Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után nappal teherbe (43 db)

nagyon kicsi szerintem.
nem, ha ugynaolyan erös a menzeszed ugyanaddig trt mint máskor akkor nme vagy terhes. ráérsz akkor tesztelni ha már nem jött meg egy napja.
Szerintem nem vagy terhes, célozzátok meg a peteérési idõszakot akkor a legkönnyebb teherbe esni, sok sikert:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek szép napot

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Menstruáció után 6 nappal teherbe lehet esni? És ha igen azt lehete érezni már a fogantatás utánni napokban, úgy mintha kéne újra menstruáljál? És muszáj megvárni a következő havit 10 napra rá nem lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Elfelejthetnétek már ezt a "menstruáció után x nappal" dolgot. Már nem elõször olvasom itt. Nõ vagy, tanuld meg, hogyan is számolják a ciklust. Menzesz ELSÕ napjától szoktuk, mivel egy vadidegennek halvány lila fogalma sincsen arról, hogy te hány napig menstruálsz. Ha csak 3 napos a menzeszed, akkor a menzesz utáni 6. nap még csak a ciklus 9. napja, de ha 6 napig menstruálsz, akkor a 12. Azért nem mindegy. Másrészt ilyen kérdéseknél azt sem árt tisztázni, hogy hány napos is a ciklusod. Ha 35, akkor vszínûleg a peteérésed is késõbb van. Egyébként MINDIG van esély a terhességre, csak vmikor több, vmikor kevesebb. A kérdéses aktus után 14 nappal csinálj tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl. Tudom, most ez kicsit kioktató hangnemnek tûnik, de egyáltalán nem így gondolom ám:) Szóval nem akartalak ezzel a kommenttel megbántani vagy ilyesmi:)

Elfelejthetnétek már ezt a "menstruáció után x nappal" dolgot. Már nem elõször olvasom itt. Nõ vagy, tanuld meg, hogyan is számolják a ciklust. Menzesz ELSÕ napjától szoktuk, mivel egy vadidegennek halvány lila fogalma sincsen arról, hogy te hány napig menstruálsz. Ha csak 3 napos a menzeszed, akkor a menzesz utáni 6. nap még csak a ciklus 9. napja, de ha 6 napig menstruálsz, akkor a 12. Azért nem mindegy. Másrészt ilyen kérdéseknél azt sem árt tisztázni, hogy hány napos is a ciklusod. Ha 35, akkor vszínûleg a peteérésed is késõbb van. Egyébként MINDIG van esély a terhességre, csak vmikor több, vmikor kevesebb. A kérdéses aktus után 14 nappal csinálj tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl. Tudom, most ez kicsit kioktató hangnemnek tûnik, de egyáltalán nem így gondolom ám:) Szóval nem akartalak ezzel a kommenttel megbántani vagy ilyesmi:)
Igen. Nem feltétlen. Nem muszáj, de lehet, h nem lesz megfelelõ az eredmény, azért én nem várnék kövi menstruációig, inkább elmennék a nõgyógyhoz felíratni 72órásat.
A kérdező hozzászólása: Én szeretném ha pozitiv lenne:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kérdésemre a választ:) és nem vettem rossz néven. Általába 5-6 napig menstruálok és a ciklusom 23-25nap változó
Meg van már a kisbaba? :)

Igaz az, h menstruacio utan 3 napig nem eshet teherbe egy no? V mennyi az eselye?

Legjobb válasz: Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))

Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))
A kérdező hozzászólása: hüha :D
Elméletileg igaz, gyakorlatban pedig elõfordulhat, hogy valaki ilyenkor is teherbe eshet. A fenti okok miatt... nem akarok ismételni :-)
Valószinûleg én egy ilyen DE.. vagyok! ;-))
Én menszi után 1-2nappal lettem kismama így utána számolva... :)

Menstruacio utan hany nappal lehet teherbe esni?

Menstruácio elmulása után 3 nappal voltam együtt a baratommal ,most sajnos nem volt kotton nálunk,és ígyhát nem beszélhetek védekezésröl,mivel mielött elment hamar kivette. Véleményetek?

