti vérzéskor extrém termékeny vagy. Viszont még a doki sem fog sokat látni, ha ez pár napja volt, hiszen még csak be sem ágyazódott...

Bogarat ültettek a fülembe. Furcsa tünetem van menstruáció után 1 nappal. Létezik ilyen, teherbe eshettem?

Tesót szeretnénk, de még nem sikerült, igaz, még most csak 1 sikertelen hónapon vagyunk túl. Biztunk benne, h nem jön meg, de május elsõ hetében még is megjött. Ezt a hónapot kivéve, nekem 4 nap alatt le zajlik a mensim. Most, meglepõ módon el tartott majdnem egy hétig. Nem volt kevés. Tegnap már elmúlt már jele se volt a mensinek. majd ma, volt egy piros folt, de annyi. azóta semmi. Viszont reggel óta fáj az alhasam, pont úgy amikor menstruálok. Sõt, menses alatt, minden evés után hányingerem volt. nem tudom ezeket hova tenni, hisz ha megjött, nincs baba. Tesztet is ezért nem vettem eddig. Szerintetek mit csináljak? Létezne hogy megjött de még is sikerült? Utoljára 12 nappal ezelõtt történt meg a dolog, menses elött 5-6 nappal. ciklusaim 30-31 naposak.

Legjobb válasz: Azt kihagytam h a derekam is fáj.

A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam h a derekam is fáj.
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, voltak halvány pozi tesztjeim, megjött , de nekem kevesebb volt...majd azóta is halványakat tesztelek. A héten megyek orvoshoz. Szerintem tesztelj mindenképpen! Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó neked :-) Én azért se teszteltem mert nekem normálisan megjött. csak most h elmúlt, megjön érzésem van. fura.
Elég valószínûtlen. Kevesebb napig tartó, a megszokottnál kisebb intenzitású vérzésnél lehet gyanakodni.
ha kevesebb, alig van akkor gyanús. normális menzinél nem.
Anyumnál 1x, nálam 2x is elõfordult, hogy megjött az elsõ hónapban RENDESEN!!!-ezért is lett elszámolva a születési várható ideje a gyerekeimnek. mert ugye ragaszkodnak ahhoz, hogy a menzesz elsõ napjától számolják... :D egyébként az egyik ismerõsnél az elsõ gyerek csak a 6. hónapban derült ki! addig rendes vérzése volt! semmi terhes tünet! csak a 6. hónapban, amikor azt hitte hogy daganata van...akkor közölte vele az uh-n a doki hogy ez nem daganat, és jó lenne ha elkezdenék berendezni a babaszobát :D képzelhetitek! 3 hónapja volt felkészülni a párnak a gyerekre! a szegény csaj meg csak mondta hogy dehát én nekem megvolt minden hónapban :D a 8. hónapig!!! "menstruált!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!