Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után nappal teherbe eshettem (3 db)

Menstruáció után 3 nappal teherbe eshettem?

Volt közöttetek olyan,akinek így is összejött?

Legjobb válasz: elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?

elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?
Kicsi az esélye annak, hogy terhes lettélé, de ki tudja! Ne add fel!
Elvileg minden lehetséges, de pici rá az esély! Ha nem jön most össze, ne aggódj, és ne görcsölj! Attól nem lesz jobb! Új hónap új esély! Ezt már hallottam többször és szerintem is így van!
Én kétszer is a menszi után közvetlenül estem teherbe... Úgyhogy nem lehetetlen...
Jónás naptár szerint nekem menszi után 3 nappal volt elvileg a megfelelõ pillanat. Mi mindent megtettünk. Majd kiderül. Szóval elvileg minden lehetséges.
Szerintem meg minden lehetséges. Csak nagyon optimális eseteben van a peteérés menses elõtt 14. napon, tehát lehet elõbb és késõbb is. Nekem pl menses elõtt 5 nappal van.
A kérdező hozzászólása: Szomorú vagyok!
Lehetséges, bár igen kicsi az esély.
A kérdező hozzászólása: Akkor szeretkeztünk védekezés nélkül.Elvileg még 3 nap volt a "próbálkozási idõ" kezdetéig.Sajnos azóta utazás miatt nem próbálkozhattunk.Sokat fáj a derekam és néha a petefészkem is.
Nekem mindhárom gyerekem menstr. utáni 1-3. napon fogant!Pont azért nem védekeztünk, mert kicsi aze esély , de mindig így jött össze4 Mindhárom lány!
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

Nekem kb. a menstruació után a 15. napon jelentkezett köztes vérzés és 3 napig tartott. Teherbe eshettem?

elöször azt hittem h megjött megint de elmult , dokihoz hétf?n megyek. Még sose tapasztaltam ilyet azért is érdekelne h történt valakivel vmi hasonlo és teherbe esett - e ? ( szeretnénk kisbabát )

Legjobb válasz: az lehetett a pet.éréstõl is elég gyakori sok nõ innen tudja hogy p.érése van.ha együtt voltatok könnyen elõfordulhat a terhesség.

az lehetett a pet.éréstõl is elég gyakori sok nõ innen tudja hogy p.érése van.ha együtt voltatok könnyen elõfordulhat a terhesség.
Peteérés miatt lehetett, és ha együtt voltatok, akkor könnyen lehet belõle baba, azt mondják, a közti vérzéskor extrém termékeny vagy. Viszont még a doki sem fog sokat látni, ha ez pár napja volt, hiszen még csak be sem ágyazódott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!