Legjobb válasz: bármikor teherbe lehet esni! még menstriáció közben is ha úgy van ... :S de a legnagyobb esély a menstruáció utáni 12-16 dik nap között van

bármikor teherbe lehet esni! még menstriáció közben is ha úgy van ... :S de a legnagyobb esély a menstruáció utáni 12-16 dik nap között van
A legnagyobb esély a ciklus 13-20 napja között fokozott veszély pedig a ciklus 1-20 napja között van. Szóval lehet, hogy kolbász van a cipódban!
Az koton, és nem kotton. Ha nincs nálad koton, akkor nem az a megoldás, hogy anélkül csinálod. Van kezed, szád, lehet használni. Vagy filmezhetsz is helyette akár. Sõt, egy boltba is el lehet menni kotont venni. És igen, van esély rá, nem is túl kicsi.
A kérdező hozzászólása: ertem...en ugy tudom, de nem vagyok benne bisztos, egy oreg szomszedom mondta meg , amig az orszagba voltam, hogy menszesz utan 7 napig nem nagy ra az esely, es aztan 14 napig nagy az esely ra, es a menszesz elott 7 nappal megint nem nagy az esely ra...ez csak egy pelda volt...amugy most nagyon fel vagyok fazva, es remenykedem hogy nem lesz semmi baj..
bármikor lehet...hiába van ovuláció, meg termékeny napok, a természet kiszámíthatatlan!
szerintem nem vagy terhes de nem lehet tudni...
A kérdező hozzászólása: akkor nem lettem terhes, de ma mar komoly kapcsolatom van es gyereket tervezunk :-)

A menstruáció után 1-2 nappal mennyi az esélye annak hogy az előváladéktól teherbe essek?

Úgyhogy közbe a barátom elötte elment már egyszer .A másodikat is gumival csináltuk csak kiszakadt :S . mennyi az esélye hogy terhes vagyok ?(Mostanában s?r?n járok vécére ..ha ez fontos)

Legjobb válasz: Van akinek közvetlenül a menstruáció után van peteérése.És mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát így igen lehetsz terhes.De kicsi a valószínûsége.100 nõbõl kettõ esik teherbe az elõváladéktól.Annak meg semmi köze,hogy sûrûbben mész wc-re-Lehet felfáztál.Mikor kell megjönnie?

Van akinek közvetlenül a menstruáció után van peteérése.És mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát így igen lehetsz terhes.De kicsi a valószínûsége.100 nõbõl kettõ esik teherbe az elõváladéktól.Annak meg semmi köze, hogy sûrûbben mész wc-re-Lehet felfáztál.Mikor kell megjönnie?
Az, hogy a barátod elment elõtte, sokkal valószínûbbé teszi, hogy terhes lettél! Így nem csak elõváladék került beléd, ami egy-két kósza spermiumot tartalmazhat, mivel ejakuláció után a húgycsõben ONDÓ marad, tele milliónyi kis spermiummal, aki csak arra vár, hogy megtermékenyíthessen.
Háccc.. sztem mindenképp megér egy tesztet:S
Szerintem kicsi az esélye. Miután elment megmosakadott? Essetleg volt wc-n? De ha nem is, hidd el nem sok az esélye. Én a ciklusom közepén játszottam el ezt párommal. Igen, egymásnak estünk, van ilyen. Nem lett baj, te meg a ciklusod elején vagy, nagyon nagyon nagyon ritka, hogy ilyenkor van peteérésed, az esélyed babára erõsen közelít a nulla felé.
hat nezd.. elméletileg kicsi az esélye. de ez a megszakitasos modszer orosz rulett.
jajjj, bocs, elnéztem. volt gumi, de kiszakadt. kicsi az esélye, de tesztelj 2 hét mulva. meg mindenkeppen menj el orvoshoz, mert õ tudja csak biztosra megmondani.

Menstruáció után 3-4 nappal mennyi az esélye a teherbe esésnek? (csak előváladék volt, nem élvezett el. Évek óta gyógyszert szedtem de most nem kezdtem el a levéllel. )

Legjobb válasz: menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz

menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz
3 fajta nõ van: 1. tabi abbahagyása után a petefészke elkezd baromira mûködni, azonnal lesz peteérése, és nagyon könnyen teherbe esik 2. simán visszaáll a ciklusa, normális idõben lesz peteérése 3. több hónapig nem áll vissza a peteérése és a menzesze Hogy te melyikbe tartozol, azt max a jóisten tudja. Elõfordulhat terhesség. De nem értem, hogy 1. ha nem akarsz gyereket, akkor miért hagytad abba, vagy miért nem védekezel máshogy (normálisan)? 2. ha gyereket akarsz, miért szakítottátok meg?
velem is ez volt :D most már 2 gyerekem van...

Menstruáció után 3 nappal mennyi esély van arra hogy teherbe estem?

Nem szedek fogamzásgátlót, és úgy hallottam, hogy menstruáció után még nincs peteérés, és nem eshetek teherbe. Menses után 3 nappal megtörtént a dolog, és most utólag félek, nehogy valami probléma legyen :(

Legjobb válasz: A ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. Elõfordulhat, hogy a mensi után is van peteérés. Bár minimális az esély, hogy teherbe estél, de megtörténhetett.

A ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. Elõfordulhat, hogy a mensi után is van peteérés. Bár minimális az esély, hogy teherbe estél, de megtörténhetett.
Menstruáció után 3 nappal a ciklusod 8. napján tartassz. A tüszörepedés általában a 10-14. napon van. Mivel a spermiumok átlag 3-5 napig élnek, tehát a ciklusod 11-15. napjáig így van esélyed a teherbeesésre.
Egyszerûen nem bírom megérteni, hogy miért csináljátok ezt. Nem vagy hülye(?), tudod, hogy fennáll ez a probléma, akkor mégis miért kísérletezel? Miért utólag sírsz, amikor elõtte is tudtad, hogy lehetséges a dolog? (Ezért nem írom le a választ, mert te is pontosan tudod) Légyszíves magyarázd már el nekem mert tényleg nem értem.
Kedves elõttem szóló, remélem irónikusan értetted a soraid, mert ha nem, akkor nagy probléma van. Elsõsorban az anatómiai tudásoddal, másod sorban valószínû a saját fogamzásgátlásoddal is.
hú, ezt jól megbonyolítottad. legalább annyi eszed lehetett volna, hamár elolvastad h nemvagy védett, akkor hazsnálsz óvszert. nehéz lett volna?? szedd tovább azt a foggátlót, de lehetõleg rendesen szedjed, nemtom h most hol tartasz, de inkább védekezz legalább 1 hétig
Szia! Semmi baj, a teherbeesés kizárt, akárki akármit mond. Ne lepõdj meg itt mindenki szerint terhes mindenki, múltkor a lánynak azt mondták, hogy hiába jött meg negyedjére is neki, akkoris terhes :) Én viszont tudom, hogy nem..nyugi:)
megis érdemled. én komolyan elnem tudom képzelni h milyen ember lehet az, aki inkább úgy szexel h aztán majd egy hónapot parázik h vajon megfog-ejönni? minthogy felhuzasson a párjára egy rohadt óvsuert, vagy felirassa a foggátlót, vagy berakjon egy hüvelygyûrût
Ha hülye vagy, viseld a következményeit. Szívesen.
*12.35
Ha megnézed a 12.25-ös válaszom, akkor látod, hogy az anatómia nem cáfolja.
úúú de harapósak lettetek, fõleg, hogy egy szóval sem mondtam, hogy szakmabeli vagyok és azt sem, hogy nem voltam ironikus :) :) Ezt az elõítéletet sosem fogom megérteni...nem mondom el mi a szakmám és munkám, azt hiszem lényegtelen, döntsétek el magatok :) Viszont ha tetszik, ha nem, az anatómia ezt akkor is cáfolja...és ha nem láttátok volna azt a megjegyzést, hogy a gyakorlat igazolja a kivételeket...hát nah, ne ugorjatok már mindenre ami eltér (vagy nem is tér el) a válaszaitoktól..
19:15 Nagyon aranyos vagy, hogy egybõl azzal jössz, hogy szakmabeli vagy és még ilyesmivel nem találkoztál, de elég csak itt körbenézned és nem nehéz találni olyan anyukákat, akik egy ilyen eset után lettek anyukák. Egy szülésznõ
19:15ös majd ha te is teherbe esel drága akkor rá fogsz jönni hogy meddig vérezhet egy nõ mikor terhes. nagyim is félideig vérzett, pont az általad nevetségesnek titulált idõszakig, rendesen menstruált ezért fel sem tûnt neki hogy terhes, lett belõle egy nagybátyám. nagyon sok nõ hónapokig menstruál. tudatlanul ne dumálj hülyeségeket.
kedves 19.21. Kétlem, hogy gyógyítanál, legfeljebb kézrátétellel. Én a ciklusom 5. napján estem teherbe és ismerek leglább még 4 nõt, aki az a ciklusa elsõ hetében.
jó eséllyel terhes lehetsz. még menstruáció alatt is esélyes nem hogy utána 3 nappal... ha mindenkinek csak akkor lenne peteérése amikor elméletben kellene hogy legyen, senki sem esne teherbe véletlenül. még ha nem is volt akkor tüszõrepedés, a következõ kb. egy hétben még lehet, ennyi ideig eléldegélnek benned a spermiumok.
Kedves utánam szóló, ha majd évek óta gyógyítasz és tényleges eseteket látsz, akkor ítélj meg. Egyébként rátok bízom, hogy szerintetek ironikus-e vagy sem, kérdeztek, én válaszoltam..az anatómia pedig ha bárkit érdekel kizárja az ilyet, a gyakorlat igazolja a kivételeket, nem az anatómia...
A kérdező hozzászólása: lehet h hülye vok, de paraszt nem...
A kérdező hozzászólása: Igazából szedtem fogamzásgátlót, csak 1ik 7en pénteken nem vettem be, utasítás alapján szedtem tovább, és köv 7en meg is jött, majd 3. 7en ugye szedtem tovább és szerdán történt meg a dolog. A fogamzásgátlóról azt írja h ha elfelejted 1 7 után megint biztonságban vagy, csakhogy én nem szedtem csak 2 napig mivel 7fõn meg kellett h jöjjön, és azt írta h akkor ne szedjem tovább ha kifogy a levél. friss hús vok, s nem tudom, el is felejtettem, h lehet h veszélyes, bocsánat ha problémát okozott a kérdésem, nem kell mindjárt lecseszni.... de kössz
Dehogynem cáfolja. A hormonrendszer egy az egyben, de mint mondtam a gyakorlat igazolja ezt, és hidd el, hogy ha minden ember úgy mûködne, ahogy azt anatómiából megtanítják, akkor nem lenne példa ilyen esetekre. Ugyanez igaz bármire, nem csak menstruációs ciklusra, legyen ez akár pszichológia is, ott is minden ember más és más. Na de nem akarom, hogy most ezen filozofáljatok, fõleg nem, hogy veszekedés legyen a vége, mert annál jobban semmit nem utálok... A kérdésre pedig a komoly válasz valóban az, hogy a teherbeesést 100%-ra sosem lehet kizárni, viszont az átlag tényleg a ciklus közepén bekövetkezõ peteérés, ezért ehhez képest nem sok esély van a nem kívánt terhességre, de kizárni sajnos nem lehet.

36 éves vagyok van egy 2 éves kislányom új párommal babát szeretnénk menstruácio után hányadik napon eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Nem tudjuk innen megmondani, mikor van peteérésed, meg a ciklusaid hosszát sem ismerjük, és nem minden nõnél van középidõben a peteérés. Van aki menstruáció alatt is teherbe tud esni...

Nem tudjuk innen megmondani, mikor van peteérésed, meg a ciklusaid hosszát sem ismerjük, és nem minden nõnél van középidõben a peteérés. Van aki menstruáció alatt is teherbe tud esni...
Hõmérõzz vagy vegyél ovulációs tesztet, az sokat segíthet.
Az ovuláció átlagosan(!) a következõ menzesz elõtt 14 (12-16) nappal van, a petesejt 12-24 óráig, a hímivarsejtek átlag(!) 3 napig életképesek.
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!